A Juventus továbbra is Ogbonna nyomában

A Tuttosport értesülései szerint a Juventus fokozza érdeklődését a városi rivális egyik legjobbja, a védő, Angelo Ogbonna, leszerződtetése érdekében.

Angelo Ogbonna_elolrol.jpgMinden arra mutat, hogy a nyáron az olasz válogatott játékos el fogja hagyni jelenlegi klubját, mivel a védő iránt a Serie A legjobbjai érdeklődnek, és kérdéses, hogy a jövőre is első osztályban szereplő torinói klub valamivel képes lesz-e a maradásra rávenni játékosát.

A hírek szerint a Napoli a lehetséges célállomások egyike, azonban a játékos inkább Olaszország hagyományos topcsapatainak egyikéhez, az AC Milanhoz vagy a Juventushoz csatlakozna.

A bianconero csapat hajlandónak tűnik kifizetni a tizenöt millió eurós kivásárlási árat, ám valószínűleg kemény diónak fog bizonyulni a Torino elnöke, Urbano Cairo beleegyezésének a megszerzése, mivel a két csapat, városi riválisokhoz méltó módon, rendkívül ellenséges kapcsolatot ápol egymással.

Azonban a Juventus vezetői ennek ellenére úgy érzik, képesek megszerezni a játékos aláírását, és ennek érdekében készen állnak felajánlani Manolo Gabbiadini, Ciro Immobile vagy Richmond Boakye egyikének a játékjogát is, hátha ezzel sikerül megszerezni az FC Torino vezetőjének a jóváhagyó bólintását.

A huszonnégy éves Angelo Ogbonna a szakértők szerint a Serie A legjobb középső védőinek egyike, és úgy tűnik, kész elhagyni jelenlegi klubját valamely olyan egyesületért, ahol a bennmaradásnál jelentősebb célokért küzdhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr475314419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RuidaRobert 2013.05.25. 10:18:50

Örülnék neki, jó védő, csak azt nem tudom, hogy oldanák meg a játszatását...

Pontosan Chiellini posztjára lenne jó. 3 védős felállásban nehéz lenne mind a kettőnek helyet találni.

danimester1 2013.05.25. 10:22:38

Szerintem nem rossz védő,de a bikák elnöke nekünk csak ár felett adná.A fent leírt játékosok meg lehetőség híján és a kölcsön adogatások miatt inkább legyenek bevonva egy-egy üzletbe.A védelembe is bizony kell erősítés,mert pl. Barzagli sem lesz már fiatalabb és ne adj' Isten egy sérülés esetén nincs nagyon alternatíva.Nem feledkezem meg Marronéról és Caceresről sem.Arra mondjuk kíváncsi lennék,hogy mivel lehet(ne) meggyőzni a maradásra?Szerintem az nem érv hogy riválisok vagyunk és a szurkolók...vagy esetleg az vonzó lehet neki,hogy szezononként a benn maradásért kell küzdeni?A kivásárlási ára lehet nekem tűnik csak magasnak?Viszont egy jó alkuval és játékos beszámítással el lehetne hozni 10M körül.(sajnos ilyenkor mindig eszembe jut a klasszis Martinez 12M-s ára :-( )

danimester1 2013.05.25. 10:24:09

Természetesen volt és lesz is rá példa,hogy egy-egy játékos rivális csapatba fog igazolni...

NucLeo 2013.05.25. 10:33:47

Ennyi pénzért ne jöjjön,inkább Masit kéne fokozatosan beépíteni a csapatba.

Györijuventino 2013.05.25. 10:38:32

Marrone és Caseres jók cseréknek, elegendőek leszenk jövőre...védelembe csak Kolarov kell egyenlőre .
Csatár sort kell erősiteni nincs mese. Elsődleges feladat!

RuidaRobert 2013.05.25. 10:45:27

Azért Masit és Marronet ne viszonyítsuk hozzá. Ők a válogatott közelébe sincsenek, míg Ogbonna évek óta kerettag.

2013.05.25. 12:01:10

@NucLeo: Egyetértek,Masi óriási tehetség,szerintem is inkább neki kéne lehetőséget adni,felesleges belemenni a városi riválissal egy átigazolási szappanoperába egy középhátvédért...ha már mindenképp kell valaki,akkor legyen egy saját nevelésű fiatal!Egyébként én nem tartom olyan sokra ezt az Ogbonna gyereket,habár biztosan nem véletlenül válogatott...

Tony. 2013.05.25. 12:15:14

Ne vicceljünk már. Azon kívül, hogy mit írnak róla láttuk már játszani?

Darabos, lassú, körülményes. 5 millió eurót, ha ér, már sokat mondtam. Ez a gyerek is csak egy kiscsapatból felfújt senki, akin jól meg akarnak gazdagodni. Olaszország szerte fele ekkora összegből bárhonnan szalajtahatunk hasonlót (ráadásul cserének). 15 millióért már valami futballistát is leget venni, nem csak Ogbonna-t.

csakajuveésalex 2013.05.25. 12:51:35

@Tony.: +1
szerintem is túl van értékelve.sok az a 15.nem is tudom kit raknának ki 3 védős felállásban ha érkezik?!

2013.05.25. 13:10:06

@Tony.: Abszolút igazad van,minden egyes mondatoddal egyet tudok érteni!Ha már ennyit kiadnánk vehetnénk nála fényévekkel jobb játékost is még cserének is,merthát lássuk be,kezdő középhátvédre nincs nagy igény,ott van Caceres(habár ő reményeim szerint jövőre jobbhátvéd pozícióban fog szerepelni a kezdőcsapatban),Marrone,Masi,a kezdőbe Chiello,Bonucci,Barzagli...minek ennyit kiadni erre a posztra?!Inkább fordítsuk azt a pénzt is értelmes csatárra vagy jó szélsőkre!

Cannavaro 2013.05.25. 13:23:46

szerintem sem kell védő!! szélső, és csatár kell, arra van azonnal szükségünk, mert konkrétan nincsenek!! kis túlzással!!!

Márió Elek 2013.05.25. 13:28:23

Nem akarok senkit nyelvtani dolgokkal zaklatni, de feltűnt, hogy az EGYENLŐRét nem jól használjátok.Segítség képpen, egyenlőre a sorozat gyilkos darabol fel, a szó amit használni kell az egyelőre!

babo0410 2013.05.25. 13:41:24

Szerintem jöjjön! A 15 millió kifizetése esetén nem mondhatja a Toro elnöke, hogy nem! Ha kifizetjük a kivásárlási árat, el kell adni! Amúgy meg miért gondolkozik mindenki 3 védős felállásban? Nekem nagyon valószínűnek tűnik, hogy inkább vissza fogunk térni a 4 védős rendszerhez. És én leginkább a 4-2-4-et vagy a 4-3-3-at tudnám jövőre elképzelni.

Drughi Di Bianconeri 2013.05.25. 13:54:56

Nem tudom miért lett ekkora hype Ogbonna körül.
Olasz szinten,ahol azért még mindig vannak jó védők, átlagos védőnek tekinthető.
Nem tudom,hogy egy csere játékosért miért kéne irreálisan magas összeget, 15 M-át perkálni,mikor itt van nekünk mindenki kedvenc indiánja, Cáceres,sőt ugye Marrone is vszínű védő lesz nálunk (ha valaha szerepet kap huzamosabban),arról nem beszélve,hogy van még kölcsönben/féltulajdonban (nem tudom pontosan) egy iszonyat tehetséges Masi-nk, illetve fél tulajdonban ott van a lób@szó dán, Sörensen, aki szintén piszok fiatal, és tehetséges.
Belső védő poszt az, ahova nekünk -ha használjuk az említetteket- évekig nem kell senkit igazolni.Főleg nem egy ilyen túlértékelt játékost.

juvem_2 2013.05.25. 14:02:15

Én nem tudom Masit miért húzzák le itt páran! tavaly a felkészülési meccseken nagyon meggyőzően és biztosan játszott! én biztos adnék neki lehetőséget jövőre! Ogbonna meg jó védő a Toro szintjén de szerintem a Juventusban nem feltétlenül válna be, nagyobb mez, nagyobb nyomás! megérné leigazolni ha nem horror árat kérnek érte de 12 misi a transfermarkt szerint és a városi riválisnak nem, hogy a 12ből nem engednek hanem többet fognak kérni! felejtsük el szerintem!

deluxe93 2013.05.25. 14:16:53

Masi engem is nagyon meggyőzött,és szerintem ha megkapná a lehetőséget 1-2 éven belül válogotatt védő lenne belőle.Bonutól simán jobb lenne 1-2 év múlva

RuidaRobert 2013.05.25. 15:16:39

De most komolyan? Ti 2-3 felkészülési meccsen (a Trofeo Tim-en pl gólt is kaptunk róla, csak a No Name csapatok ellen volt jó) látott teljesítmény alapján ilyeneket írtok? "óriási tehetség" "1-2 éven belül válogatott"

Hagyjatok már. Ha óriási tehetség lenne, akkor legalább az U21-es válogatottban kezdő lenne, de még az se. Ne hasonlítsuk már össze felnőtt olasz válogatott játékosokkal (Ogbonna, Bonucci).

Drughi Di Bianconeri 2013.05.25. 15:24:09

@RuidaRobert: Bonucci sehol nem lenne, ha Conte nem hozza el Őt volt csapatától...1,5 évig botrány volt a szereplése, és rengeteg gólt kaptunk miatta,azóta meg nagyon rendbe rakta Conte
Masi igenis nagy tehetség, egy focistának látszik a mozdulatain, minden apró rezzenésén.Ogbonna egy agyon hypolt ember.15 Millióért sokkal komolyabb védőket lehet szerezni, a másik meg,hogy nekünk a belső védő poszt az utolsó (a CM-el együtt) amivel bármit is kell kezdeni.
15 Mból már sztem kijön egy Kolarov...aki nem egy túl értékelt néger a Toroból...

RuidaRobert 2013.05.25. 15:30:04

@Drughi Di Bianconeri:

Valóban sokat köszönhet Bonucci Conténak, de nem ő hozta el. Korábban jött már, azt viszont aláírom, hogy Conte kezei alatt lett jó védő. Masival kapcsolatban meg legyen igazatok, de szerintem még ha valóban akkora tehetség is, egyenlőre semmi keresnivalója a Juvéban, bizonyítson a Serie A-ban valamelyik kölcsönben.

Drughi Di Bianconeri 2013.05.25. 15:44:13

@RuidaRobert: Senki nem mondta,hogy Masi most bizonyítson.De most nem is tudna.Barzagli 32, még legalább 2, de lehet h. 3 éve van ezen a szinten,mivel védőről beszélünk,akiknél nem alapfeltétel,hogy már 20-21 évesen a legkomolyabb szinteken kell focizni (akár a helyszínt, akár az esetleges hibázási rátát figyelembe véve).
Tehát mire Barza kiöregszik, addigra pont lesz egy bevethető Masink, Sörensenünk,nem beszélve Cáceresről és Marronéról (aki sztem. nem való irányítónak,vannak néha jó zsugái, jó meglátásai,de egy irányítótól többet várnék, Ő Marci helyettese -sőt remélem ki is szorítja majd..-, vagy CB tud lenni).Ergo, MINEK belső védőt igazolni,főleg ekkora pénzért,főleg úgy,h. fele annyit sem ér ?!
Nem azt mondom, ha teszem azt érkezne egy Hummels,nyilván azonnali kezdő lenne...de amúgy is felesleges, bízzunk abban,hogy a fiataljaink beérnek.A már említett Hummels se lenne sehol,ha nem kapja meg a bizalmat,most meg szvsz. TOP 5 védő jelenleg.

RuidaRobert 2013.05.25. 16:08:19

Én sem tartom fontosnak Ogbonna leigazolását, csak páran írták, hogy inkább Masi kapjon lehetőséget (MOST), erre írtam, hogy nagyon messze van még ő attól. Cáceres teljesen jól megoldja a feladatát, és ne felejtsük el, hogy Peluso is ott van cserének.

Inkább a széleket és a csatársort kell megerősíteni.

harciretek 2013.05.26. 00:09:30

Nehezen tudom elképzelni, hogy komoly összeget áldozzunk belső védőre, valószínűleg nem is fogunk, ha normális áron el tudjuk hozni, jöjjön. Igazából szerintem Marrone helyett kéne valaki, védőnek és középpályán is kevés. Szimpatikus és Juventus nevelés, de egyszerűen nincs benne annyi, hogy valaha is stabil kezdő legyen nálunk. Elég ránézni Pogbára és rá, és rögtön tudja mindenki, mi az a szint, ami kell... Remélem, idén nyáron sikerül egy Vidal, Pogba, Asamoah szintű üzletet csinálni, de most végre csatár posztra...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása