Pogba a manchesteri szakítás okairól mesélt

A Juventus francia középpályása, Paul Pogba elárulta, hogy annak idején azért döntött a távozás mellett, mert a Manchester United mestere, Sir Alex Ferguson nem számolt vele a Blacburn elleni mérkőzésen 2011 decemberében.

Pogba Paul 2.jpgPogba, aki azóta a Juventus középpályájának szinte kihagyhatatlan pontjává vált, s sokan korosztálya legfényesebb csillagaként számolnak vele, akkoriban a Manchester United első csapatának keretéhez tartozott, s Angliában hosszú és sikeres jövőt jósoltak neki az Old Traffordon.

Az év utolsó napján megrendezésre kerülő fordulóban, a United a Blackburn csapatával találkozott, s a középpálya összeállítását megnehezítő sérüléshullám nyomán komoly eshetőségnek tűnt Pogba bevetése. Ferguson végül nem szavazott bizalmat a fiatal franciának, s a csapat 3:2-es vereséget szenvedett. 

"Azt mondtam Fergusonnak, hogy játszasson, s én bebizonyítom neki, hogy készen állok-e vagy sem." - nyilatkozta a francia ifjú a Telefootnak. "A Blackburn ellen, 2011. december 31-én mégis a kispadon találtam magam. Ferguson Rafaelt és Ji Sung Parkot küldte a középpályára. Akkor feladtam. Nagyon csalódott voltam."

"Azért csatlakoztam a Juventushoz, hogy elhallgattassam azokat, akik kritizáltak, akik nem hittek bennem, s azt mondták, hogy meg fogok bukni."

A skót szakember akkoriban azt állította, hogy Pogba és a játékos ügynöke, Mino Raiola nem mutatott elég tiszteletet a manchesteri klubbal szemben, s kifogásolta a módot, ahogyan, az angolok háta mögött, megegyeztek a Juventusszal.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr75553805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2013.10.06. 17:55:35

Szerintem egyáltalán nem bánta meg azt,hogy úgy döntött ahogy.Mi sikeresen sztárt csináltunk belőle.

babo0410 2013.10.06. 18:24:39

Pogba nagyon jó játékos, de még van hova fejlődnie. Pl. a Galata ellen nem bírta a nagy nyomást, nagyon gyenge volt. Még sokat kell fejlődjön, de 1-2 év múlva a legjobbak között lesz. Remélem még akkor is nálunk. Amúgy tudom, h kicsi rá az esély, de Januzajt is elhozhatnánk. Pogba segíts meggyőzni, h igazoljon hozzánk. Hatalmas tehetség. Annyira, hogy már a Unitedben is megkapta a lehetőséget, tegnap az ő duplájával nyertek. Nagyon tudnék örülni neki, csak az a baj, h kevés rá az esély. De januárban ha addig nem hosszabbít, legálisan lehetne próbálkozni. Hajrá Marotta, Conte, Pogba!

2013.10.06. 18:37:04

@babo0410: Galata ellen senki nem volt jó. Tevez meg Vidal elment...... A eddig a szezonban van egy "'gyenge" meccse. Óriási vásár volt. :)

Forza Paul! Forza Juve!

babo0410 2013.10.06. 18:42:38

@Bigvee: A Galata ellen Pirlo 7,8-at, Vidal 7,6-ot, Pogba meg 6,3-at kapott. Még Isla is 7,1-es osztályzatot kapott, pedig neki volt egy nagy hibája is.

2013.10.06. 20:35:07

@babo0410: És ez szentírás? :) Nem volt rossz Pogba, legalábbis biztos nem lógott ki a csapatból. Amúgy meg 10 meccsenként 1 rosszabb belefér. :)

babo0410 2013.10.06. 23:31:19

@Bigvee: Whoscoreden néztem, az meg nagyon reális osztályzatokat ad, nem mint a goal.com. És a mai meccsen is gyenge volt, róla kaptuk a 2. gólt. Jól játszik, de a nagy nyomást nem bírja még. Ehhez hozzá kell szoknia. Am ma Marchisio se volt olyan jó.

Goku06 2013.10.07. 13:50:21

babo, ha te nem veszed észre csupán Pogba jelenlétén, hogy egy nem átlagos játékosról van szó, hanem olyanról, amiből a világon van összesen 10, akkor veled van a baj.
Marchisio egy jó játékos, de Pogbában ott a veleszületett tehetség, ami kevés más játékosnál van meg.
Posztján a világ legjobbja (nem a világ egyik legjobbja, hanem egyedül a világ legjobbja) lehet idővel, és még csak 20 éves! egy átlagjátékos 20 évesen örül ha 1-2 meccset letol egy szezonba, ő pedig már most az aranylabdáról beszél, nem is véletlenül.
Fejlődnie persze kell, de ami a legfontosabb, hogy már idén alapemberként kell játszatni, ha éppen Marchisio helyén, akkor ott. De a rangsorban Vidal mellett az élen kell hogy legyen.

babo0410 2013.10.07. 14:02:49

@Goku06: Jelenlétéből? A Galata ellen nem láttam rajta mást, csak, h elszórja a labdákat, de ezt úgy, h közben elhiszi magáról, h ő C Roni. Jelenleg csak azt látom rajta, h klasszis lehet. De csak azért, mert nálunk van, nem fogok túlzásokba esni. A Galata ellen, és tegnap is mélyen a tudása alatt játszott. És ami a legrosszabb, hogy most egyfolytában lehetőséget kap, kezdi elhinni magáról, hogy nagy klasszis, már mindenkinél jobb, és olyan flegmán játszik (utóbbi két meccs), h az borzalom. Meg kell fogni, mert egyenlőre Vucinic irányába fejlődik, és nem a világ legjobbja irányába. Csak azért nem kell elfogultnak lenni vele, mert nálunk játszik.

Drughi Di Bianconeri 2013.10.07. 14:14:58

@Goku06: +1
@babo0410: "Csak azért nem kell elfogultnak lenni vele, mert nálunk játszik."
Így van ! De ezt leginkább magadnak fogalmazd meg a tükör előtt , vagy nem tudom.
Te vagy elfogult pl: Marchisioval kapcsolatban, de még Padoinnal és Pelusoval is meg vagy elégedve.Fura, a legtöbb ember inkább a tehetséges futballistákat szereti.
Vagy talán te vagy a szürke/tehetségtelen/haszontalan/ügyetlen stb futballisták védőszentje ? :D :D

Type-R 2013.10.07. 14:48:09

@babo0410: Pogbában van valami plusz, ami csak nagyon kevesekben. Az a magabiztosság, ami 20 évesen árad belőle nem mindennapi. Talán csak Neuert tudnám említeni, aki még mielőtt klasszis lett tudta magáról, hogy azzá akar válni és a tehetsége is megvan hozzá.

Goku06 2013.10.07. 15:16:06

@babo0410: Reménytelen vagy.

és hogy a legelső kommentre is reagáljak: @Juventus FC 15:
Pogbából nem mi csináltunk sztárt, hanem az apja és az anyja és az égiek. Több tehetséget kapott, mint a Juventus Primaverájának elmúlt 5 évének összes játékosa együtt..
és ez tény. Vannak játékosok, akik azért lehetnek világsztárok, mert éjjelnappal ezért küzdenek, és vannak olyanok, akik alapból olyan képességekkel születtek, hogy könnyedén azzá válnak.
CR sem azért jobb Padoinnál, mert többet edzett-küzdött-hajtott.. így született. Ahogy Pogba is..

és babo, ha már hasonlítgatni akarod Pogbát valakihez, akkor ne Vucinichez hasonlítsd, hanem Balotellihez. A párhuzam ott megvan, hogy mindketten tehetségesebbek mint egy átlagember (Balotelli szintű olasz játékos Totti és Del Piero óta nem született).. és Pogbában, koránál fogva ott a lehetőség, hogy rossz irányba fordul.. ezért a legfontosabb, hogy Pogbának nem szabad elszállnia, ehhez pedig Contétól sok munka kell. (de azt se hidd, hogy Messi vagy CR nincs elszállva magától)

2013.10.07. 16:45:27

@babo0410: Még jó ,hogy jobb szélsőt játszott ,még jó ,hogy nem tud olyat hozni mint középen :DDD Nagyon ki vagy hegyezve néhány játékos szidására/agyon dícsérésére. :D

babo0410 2013.10.07. 17:00:50

@Drughi Di Bianconeri: Nem tudom, de nem én szoktam játékosokat éltetni, ha ritka sz.rul játszanak, más játékosokat meg élből már meccs előtt kritizálni. Az nem én vagyok. Ti szoktátok Padoint, Pelusot, Giot meg talán Marchisiot is állandóan ekézni, ha éppen jól is játszanak akkor is. Pl. tegnap beállt Gio, és már mindenki ugrott rá, h minek. Erre gólt lőtt. Vagy Pirlo mostanában már nem tud úgy irányítani, ahogy azt az elmúlt két évben tette. Le merem írni, h visszesett a teljesítménye látványosan, megint hülye vagyok. Tegnap is csak a két szabadnál volt jó (igaz akkor meg hihetetlen volt) amúgy meg önmagához képest halvány volt. Marchisiot se szoktam extrán sztárolni. Csak az hihetetlen, hogy egyesek mennyire alulértékelik. Mert "eltünik" meccseken. Ami nem igaz. Egyszerűen csak többet védekezik egyes meccseken, és nem olyan látványos. Tegnap pl. támadásban nagyon gyenge volt, de a védekezésnél jól vette ki a részét. És tegnap inkább védekező feladatokat látott el.
@Goku06: Az utolsó részben igazat adok neked. Pogba egyenlőre olyan, mint Balotelli. Meg kell fogni, mert nagyon rossz irányba mehet el a srác. Még nagyon forrófejű. És még nem tud folyamatosan jó lenni. Legalább is az utolsó két meccsen eléggé nagy arccal játszott. Ha kicsit kevesebbet arcoskodna, hasznos lehetne.

Goku06 2013.10.07. 22:11:36

@babo0410: de babo, megint nem a lényeget vetted ki abból amit mondtam. a lényeg az volt hogy mind Balotelli, mind Pogba tehetsége egyedülálló a serie a-ban.
Ha a két játékost 10es skálán értékelnénk a focihoz való tehetségük szempontjából, olyan 9est kapnának. Míg az általad éltetett Marchisio egy 5öst. (más kérdés hogy a többi tényező pl. alázat tekintetében Marchisio a jobb.. ő egy jó munkásember, míg a másik kettő istenadta tehetség)
És ez abban is nyilvánul meg, hogy Pogbán már 20 évesen látszik az, hogy olyan érzéke van a játékhoz, mint kevés másik játékosnak.
Nem egy-két meccs alapján kell leírni őt. Lehet mindenkinek szar meccse, de az már most látszik, hogy ha 20 évesen kis tapasztalatlan forrófejű hülyegyerekként így játszik, akkor 2-3 év múlva, amire beérik, megállíthatatlan lesz.
Míg Marchisio már most 27 éves, tapasztalt játékos (ezáltal hatalmas előnye van Pogbával szemben), 2-3 év múlva egy Serie A szinten klasszis, jó játékos lesz, de semmi több. Ha te úgyis a jövőbe tekintessz mindig, akkor észre kéne venned, hogy Pogbát minél többet kell játszatni ahhoz hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki belőle.
Marchisio közel van a pályafutása csúcsformájához, innen ő már sokat fejlődni nem fog. Míg Pogba csak most kezdte a komoly pályafutását, ő innen csak fejlődni fog.. egy olyan 10%-ot adott ki magából eddig, milyen pályafutást jósolsz neki?

babo0410 2013.10.07. 23:05:06

@Goku06: Marchisio simán lenne 7-es is, de ha azt nézem, hogy ő inkább vkp, abban erősebbnek érzem, akkor 7,5-ös is lehetne. Az meg, hogy valakinek van egy egyedülálló tehetsége, az semmit nem jelent. Amíg a fegyelmezetlensége, meg a flegmázása miatt a tehetsége nem jön ki, addig mit sem ér. Balo lehetne a világ egyik legjobb csatára is, de agy nélkül csak örök tehetség marad. Pogbát meg egyszerűen csak vissza kell rántani a földre, és akkor állna amit mondasz. Pogbanak nem sz.r meccsei vannak, hanem már tavaly is eljátszotta, hogy megadják neki a bizalmat, és képes elszállni. SAF is valószínű ezért nem adott neki több lehetőséget.
Marchisio meg nem középszer! Nem akkora klasszis, mint lehet majd Pogba, de egy nagyon jó játékos. Minimum olyan jó, mint Conte volt. 7,5-ös minimum ha 10-es skálán. És ő a kp-n a vkp jelenleg. Én meg is nézném a felállást, h milyen lenne, ha Pirloval cserélne. 3-1-4-2-ben Marchisio lenne a védők előtt. Hasznosabb lenne. Igaz Pirlo helyett akkor meg Pogbat játszatnám.

Goku06 2013.10.07. 23:53:49

@babo0410: ezt a 10es skálát csak szemléltetésként írtam, de az összesített eredményére a 7-7,5öt énis adom Marchisiora. De csak amiatt, mert agilis, küzd, hajt, alázatos, stb stb.. ezekkel feljebbtornássza azt az 5öst, amit én a "vele született tehetség" értéknek megadtam. De ezek az erények fejleszthetőek. Az, hogy mennyi tehetség szorult beléd, az nem.
És Pogba ebben van messze felette. Fiatal még, meg kell nevelni, de melyik 20 éves világsztárt nem kell? Annó CR-nek is kellett egy Ferguson, hogy ne szálljon el.
A Pogba-Ferguson dolog pedig nem jó, mivel nem eljátszotta a bizalmat Fergusonnál, hanem még mielőtt megkapta volna, lelépett! Ha Fergusonnál megkapta volna a bizalmat, akkor kezdett volna pár meccset kezdőként, és be is játssza magát a csapatba. De ezt ő nem várta meg. Ha megvárja, akkor mi sem tudtuk volna elhalászni..

és igen, Balotelli lehetne a világ legjobb csatára, ha megnevelné végre egy edző.. Pogbából is lehet a világ legjobbja, ha az elkövetkező 1-2 évben Conte kihozza belőle ezt (ez az edző felelőssége is, mert tudni kell bánni a nem ártatlan kis bárány típusú játékosokkal)..
Viszont Marchisioból (akármennyire is akarná, küzdene, napi 23 órát edzene) sosem lehet a világ legjobb középpályása, mert az alapvető képessége nem elég hozzá. Ez a különbség. Ő sem rossz, senki sem mondta. De most Pogbával kapcsolatban tényleg jogos a TOP5 kifejezés használata. Csak pár év kell hozzá.

De egy fontos különbség Pogba és Balotelli közt.
Balotelli egy önző fasz, aki csak magára gondol, és Pogba korában ő inter játékosként milan mezbe pózolgatott.. De azért lenyilatkozta, hogy "aranylabdás lehet, ha messi visszább vesz a tempóból"...
Míg Pogba mit nyilatkozott le?
"Aranylabdás AKAR lenni, és addig nem nyugszik, amíg össze nem jön neki"..
Teljesen más hozzáállás! És ebből is látszik, hogy Pogba mindig csak fejlődni akar (és ezáltal minél jobban a csapat hasznára lenni)

2013.10.08. 00:17:17

Úgy látom megint rákattantatok a Marchisio-Pogba témára...ha nem gond,elmondom én is amit gondolok külön-külön a két játékosról:
Marchisio:Általában védeni szoktam,de egyre inkább kiábrándulok belőle,mert ő magából csinált "szürke eminenciást"!Amikor berobbant a Juvéba,akkor egy pimasz,bevállalós állat volt,aki képes volt egy labdaátvétellel három ellenfelét elküldeni a picsába,nem érdekelte,ha valami nem jön össze neki,megpróbált mást...emellett taktikailag rendkívül érett is volt már fiatalon is,ezért lett ő különleges számomra,nem azért,mert Juve-nevelés,hanem mert tudta,hogy milyen adottságai vannak és mindet fel is használta!Ehhez képest most már nem vállalkozik semmire,mindig a legegyszerűbb megoldást választja...mondhatnám úgy is,hogy ő az egyszerűbb utat választotta,mert inkább vállalta a rakkolós szürke eminenciás szerepét,mintsem igazi vezérré váljon.Nem mondom,hogy világklasszis lehetne,de nem csak klasszis játékosok tudnak vezérré válni egy csapatban,mondok egy példát:szerintem Scholes képességei alapján nem jobb,mint Marchisio,mégis mekkora különbség...az egykori MU-legenda még öreg korára is mindent bevállalt,mindent megpróbált kiadni magából,ami benne rejtőzött,ez látszódott a játékán is és ezzel tudta elérni azt,hogy csakugyan világklasszisként tekintsek rá és ő bizonyosan úgy fejezte be a pályafutását,hogy mindent kiadott magából,tudása legjavát megmutatta és aki nem tekint rá legendás játékosként,azt nem vagyok hajlandó emberszámba venni!Marci karrierje így,hogy meg sem próbál többé válni egy "szürke eminenciásnál",így soha nem lesz teljes,soha nem lesz belőle klasszis játékos!(Mondjuk abban kivételesen egyetértek babo-val,hogy amit védekezésben nyújt,az általában kulcsfontosságú szokott lenni)
Pogba:Paul egy csillag,korosztálya legeslegnagyobb tehetsége.Képességei alapján nemhogy Marcit,de a jelenlegi csapatból szerintem még Vidalt se nagyon lehet vele összehasonlítani(Arturo óriási kedvenc,egyáltalán nem lebecsülni akarom,félreértés ne essék),viszont még nem kész játékos.Hajlamos a nagyképűségre,de ilyen korban,ilyen eredményekkel,ilyen képességekkel ember legyen a talpán,aki nem száll el egy kicsit se magától,ezzel Conte is tisztában van,ebben biztos vagyok,és ha valaki,akkor a Mester ezt minden gond nélkül meg fogja oldani.Döntő lesz a karrierje szempontjából,hogy visszaél-e a képességeivel,vagy él velük.Ő egy olyan játékos bizonyos szempontból,mint amilyen Zidane vagy Nedved volt,mert ők ketten is olyanok voltak,hogy névlegesen létezett posztjuk a pályán,gyakorlatilag viszont abszolút szabad kezet kellett,hogy kapjanak,azt csináltak,amit akartak,ott,ahol akarták,és ez így volt rendjén,mert ilyen képességű,ilyen stílusú játékosokat vétek behatárolni!

Goku06 2013.10.08. 00:48:11

@fire06: ezekben a kommentekben én sem leszólom Marcit, hanem csak olyan emberrel hasonlítom össze, aki nem egy kategória vele.
és igen, én is gondoltam már rá, hogy Vidalt sem sorolhatjuk abba a kategóriába, amibe Pogbának tartoznia kell mondjuk 2 év múlva. Viszont Arturo a Juvéhoz való 2 év alatt összehozott kötődése miatt egy döntetlenre kihozhatjuk, mert benne érezni azt, hogy posztjának egyik legjobbja (már most is és később még jobban az lesz), és nagy az esély, hogy innen megy nyugdíjba.
Viszont én egy kicsit félek attól, hogy vajon Conte tényleg képes lesz-e kordában tartani Pogbát.. Fiatal edző még, és eddig tényleg nem dolgozott problémás játékossal.. Mert megfigyelhető, hogy sosem vettünk olyan játékost, akinek balhéi voltak ezelőtt. Most Tevez az első ilyen, de még őt is korai megítélni.. Pogbában viszont túl nagy a lehetőség, hogy tényleg egy aranylabdás váljon belőle, így úgy kell vele bánni, mint egy hímestojással (és a szerződésébe 100 milliós kivásárlási ár kell legalább).

Viszont az jó jel, hogy a tavaly év vége felé volt egy balhéja.. azóta semmi. Mert idén pályán kívül semmi rosszat nem tett. Van egy-két rossz meccse, meg néha könnyelműsködése, de ezek nem magatartásbeli problémák, mint amik pl balotellire jellemzőek.

hellan (törölt) 2013.10.08. 11:52:13

@babo0410: Felesleges a Galata elleni meccsre visszatérni, ott max Tevezt emelném ki és ennyi.

Marchisio jelenleg egy szürke, átlagos játékos képét mutatja, aki fel-alá rohangászik a pályán, ezzel szemben Pogbát nem kell bemutatnom.

Drughi Di Bianconeri 2013.10.08. 12:19:45

@Goku06: Hatalmas +1 valamennyi kommentedre, végre valaki, aki fogja a lényeget és ért a dologhoz.Sajnos akárhogy magyarázod, magyarázzuk babonak nem érti a lényeget.Pedig annyira egyértelmű.Hegynyi különbség van a jó(nak mondható,de inkább átlagos) játékos, és a (potenciális) korszakos klasszis között, ezt csak babo nem látja.
Babo annyira kiemeli Marchisio Milan elleni "védekezőmunkáját", nos, azon túl,hogy a világon semmit nem csinált, összesen 3 szerzett labdája volt a meccsen, annyi,amennyit Pogba kb 40 perc alatt szerzett.
Arról nem beszélve,hogy Pogba a szélen veszélyesebb volt,mint Marchisio a saját posztján.OK,elvétett egy felelőtlen hibát,mikor nagyképűen elkezdett cselezgetni amiből labdát szereztek.De inkább kedvelem a Pogba féle vagányokat,akik bevállalják (bár annak konkrétan tényleg csak az volt a célja,hogy próbálta cukkolni, alázni a milanosokat),mint Marchisiot,akik,mint egy tutyi mutyi öregember semmiféle kockázatot nem vállalnak,sőt inkább eltűnnek egész meccsen.
Mindegy félreteszem ezt a "csatabárdot",úgysem fogja megérteni.

Egyébként ebben a mostani 19-21,22 év közti generációban elképesztően sok tehetség van Európa szerte.(Persze csak olasz tehetség van kevés...)
Sokan már most sztárok, klasszisok,mint Götze,Hazard,Isco,Wilshere,Varane,Pogba stb.Érdemes lenne ebből a generációból igazolni jövő nyáron.Amúgy is időszerű lesz majd fiatalítani,25 alatti játékosokat igazolni,nem 28 felettieket.

2013.10.08. 19:44:15

@Goku06: Nem is mondtam,hogy leszóltad Marcit vagy ilyesmi,én úgy alapvetően a témával kapcsolatban fejtettem ki a véleményem,semmi problémám azzal,amit mondasz,sőt... egyetértek veled abban is,hogy Pogba könnyelműsködései nem hasonlíthatók Balotellihez,ahhoz a tirpák majomhoz senkit sem lehet hasonlítani,mert ő egy tipikus buta paraszt,Pogba viszont egyszerűen csak fiatal még,hatni kell rá,nevelni kell!Amúgy sztem Raiola a világ egyik legjobb játékosügynöke,viszont általában nincs jó hatással azokra,akiket képvisel,remélem veszi a lapot Pogba és nem hagyja magát Mino által befolyásolni,nehogy megforduljon a dolog,mert ugye az ügynök van a játékosért,nem pedig fordítva!

Goku06 2013.10.08. 20:02:02

@fire06: Raiolától én is félek. Nagy mester az öreg.. És ezért nem lesz egyszerű megtartanunk Pogbát, mert ha egy 10 milliós fizetéssel csábítják, akkor annak nehéz ellenállni.
Főleg, így hogy Pogba mindig nyerni akar, és egyre-egyre feljebb jutni, amihez a jelenlegi Juventus még nem a legfelső lépcsőfok. Van jó pár csapat európában aki be fog tudni ajánlani Pogbának egy 10 milliós fizetést, és a nagyobb sikerek lehetőségét.
mert azt azért el kell ismerni, hogy egy Bayern-Chelsea-Real-Barca 4esnél nagyobb lehetőségek vannak a jövőt illetően (babo kedvéért: egy meccsen ezek a csapatok ellen, simán lehet esélyünk a győzelemre, de ezek a csapatok a keret erősségében, mélységében, az anyagi háttérben sokkal jobban állnak).
Így ha Pogba azt mondaná, hogy valamelyikhez szeretne menni, az nem feltétlenül azért lenne, mert egy pénzéhes kurva, hanem azért mert egyrészt több pénzt kapna, de ugyanakkor nagyobb célokért küzdhetne.
Úgyhogy nem irigylem azt akinek le kell ülnie tárgyalnia Raiolával és Pogbával, nem lesz egyszeű menet, viszont nagyon sok múlhat rajt.

babo0410 2013.10.08. 20:05:46

@Drughi Di Bianconeri: Tudtam, hogy nem fogod kibírni, h ne szólj be! Marchisio akárhogy is próbálod megmagyarázni, átlagon felüli játékos. Nem egy klasszis, de nem is átlagos játékos. Annál sokkal jobb!

2013.10.08. 21:44:17

@babo0410: Mint mondtam és mint tudhatjátok,általában védeni szoktam Marchisio-t,viszont amit a tavalyi szezon nagy részében és amit idén eddig nyújtott,az egyáltalán nem átlag feletti...abban egyetértek,hogy nem egy átlagos játékos,hanem sokkal jobb annál,épp ezért kezdek kurvára dühös lenni rá,hogy lófaszt se mutat meg belőle!

babo0410 2013.10.08. 21:57:12

@fire06: Nem mutat semmit? Egyszerűen csak többet védekezik. Több a védekező feladata, mert Conte-nál nagyon fontos a védekezés. És jelenleg sokkal jobban védekezik, mint Pirlo (aki szinte már sehogy se). És minden csapatba kell legalább egy olyan kp, aki védekezik. Pirlo inkább támadó, Marci védekezik, Vidal meg rohan föl-le. Előre játékban mostanság kevesebbet mutat, mert kevesebbet megy előre. Ami nem is baj, mert a védelem elég gyenge.

Drughi Di Bianconeri 2013.10.08. 22:13:56

@babo0410: Többet védekezik ? Minél Babo ?
Marcchisio a Milan ellen szerzett 3 labdát egész meccsen játszva, annyit amennyit Pogba kevesebb,mint 1 félidő alatt hozott, ráadásul nem is a saját posztján !
Pirlo a Milan ellen sem játszott különösebben jól, de volt 9 labdaszerzése (!) és lényegében 2 gólt neki köszönhetünk.
Szeretem Marchisiot,mint embert,szerintem senki nem ezt kifogásolja vele kapcsolatban.
De könyörgöm ne állítsd már be úgy,mintha extra hiper klasszis.
A 34 éves Pirlot lépten-nyomon ócsárolod,holott mióta hozzánk került alapember itt is és a válogatottban is, még a tét nélküli meccseken is,és 2 éven át óriási szerepe volt mind abban,hogy Scudettot nyertünk,mind pedig a válogatott erőn felüli szereplésében (EB-döntő,Konföd.Kupa elődöntő).
Holott Marchisio,ha csak fél évig tudná azt hozni,amit egy átlag Pirlo (tehát nem szuper formában)1 meccsen,akkor eleve nem lett volna szükség a Maestro leigazolására,hiszen a "mi futuro capitanonk" akkora zseni.
Fura,hogy te beszélsz elfogultságról,mikor tőled elfogultabb embert én nem igazán láttam ezen blog történetében.

babo0410 2013.10.08. 22:35:22

@Drughi Di Bianconeri: 9 labdaszerzése? Milyen statból dolgozol? Vidalnak 5, Marchoisionak 3 és Pirlonak 0 volt mint labadszerzés.

Drughi Di Bianconeri 2013.10.08. 22:49:28

@babo0410: elnézést valóban nem szerzett 9 labdát.Jogos.
De a többi -ettől fontosabb- felvetésemre még mindig nem reagáltál Bubokám :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása