Mancini várja a találkozót Tévezzel

A Galatasaray új edzője, Roberto Mancini elismeréssel beszélt Antonio Conte munkájáról, és alig várja, hogy ismét találkozhasson Carlos Tévezzel.

A múltban az Inter és a Manchester City padját is eredményesen elfoglaló edző három évre szóló szerződést írt alá hétfőn a Galatasaray csapatával, első meccsét pedig szerda este Torinóban, a Juventus ellen fogja játszani az új csapatával.

Mancini Roberto_Inter BL meccsen padon.jpg„Furcsa lesz, mivel csak hétfőn találkoztam a kerettel, de remélem, hogy sikerül jó eredményt elérnünk.” - nyilatkozta Roberto Mancini a Bajnokok Ligája mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

„Nehéz mérkőzés lesz, mivel a Juventus nagyszerű csapat. Antonio Conte kiváló munkát végzett velük.”

A Juventus nyári legnagyobb igazolása és Roberto Mancini egykori játékosa, Carlos Tévez szerda esti játéka rendkívül kérdéses a vasárnap összeszedett bokasérülése miatt, azonban az olasz edző mindenképpen szívesen találkozna a Manchester City egykori sztárcsatárával.

A legfrissebb hírek szerint Carlos Tévez is része a szerda esti mérkőzésre nevezett keretnek, ám egyáltalán nem vehető biztosra, hogy az argentin csatár pályára is fog lépni a Juventus otthonában a Galata ellen.

„Nagyon örülök, hogy ismét találkozni fogok Carlos Tévezzel. Ő nagyszerű játékos és együtt sikerült történelmet írnunk Angliában a Manchester Cityvel. Arra számítok, hogy játszani fog, mivel kétlem, hogy egy bokasérülés visszatartaná.”

„A Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek első mérkőzése kemény volt, ám van még hátra öt és célunk, hogy továbbjussunk a csoportunkból. El kell felednünk a Real Madrid elleni vereséget és a szezonunkra a szerdai meccstől kezdve kell készülnünk.”

„Nem ismerem teljes mértékben az összes játékost. Szerencsére hamarosan szünet lesz a bajnokságban a válogatott mérkőzések miatt, így esélyem lesz jobban megismerni őket. Ami a taktikát illeti, szerda este meglátjuk!”

„Határozottan hátrány, hogy közvetlenül a mérkőzés előtt lettem kinevezve, de megpróbáljuk a legjobban kihasználni az esélyünket. Ilyen helyzetekben határozottan nagy jelentősége van a szerencsének is.”

A Galatasaray csapatának keretében ott van a vasárnap megsérült Wesley Sneijder, ám korántsem biztos, hogy pályára is fog lépni, azonban Felipe Melo és Didier Drogba játéka biztosnak tekinthető.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr885547105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2013.10.03. 19:08:38

Kíváncsi vagyok Tévez is várta-e a találkozást Mancinivel...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása