Giovinco hosszú ideig maradna zebra mezben

Sebastian Giovinco nem sieti el új szerződés aláírását a Juventusnál, azonban ragaszkodik ahhoz, hogy karrierje végéig maradna a klub játékosa.

Az olasz válogatott, akinek a szerződése 2015-ig érvényes, kétéves pármai kitérő után tért vissza Torinóba a zebrákhoz, és nem igazán kíván a jövőben eligazolni.

Giovinco Sebastian_fekete mez.jpg„Amikor az ember külön utakra kényszerül, természetes, hogy a legjobbját próbálja nyújtani” - nyilatkozta Atom Anti a Corriere dello Sport újságírójának.

„Ezt tettem a Parma színeiben, és nem bánom, hogy megtettem, mivel most visszatérhettem a fekete-fehér mezhez, és hosszú ideig itt szeretnék maradni. Nem siettetem a szerződésem megújítását, de a Juventus az elérhető legjobb klub, és az a vágyam, hogy itt maradhassak.”

„Januárban a 26. életévemet töltöm, hova is mehetnék én a Juventus után?”

Sebastian Giovinco a kezdeti gyengébb teljesítményét követően, amikor is kritikusai számtalanszor szájukra vették nevét, most már egyre jobb játékot mutat a Juventus színeiben. 

„A tény az, hogy a technikai tudás nem elégséges” - fejtette ki az apró termetű csatár. „Ami számít, az a tudás gyakorlatba ültetése, a komoly magaviselet és a szabályok tisztelete. Az, ami a játékos fejében van, meghatározó lehet a karrierje szempontjából, valamint nem árt az erős jellem sem…”

„Teljes mértékben természetes, hogy nagyobb a nyomás a játékoson, ha egy jelentős klubnál focizik, és a kritika is a játék részét képezi. Antonio Conte mester bízik bennem, és ez nagyon fontos. Az edzőnk mindig készen áll támogatást nyújtani bármely játékosnak, aki rászorul.”

Sebastian Giovinco öt gólt szerzett tizenhat bajnokságbeli meccsen, valamint nevéhez fűződik két gól is a Bajnokok Ligájában, illetve egy gól az Olasz Kupa kiírásában.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr304981542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása