Conte: "Tíz lidércnyomásos perc alatt leromboltunk mindent"

Az elképesztő módon összeroppanó Juventus mestere, Antonio Conte úgy véli, hogy a tíz perces rövidzárlattól eltekintve, csapata uralta a Fiorentina elleni mérkőzést.

Conte Antonio_5.jpgA Juve, komoly európai csapattól elfogadhatatlan módon, egy lényegben megnyert találkozón szenvedett súlyos, 4:2-es vereséget.

"Úgy gondolom, hogy a mérkőzés lényegében már el volt dőlve. Minden tekintetben uraltuk a mérkőzést, még a második félidőben is, s voltak további lehetőségeink, hogy növeljük az előnyt." - nyilatkozta Conte a Sky Sport Italianak.

"Aztán valami furcsa és elképzelhetetlen dolog történt. Elvesztettünk egy olyan mérkőzést, amelyet mi irányítottunk."

"Hogy miként magyarázhatjuk? Egyszerű magyarázatot adni. Tíz perc alatt leromboltuk azt a kemény munkát, amit a meccs közben és előtte végeztünk. Engedtük, hogy a Fiorentina visszakapaszkodjon, s furcsa gólokat kaptunk."

"Ilyen a labdarúgás. El kell fogadnunk ezt a lidércnyomásos tíz percet, s tanulnunk kell belőle. Továbbra is azt mondom, ez az év nagyon, nagyon nehéz lesz."

"Ebben a tíz percben mindent megtettünk, hogy segítsük a Fiorentinát visszatérni a játékba, jobban, mint korábban bármikor. Ez nagyon sajnálatos."

"Az előző szezonban többet szenvedtünk, s döntetlent értünk el, míg most hetven percig csak a Juventus volt a pályán. Ilyen a labdarúgás, semmit sem lehet biztosra venni."

Conte elutasította annak a lehetőségét, hogy csapata fejben már a Real Madrid elleni szerdai Bajnokok Ligája mérkőzésre készült volna.

"Ez egy fontos találkozó volt, félelmetes hangulatban, így biztosan nem zavarhatott meg bennünket a Real Madrid. Végig uraltuk a mérkőzést, s csak abban a tíz percben rontottunk el mindent."

"Számos alkalommal előfordult ebben a szezonban, hogy kaotikus gólokat kaptunk. Dolgoznunk kell ezen, ennyi az egész."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr425589935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GLB 2013.10.21. 10:46:17

ki mondta,hogy könnyű lesz ez az év?

venember83 2013.10.21. 10:55:40

Csak nekem unalmas ez a "megmondtam, hogy kemény szezon lesz" univerzális válasz minden kérdésre? Mintha Zaccheroni vagy Delneri agyonismételt mondatait hallanám. Fel kellene ébredni, és nem ugyanazt szajkózni minduntalan, mert ebből nem lesz semmi, se BL, se bajnokság, se kupa. Aztán akkor már azt se lehet majd mondani, hogy jó úton haladunk, folytatnunk kell a megkezdett utat usw. Nagyon kiábrándító ez a csapat ebben az évben, a meccsenkénti bekapott gólok átlagáról ne is beszéljünk, mindezt egy vérbeli olasz csapatnál.

hellan (törölt) 2013.10.21. 11:14:17

Ugyanaz a faszság Contetól hétről hétre a szarabbnál szarabb teljesítmények után.
Talán el kellene gondolkoznunk, hogy Padoin mit csinál a kezdőben, miért nem váltunk ha vmi nem megy és az ellenfél két gólos hátrányból áll fel, miért Mottát hozzuk fel, mit csinált Marchisio a meccsen?

Ami a legfontosabb, hogy Conte is elismerhetné magánál h nem tud belenyúlni a meccsekbe (múlt héten Giovincoval szerencséje volt).

Type-R 2013.10.21. 11:22:47

Nem mondom, hogy megnyugtatott a Mester.

bianconeri_2007 2013.10.21. 11:28:48

az elmúlt 2 idényben kicsit hozzászoktunk a jóhoz, ezért nehéz elviselni az elmúlt hetekben történteket. conte egyértelműen fogalmazott, de volt annyira elegáns, h neveket nem említett, habár valószínűleg magával kellett volna kezdenie, ugyanis a 2. félidőben montella "lemeccselte". a láthatatlan ember aqualani helyett joaquin érkezett és cuadrado átment a bal oldalra (szemben a sárgalapos barzaglival). itt be kellett volna avatkozni, főleg úgy, h látszott a 2 csatárunk elfáradt. aztán, ha már bekaptuk a gólt még mindig lehetett volna lépni, és cserélni (+ 1 középpályás), de mire eljutott odáig, már 2-2 volt. utána pedig totál pánik, 2 csere, ami teljesen felborította a csapat egyensúlyát. a blackout után pedig már nem lehetett megnyugtatni a csapatot, hiába próbálta.
úgy gondolom, h conte kicsit arrogáns, pedig a csapata korántsem tökéletes, de ő elhitte, h változtatások, cserék nélkül mindenkit meg tudunk verni. a bayern ellen már kiderült, h ez nem igaz, de nem tanul belőle, ami borzasztó...
a játékosok: többen fáradtak, mégpedig mentálisan. az alapcsapat olasz játékosai végigtoltak szinte szünet nélkül 2 szezont (eb + konfed kupa), ehhez még hozzájárul a jobbak vagyunk mindenkinél gondolatból származó nagyképűség és a kész a baj. be kell látni, hogy barzagli, pirlo pl. nem bírja a szerda-szombat ritmust. ez már 11-12-ben is probléma volt. okos rotáció kellene, plusz a játékosok játsszanak a posztjukon. padoin és asamoah belső középpályás, miközben a szélsők (isla, motta, peluso, de ceglie) ülnek a padon (más kérdés, h ők mennyire jó játékosok). a keret erős, csak jól kellene használni.
pogbáról: a gyerek egy nagyképű pöcs, ez messziről látszik rajta, de ezt tudja magaról és saját elmondása szerint mindig kell vki aki seggberúgja.
a 3-5-2-ről: a védekezés és a középpályás játék miatt alakult ki ez a formáció, de a széljáték borzasztó gyenge (főleg, ha belső középpályásokkal próbálkozunk ott) - ide játékosokat kell igazolni, legalább 1 minőségit a bal oldalra. ha asamoah végre középen játszhat, megoldódik ott is a rotáció.
helyzetkihasználás: katasztrófa, 11%-kal nem lehet rangadót nyerni, csak atom védekezéssel.
szerintem amin változtatni kell: kisebb arc, nagyobb alázat (az edzőtől kezdve), jobb széljáték és helyzetkihasználás, okos rotáció. a tegnapi kispad: storari ( 4 millió), ogbonna (15 millió), giovinco (11 millió), isla (18 millió), miközben a kezdőben padoin. normális?!

Lord Viktor 2013.10.21. 11:51:16

Ne sirassa azt a 10 percet. Inkább örüljön neki. Ugyanis az csak a tünet, ami végre előjött. Kb olyanok voltunk meccsek óta, mint egy ember, aki nem érzi jól magát, az a "beteg leszek" érzés. Szarul vagyok, levert vagyok, de nem vagyok beteg (még). Ez volt eddig, szarul játszottunk, ténferegtünk a pályán, mégis nyertünk. Most nem. Most kijött a tünet, és abból már rá lehet jönni, mi a betegség. Egyszerűen elbíztuk magunkat. Seggbe kell rúgni Buffont, Marcit, majd az egész csapatot és rendet tenni a fejekben.

devil-z 2013.10.21. 11:56:34

Én inkább azt mondanám, hogy egész meccsen csak a Fiorentina volt a pályán. Mikor gólokat rúgtunk azt nekik köszönhetjük leginkább, saját magukat verték volna el, mi csak asszisztáltunk. A 2. félidőben meg még inkább csak ők futballoztak.

Egész szezonban volt 1 max. 2 jó meccsünk de többnyire borzasztóan élvezhetetlen, nyögvenyelős meccseket produkálunk, idő kérdése volt csupán mikor koppanunk ezzel a lagymatag játékkal.

Továbbra is azt mondom, hogy barmotta az akit leginkább hibáztatni lehet, itt a pocsék mercatojának az eredménye.

buubreds 2013.10.21. 12:22:06

@devil-z:
Marottát ezért kár hibáztatni, én is többet várok igazolások terén (is) a csapattól, de az nem lehet a hibája, hogy hétről-hétre hígfos amit a csapat nyújt. Nincsen motiváció, koncentráció, ez itt a legnagyobb baj. A violának a második gólig helyzete sem volt jóformán a meccsen, védelmünk addig valamiért nagyon jól működött, utána mindenki elvesztette az eszét. Azzal nem foglalkoznék, hogy elől mit művelünk, mert a védelem rendbeszedése sokkal fontosabb jelenleg. Elől úgyis valahogy összehozunk meccsenként 1-2 gólt, annyira azért jó ez a csatársor, de nem engedhetjük meg hátul ezt a bizonytalanságot. Legnagyobb baj, hogy ez a töketlenség nem 1-2 játékosra jellemző, hanem az egész csapatra, hiányzik az a tűz ami korábban megvolt. Lehet, tényleg jól laktak a srácok, bár én személy szerint nem értem, hogy nemzetközi siker nélkül ez hogyan lehetséges. Illetve megnyertük kétszer talán minden idők egyik leggyengébb Seria A-s idényét, ezzel szerintem nem szabadna megelégedni.
Remélem Conte összeszedni a fiúkat és saját magát is, szükség van a spiritóra, mert pofátlanul, lélektelen játékkal ez még nem megy.
(Mostanában Arsenal meccseken látom azt, amit itt szeretnék látni, hogy örömmel fociznak a játékosok, és megtesznek mindent a győzelemért, jó lenne ezt újra átélni a juventinoknak is)
Forza!

Kotrevák Kelly (törölt) 2013.10.21. 12:50:26

"Úgy gondolom, hogy a mérkőzés lényegében már el volt dőlve."
Nekem ez a mondat mindent elmond. Ennyire nem lehet hülye Conte sem! Mi az, h egy meccs el van dőlve az első félidő végén??? Baszod! Vissza van még 45 perc, ahol bármi történhet és történt is.
90 PERCIG TART EGY MECCS ÉS NEM 45 PERCIG!!!!
Én spec egyre jobban kezdem unni Conte hülyeségeit. 352, padoin-motta játszatása (hál Isten, Pelenka eléggé parkolópályára került), sokszor rossz csere, idióta nyilatkozatok.

babo0410 2013.10.21. 15:31:43

@devil-z: Ne őt vedd elő, mert ha nincs motiváció a csapatban, akkor jöhet ide bárki. Nem ő a hibás. Egyébként meg veszteséges volt az utóbbi pár évben a FIAT is. Így persze, hogy meghúztuk a nadrágszíjat. De nem ez a hiba oka. Hanem az, hogy nincs meg a kellő motiváció, sok hibával játszunk, és még azok is sz.rok, akik elvileg bármelyik nagy csapat kezdőjében elférnének. Itt motivációs gondok vannak, illetve egyesek nagyon le vannak szállva. Remélem ez lesz a józanító pofon, mert a Real ellen több alázatra lesz szükség.

epaska 2013.10.21. 18:21:26

Nem Marottat kell hibáztatni! John Elkannt csak az érdekli, hogy ne legyen veszteséges ez a klubb, ami csak számára kolonc a nyakán...nekem egyre inkább ez az érzésem! Ha annyira imádná a Juventust szarna a pénzre és vizzasegítené a csúcsra imádott csapatát! És valljuk be, nem kellenének 40 milliós igazolások...

babo0410 2013.10.21. 18:29:03

@epaska: 2011-ben adott 80 millát igazolni. De a következő két évben nem is nagyon tudott. Nemrég láttam, veszteséges volt a FIAT. Tavaly is csak a Chrysler húzta ki a sz.rból a céget. És miért olyan természetes az, hogy minden évben ő ad legalább 50 millát igazolni? Különben is motivációs gondokkal küzdünk.

fmsteve 2013.10.21. 18:39:05

@epaska: Szerintem nem nyereséges a club, úgyhogy nem nagyon állja meg a helyét, h csak kiveszik belőle a pénzt. Éppen fordítva van.

epaska 2013.10.21. 19:36:22

@babo0410:
"2011-ben adott 80 millát igazolni. De a következő két évben nem is nagyon tudott. Nemrég láttam, veszteséges volt a FIAT. Tavaly is csak a Chrysler húzta ki a sz.rból a céget." - A krikettre van pénz...

"És miért olyan természetes az, hogy minden évben ő ad legalább 50 millát igazolni?" A Napolit, Arsenalt, Dortmundot, Atletico Madridot ki szponzorálja? A szurkolók???

"Különben is motivációs gondokkal küzdünk."
Hát igen...a nagy játékosokat a Bajnokok Ligája elhódítása motiválja, míg Padoin, Peluso, De Ceglie, Motta, Isla féle játékosok összehugyozzák magukat a kezdőbe kerüléstől. Ők a Juventus nélkül, csak álmodozhatnának a Scudettoról! Nekik megfelel a néha-néha pályára kerülés...mit is bánják ők, ha nem jut tovább a csapat a BL-ben...!

@fmsteve: Én nem állítottam azt, hogy nyereséges a klub.

fmsteve 2013.10.21. 20:09:20

@epaska: Akkor te is tudod h valaki finanszírozza a veszteséget, ami azért elég jelentős volt összességében az elmúlt néhány évben.

2013.10.21. 23:28:29

Elnézést a csúnya beszédért előre is...faszom kivan már ezekkel a kutyaütőkkel,meg attól,hogy Conte is full kétségbeesett állandóan,hát le se tagadhatná,hogy egyenlőre fingja nincs arról mi a miajóbüdösszar történik a meccseinken...történjen már valami csoda és támadjunk már fel,mert ilyen teljesítménnyel csak égetjük magunkat,egy-két meccstől eltekintve az egész eddigi szezonunkban egyre mélyebbre süllyedünk...érthetetlenül széttaktikáznak minket az ellenfeleink,így sokszor csak ész nélkül rohangálunk a pályán,mint valami elbaszott serdülőcsapat...

MDaniel98 2013.10.22. 17:20:09

@bianconeri_2007: Jó hosszú HSZ volt,de attól még +1000

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása