Conte nyilatkozata

Antonio_conte_bajban.jpgAntonio Conte úgy gondolja, hogy a csapat igen szoros időbeosztása is szerepet játszott a tegnap esti római vereségben, de egyben el is utasította, hogy ezen kifogás mögé bújjon. A Sky Italianak nyilatkozott a Mester a kiábrándító mérkőzés után.

"A Fiorentina meccs kapcsán korábban is elmondtam, hogy nem vagyok különösebben boldog, amiért három mérkőzést kell játszanunk egy hét alatt. Meg is fizettük a fáradtság árát, mivel egy plusz pihenőnap jól jött volna."

"Remélem, a jövőben, amikor a mérkőzések időpontját határozzák meg, egy kissé több tiszteletet tanúsítanak a csapat felé, ami Európában képviseli Olaszországot."

"Ez az egyetlen kifogás, amit a mai teljesítményre adhatok. Nem játszottunk csapatként, és bárki le tud győzni, ha így játszunk. Hátrafelé tettünk egy lépést de remélem, ez tanulságként szolgál majd nekünk."

"Megkérdeztem a játékosaimat ma, hogy ki az, aki nem érzi magában az erőt, de senki sem jelentkezett. A mérkőzés aztán egy másfajta választ adott a kérdésre, mert nem tetszett a csapat teljesítménye. Ha nem tudjuk megvalósítani azt, amiért edzünk, az mindenkinek elrontja a kedvét."

"Mindennek a jelei megtalálhatók Asamoah játékán. Másfél hónapot töltött a nemzeti csapatával és ma olyan volt, mint a partra vetett hal.  Ez is mutatja a munka fontosságát." - fejezte be az érzelmektől nem mentes interjút Conte.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr995085053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Apuleius 2013.02.17. 15:13:10

Conte vastagon benne van a vereségben, s sajnos ez már nem az első alkalom. Conte már napokkal a meccs előtt sírt a sűrű program miatt, de a csapat összeállítása nem tükrözte, hogy valóban tart a csapat fáradtságától.

Egy játékos erőnlétét az edzőnek kellene felmérnie az edzések alapján, ez nem bemondásos alapon megy szerintem.

SoloLaJuve 2013.02.17. 15:14:58

akkor miért kérted islat,miért véglegesítettétek giacherinit,miért nem engedted el qt,marronet?azért,hogy ott üljenek melletted a padon?tegnap bőven játszhattak volna mind,még ha nincsenek is formában,de legalább frissek.meg akár formációt is lehet váltani.tv-n keresztül nagyon egyértelműnek tűnik minden,nem tudom elhinni,hogy élőbe annyira más minden.mi mezei senkik látunk dolgokat,ők ott miért nem látják?

ambrobert 2013.02.17. 15:22:25

Rájöttem Padoin játszatására. Mivel a nyilatkozatából kiderül, hogy kikéri a játékosai véleményét, szerintem meccs közben megkérdezte Pelusot, hogy kit cseréljen be, mire jött a válasz, hogy Simonét

ambrobert 2013.02.17. 15:25:11

@ambrobert: pardon, nem Pelusot, hanem Islát :)

Gabuero 2013.02.17. 15:28:32

Majd mit gondolt de most komolyan Conte?
Ez nem az ovoda hogy : Na akkor ki faradt ki nem szeretne jatszani Roma ellen? Es akkor majd Matri felteszi a kezet?

Ha Neil Lennon is kirohogtette magat, akkor most Conte is ezzel a nyilatkozattal

Pepito1982 2013.02.17. 18:19:30

szerencsére a csöves afrikaiak se nyertek

Anyád nem szeretett 2013.02.17. 18:23:12

Srácok olvasom itt a negatív kommenteket. Oké nem örömteli h kikaptunk egy harmat gyenge Romatól de 1 hét alatt 3 meccset játszottunk ebből kettőt magabiztosan nyertünk egy elment a fáradtságon. Oké Conte nem rotált ez az ő hibája de ennyi megvan a 4. vereségünk puff neki. Inkább örüljünk hogy a Samp segített nekünk a Nápolyban elért döntetlenjével. Mindjárt itt a hónap vége mindjárt itt a Napoli elleni meccs és akkor majd jól elverjük őket és akkor már nem lesz kérdés ki az úr a háznál.

Pepito1982 2013.02.17. 18:45:16

a nápolyi kivel játszik jövő héten?

babo0410 2013.02.17. 21:31:12

Egy vereség után ennyire haláli hangulat nem kéne! Nem történt gond. Nem nyertünk. És? Fogunk még nyerni! A bajnokság meglesz! És komolyan elhiszitek, h Conte nem tudja kit mikor miért kell játszatni v nem? Az h megkérdezte a kezdőket, h ki hogy érzi, az miért baj.,. Pirlo pl sérült volt, pihenhetett. Én mondjuk Vidalt nem játszattam volna. De láttuk már mi van, ha egy nagyon tartalékos csapat fut ki a gyepre. Az se lett volna sokkal jobb!

4Evorg 2013.02.17. 22:07:19

@babo0410: Miért szerinted kinek higgyek, ha nem Contenak? Ő mondta, ettől autentikusabb forrás nem kell. Amúgy nem megkérdezni kell, hogy ki a fáradt - egy profi sportoló nem fogja azt mondani, hogy fáradt vagyok, nem igazán játszanék, félti a helyét a csapatban -, hanem az edzésmunkát kell figyelni. Mint már mondták, van az edzőnek szeme amivel látja, hogy ki hogyan teljesít, másrészt vannak teljesítménymérő műszerek. Ez nem bemondásos alapon megy. Elhiszem, hogy szerelmes vagy Conteba, de ezt most ő cseszte el. És igen, jobb lett volna, ha egy tartalékos csapat fut ki annak függvényében, hogy szinte az össze játékos a múlt héten 90 percig kemény BL meccsen volt túl. A B csapat sem szerepelt volna rosszabbul a Roma ellen (legrosszabb esetben ők is kikapnak), de legalább az első csapat tudott volna pihenni. Másrészt minek van a (nem túl minőségi) pad, ha nem is játszatjuk őket? Csak hogy ne mondjak többet, pl. Matri helyett kezdhetett volna Anelka, Marronet is meg lehetett volna próbálni, de akár az atomszar Islat is, Giakkról nem is beszélve. Egy-egy meccsen nagyon sokat jelent a frissesség és ez a Roma annyival nem volt jobb (ha jobb volt egyáltalán), hogy a friss emberek ne tudtak volna váratlant húzni. Nem mondom azt, hogy 100%, hogy nyertek volna, de ezt az eredményt ők is tudták volna hozni, sőőőőt.

Nem haláli a hangulat, de jelen esetben nem sok oka van az optimizmusnak a mutatott játék alapján, és engem speciel az sem érdekel, hogy a Napoli sem nyert (ellentétben veled, aki egy-egy rosszabb eredmény után csak a másik csapat botlásában bízik), ettől ugyanis a mi játékunk még nem lesz jobb. Teszem hozzá rögtön, ha nem ez a balfasz Napoli a legfőb riválisunk, hanem egy erős (pl. tavalyi) Milan vagy Inter, ne legyen kétséged felőle, hogy már nem mi lennénk a listavezetők.

Tragédia nincs, de az út rossz.

babo0410 2013.02.17. 22:45:47

Nem történt nagy gond, Még csak építkezünk, jövőre jobb csapatunk lesz, legalább annyiban, h jobban fogjuk tudni kezelni majd a hétközi BL meccseket. Még most jutottunk vissza, régen kellett hetente 3 meccseket játszanunk. majd jövőre ez is menni fog. A Sienat majd jól elverjük meg a Napolit azt jó napot!

west30 2013.02.18. 00:22:04

@4Evorg: Persze hogy rossz az út,a keret gyenge,Conte mostanában rossz döntéseket hoz és tegnap ahogy beállt Anelka nem játszott jól,de sajnos látszott rajta hogy egymaga többet tud a fociről mint a többi támadó együtt a Juventusban,és ezt nem Anelka kiemelése miatt írom ha nem mert ez kurva nagy gáz.

venember83 2013.02.18. 09:33:27

Szerintem simán tudták a srácok, hogy van előny a bajnokságban, jön a Napoli meccs, amit ha megnyernek, akkor nő is az előny, fontosabb volt most a BL-meccs, ennyi a történet. Ezzel a kerettel nem lehet mindig száz százalékot adni, így a srácok inkább beosztják az erejüket. Remélem...

Alex8610 2013.02.18. 11:55:57

@4Evorg: Ott a pont.Énse vágom ezt az egészet elfogadom hogy sok volt eza meccssorozat főleg a Celtic vett ki sokat a srácokból de könyörgöm ez ellen a Roma ellen minimum lett volna az x.Az ő és az erőnléti edző dolga felmérni ki milyen állapotban van.Nem tudom miért nem lehetett kezdő mondjuk Gio/Q Anelka vagy Pirlo helyén Marrone szélen Giacch.Ha ígyis kikaptunk volna azt mondom oké tartalékos volt a csapat ennyi de legalább a többiek pihentek volna max Pirlo vagy Matri beáll volna az utólsó félórára ha annyira szorul a hurok.De azis lehet hogy a pihentebb játékosok meg behúzták volna a meccset.Sajnálom hogy Pepe kidőlt nem gondoltam volna de hiányzik aza harciassága akár csereként beállva is felszántotta a pályát.Eza meccs Conte-n ment el és mostanság sok rossz döntést hoz ami aggasztó kurva nagy szerencse hogy ezt megengedhetjük magunknak mivel a mögöttünk lévő csapatok is hullajtanak rendesen pontokat.Csak ha másik oldalról néznénk a dolgokat gondolok itt pl a Samp,Parma,Genoa elleni kötelező meccsekre már fél kézzel foghatnánk a Scudetto-t.Sőt...

ZenTech 2013.02.18. 12:15:27

Szerintem is a taktikán ment el a meccs. Ha látom a játékosokon hogy fáradtak, akkor jobban belenyúlok a kezdőbe.
Szerintem a Vidal-Pirlo-Vuci hármas nyugodtan kezdhetett volna a padon, vagy már félidőnél lecserélni. Pl. nem értem, hogy a totál szét rúgott Pirlo (itt emlékezzünk meg miért nem piros lap kérdésről) minek kellett fennhagyni a második félidőre. Egyszerűen nem értem, hogy Conte miért nem mer hozzányúlni jobban a csapathoz. Nem érzem olyan tökösnek mint tavaly. Tehát a félreértések elkerülésére. Nekem nem a vereséggel van gondom, hanem a HOGYAN-nal.

ZenTech 2013.02.18. 12:17:39

@venember83: Főleg ha a keret fele nem is játszik szinte soha.

ZenTech 2013.02.18. 12:28:56

Ja, és sokan azt mondják hogy ebbe a keretbe nyáron csak 1-2 embert kell szerezni. HÁT nagyon nem. Miért is?
Támadók: B. vissza az Arsenalba, valószínű Anelka is, Q egyre biztosabban érzem távozik. Marad Vuci-Matri-Gia. Persze lesz Llorente de ez akkor is nagyon kevés.
Középpálya: nos Pepe úgy néz ki annyi szegény, Isla ha így megy tovább akár mehet is vissza, Pirlo sem lesz fiatalabb, Marrone is valószínű megy kölcsönbe. Szóval ide is kell majd ember, nem csak 1.
Védősor:Még itt talán a legjobb a helyzet de itt is elkelne azért 1-2 minőségi csere veszély esetére. Lásd január.

Szóval ja, ha hosszabb távon is bírni akarjuk a több frontos harcot bizony kell jó pár ember.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása