Chiellini bocsánatot kért a Genoa meccs után történtekért

Az olasz válogatott egy meccses eltiltást kapott és töltött le a hétvégi meccsen, miután a Genoa elleni mérközést követően vehemensen kritizálta a játékvezetőt, amiért nem adott meg Andreas Granqvist kezezése miatt jogosnak tűnő tizenegyest.

Chiellini Giorgio_Roma ellen.jpgAz incidensre visszatekintve azonban Chiellini elgondolkodott cselekedetén és nyilatkozatában kitartott amellett, hogy nagyon másképp kellett volna reagálnia az adott helyzetben.

„Ha játékra kész is lettem volna sérülés nélkül, akkor is kiültem volna a Juventus - Genoa mérkőzés utáni reakciómért járó egy meccses eltiltást” - olvasható Chiello nyilatkozata a Juventus.com oldalon.

„Most már az illető meccsel kapcsolatos indulatok lecsillapodtak, és nyíltan bocsánatot szeretnék kérni az incidens miatt. Sajnos a nézőtérről figyelve a mérkőzést még feszültebbé tett és a meccs végén túlságosan vehemensen reagáltam.”

„Nekünk, játékosoknak kellene elsőként jó példát mutatni úgy a pályán, mint a pályán kívül, ezért bocsánatot akartam kérni az összes futball- és általában a sportot kedvelő szurkolóktól a viselkedésemért.”

A 28 éves védő ezt követően örömét fejezte ki, hogy csapatának sikerült legyőzni a Chievo együttesét 2-1 arányban, még ha a védő nem is volt olyan állapotban, hogy csapatának segítségére legyen: „Vasárnap nagyon fontos meccset sikerült megnyernünk Veronában, ahol az utóbbi években többször nagyon meg kellett szenvednünk a házigazdák ellen, akik számos problémát okoztak nekünk.”

A Juventus ezzel a győzelemmel első helyen van a bajnokságban és három pont előnye van a második helyen lévő Napolival szemben, a harmadik és negyedik helyen lévő Lazio és Internazionale pedig már jelentősebb lemaradásban van és valószínűleg hamarosan utoléri őket a szezont nagyon gyengén kezdő, de jelenleg jó formát mutató AC Milan.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr495062887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Modig Geit 2013.02.05. 16:43:06

Korrekt bocsánatkérés a "külvilág" felé, de szerintem mi szurkolók megértjük a reakcióját. Csak a Juve-szív szólt belőle!;)És jogosan háborodott fel.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása