Vučinić: "A Juventusnak nincsen szüksége Alexis Sánchezre"

Mirko Vučinić válaszolt azokra a vádakra, amelyek szerint nem képes állandósítani jó formáját, s úgy véli, hogy a Juventusnak nincsen szüksége Alexis Sánchez leigazolására.

Mirko Vucinic_visszafogott gólöröm.jpgA montenegrói támadót számos kritika érte a média és a Juventus szurkolóinak részéről, különösképpen a Bayern München elleni Bajnokok Ligája búcsút követően.

"Téves dolog azt állítani, hogy nem vagyok képes folyamatos jó produkciót nyújtani." - nyilatkozta Vučinić a Sky Sport Italianak.

"Mindig mindent beleadok a pályán."

A vesztes Bajnokok Ligája negyeddöntőt követően, sokan szorgalmazzák, hogy a Juventus végre egy top támadót igazoljon, s az FC Barcelona chilei játékosa, Alexis Sánchez, vagy a Liverpoolt erősítő Luis Suárez tökéletesen megfelelne a kritériumoknak.

"Sánchez egy kiváló támadó, de a Juventus rendelkezik a legerősebb támadórészleggel, amely már jelen pillanatban is versenyképes."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr575221145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trieszt120506 2013.04.13. 18:19:17

Ezt várom már;
Conte: "A Juventusnak nincsen szüksége Mirko Vucsinicsre"

devil-z 2013.04.13. 18:34:26

Az egy dolog, hogy a pályán mutatott mentalitása, teljesítményétől émelyeg a gyomrom de hogy a nyilatkozataiban is egy ostoba kreténnek mutatkozik azért hab a tortán :D

babo0410 2013.04.13. 18:42:05

Ezt a palit egyre jobban rühellem. Nekünk van a legjobb támadó részlegünk? A 8 között még egy nálunk gyengébb Galata is 3 gólt tudott lőni, és a tőlünk semmivel sem jobb Dortmund is továbbment a 4 közé. Sőt a Málaga is majdnem továbbment, mi meg egyet se tudtunk belőni. Vucinicnak olyan gyenge lövései tudnak lenni, hogy az valami botrány. "Mindig mindent beleadok a pályán." Ez a legszánalmasabb mondata! Ha mindig mindent belead, akkor meg ennyi a tudása, és egy középcsapatban a helye! Én eladnám a p.csába, ha hajlandó vki megvenni. És akkor Gio maradhatna a szélre. És akkor úgy számolok, h a Napolinak kell Matri, ők csakis 15-ért vihetik, az alatt nem, Q ér 15-öt, Mirkoért ad-e valaki 15-öt kérdés, de sztem egy jó Vuci ér annyit. Máris 45 milla van belőlük!

Lord Viktor 2013.04.13. 19:00:43

Hogy kinyílt az arca most, hogy sikerült 2 gólt lőnie a Pescarának. :D Lehet a Serie A-ra értette a legjobb támadórészleget, amely még talán oké is. De azért van különbség az egészséges önbizalom és a pökhendiség között. Sokszor nem azt nyújtja, amit Conte elvár minden egyes játékostól (küzdeni akarás), mégis kiváltságos helyzetben van. Valóban igaza van a Banconeri blognak: a megújuláshoz és a fejlődéshez két fontos lépés kell: Pirlo fokozatos kiépítése a csapatból és Vucinic eladása.

babo0410 2013.04.13. 19:17:16

@Lord Viktor: Na ez teljesen jogos! Én eladnám a Q-Matri-Vuci 3-ast, ha ez garantálná, hogy így jön legalább egy gólerős csatár.

b.tom 2013.04.13. 19:26:08

1. hogy félhet, ha már uilyet nyilatkozik? :D
2. súlyos értelmi problémái lehetnek. mihez képest van nekünk ilyen jó támadósorunk? csak olaszországon belül van min. két jobb támadósor (napoli,milan)

Lord Viktor 2013.04.13. 19:26:48

@babo0410: Én Q-t megtartanám, szerintem rászolgált a bizalomra. Teljes csatársort lecserélni pedig nem lehet, ahhoz tényleg kevés a pénz. Vuci+Matri megy, Llorrente+Sánchez jön, nekem ez tök oké lenne.

babo0410 2013.04.13. 19:30:36

@Lord Viktor: Szerintem nagyon nem erősödne a támadósor. Llorente szerintem max Vucinic-Matri szint, Sánchez meg előkészítő, gólszerzésben gyenge. Így kéne még egy csatár. Ezért adnám el Q-t is. De ha Matri és Vucinic eladásából bejönne 25-30 milla, akkor vegyük kölcsön Sánchezt, és hozzunk egy Benzemat 25-ért. Amúgy is azt pletykálják, hogy el akarják Benzemat adni. Én nyugodtabb lennék, ha nem csak Sánchez és Llorente jönne előre. az sztem kevés. 3 csatár, két szélső, és okés a csapat.

Lord Viktor 2013.04.13. 19:35:36

@babo0410: Lehet benne igazság, bár ettől még Q maradhatna. Úgyis kell még egy ember, és akkor legalább minőség maradna, nem Anelka vagy Bendtner. Mondjuk őszintén nem feltétlenül tartom jó ötletnek Llorrentét, de vele már megegyeztünk, szóval mindegy. De azért ne felejtsük el, hogy nemcsak csatár kell, hanem szélső is, mert amíg nincs egy olyan ember, aki képes egymás után kétszer beadni rendesen a védő mellett a labdát, addig felesleges csatárokban gondolkodni.

babo0410 2013.04.13. 19:49:31

@Lord Viktor: Ezért kell Sánchez kölcsön, és akkor jöhet 25-ért egy csatár, és 10-15-ért lehet jó szélsőket találni. És ha jön Sánchez, és marad gio, akkor lehetne egy ilyen felállás, amit tegnap délután egy olasz szurkolótól olvastam:
Buffon
Lichtsteiner-Barza-Chiellini-Kolarov/valaki olcsón
Vidal-Pogba
Sánchez/Cuadrado-Marchisio/Pirlo-Giovico
Llorente/Benzema v Higu v Dzeko v J. Martínez

juventus71 2013.04.13. 19:53:01

Ennyire félti a helyét ami érthető is, mert ha nyáron jönnn(e) egy gólerős csatár akkor könnyen a padon találhatja magát.

Jozef26 2013.04.13. 20:34:23

Ez az ember vajon mit szív? Még az olasz bajnokságban se nekünk van a legjobb támadó sorunk... Cavani egymaga jobb, mint Vucinic + Giovinco.

@babo0410: Álmodozni szabad. Én az általad felsorolt csatárok közül egynek is örülnék... és az valószínűleg Sanchez lesz, ahogy Marotta-t ismerjük. Mondjuk a tegnapi nyilatkozata után én kirúgnám...

csakajuve11 2013.04.13. 21:18:57

Úgy tűnik, hogy a BL-negyeddöntőben a nulla rúgott gól (180 perc alatt) valóban alátámasztja a kijelentést, hogy versenyképes a támadórészleg. Szerintem meg egy flegma szarkupac vagy.

hellan (törölt) 2013.04.14. 00:06:32

Kicsit felidegesített Mirko nyilatkozata, mert mocsok, piszkosul rosszul látja a dolgokat.
Az egy tény, hogy a csatáraink közül Mirkoban van benne egyedül a szikra h vmi váratlant húzzon a pályán, de pont ő mond ilyeneket aki lődörög jobbára csak a pályán?

Nekünk van a legjobb csatár részlegünk? Cavani egymaga majdnem többet rúgott, mint a mi 4 támadónk.
Aztán az meg h versenyképesek vagyunk nagyban köszönhető, hogy Vidal-Pirlo-Pogba-Marci 5-5 gólt szállított eddig, míg Lichti is négyet, ennyi ez mindent elmond a támadóinkról.

Matri és Q momentumot nem tudott felmutatni Münchenben nyomás alatt amikor kellett volna.

Tony. 2013.04.14. 02:00:42

A Juventus összes csatára egy középszerű szar,semmi több, az összes!

Nekem sokszor ég a képem miattuk. Nincs még 1 Juventus szintű csapat ahol ilyen emberek lehetnének kezdők,mint ezek. Vucinic és Q talán beférne egy jobb csatár mellé másiknak, de a másik kettő biztosan nem.

Számomra egyértelmű,hogy a 4esből a Gio-Matri duó a két leggyengébb, nekik mindenképp távozniuk kellene.

Mindenkit nem lehet és nem is kell eladni. Ahogy írtam, 1 jó csatár mellé Vuci és Q befér,vagy cserének jó.

Llorente, Vuci, Q lenne és melléjük kellene egy nagyobb név.És itt még véletlenül sem Sánchezre gondolok, akire valóban nincs szükség, hiszen ő biztosan nem tudná olyan mértékben növelni a hatékonyságot, mint azt egyesek gondolják. Kevés ő ahhoz.

Ettől függetlenül szinte biztos vok benne,hogy a chilei lesz az első számú opció,hogy összeállítsák a fenomenális Llorente-Sánchez duót elöl. Egy játszó, egy beálló. Igaz, hogy ez kb. egyenlő a Giovinco-Matri kettőssel,csak 1el nagyobb minőségben,dehát mind1.

sanyi10 2013.04.14. 08:52:51

Na majd hetfon akkor mutasd meg mit tudsz hue gyerek.

danimester1 2013.04.14. 09:03:09

Ez egy olyan nyilatkozat számomra amiben burkoltan arra próbálja sarkallni
az embereket/szurkolókat,hogy nekünk Joveticre van szükségünk...Mirko valószínűleg félti a maga helyét,de valóban egy minőségi csatár érkezésével meginoghat a helye a kezdőben.
"Téves dolog azt állítani, hogy nem vagyok képes folyamatos jó produkciót nyújtani." Ez a kijelentése csak akkor lenne helytálló,ha a bajnokságban lődözné(k) a gólokat a "kispajtásaival" együtt.Szerintem ennek az oka a minőségi szélső(k) hiánya.Állítom,hogy ha lenne/lennének,akkor sokkal hatékonyabb lenne a támadó játékunk.(sajnos ez mind csak feltételezés)

ambrobert 2013.04.14. 11:11:16

Érdekes ez a csatárkérdés, mert ahogy visszaemlékszem, a Del Piero-Trezeguet kettősön kívül nem nagyon volt ütőképes páros, a cseréket nézve szintén. Lippi Juventusában Zalayeta játszott, aki szimpatikus volt, de csak cserének volt jó. Capello csapata majdnem bunkerfocit játszott, ha vezetett, a Liverpool és az Arsenal ellen is úgy estünk ki a BL-ből, hogy nálunk volt a visszavágó és nem lőttünk gólt. Amikor feljutottunk, mindenki azt mondta, hogy a mi támadóink a legjobbak Amaurival, Giovincoval, Iaquintával, Palladinoval, meg is lett a két hetedik hely. A mostani helyzetet meg ismerjük. Llorente mellé legalább egy, de akár két csatár is kellene, a jelenlegiek közül meg csak Quagliarella maradhat.Már olyat is olvastam, hogy Osvaldot néztük ki, akiért persze őt adnánk. Így nem lesz BL döntő, az tuti.

ambrobert 2013.04.14. 11:13:03

Már korábban is írni akartam, hogy úgy domináljuk a bajnoki meccseket, mint a Real, a Barca és a Bayern, ők lassan meccsenként 7 gólt rúgnak, mi meg a 70. percben azt várjuk, mikor lesz meg az első. És ez már a második ilyen szezon.

Györijuventino 2013.04.14. 12:48:57

Egyszerűen félti a helyét ez a középszerű csatár és aljas módon saját érdekeit nézi és nem csapatét...kiteném a szűrét a maradék csatárokkal együtt...
Már kifejtettem éns Jovetic és Suarez kettőst hoznám nyáron + egy fiatal sajátnevelés + spanyol.

Anyád nem szeretett 2013.04.14. 17:58:41

A mostanában halható nevekből simán az jön le hogy hála az égnek Conte visszaakar térni a 4-3-3 as hadrend alkalmazásához. És nagyon látszik hogy kiakarja iktatni a Pirlo centrikus játékunkat. Ha Cuadrado, Sanchez, Diamanti és esetleg egy valamire való balhátvéd érkezik akkor Llorentével kiegészülve tényleg elég jó kis kezdőnk lehetne.
Lichtsteiner, Barzagli/Bonucci, Chiellini, A rejtélyes balhátvéd-Marchisio, Pogba, Vidal-Diamanti, Llorente, Sanchez.
És így a cserepad se lenne valami gyenge: Cuadrado, Pirlo, Vucinic, Giovinco, Caceres, Matri stb.
Négy ember tényleg bőven elég lenne és kilehetne hozni 35 millióból. Én ezt eltudnám fogadni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása