A Juventus Regini nyomában

Az olasz sajtó értesülései szerint az U21-es válogatott egyik alapemberének számító Vasco Regini komolyan felkeltette a Juventus érdeklődését, s közel áll ahhoz, hogy a torinói óriáshoz igazoljon.

Regini Vasco.jpgA fiatal védőjátékos, akit ügynöke a közelmúltban a Juventus jelenlegi alapemberéhez, Giorgio Chiellinihez hasonlított, pillanatnyilag az Empoli és a Sampdoria közös tulajdonában áll.

"Chiellinire emlékeztet engem." - nyilatkozta Andrea Cattoli a Mondo Pallone munkatársának. "Ballábas játékos, aki jól bánik a labdával, s kiváló fizikummal rendelkezik. Ráadásul még nagyon gyors is."

"Olyan játékos, aki arra rendeltetett, hogy egy nagy csapatban szerepeljen. Az eddigi mérkőzései, a teljesítménye és a statisztikái mind alátámasztják ezt a véleményt."

Az Empoli és a Sampdoria várhatóan vak-árverésen dönt majd a játékos tulajdonjogáról, s a La Gazzetta dello Sport információi szerint a Juventus segítséget nyújthat a Empolinak a sikeres licit érdekében, majd azon nyomban meg is vásárolnák a fiatal védőt.

Az Öreg Hölgy tervei szerint Regini az első osztályba frissen feljutott Sassuolo csapatánál töltené a következő szezont, annak érdekében, hogy minél több tapasztalatot gyűjtsön.

A hírek szerint a Milan csapata is élénk érdeklődést mutat a 22 esztendős védő iránt.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr415358792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.06.13. 16:21:37

Életemben nem hallottam még a nevét,viszont minek még egy bal lábas hátvéd?!Ott van Chiello,tárgyalunk Ogbonna-ért,most még ez a srác is...ha tényleg akkora tehetség,akkor hagyjuk Ogbonna-t a faszba,hozzuk el ezt a gyereket és koncentráljunk végre arra,ami igazán fontos!

Tony. 2013.06.13. 16:28:01

Huhh, gyorsan kipengetni egy 5öst! Két egyeneset rúgott a labdába!

steven-h (törölt) 2013.06.13. 18:32:02

Inkább pengessünk ki érte egy 5-st mind Padoinok-é...Egyébként a 4-2-3-1-be amit akarna Conte állítólag, sőt a 4-3-3-ba is kell egy bal oldali védő...Bal lábas, elvileg gyors jó felépítésű technikás srác...Mi kell még?! Az olasz futball szégyene, hogy egyetlen olasz fiatal sem kap lehetőséget, ezért maradnak középszerek és így lesz az olasz válogatott is majd középszer...

Cannavaro 2013.06.13. 19:51:29

én örülnék is neki, ha nem tudnám, hogy teljesen felesleges megvenni, mert úgyse kerül be!!!

babo0410 2013.06.13. 20:35:26

Akkor van értelme leigazolni, ha egy év Serie A után visszahozzuk, és nem továbbadjuk másnak. Ha tehetséges hozzuk majd vissza. És nem folyton kölcsönadogassuk. Akkor látok értelmet ebben az igazolásban. Akár csak Berardi leigazolásában is. De az, hogy tavaly megvettük Boakye-t, azt még mindig kölcsönadogatjuk van értelme? Sok nincsen. Állítólag 64 játékosunk van felesben különböző csapatokban. Ez mire jó? Adogassuk el öket, egy 10-15 millát abból is össze lehetne hozni simán. De még többet is, ha a többségüket ilyen 1-2 millákért eladjuk.

danimester1 2013.06.13. 20:41:51

A kezdő legyen végre már az első helyen!!!A cserék,tartalékok,tehetségek simán ráérnek és csak plusz kiadás addig amíg nincs rendbe a kezdő azaz onnan fog hiányozni...

steven-h (törölt) 2013.06.13. 20:50:35

Nem akarom szétoffolni, igazából Regini nyomán néztem utána, csak hogy lássuk merre halad az olasz futball... Az U21-es spanyol válogatott játékosai egytől egyig első osztályban futballozó labdarúgók. Pl: De Gea, Montoya, Thiago, Koke, Morata, Tello, Canales, Isco, Carvajal...Senkinek nem kell bemutatni őket...Sőt egyesek már sztárok, és nem azért lettek azok mert sokkal tehetségesebbek mint az olaszok, hanem azért mert megkapják a lehetőséget...

Ezzel szemben az olasz u21...Leali- Serie B legjobb kapusa, így is csak csere Bardi mögött, igazából mind1 is, mindkettő ismeretlen, De Gea meg MU első számú kapusa... Komplett védelem Serie B-s, középpályán egyedül Veratti és Florenzi (akit én nem tartok olyan jónak) akik rendszeresen odaférnek nem középcsapatokban...Csatársorban pedig senki nincs, aki top csapatban mutathatná meg magát néha...

Lehet hogy jobb hogy középcsapatokban legalább játszanak, de soha nem lesznek nagy játékosok... És egyszercsak majd észrevesszük, hogy a komplett olasz válogatott középszerekből áll...

ggbuffon 2013.06.13. 21:44:48

@steven-h: Olaszországban sose volt "divat" a fiatalokat a mélyvízbe lökdösni, így sokan el is kallódtak a nem megfelelő és optimális fejlődési ütem miatt..Giovinco pl valahol félúton van, talán még épp menthető kategória

Most h nincs lóvé az olaszok háza táján, nyílván vmilyen szinten rá fognak kényszerülni..nem mondom h ez rögtön majd az olasz futball emelkedésével fog együtt járni, hisz mindig vannak gyengébb generációk stb, de hosszútávon jót fog tenni, mind a bajnokságnak, mind az olasz futballnak..

Annyira nem kell sajnálni és temetni az olasz futballt se válogatott se klub szinten..időbe fog telni, de úgyis gatyába rázzák magukat, szerintem már idén is láthatóak voltak a fejlődések jelei..az h a Juve mögött ott toporog 6-7 BL-re esélyes gárda, ugyan kritika is, hisz milyen Milan v Inter az, amelynek hosszútávon pl egy Lazioval v Fio-val kell csatázni, de rosszat nem tesz a bajnokságnak a kiélezettebb versenyzés..

babo0410 2013.06.13. 21:47:05

@steven-h: Ugyanez volt tavaly Verrattival is! 12 milla, nem fizettük ki, most meg látjuk mi lett belőle. Ha nem viszi el a PSG, még mindig egy Pescara ígérete lenne. Igaz itt is nagyon sokan azt hajtogatták, hogy minek adnánk ki érte 12 millát, egy tehetségért, aki eddig csak a B-ben játszott? Hát néha ezért. Csak akkor meg is kéne őket tartani. Jó nem azt mondom, hogy legyünk milan, és tömjük tele a csapatot fiatal tehetségekkel. de évente 1-2-t meg lehetne nézni a hiányposztokon. Ott van Pl. ez a Berardi gyerek. Az egyik legnagyobb olasz tehetségnek tartják. Csatársorban bárhol bevethető. Nem a Sampba vagy a Sassuoloba kéne lepasszolni, hanem felhozni, és lehetőséget adni neki néha. Igaz ő még csak 18 éves, remélem ha meg is vesszük, akkor az A-ban marad, és 20 éves kora körül visszajöhet. Vagy ott van Beltrame. Most készülünk lepasszolni kölcsönbe a Juve Stabiaba. Miért ne? Van egy nagyon jónak tűnő játékosunk, lepattintjuk a B-be, ahol sok minden nem fog kiderülni róla. Ha egy Serie A-s csapatnak adnánk oda, még jó is lenne. De lepasszoljuk most a B-be, jövőre az A-ba, azt most 20 éves, 23-24 éves kora körül talán eljutunk oda, hogy elgondolkozunk azon, h visszajöjjön-e?

Tony. 2013.06.13. 21:54:31

@steven-h: Remek dolgokat írtál, érdekes fejtegetés. És teljesen igazad is van.

A példát mi is látjuk hétről hétre!

Padoin, Giaccherini, Peluso és társaik teljesen felesleges igazolások. Az ő szintjüket bármely fiatal tudná hozni, de nem őket dobják be, hanem vesznek pár milláért full középszereket.

6 éve vagy mióta nincs balbekk, oda nem lehetett volna kipróbálni valakit? Vagy Bendtner és Anelka helyett Beltrame-nak lehetőséget adni?
De! Nagyon is kellett volna. A Barca nem fél bedobni Montoya-t, vagy Thiago-t, vagy Tello-t. Olaszo.-ban és a Juve-nál is szemléletet kellene váltani.
Ha pénzügyileg nem lehet lépést tartani, akkor ki kell nevelni.

4Evorg 2013.06.13. 22:00:35

@babo0410: babo kicsit legyél már következetes, egyszer azt mondod, hogy csatárra nem adunk ki 20 millió fölött, mert nincs pénz, így gyakran bukunk be 5-6 millión olyan transzfert, amire igazán szükségünk lenne és hiányposztra érkezne. Azt mondod, hogy hát mert nincs pénz és nem szórjuk a lóvét, ellenben, akit szóba hoznak velünk fiatal tehetséget, te rögtön leigazolnád az összeset 5-10 milliókért, holott nagyon jól tudod, hogy kb 5%-uk kerül vissza és fut be valamirevaló karriert a nagy csapatnál. Nem érzel ebben valami furcsát? Minek kell nekünk leigazolni minden jött-ment fiatal tehetséget, ha egy igazán szükséges csatárra sajnáljuk a lét?

babo0410 2013.06.13. 22:30:34

@4Evorg: Nem, én azt mondtam, hogy 30 millát nem fizetünk ki, max 25 millát, mert nincs annyi pénz, vagy inkább nem is akarnak ennyit kiadni. Berardi meg egy fiatal tehetség, a tehetségeket nem az igazolási pénzből vesszük, hanem erre külön keret van, és kb 2 millából meg is lenne. Ha akkora tehetség, mint mondják igazoljuk le, meg ezt a Regini gyereket is. De minden tehetséget nem kell leigazolgatni tényleg, csak azokat, akik tényleg akkora tehetségek, és őket is csak akkor, ha van esély rá, hogy 1-2 éven belül visszajöhetnek. Ott van pl. Gabiaddini esete. Állítólag már a Dortmund is felfigyelt rá olyan jó, erre mi nem visszahozzuk, hanem otthagyjuk az Atalantában felesben. Pedig hiányposztra jönne, és pénzbe se kerülne.

consminor 2013.06.13. 23:29:22

babo megkérdezhetem, hogy ez "a tehetségeket nem az igazolási pénzből vesszük, hanem erre külön keret van" dolgot honnan vetted, ezt rajtad kívül nem hallottam/olvastam még senkitől (vezetőségből se olvastam még senkitől, hogy nyilatkozta volna), pedig már tavaly is erre hivatkoztál.

steven-h (törölt) 2013.06.14. 11:43:15

@ggbuffon: Ezzel nem teljesen tudok azért egyetérteni, hogy nem lenne divat, mert akkor nem lett volna az olasz labdarúgásnak pl. egy Del Pieroja, Buffonja stb. Akkoriban mikor Buffon idekerült a Parma nem volt egy rossz csapat, emlékezünk csak vissza milyen trió került végül Torinoba...Buffon, Cannavaro (kis késéssel) Thuram...

Egyébként idén úgy érzem vennünk kell két csatárt és a lyukakat is be kell tömni minőségi igazolássokkal, és jelenleg Regini inkább kérdőjel, mint ahogy Berardi és Zaza is az lenne, úgyhogy egyértelmű idén igazolni kell, de ha megint jönnek a ZS tervek akkor inkább ne is vegyünk senkit.

Egyébként a felsorolásom kissé hiányos mivel Insignet kihagytam, ő esete felettébb pikáns a mi szemszögünkből, ugyanis gondolom mindenki tudja hogy annak a Pescaranak volt tagja aminek a Serie B gólkirálya is...Insigne maradhatott Napoliban, Immobile nem maradhatott Torinóban...Kíváncsi leszek, hogy sikerül-e két támadót igazolni, remélem igen, de én 3. számú csatárnak az összes mostani csatárunk helyett inkább Gabbiadinit választanám, nagyon jó BAL lába van, Bolognában is játszott szélen is, felépítésével sincs semmi gond, nem értem miért ne érhetne meg egy próbát, persze csak úgy ha még előtte van legalább 1 jó csatárunk...mert jelenleg még ő nem megoldás, de szerintem az lehetne...már tavaly ezt meg kellett volna lépni Bendtner helyett akár Immobile akár Gabbiadini jobb választás lett volna...

Remélem nagoyn nem offoltam szét a topicot nem az volt a szándékom...

babo0410 2013.06.14. 14:00:04

@consminor: Ezt körülbelül minden csapat így csinálja, hogy a tehetségek felkutatása, az ifi csapat külön költségvetésből működik. Ez nem csak nálunk van így. És ha az igazolásokra száént pénzeket kellene költenije a csapatoknak, akkor sokkal kevésbé vennének fiatalokat. Az ifiket soha nem az átigazolási keretből veszik. Átigazolási keret az csak a felnőtt csapat megerősítésére van.

4Evorg 2013.06.14. 14:15:47

@babo0410: Amit te mondasz maximum a Primaverara és az oda érkező játékosokra vonatkozhat, a 14-19 évesekre, egy 22 éves védőt biztos nem az ificsapat pénzéből vennénk meg.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9909) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7436) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása