Quagliarella valószínűleg London felé veszi az irányt

Quagliarella Fabio_háta.jpgA West Ham United csapata közel áll Quagliarella leigazolásához, állítja a torinói székhelyű Tuttosport.

Fernando Llorente és Carlos Tévez leigazolása óta nyílt titok, hogy a Juventus szeretne pénzt látni létszámfelettivé vált támadóiból. Most Quagliarella lehet az aki továbbáll és elfogadja egy kérője ajánlatát.

Bár a 30 éves játékos iránt az Inter is komolyan érdeklődött, most mégis úgy tűnik, hogy egy Premier League klub lesz Fabio új csapata. Angliából két gárda is szívesen látná soraiban a támadót, mégpedig a Sunderland és a West Ham, ám az olasz csatár inkább a fővárosban élne, így a londoniak tűnnek befutónak a transzfert illetően.

A Kalapácsosok menedzsere, Sam Allardyce bízik abban, hogy a korábbi olasz válogatott jó csatárkettőst fog alkotni Andy Carollal vagy Boleyn Grounddal ennek érdekében pedig a londoniak elöljárói már fel is vették a kapcsolatot a Juventusszal a támadó ügyében.

Fabio Quagliarella 2010-ben szerződött a piemonti fővárosba a Napoli csapatától és 13 gólt szerzett 50 bajnoki találkozó alatt a Bianconeri színeiben, ám fontos megemlítenünk, hogy ezen meccsek kb felén csak csereként kapott lehetőséget.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr685477723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2013.08.26. 20:09:30

Nem értem, miért jobb megtartani egy Giovincot és/vagy Matrit, mint egy embert, aki tényleg tud a labdával bánni és a szél se fújja el...

Direct_01 2013.08.26. 20:33:40

Na és perszee hogy Mártikától nem tudunk megszabadulni!!!!Egyrészt nem ér még 10milliót se,másrészt elücsörög ő itt,igaz semmi köze nincs lassan a csapathoz,csak a padon ücsörög de attól még jól érzi magát.Még mindig úgy gondolom hogy Q volt tavaly a 4 támadó közül a legjobb,csak hát a sok padoztatás rajta is meglátszott.De maradjon Vuci,Giovinco és Matri is,hiszen a kutyának se kellenek.Ezért vagyok rosszul az olyan igazolásoktól mint pl. Padoin vagy Peluso,mert idevesszük őket nem 2 Ft-ért,amikor pedig már nincs rájuk szükség ők ugyanúgy jól érzik magukat.

Ádám.84 2013.08.27. 00:15:24

Tényleg csak gratulálni tudok, valóban az a játékost kell eladni, aki tett is valamit a csapatért, ráadásul nem is kutyaütő

2013.08.27. 00:47:26

@Ádám2000: Nem véletlen,ugyanis az eladó játékosaink közül az egyetlen el is adható emberünk és azért egy West Ham-nél szerintem többet érdemelne...én megtartanám és betenném Tevez mellé,többet érne,mint Vucinic,aki a Samp ellen főleg a második félidőben már valóban hozta a szokásost,a labda zavarta őt,a csapattársak zavarták őt,a levegő is zavarta őt...Q sokkal jobb játékos Vucinicnál és sztem Llorrenténél is,habár csoro beállt három percre,sokat nem láthattunk még belőle,de nem valami biztató,hogy ilyen lassan megy neki a beilleszkedés,tartok tőle,hogy ezzel a zsákbamacskával megint megszívjuk,viszont remélem,hogy rámcáfol a spanyol!Fabio meg nem egyszer bizonyította már,hogy gólerős és értékes tagja tud lenni a csapatnak,emellett szvsz ha őt nem cseszteti senki,akkor ő se grimaszol meg flegmázik a többiekkel,Contéval nagyon nincsenek jóban,de ha Q-nak olyan nagy baja lenne,akkor nyilván jobban erőltetné a távozást,de ő csak sodródik az árral el innen,mert egyszer oda mert szólni Conténak,hogy miért pont őt kell lecserélni,mikor egyedül ő jelentett veszélyt az ellenfelek kapujára az összes csatárunk közül(egyébként valóban nem illik ilyet,de különben abszolút jogosan fakadt ki,bárkivel előfordulhat)!Ezzel a kurva makacsságával a mesternek sikerült gallyra tenni az egyik legjobb olasz csatárt!Kár érte...

pedronegro (törölt) 2013.08.27. 09:51:50

Van egy olyan érzésem hogy ezt nagyon megfogjuk szívni. Mindenkinek egyértelmű hogy Tevez mellett ő lett volna az egyetlen használható csatár a csapatban, csak Conte látja úgy hogy Vuci, Gio, Matri, Llorente az akikre nekünk szükségünk van. Na mindegy, megnyertünk két scudetto-t csatárok nélkül, majd most is megoldjuk valahogy, én csak az afrikaiaktól tartok, előbb-utóbb ki fognak ütni minket a nyeregből ebben biztos vagyok, mint hogy az is törvényszerű hogy mi se nyerhetünk mindig. Az átigazolási időszak végéig én már nagy nevet nem várok és kurvára elégedetlen vagyok, Tevez klasszis meg minden de tényleg azt érzem hogy csak a szurkolók száját akarták vele befogni(10-es mez teátrális átadása) komoly koncepció nincs mögötte, mert hiába egy zseni a jelenlegi csatáraink tehetségtelensége az argentinre is ki fog hatni.
A BL-ben pedig semmi esélyünk, egy nehezebb sorsolás és már a csoportkörök után búcsuzunk.

2013.08.27. 19:03:05

@pedronegro: Azért szerintem te eltúlzod ezt a dolgot,eleve Tevez nem olyan kaliberű játékos,aki csak úgy beleszürkül egy csapatba,hanem pont az,aki kirángatja a csapatot a tehetetlenségből,ha ő elkapja a fonalat,akkor bárkit képesek leszünk megverni!A középpályánk brutális ezzel a Marci-Pirlo-Vidal-Pogba tengellyel,szerintem idén Pogba is képes lesz a hátára venni a csapatot,Vidal csakugyan,Pirlo-ban mindig ott van a zsenialitás és sokakkal ellentétben én úgy gondolom,hogy Marci teljesítménye is meghatározó lesz idén!A két szél az,ami miatt kissé nyugtalan vagyok,Asamoah kimondottan gyenge szélső,Lichti-nek vannak fantasztikus meccsei meg időszakai,de láthattuk tavaly,hogy a csapat gyenge pontja is tud lenni sokszor,kíváncsi leszek idén melyik arcát mutatja majd,a védelmet továbbra is stabilnak érzem,azon a poszton nem lesz gond,ahogy a kapusposzton sem!
A Bl-győzelemre szerintem sincs reális esélyünk,de abban is biztos vagyok,hogy bárkinek méltó ellenfelei leszünk és kis szerencsével és nem kis teljesítménnyel tudunk nagy meglepetést is okozni!
Q eladásával kapcsolatban már kifejtettem a véleményem,abban egyetértünk,hogy pont nem ő az,akit el kellene adni...

forzajuve16 2013.08.27. 21:01:05

Azon kívül, amit már sokan leírtak előttem, hogy miért pont éppen őt adjuk el, már csak az 50 meccs 13 gólos statisztikát nem értem.
A bajnokságban három év alatt 22/67, összességében 26/79. Ez sem egy Messi-féle arány, de azért jobb, mint az 13/50 :)
A gól-perc arány pedig valóban sokkal jobban festene.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (917) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9922) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4165) mercato (4144) nyilatkozat (7445) Olasz Kupa (327) összefoglaló (412) pletyka (4174) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása