Hétfőn Anelka orvosi vizsgálatra érkezik, López maradhat Lyonban

Sajtóértesülések szerint, Nicolas Anelka hétfőn vesz majd részt a szerződéskötés létrejöttéhez szükséges orvosi vizsgálaton Torinóban.

Anelka Nicolas 2.jpgA támadó, aki márciusban tölti be 34. életévét, ma este várhatóan a lelátóról tekinti majd meg leendő csapatának bajnoki összecsapását a Genoa gárdájával.

A hírek szerint, a hétfői orvosi vizsgálatot követően, Anelka öt hónapra szóló szerződést ír majd alá, s a Juventus 600 ezer eurós bérezést folyósít majd a szolgálataiért. A Kínai Liga mérkőzései a nyári hónapokban kerülnek megrendezésre, így a kölcsönvételnek nincsenek technikai akadályai.

Az alapfizetésen túl, különböző bónuszok révén, további összegek üthetik Anelka markát. 200 ezer euró jár neki, ha legalább 12 mérkőzésen pályára lép az öt hónap alatt. Újabb 200 ezer eurót kereshet azzal, ha a Juventus megvédi bajnoki címét, míg a Bajnokok Ligája megnyerése 300 ezer euró bevételt jelentene a veterán támadó számára.

A Juventus sokáig próbálkozott Anelka csapattárásnak, Didier Drogbának a megszerzésével, ám végül a könnyebben nyélbe üthető megoldást, Nicolas Anelkát választotta.

A szurkolók távolról sem elégedettek a Juventus legújabb igazolásával, s ezt híven tükrözi a Tuttosport által meghirdetett felmérés eredménye, amely szerint a csapat szimpatizánsainak 70%-a kifejezetten rossz igazolásnak tartja Nicolas Anelkát.

A Juventus másik kiszemeltje, az Olympique Lyont erősítő Lisandro López, ügyében ugyanakkor egyre valószínűbb, hogy eredménytelenül végződnek a tárgyalások.

A Tuttosport állításai szerint, a Juventus Fabio Paratici vezetésével küldöttséget menesztett Franciaországba, hogy folytassák a tárgyalásokat a  transzfer létrejöttének érdekében.

A találgatásokat tovább erősítette az a tény, hogy Lisandro López még a cserepadon sem kapott helyet a Valenciennes elleni tegnapi bajnoki találkozón.

"Lisandro López nem csatlakozik a Juventushoz." - jelentette ki a francia klub elnöke, Jean-Michel Aulas a meccs lefújását követően.

"A kapcsolatunk ennek ellenére továbbra is kiváló marad Andrea Agnellivel. Lisandro nélkülözhetetlen a Lyon számára, mivel ő egy karizmatikus és professzionális jelkép."

"Ő a csapatunk egyik vezére, ezért nemet mondtunk a Juventus ajánlatára."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr225044956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ejhaa 2013.01.26. 15:22:20

lesz-e feltámadás,már csak az a kérdés.ha nicol-ra azt mondtam,hogy lófaszt nem fog játszani,rá hatványozottan igaz.kizárt,hogy a kezdőbe hoztuk,egyszerűen nem akarom elhinni,hogy hoztunk egy amauri2-öt

dferi90 2013.01.26. 15:26:08

És még a fodrászoknak sem nőne a forgalmuk.:S

MdewC 2013.01.26. 15:29:16

Forza! Remélem mindenki lehiggad, meg, h ha játszik Anelka, akkor lő gólt. Nekem mindig unszimpatikus volt. Most nézem a City meccset, hát a nagy "sztároknak" se megy mindig a gól lövés. A Juve átigazolási politikájáról pedig annyit, hogy én legjobban az olasz játékosoknak örülök, ha még fiatal is és tehetséges is, az külön plusz. (Titkos favoritom Balotelli lenne, akit elősször agyon kéne verni, hogy a focival foglalkozzon, de bele se merek gondolni, hogy milyen felkelés lenne itt a fórumon a tegnapi és mai kommenteket illeti.) Remélem mellénk áll a szerencse és megőrizzük a bajnoki címünket és megnyerjük a kupát, nyáron remélem elégedettebbek leszünk! Jó szurkolást, HAJRÁ!

MdewC 2013.01.26. 15:33:04

jav: a tegnapi és mai kommenteket illetően. Hajrá Juve!

Tony. 2013.01.26. 15:40:56

A futballvilág egyik legunszimpatikusabb és legnagyobb futballkurvája érkezik Torino-ba 34 évesen a Kínai "élvonalból" ahol mindeddig 3 gólt szerzett.

Ez nemcsak szakmailag egy teljesen abnormális transzfer,de a Juve értékeinek szembeköpése is.

devil-z 2013.01.26. 15:43:09

Ha Anelka érkezése azt jelenti, hogy kevesebbet látom Matrit játszani akkor én ennek már örülök.

Viszont nem tölt el sok optimizmussal az, hogy Anelka 22 lejátszott mérkőzésen csupán 3 gólig jutott a kőkemény kínai bajnokságban.

m.martin91 2013.01.26. 15:55:39

Nem értem ezt az egészet. Azon nem lepődtem meg, hogy felmerült Anelka neve, mert ismerjük Marottát, tőle bármi kitelik. Viszont az már teljes mértékben érthetetlen számomra, hogy Conte hogyan mehet bele ebbe az egészbe, mikor ezt a Juventus-t igazi csapatjátékosok alkotják, nem pénzéhes kurvák. Ha pedig Conte-t meg sem kérdezte Marotta, akkor Anelka úgy fog járni, mint Elia.

Tony. 2013.01.26. 16:03:26

@m.martin91: Pontosan. Erre céloztam én is a "Juve értékei" címszó alatt. Valami itt nagyon nem kerek.

Barolo 2013.01.26. 16:12:38

Szerintem Anelka nem fog sokat játszani, de amikor beáll akkor jóval veszélyesebb lesz mint Matri vagy Bendtner.Én nem örülök neki, de nem hiszem, hogy ez változtatna az öltözői hangulaton, és az Amaurihoz való hasonlítást sem értem.....akkor már inkább Lucio esetéhez hasonlít nekem a story.
Forza Juventus!

Victor90 2013.01.26. 16:38:32

Tavaly ilyenkor Marotta úgy gondolta,hogy igazolnunk kell valakit(mindenféleképp)és idehozta nekünk,5 éves szerződéssel a fenomenális Padoin-t.Tavaly augusztus végén szintén ugyanaz volt a szituáció,és lám megszereztük a dán gólvágót Nicklas Bendtner személyében.Most szintén ugyanez a helyzet.Csak nem 2012-őt írunk,hanem 2013-at.és most a futballkurva Anelka érkezik....hihetetlen.
Marotta 1 nagy vicc!!!

Csucsukaaa 2013.01.26. 17:33:23

@m.martin91: Contenak kellet egy 5.számú csatár ez lett kiadva Marottának(gondolomÖ, hogy miért ezt a lezser flegma már legalább 3*or kiégett játékost kapja az jó kérdés(talán: Drogba drága volt és lisandro-t nem engedték, a közelben ott volt a Bl rutinnal rendelkező viszonylag olcsó kopasz[hát ki nem vette volna észre ezt a lehetőséget ha nem Ő?:D), Számomra hihetetlen, hogy az az Anelka akit én eddig láttam játszani(lődörögni) most felhúzhatja a Juve mezt, remélem, hogy nem celebkedni jön és amikor beteszi a mester nem csak állni fog és várja majd a labdát...de szép lenne:D Reméljük többet fog csinálni mint Bendtner tette...:) Padoin-t ne fikázzátok már, tűri a padot és megteszi amit tud, akárhol szinte és nem pofázik a több lehetőségért!
Erre az igazolásra kap tőlem egy 2/3-ot marotta mert valakit tényleg kellet hoznia előre Bendtner kiesésével..Télen játékost igazolni, úgy hogy nem fizetünk rá nagyon nehéz!

Tony. 2013.01.26. 17:43:58

@Csucsukaaa: Ennyi lett volna a lényeg? Hogy meglegyen a létszám? Ha igen akkor Marotta kétségtelenül remekül megoldotta a dolgot. Igaz Rudolfot is kölcsönvehette volna, 10ed annyiból kijött volna.

Csucsukaaa 2013.01.26. 18:14:59

@Tony.: Miért szerinted amikor Bendtnert hoztuk ő külön Conte kérésére érkezett? Ennyi erővel engem is vihettek volna meccsenként egy vagy két csomag szotyiért ülnék a padon én is,de LEHET, hogy a BL rutin közrejátszott:)
Most miért kell inzultálni?:P

Tony. 2013.01.26. 18:31:31

@Csucsukaaa: Ez nem inzultálás, csupán nem értek egyet. Ha ennyi lenne a lényeg, akkor nem tárgyaltak volna Drogbával vagy Lopezzel (ők nem hiszem,h 5. számú csatárnak jöttek volna.

Bendtner és Anelka végülis tényleg azért jöttek h jöjjön valaki, de az alapvető koncepció szerintem a minőség növelése(is) volt.

Ez sem nyáron sem most nem sikerült, mindkét játékos Marotta kudarccal végződött vergődéseinek a végtermékei.

Amíg ez az ember itt van mindig erre a forgatókönyvre kell készülnünk. Egyszerűen tárgyal mindenkivel, de senkit nem tud megszerezni, mindig maradnak ezek a "végtermékek".

babo0410 2013.01.26. 19:23:39

Én azt mondom majd meglátjuk mi lesz! Először bíztam benne, h tényleg csak azért jött elő a neve, hogy felhívjuk a Lyon figyelmét, h nem ragaszkodunk Lopezhez. Az is tény, hogy télen értelmes csatárt hozni nehéz. Pláne ha csak kölcsönbe kell. Én sem örülök neki, de ilyen fizuval legyen, hátha Conte valamit ki tud sajtolni belőle. De egyébként a mai olasz sajtó arról pletykál, h Lopezről még nem tettünk le, és Balotelli is érdekli Marottát kölcsönbe. :D Mondjuk Lopeznek nagyon örülnék. És el tudom képzelni, hogy Anelka azért jött, mert ugye mostanság nem nagyon volt szerencsénk a sérülésekkel, kellett egy vésztartalék, és a Lyonnal még azért tárgyalunk. És szerintem a Lyon elnöke is azért nyilatkozta, h kell nekik Lopez, mert azt akarja, hogy elfogadjuk amit kérnek érte. Vagy megunta, h nem fogadjuk el amit ő kínál? Nyáron amúgy szó volt Oscar Cardozoról is. Őt most nem lehetett volna elhozni? Neki tudtam volna örülni így télen. Sőt még nyáron is.

Csucsukaaa 2013.01.26. 19:35:17

@Tony.: Huu te is jó nagy pesszimista vagy:D de nem kezdem el neked is vázolni a másik oldalt, bízz a vezetőségben! csak összerakták valahogy nekünk ezt a csapatot:) reméljük róla bepattan néha majd vmikor a laszti:)
A lehetőségeket azért tegyük hozzá, hogy BL-ben nevezett játékost nem sok értelme lett volna venni, az EL-top játékosait csak borsós áron adták volna, hisz megakarják nyerni a kupát, tehát maradnak az EL csapatok, cseréi akiknek vagy nem megy vagy elvágyódnak(Így jött szóba lisandro is SZTEM) lisandro nem jött, Drogba miatt kínában heverészett(ő drága) és ott volt egy Anelka, aki még mindig jobb mint a semmi és legalább nem rágják a fejét, hogy vajon ki lesz a sztárcsatár? SENKI, leghamarabb nem most hanem jövő nyáron lesz ilyen

4Evorg 2013.01.26. 19:51:18

@babo0410: Tudsz te mindenkinek örülni! :D

juve28adam 2013.01.26. 19:59:53

@babo0410: pedig Te azt mondtad biztos ,hogy jön Lopez... Látod mi lett?? :(

Felkéne hagyni a "jövendöléseiddel".... Amúgy meg tényleg kár ,mert az argentin jó igazolás lett volna ,de megint fukarkodunk...

Anettka egy futballkurva, unszimpatikus alak, aki egy csapatnál sem érte el a 0,5 -ös gólátlagot, szóval nem Ő lesz a gólmegváltónk...

babo0410 2013.01.27. 13:45:28

@juve28adam: Ez még nem zárja ki, hogy Lopez érkezik! És az mitől jobb, hogy ugyse jön senki, állandóan ezt szajkózni? És szerintem ha most nem is hozunk mást, akkor is a nyáron fognak valamit alkotni a csapattal. Ha nem is csatárt, de szélsőket csak vesznek, mivel látják, hogy a szélek nem túl hatékonyak a támadásoknál. Ősszel nem véletlenül pletykáltak annyit arról, h állítólag Nanit és Walcottot figyeljük.

MarekCsont 2013.01.27. 22:45:49

@Csucsukaaa: Úristen?!!!!! PADOIN A TÖBB LEHETŐSÉGÉRT? Ember te normális vagy? Padoin örülhetne ha egy Parmaba beférni mondjuk a kezdőbe, ehhez képest a Juventusba majdhogy minden meccsen játszik!! A kispad közelébe se kéne engedni azt az embert...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása