Maggio: „A Napoli utolérheti a Juventust”

A Napoli jobb szélsője, Christian Maggio hisz benne, hogy csapatának jó esélye van befogni a jelenlegi listavezetőt és így harcba szállhat a bajnoki címért ebben a szezonban. A nápolyi klub jelenleg harmadik a tabellán, öt ponttal van lemaradva az első torinóiaktól, és az olasz válogatott védő úgy gondolja, hogy van esélyük a bajnoki címre.

Christian Maggio_elolrol futas kozben.jpg„Walter Mazzarri azt mondta nekünk, hogy csak a következő meccsre gondoljunk, csupán a saját helyzetünkkel foglalkozzunk” - nyilatkozta a harmincéves védő a riportereknek.

„Még mindig távol vagyunk a Juventustól, de örülünk a döntetlenjüknek, mivel így közeledtünk hozzájuk. A szezon első felében nem úgy teljesítettünk, ahogy elvárható lett volna, de most tudjuk, mi a feladatunk.”

A Napoli csatára, Goran Pandev nemrégiben azt nyilatkozta, hogy csak az első hellyel lenne elégedett a csapata, és Christian Maggio csak megerősíteni tudta csapattársa véleményét: „Goran Pandev azt mondta, hogy nem örülne a második helynek? Egyetértek vele. Figyelembe véve, hogy ezt olyan személy mondta, aki már számos trófeát begyűjtött, ez határozottan biztató" - tette hozzá Christian Maggio.

Végül a Sampdoria egykori játékosa szót ejtett a Juventus saját nevelésű középpályásának Napolira vonatkozó megjegyzésével kapcsolatban is, amelyben Claudio Marchisio kifejtette, hogy extra motivációt érez, amikor a nápolyi kékek ellen lép pályára.

„Claudio Marchisio nagyszerű srác, nem akart ő senkit sem megbántani. Idézőjelesen én is utálom a Juventust, de ez inkább sportemberi utálat” - zárta nyilatkozatát a jobb szélső védő.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr575018522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pedronegro (törölt) 2013.01.15. 13:26:42

Hajrá Napoli! Hajrá Lazio, Fior, Inter, Milan stb! Minél több jó csapat van annál értékesebb a scudetto! Mi is csak akkor tudunk fejlődni ha vannak minőségi kihívóink! Egy kis egészsége utálat, normál emberi keretek között meg elengedhetetlen! Milyen lenne egy Inter-Juve rangadó "utálat" nélkül??? Ez hozzátartozik a hangulathoz az izgalomhoz meg a versenyszellemhez. Utóbbi időben speciel a Napoli érdemelte ki az utálatunkat, de ez múlandó, csak egy csapatot fognak mindig utálni és ezek mi vagyunk és ezt mindenki érti hogy mit is jelent valójában! :)

devil-z 2013.01.15. 13:57:33

Addig ficánkol a Napoli amíg Cavani el nem távozik, ami szinte biztosan befog következni nyáron.

Nem tudom ki(ke)t hoznak az érte kapott szép summáért, de egy ilyen srácot pótolni aki évek óta kilóg ebből a bajnokságból, hát..

babo410 2013.01.15. 14:19:23

Egyrészt utolérni nem fognak, mert mire utolérnének, tutira botlani fognak, mi meg összeszedjük magunkat. Marchisio 1-2 meccs múlva visszatér, Asa bármikor visszatérhet, és rendben is leszünk.
@pedronegro: Egyet kell értsek veled, az olasz focinak jót tesz, ha vannak ellenfeleink. Csak azért lett volna jobb, ha 10 pont előnyünk van februárban is, mert akkor biztosabbak lehettünk volna, hogy az EL-ben a Lazio, a Napoli, az inter nem arra fog játszani, hogy "jaj csak nehogy lesérüljön, túlságosan elfáradjon valaki, mert a Juve bofogható".
@devil-z: Egyenlőre Cavani szeret a Napoliban játszani, és úgy látom a drukkerek is szeretik. Nem hiszem, h nyáro elmenne. megkapta a kért fizut, most nem hiszem, h távozik. De ha megy is, akkor a City lehet a következő állomás. Ott meg szerintem túl sok a támadó, így vkit odaadbak majd nekik cserébe, így minőségileg nem fognak romlani. De ha netán a PSG vinné el Cavanit, vagy a Chelsea, akkor meg legalább 60 millát fizetnek majd érte, amiből remekül lehet pótolni. Nem kell attól félni, hopgy a Napoli gyengülne. De Laurentiis megmondta, hogy egy erős csapatot akar, amelyik a bajnokságért harcolhat. És idén is jók, sztem még kb két év, és elég komolyan kell számoljuk velük.

Type-R 2013.01.15. 15:58:56

Na végre egy értelmesebb nápolyi, aki nem kerít nagy feneket Marchisio kijelentésének!

regularjohn 2013.01.15. 16:45:36

kap is majd nápolyban de laurentiis úrtól, hogy miket nyilatkozgat :D

devil-z 2013.01.15. 17:29:48

@babo410: furcsa is lenne ha nem szeretnék a szurkolók azt a játékost aki évek óta a hátán cipeli a csapatot..
Az apján keresztül már szerelmet vallott a Reál Madridnak, állítólag már meg is egyeztek a felek.

A spanyol óriásnál több távozó lesz elvileg, kell az erősítés számukra - pénz nem lesz akadály.
Tovább fog innen lépni.

danimester1 2013.01.16. 08:16:36

Sajnos az ellenfelek is látják,hogy most gyenge formát mutatunk,így ők is megkettőzött erővel lépnek pályára,hogy kihasználhassák a hibáinkat.A nyilatkozata meg tetszik,mert nem arcoskodik.Én is bízom benne,hogy most már helyére áll a világ és elkezdjük nyerni a meccseinket.Úgy érzem ez a hónap az ahol még viszonylag gyengébb ellenfelekkel játszunk.Aztán kezdődik a Bl is és ha a fiúk leadják az előnyüket az lélektanilag is hatással lehet rájuk.
@babo410:Ha nem kezdünk el mihamarabb jó formát mutatni,akkor ez megtörténhet már a hétvégén is.Cavanival kapcsolatban szerintem van az a pénz amiért mozdítható lenne.A nyáron senki nem gondolta volna,hogy távozik az Ibra-Boateng duó és mégis.
@devil-z: Nem lenne rossz ha nyáron a spanyol óriástól és esetleg a citytől "kukázhatnánk".

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása