Giaccherini és Conte is marad?

Ugyan Emanuele Giaccherini ebben a szezonban csupán kilenc mérkőzésen volt kezdő a Juventus színeiben, azonban torinói maradása nem kérdéses.

Giaccherini Emanuele.jpg„Emanuele Giaccherini teljes mértékben biztos maradásában” - nyilatkozta Furio Valcareggi az Il Sussidiario munkatársának. „A középpályást nagyon kedveli Antonio Conte.”

„Nem fog távozni, mivel bizonyította már, hogy a csapat fontos játékosa. Komoly és professzionális magatartást tanúsító játékosról beszélünk, aki megérdemli azt az elismerést, amiben részesül.”

Miután biztosított mindenkit ügyfele közeljövőbeli sorsáról, Furio Valcareggi hozzátette, hogy véleménye szerint Antonio Conte is maradni fog – még ha a keringő sajtóhírek és a trénertől származó nyilatkozatok szerint jelenleg bizonytalannak is tűnik a két bajnokságot bezsebelő edző torinói jövője.

„Antonio Conte minden bizonnyal Torinóban fog dolgozni a következő szezonban is. Ezt követően majd meglátjuk, mi fog történni, hiszen olyan edzőről beszélünk, akit Európa legjobb edzői között említenek és számos rendkívül jelentős klub tartana igényt a szolgálataira.”

Az olasz válogatott ebben a szezonban tizenhat Serie A mérkőzésen lépett pályára, ezen felül pedig bemutatkozhatott a Bajnokok Ligájában is, ahol négy meccsen kapott bizalmat edzőjétől.

Antonio Conte kapcsán a klub elnöke, Andrea Agnelli is megszólalt a napokban, a Sky Sport Italia stábjának adott nyilatkozatában az elnök közös célokról és gyakori egyeztetésekről beszélt.

„Edzőnk tisztában van a szurkolóink elvárásaival. Most természetesnek tűnik győzni a Juventus csapatával, de ez egyáltalán nem természetes.”

„Antonio Conte és én megvitattuk a jövőt és számos különböző helyzetet figyelembe vettünk, de senki nem tudhatja minden bizonyossággal, mit hoz a holnap. Mindannyian biztosak szeretnénk lenni abban, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját, de ez a játék nem így működik.”

„Törekvéseink azonban továbbra is azonosak. Antonio Conte gyakran megfordul nálam és többször beszélgettünk már a múltról és számos egyéb témáról” - zárta nyilatkozatát a klubelnök.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr105299153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása