Marchetti: "A Lazio megverheti a Juventust"

Federico Marchetti bízik abban, hogy csapata meg tudja verni a Juventus az olasz Szuperkupában és leszögezte azt is, hogy "ugyanabban a szellemben lépünk pályára, ami a tavalyi szezonban is jellemzett minket".

Marchetti Federico_Lazio.jpgA bajnok és a kupagyőztes a Szuperkupa keretében augusztus 18-án a római Stadio Olimpico-ban néz egymással farkasszemet.

"Ugyanabban a szellemben lépünk pályára, mint a tavalyi szezonban, amikor is felemeltük a Coppa Italia trófeáját." - mondta a kapus a sajtó képviselőinek.

"Most mindent törölni kell a memóriánkból, amit tavaly elértünk, hiszen hiba lenne azt gondolni, hogy egy csapásra top csapat lettünk."

"Egy nagyon szoros meccsre számítok, hiszen a Juventus néhány remek játékossal már megerősítette a keretét, de mi csak arra törekszünk, hogy egy nyitott játékot játsszunk velük és bízunk benne, hogy meg tudjuk verni őket. A csapattársaim szemében láttam azt, hogy éhesek a győzelemre." - folytatta Marchetti.

A Lazio a következő idényben is az Európa Ligában fog indulni, de eltökélt szándékuk, hogy ez alkalommal már az első három hely valamelyikén végezzenek az olasz pontvadászatban.

"Tudom, hogy hova szeretne a csapat eljutni, de a pályán mutatott játék fogja eldönteni, hogy megérdemeljük-e ezeket a pozíciókat a táblázaton vagy sem."

"Természetesen ez a csapat is erős, de vannak más klubok is, akik szintén remek kvalitásokkal rendelkeznek, így a következő szezon egy nagy csata lesz. Tudjuk mi az erősségünk és azt is, hogy hol kell javulnunk, jó hozzáállással bárkivel felvehetjük a versenyt." - vélekedett csapatáról a hálóőr.

"Claudio Lotito elnök úr elmondta nekem, hogy szeretné ismét a csúcsra juttatni a Laziot és én hiszem azt, hogy ez sikerülni is fog." - fejezte be Marchetti.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr215449307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.08.07. 22:43:18

Simán megverhetnek minket,de remélem nem fognak...ha úgy játszunk tétmeccseken is,mint most az előszezonban,akkor boldog-boldogtalan meg fog verni minket,össze kell kapni magunkat,mert ez eddig szar!

MDaniel98 2013.08.11. 11:49:47

@fire06: Hát szerintem tétmeccsre összekapják magukat,a tétmeccseken eléggé látni lehetett,hogy Conte is elég látványosan szarik az egészre,messze nem motiválta úgy őket,ahogy mondjuk egy éles bajnoki meccsen tette volna,például,ha Vidal egy bajnoki meccsen hibázott volna olyat mint amilyent a La Galaxy ellen,akkor Conte szemébe se mert volna nézni,ott meg egyikük se foglalkozott vele különösebben.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása