Marotta: „Isla nem eladó mindenáron”

A Juventus vezérigazgatója, Beppe Marotta legutóbbi nyilatkozatában kijelentette, hogy klubja nem kíván mindenképpen megválni olyan játékosoktól, mint Mauricio Isla és Mirko Vučinić.

Beppe Marotta_kabatban.jpegA chilei középpályás iránt, akinek a játékjogát az Udinese csapatával közösen birtokolja a Juventus, az Inter mutatott a közelmúltban érdeklődést. A montenegrói csatár pedig a jövőjét fontolgatja, mivel valószínűsíthetően megváltozott a status quo csapaton belül Carlos Tévez és Fernando Llorente érkezésével.

„Jelenleg Mauricio Isla nem átigazolható játékos” - jelentette ki Giuseppe Marotta a Sky Sport Italia stábjának.

„Mauricio iránt érdeklődött az Inter. Leültünk, hogy kiértékeljük az ajánlatot pénzügyi és szakmai szempontból. Azonban most, az edzővel egyetértésben, úgy gondoljuk, hogy nem kellene elengedjük a játékost. Mauricio Isla a mi játékosunk.”

A Gazzetta dello Sport péntek reggeli kiadásában azt közölte, hogy a Juventus elengedné Mirko Vučinićet, amennyiben az érdeklődők legalább tizenöt millió eurós ajánlatot továbbítanak a torinói bajnokhoz.

„ Mirko Vučinić, ahogy a keretben mindenki, értékes játékos és megbecsülést érdemel - folytatta az igazgató. „Természetes, hogy a kezdő helyekért megnő a verseny az új igazolások következtében, de az edző fogja meghozni a döntéseket minden meccset megelőzően.”

„A verseny a helyekért pozitív hatással van egy csapatra, nem pedig negatív tényező. Jelenleg nincsenek meghatározva feltételek Mirko Vučinić átigazolása ügyében.”

A torinói vezető bevallotta, hogy valóban túl sok opció áll jelenleg az edző rendelkezésére támadásban, mivel a klub játékosai közé tartozik a montenegrói válogatotton és az újonnan érkezett két csatáron kívül Sebastian Giovinco, Alessandro Matri és Fabio Quagliarella is.

„Tisztában vagyunk vele, hogy túl sok csatár van a keretben, és öt csatárral kívánunk nekivágni a szezonnak, de az értékesítéshez meg kell érkezzen a megfelelő ajánlat és meg kell lennie a játékosban a vágynak, hogy távozzon, ahogy történt Emanuele Giaccherini esetében.”

„További átigazolások? Amennyiben lehetőség támad valamire, akkor azt ki fogjuk használni, de jelenleg nincsenek olyan lehetőségek, amelyek konkretizálódhatnának a közeljövőben.”

„A pénzügyi korlátainkon belül kell maradnunk, de célunk az, hogy mi legyünk az olasz bajnokság első számú csapata, valamint természetesen rendkívüli versenyképességről akarunk tanúbizonyságot tenni Európában is” - zárta az interjút Giuseppe Marotta.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr515415406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.07.20. 12:39:14

Megfelelő ajánlatra várunk...fasza...várhatjuk egy ideig még,hogy majd Vucinic-ért bárki 10 millió felett ajánljon,vagy Q-ért 15-öt...lószar,Isla egy marék szart se ér,csakúgy,mint Vucinic,milyen megfelelő ajánlat?!Adjuk el őket összesen 18 millióért,az már világi lenne ezért a két szerencsétlenért!

FinoallaFine 2013.07.20. 14:46:26

Hehe ez jó :D Tárgyalnak, az interesek már ráizgultak Islára aztán egyszer Marotta lehúzza a rolót és kibaszik velük :D :D AKarok még ilyet :D

neuropa 2013.07.20. 15:24:40

@FinoallaFine: :D

@fire06: Már nem azért, de pénz és erősítések terén is jól áll a csapat. Szerintem olyan pozícióba került a Juve, hogy nem kötelesek szarért-húgyért eldobni egy játékost sem.

Arra már ki sem térek, hogy a 6 támadó közül Giovinco a legnagyobb kutyaütő, a maga 164 centijével és 60 kilójával semmi esélye nem lesz jövőre sem. Q és Matri odateszik magukat, ha tavaly jók voltak a kezdőbe, idén jók lesznek a padra is. Vuci úgyszintén. A kisgyereket kölcsön kell adni, aztán meg is van az 5 csatár. Még egy jó balszélső kell és lehet várni a last minute ajánlatokra szeptemberig.

MDaniel98 2013.07.21. 11:16:04

@neuropa: Ja,igazad van,ha kivárunk aug.31-ig,(általánosságban mondom),akkor jellemzően,ha egy klub nem akarja eladni a játékosait és még van olyan klub,aki élénken érdeklődik a játékosok iránt,akkor elképesztő ajánlatokat tudnak adni érte,olyanokat amilyeneket nem is néznének ki belőlük.Remélem Morotta most ügyesen fog taktikázni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása