„Ha figyelmen kívül hagyjuk a hétvégi vereséget, a Milan győzni fog”

A Juventus mestere a szerdai kupameccs előtti egyik sajtótájékoztatón felhívta a figyelmet a fejlődés fontosságára, valamint arra, hogy csapatának válasszal kell szolgálnia a Sampdoria elleni meglepetésszerű vereség után, különben az Olasz Kupa negyeddöntőjében sem számíthatnak jobb eredményre az ősellenfél, a Milan ellen.

Conte Antonio_karba tett kéz.jpg„Ha csak átlépünk a Sampdoria elleni vereség fölött, akkor ezzel csak újabb vereségre készülünk fel. Szerdán a Milan lesz az ellenfél, amely nagyszerű csapat, ahogy a Juventus is, és az ellenfél minden bizonnyal rendkívül motivált lesz” - fejtette ki Antonio Conte egy sajtótájékoztatón.

A közelgő kupameccs ellenére a mester szót ejtett a bajnokságról is: „Tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz megvédeni a bajnoki címünket ebben a szezonban, és abban a helyzetben vagyunk, amiben a jelenlegi ellenfeleink voltak másfél éve, az olyan csapatok, mint a Milan, az Inter és a Nápoly, akik mind előttünk voltak." 

„Jelenleg mi vagyunk helyzeti előnyben és a bajnokságbeli csapatok szeretnének a mi helyünkben lenni, de ez természetes, ha az elnyert Scudetto címerét viseli az ember a mezén, azonban az ötpontos előny ellenére tisztában vagyunk azzal, hogy rendkívül nehéz lesz ismét győzedelmeskedni."

A Bari egykori edzője elárulta, hogy kicsit rotálni kívánja a csapatot, és hogy reményei szerint Claudio Marchisio hamarosan visszatérhet a Sampdoria elleni meccsen elszenvedett térdsérülését követően.

„Azt szeretném látni, hogy azok a játékosok, akik eddig kevesebb játéklehetőséghez jutottak, a fejlődés útjára léptek, és azt várom el tőlük, hogy jobb játékot mutassanak."

„Claudio Marchisio térdkalácsa komoly ütést kapott, ami komolyabb zúzódásokat eredményezett, de arra számítok, hogy ezek az elkövetkezendő pár napban eltűnnek.”

„Remélem, hogy minél hamarabb rendelkezésemre fog állni Claudio, mivel nagyon sokat fejlődött az utóbbi másfél évben, és felettébb elégedett vagyok a teljesítményével" - fejezte be mondanivalóját a Juventus edzője.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr135007140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SoloLaJuve 2013.01.09. 11:45:42

egyáltalán nem vagyok benn biztos,hogy egy több pontok tartalékos csapattal továbbjutunk.a szarrágók kezdik összeszedni magukat.vélhetően azt hiszik,hogy ha már egyszer megvertek minket(reálisabb állítás hogy megvertük magunkat) most is meg fognak majd.jobb lesz vigyázni velük,és a lassan már mindenki által kiismert 3-5-2vel,ami nem is a legerősebb lesz ma.ebben a meccsben jelenleg benn van hogy szarrá verjük őket és az is hogy ők vernek szarrá minket.az utóbbi ismét egy nagy égés lenne,amire szintén nem lenne mentség,ahogy a hétvégire sincs.
izgatottan és kicsit félve várom a meccset.

babo410 2013.01.09. 17:13:42

Először a címet nem értettem. Mondom mi van? Conte már lemondott a győzelemről? Aztán leesett. És biztos vagyok benne, hogy a mester tanult a hibákból, és sokkal jobb játékkal fogunk előrukkolni. Szerintem ma mi győzünk.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása