Juventus - Catania: 1-0

Juventus-Catania.jpgA Juve mai ellenfele a idei meglepetéscsapat, a Catania, ami igen masszív és kellemetlen élbolykövető együttesé nőtte ki magát. A két csapat utolsó, szicíliai összecsapása egy bírói hibákkal és lesgóllal tarkított Juve-győzelemmel ért véget, lehet ezen is revánsot akart venni a déli csapat.

A reváns egy kicsi szikráját sem mutatta a kezdés után a Catania, ahogy a Bianconeri sem akart vérmes támadásokat vezetni. Egy laza délutáni edzőmeccs iramát mutatták a csapatok, a vendégek átengedték a teret a hazaiaknak, akik pedig nem nagyon veszélyeztettek. Asamoah teljesítménye kiugró volt... no nem kiugróan jó, hanem kiugróan rossz mind magához, mind a többi játékoshoz képest. Utóbbi nagy szó, mert senki sem játszott jól az első félidőben. Asamoaht a képzeletbeli ranglistán Vučinić és Giovinco követi ebben a sorrendben. Atom Anti azért került a montenegrói elé, mert ő mintha akart volna valamit csinálni. Nem biztos, de mintha. Szívesebben láttuk volna helyettük a Matri-Quagliarella duót a pályán, és ha már ezt írja le az ember, az tényleg érzékelteti mennyire indiszponáltak voltak a kezdő csatárok.

Vučinić a félidő derekán valahogy megszerezte a Benny Hill filmekből ismerős jelenetet megidéző bénázás után a játékszert a hazaiaktól és belebotolva a kapura pöccintette, ami a kapufáról pattant ki. Ezen és azon a tényen, hogy a Catania edzőjét igen szigorúan elküldte a kispadtól a játékvezető, semmi érdemleges nem történt. Ja még Giovinco veszett össze a fél szicíliai hátvédsorral, de ez csak a szokásos.

A második félidő hasonló szellemben kezdődött, mint az első. A Juve akarata érvényesült, de veszélyes szituációt nem tudok kialakítani. Minden statisztikai mutatóban a házigazdák voltak fölényben, kivéve a gólok számát. Kényelmesen csordogált a játék, az idő azonban szép lassan telt, így egyre sürgetőbb lett a Bianconerinek. A csapatból egyetlen játékos érdemel vállveregetést, ez pedig nem más, mint Paul Pogba. Ő volt a legkreatívabb, legveszélyesebb. Még magát Andrea Pirlot is felülmúlta, aki szintén ritka rossz napot fogott ki sok más társával egyetemben. Conte a komplett csatársort és Asamoaht is lecserélte, ezen azonban nem lepődünk meg. Matri, Quagliarella és Giaccherini váltotta a három úriembert, de a legnagyobb helyzetre így is a 89. percig kellett várni. Ekkor Pogba szólózott egy nagyot, majd indította Giaccherinit, aki tisztán mehetett a tizenhatos felé. A zebrák létszámfölényben voltak, de a szélső a biztos passz helyett a műesést választotta, amiért meg is kapta a sárgáját - jogosan. Két perccel később aztán javított Emanuele. Pogba ívelt középre jobb oldalról, egy védőn megpattant a labda, Giaccherini pedig most nem feldobta magát, hanem tolt rajta egyet és a kapu szélébe lőtt. 1-0

Slusszpoénként még Quagliarella is növelhette volna góljainak számát, ám 99,99%-os ziccert rontott, így maradt az állás. A végeredmény tehát 1-0, de többet nem érdemes beszélni a mérkőzésről, gyorsan el kell felejteni. Annyit azonban meg kell említeni, hogy a Napoli kikapott, így a Juve nagy lépést tett a Scudetto felé.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr675126269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tony. 2013.03.10. 19:58:26

Igaz nyertünk és így egészen más a leányzó fekvése, de elég nehéz szó nélkül elmenni a mai förmedvény mellett, amit művelt a csapat.

Ha maradt volna az X azt írtam volna, hogy ki a szar ellen akarja majd megnyerni a bajnokságot Conte? Az Inter vagy a Lazio ellen idegenben, úgy hogy rangadót sem nyertünk idén, és a legjobb formában lévő Milan ellen a BL meccsek mellett?

Az ilyen meccseket kell megnyerni, az összeset, ha bajnokok akarunk lenni. Ehhez képest ez a mai egy vicc volt, ennyire gyengén ritkán játszottunk bármikor is.

A 19 éves Pogba-n kívül minden előre-játszó játékos csődöt mondott. A hosszú távú sikerekre gondolva egészen rémisztő, hogy Conte mennyire nem tud "meccselni". Állandóan ugyanazok az alibi posztracserék, semmi több. Kb. a kiabáláson kívül semmi olyat nem tud csinálni ami változtatna a csapaton meccs közben. Gio-Vuci erőltetését továbbra sem lehet hova tenni, de ez már-már hozzátartozik gyenge kezdő-összeállításhoz.

Kotrevák Kelly (törölt) 2013.03.10. 20:16:14

Anelkát mi a lószarért hoztuk ide, ha idáig játszott 5 percet??? Ennél a Vuc-Gio párosnál sztem egyedül többet csinálna! Fszom Contéba, h erőlteti ezt a két, mérkőzések óta impotens játékost. Annyira hígszar játékunk van már hónapok óta, h az nem igaz. Szinte nézhetetlen. És ez a vicc, h még így is 9-el megyünk a kukás brigád előtt. Ha az eredményektől eltekintek, nem vagyok megelégedve sem Conte, sem a csapat munkájával. Soxor az az érzésem, h Conte ellőtte az összes puskaporát és ennél nem képes többre.
Mindenesetre ez a forduló a miénk volt. Mondjuk, ha még ilyen fos játékkal is simán behúzzuk a bajnokságot, akkor senkit sem fog érdekelni a mutatott produkció.
Forza Juve!

babo0410 2013.03.10. 21:20:17

Nyugalom! Mit izgultok? Nem lehet mindig jól játszani. És szerintem direkt nem játszottunk 100%-on. Nem tudjuk BL-ben kit kapunk, jönnek a rangadók, és az ilyen Cataniakat ennyivel is verjük. Akkor minek dögöljünk meg egy ilyen meccsen. Két dolgot szúrt csak el Conte. A két kezdő csatárt a pálya közelébe se lett volna szabad engedni. És ha már nem ment, sokkal előbb kellett volna cserélni. Ha Q és Matri játszanak már az elején, sztem sima 2-3-0 ide. Csak a csatárokon múlott a mai meccs, mert amúgy uraltuk végig a játékot. Nem volt jó a játék, de inkább itt játszunk így, mint egy Milan ellen, ahol ez kevés lesz, vagy a BL-ben, ahol meg pláne. Nem aggódok. Conte most tanulja hogyan oldja meg a kettős terhelést, és ahogy látom ez nem zavarja abban, h bajnokot csináljon ismét a Juvéból. Jövőre reméljük jobban fog menni egy erősebb csapatnak.

juve28adam 2013.03.10. 21:29:17

@babo0410: " És szerintem direkt nem játszottunk 100%-on. Nem tudjuk BL-ben kit kapunk, jönnek a rangadók, és az ilyen Cataniakat ennyivel is verjük." -Hát szerintem meg kurvára nem... A következő meccs szombaton lesz! SZOMBATON! Minek, hova tartalékoltak a srácok?? Szerintem csak szimplán szarok voltunk, semmi több. Nem emlékszem arra ,hogy mikor játszottunk úgy igazán jól. Elszomorít engem ez a tudat...

4Evorg 2013.03.10. 21:40:13

@babo0410:
"Nem lehet mindig jól játszani." --> Hónapok óta szar a játék képe.

"jönnek a rangadók, és az ilyen Cataniakat ennyivel is verjük" --> rangadót idén még nem nyertünk, az ilyen cataniakat meg nyögvenyelősen verjük most pl. 1 percen múlt hogy nyertünk és nem x lett

Uraltuk a játékot. Nálad ez mit jelent, mert az lószart sem ér, hogy nálunk van a labda de nem tudunk mit kezdeni vele. Hajunkra kenhetjük.
Amúgy a probléma az, hogy a Milan/Inter/Lazio ellen sem játszunk másképp, úgyhogy nem tudom mire fel írod, hogy inkább most játszunk így, mint a Milan ellen.

...

A francba, mindig megfogadom magamban, hogy nem reagálok, úgyhogy itt abba is hagyom a felsorolást. Belefáradtam. Hihetetlen vagy, komolyan. Sokszor önmagadnak is ellentmondasz, a következtetéseid és meglátásaid pedig abszolút nem helytállóak. Kezdem azt hinni, hogy téged pénzelnek Torinoból.

Nem akarok vitatkozni (ezért is fogalmaztam kulturáltabban a megszokottnál), csak egyszerűen hihetetlen, hogy lehet ennyire vaknak lenni a focihoz és ilyen struccpolitikát követni. Ne háttal ülj a tv-nek.

De hogy érdemben is hozzászóljak a témához:
Örülök, hogy nyertünk, de nem érdemeltük meg és a játék képe abból a szempontból is elkeserítő a tavalyi szezon tükrében, hogy ez előrevetíti, hogy mi várható a jövőben. Egyelőre terhelés ide vagy oda semmi pozitívumot nem látok már meccsek óta sem a játékban sem Conte szakmaiságában. A tartalékolás, mint már írtam pedig nem ér semmit úgy, hogy soha nem jön ki a raktározott tartalék a csapatból.

Nézzetek meg egy tavalyi bajnokit meg egy ideit, szerintem zongorázni lehet a különbséget.

juve28adam 2013.03.10. 21:43:43

@4Evorg: +1 a baboshoz és +1 az összes többihöz :DDD

2013.03.10. 22:03:08

@4Evorg: "Nézzetek meg egy tavalyi bajnokit meg egy ideit, szerintem zongorázni lehet a különbséget. " - azért tavaly is játszottunk nem egy olyan 0-0-ás meccset, ahol a mutatott játék miatt nem tudtam, hogy röhögjek kínomban, vagy sírjak.

Jozef26 2013.03.10. 22:03:18

@4Evorg: Azért az nem igaz, hogy nem érdemeltük meg a győzelmet. Szerinted a Catania megérdemelte volna az 1 pontot? Lófaszt nem csináltak egész meccsen. Idejöttek ezzel az "álljunk be a kapu elé, hátha sikerül elvinni 1 pontot" taktikával... majdnem szerencséjük lett.
Ezt a meccset Conte taktikázta el majdnem. Van egy mondás mi szerint, ami jól működik azon ne változtass. Márpedig a Q + Matri duó jól működik jelenleg, de hát Vucinic a kis kedvenc, mellé meg csak a töpszli illik.

Magyar Közöny 2013.03.10. 22:07:33

Én több dolgot nem értek:
1. 2013-ban Vucinicnek, Giovincónak nem emlékszem, hogy lettek volna jó meccsei, mégis állandó kezdők. Matri önmagához képest kezd formába lendülni , illetve Q perc/gól tekintetében legjobb, mégis vagy nem játszanak, vagy 10 perceket.
2. Lichtsteinert, Pirlót, Marci/Vidal szekcióból nem ártana rotálni, főleg mikor Cáceres,Marrone, Pogba szinte bármikor bevethetőek.
Persze nyilván ilyenkor károgásnak tűnhet, mikor benn vagyunk a 8-ban, illetve 9 ponttal vezetjük a Serie A-t.
Egyébként pont az jutott eszembe, hogy most vagyunk azon a szinten, mint a tavalyi Bayern, igazából az alapcsapat bármikor bárki ellen kiállhat, de minimum 2-3 minőségi csere kéne még, illetve A csatár.

2013.03.10. 22:17:46

Én hónapok óta rá ismerek a csapatra,annyira rosszul játszunk,hogy az hihetetlen...hol a pressing?!hol a folyamatosan mozgásban lévő,dinamikus,bevállalós futballunk?!Pogba-n kívül senki nem mer egy szaros cselt megcsinálni,pedig Marchisio is szép dolgokat tud művelni...szélsőjátékunk egy nagy kalap szar Asamoah-val az élen,de én Lichti-től se vagyok elájulva mostanában!Conte-t én se értem,de égek a vágytól,hogy megérthessem mi olyat lát ettől a Vucinic-Gio csatárkettőstől,amit én nem...mert én csak két kibaszott csődtömeget látok egymás mellett,Gio állandóan idegeskedik,ugat a védőkkel,Vucinic meg folyamatosan sétálgat,flegmázik,ugat a többiekkel,ha a félelmetes gyorsasága miatt egy kitűnő labdát nem tud elérni.Matri meg csoro bejön,egész jó formában van azt fél óra alatt egy értelmes passzt se meg beadást se kap,Q meg kap 10 percet úgy,hogy ő az egyetlen gólképes csatárunk,őt is felettébb elhalmozzák labdákkal ahogyan Matri-t is!Pogba meg ott van a pályán és focizik,szerel,passzol,bead,elfejel,cselez,lő,indít,gólpasszt ad,harcol,csúszik-mászik...rajta látom a Spirito Juve-t,ahogyan a védősoron is meg Gigi-n is...a többiekből hova lett?!

2013.03.10. 22:20:23

Ja,és ha valaki látja Contét,akkor üzenem neki,hogy Pirlo nem a Terminátor,és mégcsak nem is Chuck Norris(habár hasonlít),hogy minden meccset végig nyomjon 33 évesen és el se fáradjon!

4Evorg 2013.03.10. 22:20:34

@Dr. Grant: Tavaly számtalan olyan meccs volt, amit öröm volt nézni, ezzel szemben most keresni kell egy-egy ilyen meccset. Nem tagadom, az előző szezonban is voltak rosszabb meccseink, de közel sem ilyen arányban. Tavaly kombinatív sok rövid passzra épülő PONTOS játékot játszottunk, idén ezt csak elvétve veszem észre a csapaton. A koncepció tulajdonképpen az, hogy felhozzuk a labdát a középpályáig, majd odaadjuk Pirlonak, akinek ha megy meccsenként kioszt mondjuk 5 kulcspasszot, amiből nagyon jó esetben a csatáraink belőnek 2-t. Ha nem megy neki, akkor térül fordul (Pirlot ennek ellenére nem akarom bántani, mivel a legjobb játékosunk, csak a szemléltetés végett írom ezeket), kiadja szélre, ahol kb megáll a tudomány, 1vs1-ezni senki nem tud, ahogy beadni se, így marad a visszapassz a középpályára és minden kezdődik előröl. Ha pedig eljutunk értelmes gólhelyzetbe, akkor mindig van egy szükségtelen utolsó passz.

Tulajdonképpen két vezérelv ütközik itt, a kettő között kellene megtalálni az arany középutat. Az egyik a szép de kevésbé eredményes játék (lásd tavalyi szezon) a másik pedig a csúnya, rizikós, de eredményes játék (idén).

@Jozef26: Én nem a Cataniaból szeretnék kiindulni, de elfogadom a meglátásod. Szerintem a Juve játéka lagymatag volt, ötlettelen, sematikus, sablonos, kiszámítható,pontatlan. Így nem lehet (lehet) meccset nyerni. Szerintem nem érdemeltünk győzelmet, a fentebb felsorolt jelzők miatt. A legfőbb bajom az, hogy nem egy top csapattal játszottunk, hanem a Cataniaval és még így sem tudtunk frappáns támadást vezetni. A Cataniatól pedig felesleges várni a domináns játékot, ők ezt tudják. Mi nem érdemeltünk győzelmet, de a Catania sem --> döntetlen.

A csúnya játék már csak azért sem jó, mert nem tudunk belőle építkezni. Mert oké hogy most nyerünk két bajnokságot, de ezt az ötlettelen szart nem lehet sokáig folytatni, a BL esélyekről meg szerintem pláne felesleges beszélni (ennek ellenére én is szorítok a csapatnak, csak bassza a szemem ez az egysíkú foci).

babo0410 2013.03.10. 22:49:24

Szerintem meg nem kell minden meccs után leírni, h milyen szarok vagyunk. Nem villogunk, mert két fronton harcolunk, és Conte beosztja az erőnket. Még neki is tanulnia kell, meg a keret többségének ez az első idénye a BL-ben. Én nem félek a rangadóktól sem. Nem kell rémeket látni, mert a játékunk nem olyan vészes. Sz.rul játszunk? szerintem nem. Az tény, h nem olyan látványosak a meccseink, mint egy Barca-nak. Habár mostanság nekik is sz.r meccseik vannak. Az, h fél gőzzel nyerünk, az nem egyenlő a sz.r játékkal. Szerintem ha nem is villogunk, de rosznak nem mondanám a játékunkat. Az viszont elgondolkodtató, h ha nyerünk, és egy gólzáporos meccsen, utána is sokan a negatívumokat keresik. MA nyerhettünk volna nagyobb arányban is, Conte elrontotta a kezdő csatárokat. Majd mikor kell, odatesszük magunkat.

4Evorg 2013.03.10. 22:54:44

Van valamilyen komment szűrő az oldalon, mert agykárosodást fogok szenvedni. :(

babo0410 2013.03.10. 23:04:53

@4Evorg: Én is a te hülyeségeidtől, mikor mindegy győzelem után leírod, h mekkora sz.rok vagyunk! Nem kell nézni ha nem tetszik!

forzajuve123 2013.03.10. 23:39:12

elég langyos volt a mai játék de a lényeg a 3 pont... én úgy látom hogy ennél 100x jobban tudnánk játszani de szerintem a bajnokságban nem is akarnak ennél többet kiadni magukból a fiúk kis és közép csapatok ellen... a BL-ben a játékunkat összesem lehet hansonlítani a bajnokságban mutatott játékkal.. ha csak minden ilyen meccsen úgy játszanánk mint kb legutúbb a celtic ellen (ami pedig nem a legerősebb játékunk volt ) ilyen meccseket legalább 2-vel hoznánk... de így is vezetünk 10 ponttal 10 meccsel a vége előtt.. a meccsről meg csak annyit hogy Pogba megint megmutatta hogy már most mekkora klasszis Vucinic pedig hogy még mindig milyen semmirekellő...
FORZA JUVE !!!!!!

west30 2013.03.11. 00:04:27

Borzalmasan frusztráló volt nézni ahogy a Juventus játékosai passzolgatnak 4-5méterre egymásnak egyszerűen semmi ötlet nem volt a játékukban.Az pedig hogy egy értelmes beadás nincs senkitől hihetetlen kategória,el se hinné az ember hogy ilyen létezik ha nem látná a saját szemével,a Vucinic-Giovinco csatársor pedig csak hab a tortán.Ezt a felállást szerintem már el kellene felejteni és jelentős erősítések kellenek nem csak a csatársorba hanem a szélekre is.

Gabuero 2013.03.11. 00:11:43

En smart tvn szenvedtem a stream-mel kb elso felidot nem is lattam. A masodikat igen hat nemtudom Q 93. percben lott kapura lovese elott nem nagyon lattam kapura lovest. Vucinic lehozta a flegmapawa stilusat Gio meg csak a meretebol lattam hogy palyan van. Ezt meg Anelkanak is rossz volt nezni. Oke Catania ellen tartalekolunk a ?"legerosebb csatar kettossel"?
Felek higy Milan,Lazio,BL-ben X csapat ellen is Vuci Gio kezd es ugyanilyen szarok lesznuk elol. Remelem kovi korbe se rugnak ezek a csatarok golt mert ha igen akkor bebiztositjak majd megint magukat.
MAR VAROM BENDTNER EPULESET! XD

Gabuero 2013.03.11. 00:19:36

@west30: igen ez a masik ez a 3-5-2
az hogy digisporton megmondta Salec hogy Celtic ilyet meg nem is latott az egy dolog. DE kurva olaszba mar mindenki vagja hogy ezt toljuk es fel is keszulnek hat mi a faszomert nem lehet valtani ?

remelem nyaron igazolasokkal felallast is valtunk
nekem nyarra valami ilyen alomcsapat kene

4-3-3
Buffon; Caceres,Bonucci,Barza,Chiello; MArci,Pirlo,Vidal; Nani,Llorente,Suraez

:D bar ez mar nagyon alomkategoria bar nem lenne lehetetlen de elnezve hogy marotta dolgozik itt...

devil-z 2013.03.11. 03:38:34

Ez már a sokadik alkalom amikor felállt védelemmel, egy bunkerfocit játszó csapattal nem tudunk mit kezdeni.

- Szembetűnő, hogy mennyire hiányoznak a technikailag képzett, KREATÍV megoldásokra képes játékosok a keretből
- Szembetűnő, hogy mennyire hiányoznak a minőségi szélsők akik nem ugyanazt a sablonos, kiszámítható dolgokat csinálják és beadni is tudnak
- Szembetűnő, hogy mennyire hiányoznak a normális csatárok mert ezeknek a lábára hiába varázsolja Pirlo a labdát véletlenül sem tudják berúgni, még 5 méterről üres kapuba sem.
- Szembetűnő Conte makacssága, ragaszkodása

Kurva sok tennivaló lenne még a csapattal, de a nyári nagyágyúnkat már most megszereztük - mire számítsunk ezek után?

Meglátjuk a BL-ben mire megyünk, de úgy érzem ha balotelli hamarabb érkezik 'haza' akkor a tabella most nem így állna.

ZenTech 2013.03.11. 07:31:18

Egyesek itt nagyon el vannak szakadva a valóságtól. Messze nem vagyunk még olyan szinten (és olyan kerettel) hogy tökéletesen bírjuk a kettős terhelést. Szóval olyan európai csapatokhoz hasonlítani akik évekkel előttünk járnak nagyon mókás. Szóval jókat röhögök mikor egyesek hozzászólásain.
No mindegy. A meccsről:
Nagy nehézségek árán de meg lett az az irtó fontos 3 pont. A Vuci-Gio-Asa hármas nagyon gyenge volt. Önmagához képest Pirlo is de ez betudható hogy rá nagyon ráférne a pihenés. A többiek hoztak egy átlagos szintet. Kivéve Pogba aki kimagaslott a többiek között. A támadók lehozatalával Conte végül is beismerte hogy hibát vétett a kezdőnél és sajnos az is tény jelenleg Peluso jobb választás mint Asa.

És amit már egy ideje hangsúlyoz az ember. Szélsők kellenek a csapatba!

danimester1 2013.03.11. 07:44:32

Tényleg sok mostanában amit a csapat "lead" foci gyanánt.Úgy gondolom,hogy valóban tudnak ennél sokkal jobban.A probléma gyökerét én a fejekben keresném.Szerintem ők is nagyon jól tudják,hogy a riválisok és úgy önmagában az egész Seria A egy kalap fos mi és a feljövő ac.bíró milan kivételével.(elég megnézni a tegnapi fordulót XD)Nincs konkurencia,nincs ami motiválja őket(hajtani kell),mert hiába van még 10 forduló egy csapat sem tud kiegyensúlyozott lenni aki érdemben komoly és valós veszélyt jelentene számunkra.(Ha az i-m-l trió ellen nem kapunk ki gond nem lehet,van törleszteni valónk,mert idén rangadót még nem nyertünk) Ez lehet a probléma oka és tavaly ezért is volt harcosabb a csapatunk,mert hátrányt és 2 év "megaláztatását" kellett ledolgozni.Nem gondoltam,hogy ilyet fogok írni,de sajnos Pepe is olyan komoly játékossá és fontos láncszemmé nőtte ki magát,hogy érezzük a hiányát.Conte makacsságát én abban látom,hogy a "favoritok" mindig és minden körülmények között pályára "kell" lépniük.Megteheti a fent említett indok miatt,de ezzel a "lazasággal" még meg is éghetünk,mint a tavalyi milan,mert ők is elhitték,hogy már meg van.Szerintem ha a mester fejben rendbe rakja őket,akkor nem lehet probléma,mert a Juventusnak nem szabad úgy pályára lépnie,hogy "kialakítjuk a mezőnyfölényt,aztá' úgyis találunk egy gólt!"Ezért is írtam,hogy kezd elkapelósodni.Természetesen,mint szurkoló a látványos focit szeretnénk látni,de ha ez elmarad károgunk,ellenben ha eredményes?

mpite 2013.03.11. 09:09:24

Q ha a végén belőtte volna azt a ziccert, már Contének se lenne pofája padoztatni... Így simán el tudom képzelni, hogy a következő bajnokin se lesz kezdő.

Na de mindegy, sokkal többet én sem tudok a meccshez hozzáfűzni, mint az előttem szólók. Fos volt, szerintem nem érdemeltünk győzelmet, a Catania keményen megdolgozott azért az 1 pontért, amiért jött.

Akik meg azt mondják, hogy a játékosok még nem bírják a kettős terhelést: ROTÁLÁS!!! Örülök, hogy végre olyan a padunk, hogy hozzá tudnak tenni a meccshez, de könyörgöm, nem a 75. percben kéne cserélni, akkor is csak posztra. Simán lehetne az ilyen meccseken a Giacféléket kezdetni, ott van még Marrone, Caceres (ő most pont nem, de a lényeg ugyanaz). Mikor beállnak, mindig megbízhatóak, szerintem senki nem tudja megmagyarázni, miért nem jutnak több lehetőséghez.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása