Marotta: „Nem adjuk legjobbjainkat Higuaínért cserébe!”

A Real Madrid és Juventus legendái között zajló gálamérkőzést és Florentino Pérez társaságában eltöltött ebédet követően a torinói átigazolásokért felelős igazgató a Sky Sport Italia stábjának nyilatkozott a két klub közötti párbeszédről és az esetleges átigazolásokról.

Marotta Giuseppe_napszemüveg.jpeg„Találkoztam Florentino Pérez elnök úrral, és nyilvánvaló módon futballról beszéltünk ezen az ebéden.” - vallotta be Giuseppe Marotta.

„Még semmi nincs tisztázva, mivel a Real Madrid edzői helyzete továbbra is kérdéses. Következésképpen a játékosokra vonatkozó bármilyen tárgyalás későbbre kell tolódjon.”

„A két klub között nagyszerű a kapcsolat, és a Real Madrid nagyra értékelt néhány játékosunkat. Láthatóvá váltak bizonyos piaci stratégiák.”

Azonban a torinói bajnokcsapat vezérigazgatója kitartott amellett, hogy az Öreg Hölgy nem fog megválni legjobb játékosaitól, mint például Paul Pogbatól és Arturo Vidaltól.

„Nem fogjuk értékesíteni legjobb játékosainkat, függetlenül attól, hogy egyéb klubok mennyire figyeltek fel rájuk. Ami Gonzalo Higuaín helyzetét illeti, amennyiben megújítjuk érdeklődésünket a játékos iránt, akkor ez előrelépésként értékelhető az adott helyzetben, de bármilyen tárgyalásnak a játékos átigazolásával kapcsolatban várnia kell, amíg Madridban a helyzet körvonalazódik.”

„A tárgyalások csak akkor vehetik kezdetüket teljes erőbedobással, ha a Real Madrid is úgy gondolja, hogy eljött ennek az ideje.”

A nem hivatalos hírek szerint a Real Madrid beleegyezett, hogy a Juventus részletekben fizesse ki a játékosért az átigazolási díjat, azonban az összeg tekintetében nem született megállapodás, mivel a királyi gárda elutasította a torinóiak huszonkét millió eurós ajánlatát.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr235353625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.06.10. 12:32:04

De ha úgyis részletekben fizetnénk ki,akkor ugyan miért ne lehetne megadni érte a 30 milliót?!Ha Marotta ezt is elbassza,akkor komolyan mondom,hogy össze kell fogni és együttes erővel elzavarni innen a faszba ezt a gyökeret...lehet magyarázni,hogy kiket hozott,meg kiket nem,de a valóság az,hogy Barzagli nem véletlenül került 500.000 euróba(egy nulla volt,mielőtt idekerült),Pirlo-t se marasztalta senki a Milannál,Vidal-t sose értettem,miért adta ilyen könnyen és olcsón a Leverkusen,óriási szerencséje volt vele is a kancsalnak,ahogyan Bonuccival is,Pogba-val is...az egyetlen kulcsfigura,akit tényleg neki köszönhetünk,az Conte,mert ha Conte nem faragott volna szaros kis senkikből igazi bajnokokat,akkor Marotta munkája úgy ahogy van,egy nagy szarral lenne egyenlő!Most viszont már kell legalább két csatár,méghozzá a Jovetic-Tevez-Higuain hármasból,mert csatárposzton már Conte se tud szarból várat építeni!

tjunior 2013.06.10. 12:49:24

@fire06: Túl van kicsit dimenzionálva ez a részletfizetési történet, az esetek 90%ában minden csapat részletekben fizet. Úgy beszélünk róla mintha ezzel valami engedményt tenne felénk a madrid, ők is részletekben fizetnek a játékosokért mint mindenki. Akkor meg miért kellene emiatt 30 milliót fizetni?

hellan (törölt) 2013.06.10. 13:05:16

@fire06: Vidalt azért adta a Leverkusen, mert a Bayern és mi voltunk a két kérő és ők kijelentették, hogy a Münchennek nem adják.
Amúgy igen, a klubok nagy része manapság pár éve alatt fizetik ki 1-1 játékos árát.
Egyelőre én Marottát védem, de ez a nyár kritikus lesz a megítélése szempontjából, de ha nincs pénz...Illetve nem tudom h a Real mire vár, egy részről úgy sem az edző kedve szerint szoktak igazolni, másrészről Higany távozni akar.

Viszont azt senki se felejtse el h Higuainnak még 3 éves szerződése van, így bármit is akar, ha azt mondják neki h maradnia kell, nem tud mást tenni. Tavaly pl. ő gondolta meg magát a távozásáról.

Nagyon az az érzésem, hogy két csatár akkor érkezik csak, ha vkit eladunk. Vagy a Matri/Q kettős árából, vagy Mirko, vagy Lichtiből jöhetne még egy támadó a várható egy garantált mellé. Vagy ha a Fior elfogadna játékosokat Jovetic üzletben a pénz mellett.

Drughi Di Bianconeri 2013.06.10. 13:22:23

@fire06: +1
2 csatár úgy érkezik,hogy az egyik Llorente, sokan megfeledkezünk róla,pedig vélhetően nem a padozásért adtunk neki 4,5M fizetést.
Tehát akkor mondjuk kihúzhatjuk Matrit (Matri Llorente csere: minőségi javulás),mert nyilván eladjuk.
Quagliarella /Vucinic duóból is távozik vmeik, vélhetően -sajnos- Mr.Dreamgoal, mert Conte nem kedveli,így jön még 1 csatár.
Így tehát Sebastian "jobb vagyok,mint Messi" Giovinco az egyetlen biztos pont,aki tuti marad. (Nem tudom eldönteni,hogy ez szégyen,nevetséges vagy szánalmas).
Összegezve tehát,az teljességgel kizárható,hogy érkezik Llorentén kívül 2 csatár,1 fog,de az nem ártana,ha olyan lenne,aki illik mellé/kiegészíti.
Sajnos jobb,ha szépen mindenki leereszkedik a realitás talajára,Higuain nem lesz a miénk,mint ahogy Tevez sem (én utóbbit sajnálom jobban),Jovetic is csak azért lehet(ne) realitás,mert Olaszországon belül van,és ez Marrotta terepe.
Tavaly már egy Berbatovnak is hogy örültünk volna a végén, nem lesz ez idén sem máshogy.
Kb Július végéig-Augusztus elejéig elszarakodunk az említett 3 játékossal, aztán szépen elmennek oda,ahol kifizetik az árukat(vagy még előbb is akár), Marrotta meg majd kapkod Augusztus végéig, és jönni fog Bonaventura, Diamanti (Ő lesz a sztár igazolás),véglegesítjük Pelusot,és 1 Serie A középcsapat csatára és/vagy egy kivénhedt(Anelka)/fiatal,de szar(Bendtner) játékos a világ végéről ingyen/kölcsönbe.
Ez a realitás,viszont ha ezt már most tudom,és reményeim szerint az épelméjű drukkerek is, akár itt akár máshol, kár lenne elbohóckodni a nyarat, és nevetségessé tenni a Juventus nevet Cobrettinek,jobban tenné ha már most repüljön rá Osvaldo-ra.
Egyrészt akkor mi se várnánk túl sokat,és végre egyesek leszállnának a földre, másrészt még Ő is bőségesen előrelépés Matriékhoz képest.

Amúgy abban egyet értek Marrottával,hogy semmiféle csere ajánlatra nem szabad felülni a Realal, mert nyilván a 2 legpiacképesebb játékosunkra hajtanának (Vidal és Pogba),nem pedig Padoinra és Giaccherinire.
De ezt eddig is tudtuk.

Cannavaro 2013.06.10. 13:43:29

@Drughi Di Bianconeri: +1000!!!! nem akarok a szokásos emberekkel vitázni, és nem is fogok!! de én teljesen biztos vagyok benne, hogy llorrente a sztár csatár!! mellé, ahogy mondtad, legjobb esetben jovetic, de sokkal valószínübb, hogy diamanti,és/vagy bonaventura érkezik, akik ráadásul nem is csatárok!! csak röhögök a tevez,meg higu,meg jojó már szinte a miénk írásokon, és kicsit sem örülök neki, hogy az a néhány ember mekkorát fog koppanni, mert nálam senki sem szeretné jobban, hogy igazuk legyen, de tudom sajna, hogy nincs!! megint, olllllyan közel állunk már megint mindenkihez, mint az utolsó két nyáron....

Hurka75 2013.06.10. 13:53:55

@Drughi Di Bianconeri: Az a baj, hogy teljesen reális a meglátásod a jövőt illetően :( !!! Annyit tennék hozzá, hogy bár Llorente valóban előrelépés, de minket igazából nem húz ki a sz@rból!

babo0410 2013.06.10. 14:13:32

Nagyon jó, még el se kezdődött az igazolási időszak, de már megint megy a magyarázkodás, hogy Marotta miért tudott jó játékosokat igazolni, miért hülye, és miért nem fog senki jönni! Röhögjetek csak a híreken, de majd akkor is, ha hivatalos lesz esetleg pár jó játékos érkezése is! Kíváncsi leszek akkor mit fogtok kitalálni! Mert magyarázat akkor is lesz arra, hogy Marottának miért nincs köze hozzá, ez egymillió százalék! Mindig ez megy. Vidalt is azóta magyarázzátok, hogy azért igazolta le, mert a Bayernnek nem akarták eladni. :D Csak az a gond ezzel, hogy a Barca is a kérők között volt többek között. És Contet is Marotta hozta ide! Amúgy mai olasz lapok már arról írnak, hogy megegyeztünk a Reallal, és 4 részben fizetjük ki Higut, de nem lesz olcsó. És állítólag végleges az igazolás akkor lesz, ha megvan az új edző. És nem azt mondom, hogy ez igaz, de a Corriere és a Gazetta is lehozta a hírt!

juvebt 2013.06.10. 14:39:53

@babo0410: Felejtsük el, hogy mit csinált eddig a Kobra, talán nem deficites a mérleg, de ez jelenleg senkit nem érdekel. A jelenlegi történések vészesen hasonlítanak a tavalyi és az előtti mercatora. Marotta taktikája még egyszer sem jött be(csatárokra gondolok). Megjelenik minden hol ajánl 30%-kal kevesebbet és várja a csodát. Közben elszórjuk a pénzt mert padra vásárolunk. A több éves hiányposztokat meg képtelen megoldani. Ég a pofánk mikor 3-4-5m miatt nem tud elhozni agy normális csatárt.
Még senkit nem adtunk el, minden csatárunk maradni akar, nyilván nem fog.

Gabuero 2013.06.10. 16:04:38

Valahol azt irtak hivatalos ajnlatot tettunk tvezert
4,7 millio + bionuzsok teveznek
citynek 8 millio euro

ez vicc? 8 millio ? kezdodik elorol majd jol kirohognek megint RvP -t is ennyit adtunk tavaly jot kacagtak

2013.06.10. 16:15:01

@babo0410: Ha a nyár végén lesz Llorrentén kívül lesz két értelmes csatárunk,akkor esküszöm,hogy én magam fogok Marottának bocsánatkérő levelet írni!

tjunior 2013.06.10. 16:20:28

@Gabuero: jövőre lejár a szerződése, na nehogy már 20 milliót kínáljunk érte, a City is mond egy összeget ( már ha egyáltalán el akarja adni) és majd megegyezünk. Ha meg akar valaki valamit venni, először alacsonyabb árat mond, az eladó meg magasabbat.

2013.06.10. 16:28:58

@tjunior: Tevez akkor se 8 milliót ér...ez a City-nek zsebpénzre se elég,ezzel az ajánlattal nem hiszem,hogy meg tudnánk őket győzni arról,hogy ne tartsák ott még egy évig,vagy várjanak még egy kicsit és adják el 20 milkóért valami milliárdos fos csapatnak!

tjunior 2013.06.10. 16:31:10

@fire06: az, hogy valaki mennyit ér meg mennyiért lehet eladni nagyon különböző dolog.

Hurka75 2013.06.10. 17:14:06

@fire06: én is aláírom :) :)

danimester1 2013.06.10. 17:14:34

Saját magam nem bosszantom az ilyen meg olyan pletykákkal,mert lesz itt még bőven pláne ha hivatalosan is meg nyit a "húspiac".Ebből a szempontból most igazat kell adjak Cobrettinek,hogy hiába kell nekünk minőségi csatár, ha mindenki le akar húzni minket így nehéz pláne ha a tulajok is garasoskodnak...Szerintem egy egészséges alku mindig kell hogy legyen egy-egy üzletbe.A Real meg csak a mi sztárjainkra pályázik ezért húzzák a dolgot.Ha részletre mehet,akkor az ár és az ajánlat között félúton meg kell egyezni!Rajtuk kívűl van még piac képes játékosunk,hogy csak pl. Melo,Ziegler,Q-t,Vucit,Matrit említsem...

danimester1 2013.06.10. 17:16:52

@juvebt: Pontosan ez a bajom nekem (is)Cobrettivel!Sokszor pont az az 1-1,5-2M hiányzik amit elpazarol tehetségekre.Nem hiszem el hogy olaszban a mi ifijeink a legjobbak és nem kapnak lehetőséget.Esetleg ha ezekből az érkező tehetségekből látnánk is valamit...Pl. jövőre Leali simán lehetne 3.sz.kapus,sőt...

2013.06.10. 20:32:29

@tjunior: Ezzel én is tisztában vagyok,de hidd el nekem,hogy ha Tevez nyáron klubot vált,akkor nem 8 millióért fogja megtenni...minimum 12-14 millióért bizonyosan el tudja adni a City,már ha akarnak is rendes pénzt utána és nem csak az a lényeg,hogy húzzon el a vérbe!

Hurka75 2013.06.10. 21:40:20

@fire06: 12-14 milláért (euro) is hoznám Tévezt! Sajnos Ő akkora klasszis amekkora (ADP-t leszámítva) nem volt nálunk az elmúlt években s ahogy kinéz nem is lesz néhány évig!!! Tévez - Llorente/Higuain - Vuci/Q azért nemzetközi szinten is odab@sz!!

Gabuero 2013.06.11. 00:34:05

@tjunior: aha van persienel is lejart a szerzodes megis 22 millio fontert vittek el nem padoinokrol bezselunk akar lejar a szerzodese akar nem ne rohogtessuk mar magunkat...

sanyi10 2013.06.11. 06:17:07

kaptam egy olyat, roman sajtoban, h a madridnak, Ancelottinak, kell Pirlo, s akkor lenne egy esetleges csere Pirlo-Higany.
www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/La+Liga/Pirlo+la+Real+Madrilenii+ofera+8+milioane+pentru+mijlocasul+de+3

juvebt 2013.06.11. 07:17:06

@sanyi10: ez már elég régi történet. Nem tudom, hogy ez új vagy csak vki unatkozott. Egyébként az érintettek cáfolták. Nem is túl hihető!

tjunior 2013.06.11. 10:03:04

@Gabuero: ez szerinted nekünk van 22 millió fontunk egy lejáró szerződésű játékosra? a MUnak van az tény, és nekünk? a fizetésről már ne is beszéljünk.

2013.06.11. 11:23:13

@sanyi10: Hülyeség!
@tjunior: Lewandowski-nak is jövőre jár le a szerződése,vajon,ha ő mozdítható lenne mondjuk 25 millió euróért,akkor rá is sajnálnánk?!

Amíg nem vagyunk hajlandók legalább 30 milliót rááldozni valakire,addig nem lesz klasszis csatárunk...sztem a Higu-Tevez duó 45 millió körül elhozható lenne,de Tevezért beszállt a Milan is,nem mintha nekik több pénzük lenne,mint nekünk,náluk mégis Balotelli-El Shaarawy kettős rohamoz és még jöhet mellé Tevez,akkor viszont felköthetjük a nadrágunkat!

tjunior 2013.06.11. 11:59:05

@fire06: RVP 30 éves Lewandowski 24, fizetési igényei kisebbek stb. más a sztori.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3386) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9920) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4160) mercato (4143) nyilatkozat (7442) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4173) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása