Marchisio: "Sajnálom, hogy nem tudtam betalálni"

Claudio Marchisio elnézést kért a Juventus szurkolóitól, amiért nem tudta továbblőni csapatát az Olasz Kupa döntőjébe.

Marchisio Claudio_meg a labda.jpgA középpályás előtt ordító gólhelyzet adódott, a 2:1-es Lazio győzelemmel végződött mérkőzés utolsó pillanataiban, azonban nem tudott élni a kínálkozó lehetőséggel. Ha Marchisio gólra váltja a helyzetet, idegenben elért több góljának köszönhetően, a Juventus csapata jutott volna az Olasz Kupa döntőjébe.

"Nem lett volna szabad hibáznom." - írta az olasz válogatott játékos a saját Facebook oldalán. "Nagyon fontos volt, sajnálom."

Arturo Vidal a hosszabbítás perceiben szerezte meg az egyenlítő találatot, de maradt még idő arra, hogy Sergio Floccari megszerezze a győztes találatot egy szögletet követően, majd Sebastian Giovinco és Claudio Marchisio is megszerezhette volna a továbbjutást jelentő második találatot.

"Visszahoztuk a meccset, s megvoltak a lehetőségeink ahhoz, hogy bejussunk a döntőbe, de sajnos úgy végződött, ahogy." - tette hozzá Marchisio.

"Mindannyiunknak, köztünk nekem is, többet kell beleadnunk, még akkor is, ha jól játszottunk. Még két célunk maradt, s mindent bele fogunk adni."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr325053230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SoloLaJuve 2013.01.30. 17:07:37

nem érdemeltük meg a továbbjutást,nem is jutottunk tovább.
amúgy én először megnyertem volna a meccset és utána pihentettem volna az embereket.két gólt be kellett volna rámolni az első félidőben,a másodikban meg lehetett volna pihenni.
de amúgy illett volna berúgnia,ez tény.

Tomi82 2013.01.30. 17:52:17

mi érdemeltünk volna továbbjutást még így is ..ez egyértelmű

A lazionak 3-4 gólhelyzete volt a két meccsen ebből berugtak hármat...

Nekünk az utolsó percekben volt annyi ebből nem sikerült gazdálkodni..

A Juventushoz képest nagyon gyengfén játszottunk a két meccsen,de a Laziohoz képest simán jobbak voltunk

Azonban ilyen a futball

Nem kellett volna ennyi hígfost betenni a kezdőbe és rómában is meglehetett volna a meccs ha mondjuk Pirlo,Vidal Marci kezd...és mondjuk Caceres nem pedig faszkalap aki megint végignézte az első gólt pont ugy ahogyan mi nézők.....

Magunkhoz képest nem érdemeltünk volna továbbjutást,de a lazio aki 3. a bajnokságban hozzájuk képest igen..

Grat a Lazionak ...a győzelmet...főleg egy oda-visszavágos győzelmet nem kell magyarázniuk!!

UI: Kibaszottul de nagyon csalódott vagyok hogy egy ilyen ellenfelet akit tudjuk hogy milyen nehéz legyőzni (lásd..bajnokság) ilyen kezdővel próbálunk megütni...

Nem tudom hogy Antonio ezt hogyan képzelte...nem lehet mindig szerencséje...

fu de szarul érzem magam...

Forza

Pepito1982 2013.01.30. 18:59:08

Nézzük úgy hogy a 3. LAzió-t lefocizta a 2 meccsen a B csapatunk. Óriási mákkal mentek tovább, plusz némi bírói segítség. Legyenek vele boldogok. Pedig elnéztem volna jövőre az ezüst csillagot. :(

Anyád nem szeretett 2013.01.30. 19:17:21

Hát azért szép hogy ilyen szépnek látjátok a dolgokat. Oké tény hogy minden jól ment csak a k.rva gólok nem jöttek erről a fatökű csatáraink tehetnek. Tényleg rohadt bosszantó hogy a Juvét újra a top klubbok közt említik Európa szerte és ha jól megnézzük az európai topligák első három helyezetjeit lehet mondani hogy mi lőttük a legkevesebb gólt. Hihetetlen számomra hogy egy ilyen Marotta intézze az átigazolási ügyeket egy csődtömeg ez a pali. Voltak vannak és sajnos lesznek még érdekes húzásai a fickónak. Én személy szerint sajnálom hogy anno elküldték Seccot ő nem fosott pénzt kiadni játékosokért és lássuk be hogy ő is teljesített így mint most Marotta. Secconak voltak elcseszett húzási az tény de voltak szép megoldásai. Ő nem adogatta így össze-vissza a Juve fiataljait plusz tudott hozni minőségi játékosokat is. Mind1 én visszasírom őt. Remélem Marotta minél hamarabb észbe kap és nem egy bagettért akar megvenni egy Lisandro szintű játékost meg nem fél megadni egy Drogba típusú játékosnak az évi 4.5 milliós fizetést.

juvem_2 2013.01.30. 20:07:41

@SoloLaJuve: A Lazionál sokkal jobban megérdemeltük a döntőt... de hát a csúnya undorító foci is lehet eredményes... szerencsével, mert amit a lazio csinált 2 meccsig az a futball bohózata volt!

@Anyád nem szeretett: Azt valljuk be, hogy olaszországban a legnehezebb gólt lőni! CR, Messi lövik a 60 gólokat de szerintem serie A-ban feléig jutnának max, és itt nem a tehetségüket akarom kétségbe vonni csak a csizmában még mindig a védekezés a fontos és utána a többi!
Secco nem félt pénzt kiadni igaz, viszont összevissza igazolt és elherdált olyan pénzeket amik most nagyon is jól jönnének! ÉS! maradjunk a tradícióinknál és ne basszunk ki pénzt mindenkire, persze régen is voltak erre ellenpéldák! Amúgy gülüke szerintem nagyszerű munkát végez, igaz fukarkodik mint egy zsidó DE Pirlo, Pogba, Barzagli stb ők nagyon is hasznos játékosok sőt valamelyikük klasszis szintű és nem kellett értük kifizetni 50-60 milliókat! Nem szeretem Anelkát viszont én úgy érzem be fog ő is válni!

babo410 2013.01.30. 20:29:09

@Anyád nem szeretett: Csak annyit, h Secco nem félt pénzt kiadni, de kikre? Amaurira 20-25 milla? Melora kb. ugyanennyi, és kb nálunk nem nagyon vált be? És azt se felejtsük el, hogy Secco idejében még a legrosszabb igazolásai is 3 milla + fizut kerestek. Legalább két pozitívumot említhetünk Marotta kapcsán. Nem ad extra magas fizukat, és legalább nem összevissza jönnek a játékosok taktikától függetlenül. Lehet Marottat nem szeretni, nem tökéletes, de az, h Seccot visszasírod?

realsequator 2013.01.30. 21:14:08

No most már elég!

Mindenhol azt olvasom, hogy Marci kihagyta az üres kapuba (ami egy kipattanó labda volt és egy reflex-szerű mozdulattal próbálta begyötörni). DE KÖNYÖRGÖM! AZT A LASZTIT SEBÁNAK ILLETT VOLNA BEBASZCSIZNI ABBA A QRVA KAPUBA!! MERT AZ EGY TÉNYLEG ÜVÖLTŐ HELYZET VOLT ÉS AZT TÉNYLEG ILLETT VOLNA EGY CSATÁRNAK BEVARRNI! Na és ha Marci sajnálja akkor Gio-nak egy 6-os lánccal kéne magát ostorozva sétálgatni Torino utcáin.
DE!
Nekem nem kell sem sajnálni sem lánccal önostorozni. Mert ez a meccs nem ezen az egy (ÜVÖLTŐ 150 %-OS) helyzeten ment el.
Nekem nem kell spanyolokat szégyenítő színészkedés az egész meccsen (Conte reklamációiról nem is beszélve) nem vagyok rá kíváncsi.
Amire viszont kíváncsi vagyok az a pontos passzok, a csupaszív játék.

Valljuk be! Rosszak voltunk, mint ahogy azok vagyunk pár meccse. Nem kell sajnálkozni meg megmagyarázni. Játszani kell.
Az én dolgom az, hogy minden meccsen csontig rágjam a körmöm és a kutyáimat összeverjem az asszonnyal együtt izgalmamban.

AZ ÖVÉK AZ HOGY MEGMENTSÉK A KUTYÁIMAT ÉS AZ ASSZONYT. AZAZ JÁTSZANAK!!!

Forza Juve!

Aut Caesar aut nihil!

realsequator 2013.01.30. 21:16:49

Kiömlött tejet meg ne sirassunk!! Gyerünk a Scudettoért és hogy a BL-ben minél tovább menjünk!!! Ha a Celtic-en túlmegyünk én elégedett vagyok.

Anyád nem szeretett 2013.01.30. 21:18:04

Oké értem én hogy mit mondtok és teljesen igazatok van de amíg ilyen fukarkodás fog menni ennél a klubnál nem lesz itt lókári se. Azért annyiba megvédem Amaurit (bár nem csípem az ipsét) az első évében jól teljesített bl be gólt lőtt és a bajnokságba se volt rossz akkor kezdett el ő is hanyatlani amikor kb az egész bagázs akkoriban.
Szómiszó pénzügyi stabilitás ide vagy oda kitörölhetjük vele a hátsónkat amíg nem jönnek az eredmények.

realsequator 2013.01.30. 21:33:18

@juvem_2: Valamiért Anelka sztem is be fog válni (pedig nem a kedvencem. Ahogy mondják morálisan ingoványos...)

Viszont Llorente-t mindig szerettem. Örülök a fiúnak. És ingyen volt.

OFF
Tényleg mekkora a sérülése
ON

ToTTy-Juve 2013.01.30. 22:36:45

Nem Marcin és nem is a teljesen csapaton ment el a dolog. A bajnokságban kevés kapott góllal állunk, a középpályánk 90 percen át nyom a meccsek 99%-án. A csatársorunk az, ami eléggé fogatlan és a friss hírek alapján kicsit sem haladunk ebben az ügyben (sem Anelka, sem Llorente)
Conte játékában a nagy nyomás az, ami képtelenné teszi a csatárokat a helyzetkihasználásban. A középpálya 6-szor hátragurót, míg az ellent a 16-osára szorítjuk be, ahol a mieinkel együtt 15 emberen kellene keresztül menni egy körömpassznak, hogy gól legyen. Majdhogy nem képtelenség! A legtöbb gólt a kapustól kipattanó labdákból lövik a középpályások, azt hiszem ilyen alapon nekünk csatár sem kell. A lazi ellen is látszott, hogy számtalanszor vezethettünk volna gyors kontrát, vagy egy hosszú indítást dobhattunk volna Gionak is és Q-nak is a vége felé, de tették a fiúk, inkább vissza játszottunk Bonunak. A szélsőink piszkosul kevés labdát ívelnek a védelem mögé, inkább pepasszonak a 16-os elé egy középpályásnak, pedig ott már akkora tömörülés van, mint egy sorfal, ez számomra érthetetlen. Nincs a csatár, aki ott el tudna menni :( És ez volt látható a Genoai meccsen is és a többin is. Ha pedig visszanézzük az idén szerzett gólokat, akkor több mint fele az oldalról a védelem mögé beadott labdákból lett. Remélem ezt Conte mester is látja.
Egyébként a hozzáállásal szerintem nem volt gond, tényleg hajtottak a fiuk, csak hát sajnos a sok reklamálás és színjáték már nekem sem tetszik :(

ambrobert 2013.01.31. 12:42:57

Nem láttam a meccset, de az hozzászólásaitok alapján el tudom képzelni. Peluso végignézte, ahogy a feje fölött elszáll a labda, Torino közelébe se engedném ezek után. A Gio-Marchisio helyzetet szerintem mindkettőnek be kellett volna rúgni, amúgy ha megfigyeltétek, rengetegszer lövünk félmagasan, de legalábbis nem laposan. Quagliarella a távolról középre fejmagasságban jellegű lövések szakértője. Gio lövését könnyen meg lehetett fogni, de ha laposan rúgja, akkor bemegy. Szerintem Wenger évek óta erre tanítja játékosait, de a Barcelona is rengeteg ilyen gólt lő.

ambrobert 2013.01.31. 12:52:23

@ToTTy-Juve: Teljesen egyetértek veled. A taktikánk egyébként azért is jó, mert az ellentámadást gyakorlatilag lehetetlenné tesszük, mert félpályán túl alig jut az ellenfél. Tavaly ez működött, idén viszont rengetegszer jutnak el a 16-osunkig, főleg az eladott labdák miatt. És ha már az ellenfél maximum a szögletig jut, nem ártana rá felkészülni. A Lazio két meccsen két ilyet vágott nekünk.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása