A hét kérdése

a_het_kerdese_uj_1.jpg

A Juventus csapata nagyszerű játékkal legyőzte a Chelsea-t, ezzel látótávolságon belül került a 16 közé jutás. Ehhez azonban az kell, hogy a csapat pontot szerezzen a Saktar ellen idegenben, vagy a Chelsea ne győzzön otthon a Nordsjaelland ellen. Utóbbi nem igazán életszerű, így hát a Bianconerinek saját kezébe kell venni az irányítást és elhozni egy pontot Ukrajnából. Ha viszont megembereli magát -az akkor még mindig Contét nélkülöző- csapat, akkor meg is lepheti az eddig igencsak jó idényt futó ukrán bajnokot és csoportelsőként mehet tovább.

Szerinted szerez pontot Donyeckban a csapat? Vagy esetleg nyerni is sikerül a Saktar ellen?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ, hogy ez a legérdekesebb kérdés most a Juve háza táján. Netán megesik az a szégyen, hogy nem tud a nyitott ajtókon bemasírozni a csapat és naggyá tesszük az enervált, edzőjét vesztett Chelsea-t? Véleményeteket komment formájában várjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr84920446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SoloLaJuve 2012.11.22. 19:57:22

nehéz megtippelni mi lesz.nagy kérdés,hogy mire játszunk majd.viszont ha azt játsszuk,amit tudunk,akkor a fairplay díjas ukrán brazilokat is bedaráljuk.

Lord Viktor 2012.11.22. 19:57:46

Szerintem bármi abszolút elképzelhető. A Sahtar nagyon jó, de nem verhetetlen, a Nordsaelland megmutatta, hogy igenis be lehet nekik rámolni egy-két gólt, ha túlságosan kényelmesre veszik a figurát, nameg a Chelsea is le tudta győzni őket otthon. A csapatban most érzek annyi erőt és tartást, hogy minimum döntetlenre lehozza a meccset, főleg annak tükrében, hogy az ukránok már biztos továbbjutók, de szerintem simán benne van egy győzelem is, úgyhogy én inkább erre tippelnék.

Kuri 2012.11.22. 19:58:05

Szerintem most már meglesz a továbbjutás de semmiképpen nem szabad csak az egy pontra rámenni, mert az óriási lutri, úgyhogy úgy kell hozzáállni, hogy meg kell szerezni a 3 pontot és így meglenne a csoport elsőség is ami mondanom se kell, hogy miért lenne jó. Szerintem két csapatot kéne majd nagyon elkerülni a 16 között az egyik nyilván a Barca a másik a jó formában lévő Dortmund.

SoloLaJuve 2012.11.22. 20:13:32

a dortmundot valóban jó lenne elkerülni

babo0410 2012.11.22. 20:18:20

Én tartom olyan jónak a csapatot, hogy akár a győzelmet is el tudom képzelni. És én attól se félek, hogy Ukrajnába kell menni. Conte felkészíti a csapatot. Meg kell tudni fogni a Sahtar gyors kontráit, és miénk a meccs. Most a kp-nek, és főleg a szélsőknek gyorsabban vissza kell zárni. És a Sahtar ellen nem fér bele az, amit Lichti csinált tegnap előtt. Nem szabad elől maradnia és vitatkoznia. Sajnos volt párszor, mikor Asa és Lichti elől ragadtak egy elvesztett labdánaál. Jobban kell figyelnünk majd, és a kp-nek gyorsan vissza kell védekezésnél zárnia majd, h ne alakulhasson ki emberfölény a kapunknál. Én bízok benne, hogy megnyerjük a meccset. nagyon kéne egy győzelem. Pláne azért is, mert a 16 közt nem mindegy, hogy az elsők, vagy a másodikok közül kapunk ellenfelet.

m.martin91 2012.11.22. 20:24:51

A Chelsea elleni győzelemből kiindulva igazából én is úgy vagyok vele, hogy bármi megtörténhet. Nyerhetünk, játszhatunk döntetlent, de ki is kaphatunk. Nem lepődnék meg egyik eredményen sem. Viszont sokat számít, hogy a Shakhtar már továbbjutott, így egészen biztosan nem fogják majd föl élet-halál meccsnek a Juventus ellenit.
Ha most kéne tippelnem, akkor egy laza döntetlent tudnék elképzelni leginkább, ez mindkét csapatnak megfelelő eredmény lenne.

Cannavaro 2012.11.22. 20:30:11

mindenképp győzelemre kell játszani!! és ha meg van a vezetés, már játszhatunk óvatosabban is!! legfeljebb a végén x lesz, de mindenképp 110%-ot kell nyújtani, már az elején!!!

devil-z 2012.11.22. 20:38:45

Ha mindenki ilyen formában lesz mint a Chelsea ellen akkor én győzelemre tippelek, ezenkívül kétlem, hogy a Shakhtar annyira megerőltetné magát, komolyan venné a mérkőzést, hisz továbbjutottak.
Ezzel nyilván nem azt gondolom, hogy félvállról vesznek és ajándékba adnak 3 pontot, de egy döntetlennel ők is kiegyezhetnek.

Ellenben ha 1-2 kulcsjátékosunk nem a maximumot nyújtja akkor oda az olajozott gépezet és bajban lehetünk.

Mi megérdemeljük a továbbjutást, elfogultság nélkül.

babo0410 2012.11.22. 20:45:14

@devil-z: El tudod képzelni, hogy a Donyeck nem akar csoportelső lenni. Életünk legjobbját kell nyújtani, mert szerintem a Sahtar nem fogja feltenni a kezét. De leginkább ha megfogjuk a kontráikat, miénk a meccs. És nekünk kell az első gólt lőni!

Kotrevák Kelly (törölt) 2012.11.22. 21:16:27

A szatyornak már az is csoda, h túlment a csoportkörön. Sztem ők már bőven elérték a kitűzött céljukat. Az egyenes kiesési szakaszban szvsz már kiszopnak. Úgyh tök mindegy, h első vagy második helyen mennek tovább. Nem hiszem, h nekik létkérdés az 1. helyen tovább menni. Nem tudom elképzelni, h kikapnánk. Minimum a döntetlen, de sztem megcsapjuk őket. Egy ilyen csapat nem állhat az utunkba.

venember83 2012.11.22. 21:50:37

Én azt mondom, kukázható a Milan elleni meccs, lényeg, hogy a srácok a Donyeck ellen bizonyítsanak. Az olasz bajnokságban sokat fognak még botlani az üldözők, így szerintem a Donyeck elleni meccsre készülnek már Contéval a srácok, amit nem veszíthetnek el, sőt, győzni kell, el kell kenni az ukrán bérencek száját!

venember83 2012.11.22. 21:52:48

Ejj, szépen elnéztem, addig még van egy kevés, de nekem már csak azon jár az agyam. Szóval a Torino elleni meccs kukázható akár, hadd örüljenek ők is egyszer. :D

2012.11.22. 22:07:33

Ha a Chelsea elleni mentalitást tudjuk hozni, akkor nyerhető a meccs. Mert szigorúan nyerésre kell játszani. És erre is tippelek. Ők is arra fognak mivel szerintem nem elégednek meg annyival, hogy a csoportkörön továbbjutottak. Nyilatkozták is egyik éven, hogy mindig kicsivel előbbre akarnak lépni...de egy szó mint száz, miheztartás végett is meg kell ruházni őket. De az most tényleg nem fér bele, mint a Chelsea ellen, hogy Bonucci (vagy akárki) a védősorból laposan a középpálya felé passzolva eladja a labdát, és 4-en, 5-en vezetik rá a 3 védőnkre a labdát. Kedden is egyik-másik ilyennél majdnem infarktust kaptam...

Trieszt120506 2012.11.22. 23:03:18

Sajnos Abramovic simán elintézi, hogy legyen tétje az ukránoknak. Mondjuk fejenként egy sportkocsi, vagy valami ilyesmi. Ennek ellenére, ha egy ilyen meccsen nem tudunk elhozni egy pontot a fantasztikus formában lévő, de szerintem csak közepesen erős ukránoktól, akkor meg is érdemeljük a kiesést...

Trieszt120506 2012.11.22. 23:07:23

@Trieszt120506: mondjuk ez a Chelsea sem érdemel továbbjutást az biztos.

Tomi82 2012.11.23. 06:21:18

nagyon jó csapatunk van...talán mèg ennyire jó és kiegyensulyozott juvét mèg nem láttam.

tovább fogunk menni és ha a keddi játèkunkat játszuk akkor megverjük a doneckieket is

forza juve ps

vizi8 2012.11.23. 08:29:16

Az ukránok otthon saját közönség előtt alibiznének, abból a szurkolók botrányt csinálnának. Így szerintem sima 3 esélyes a meccs.

The Old Lady 2012.11.23. 09:03:47

Sok múlik az informális klubdiplomácián. Meglehet, hogy kilencven perc lézengés zajlik majd a pályán, aztán továbbjutás kéz a kézben. Gusztustalanul hangzik, a látvány se lesz valami szép, ahogy húsz ember lődörög, de lehet, hogy ez lesz a legjobb megoldása a helyzetnek. Tekintve, hogy a Real Madrid pl. csoportmásodik lett, én nem bánom, ha nem nyerjük meg mindenáron a csoportunkat. Egyáltalán, miért gondolja bárki, hogy a Dortmund elkerülése annyira létkérdés? Nincs több okunk félni tőlük, mint a Sahktartól a szénmedencében. Tudjuk, hogy kik ezek az ukranizált brazilok. Ismerjük az erejüket. Mekkora mákunk volt már otthon ellenük! Egy donyecki adok-kapokból nagyon csúnya szopással jöhetünk ki. Szomorúan és szégyenkezve írom le, de bízom abban, hogy egy nézhetetlen, undorító meccsen egy baráti 0-0 után kézenfogva lépünk tovább, és nem osztunk lapot a Chelsea-nek. Máris undorodom attól, amit leírtam, de sajnos az az igazság, hogy fosok az ukránoktól.

Apuleius 2012.11.23. 09:16:02

Fantasztikus győzelmet arattunk a Chelsea ellen, de nagyon más meccs kerekedhetett volna, ha az angolok véletlenül bekaparják valamelyik helyzetüket. Ugyanígy az ukránok elleni meccsen is nagyon fontos lesz, nehogy nekünk kelljen futni az eredmény után.

Amúgy őszintén szólva elég nehezen tudom elképzelni, hogy döntetlentől különböző eredmény szülessen a mérkőzésen.

realsequator 2012.11.23. 09:52:30

1. Chelsea ütni fogja a norcsjlndtot. Ezt tutira veszem.
2. A Szatyor nem fog sztem alibizni, otthon meg akarnak vágni minket mint a szar. Az a félelmem, hogy csúnya verésbe szaladunk bele.

Tudom, most van aki azt mondja milyen Juve szurker vagyok, de félek nem jutunk tovább.

NE LEGYEN IGAZAM!

FORZA JUVEEEE!!!!

regularjohn 2012.11.23. 10:42:02

abszolút 3 esélyes meccs, nagyon sok múlik a donyeck hozzáállásán (sajnos láttuk, hogy ha pörögnek és akarnak, akkor azt 90 percig teszik, és jól is csinálják. én csodálkoznék, ha csak úgy simán kiesnének az egyenes szakaszban, annál erősebbnek látom őket, és a mutatott játék alapján simán beférnének a legjobb 8ba).

de sosem szabad elfelejteni, hogy olaszország bajnokai mi vagyunk, ezzel a tudattal kell pályára lépni, ha lehet, lőjjünk gólt, de a biztos védekezésre kell építeni. minimális kockázatvállalás, és egy unalmas 0-0 számomra több mint megfelelő lenne.

Forza Juventus!

ZenTech 2012.11.23. 11:32:51

Egyértelmű, hogy győzelemért kell menni. Akármennyire is jó ez a Sahtar, verhető csapat. Aki nézte a meccseiket az láthatta. De az biztos, hogy csak közel tökéletes játékkal lesz meg.

juventino92 2012.11.23. 12:23:36

@realsequator: hát tényleg nem szép amit írsz, eléggé lenéző... a Sakhtar legjobbjai mint Willian Teixeiraa Mhitarjan, olyaanok mint aa ccselszkinél Oscar, Mataa Hazard aakiket aaa védőink taanári módon vettek le a pályáról... aa labda gömbölyű mi meg ha elemünkben vagyunk Barccelona szintű iskolázásokat szoktunk véghez vinni

ejhaa 2012.11.23. 12:42:15

Az első meccsünk ellenük sztem,nem mértékadó.Ott vagy lenéztük őket vagy egyszerűen fáradtak voltunk.Mert azon a meccsen kb. mindenki(ki kell mondani)egy szar volt.Talán az Inter ellen láttam hasonlót idén.
Viszont ha az a Juventus megy ki a gyepre aki ismerünk,akkor minimum az X de,a győzelem se kizárt!

Modig Geit 2012.11.23. 13:51:30

Elfogult vagyok, de szerintem most nehéz lesz megállítani minket.

csakajuveésalex 2012.11.23. 14:33:25

Sokakkal egyet értek.
Azt ne felejtsük el , hogy az első három mérkőzés kellet ahhoz, hogy felvegyük a BL ritmusát. A dánok ellen elkaptuk a nemzetközi fonalat a ch ellen meg tökéletesítettük. Jöhet az ukrán gerinctelen banda. Én kívánom, hogy hazai pályán kapjanak egy írtó nagy pofont ami a kiesésükig kisérti öket. Gusztustalan volt amit dániában csináltak. Másképp is nyerhettek volna,de ez van.
Szerintem is az X nek van realitása. Conte nem hülye , de akkor is támadólag fogja legjobbjainkat felküldeni a gyepre.
A támadósoruk nagyon komoly (sajnos), így látok rá esély a gólukra. Ezért is kell offenzívát indítanunk az első mp-től.
Én a továbbjutásunk után nagyon szeretném a Barcát. Most érzem verhetőnek őket és ha ők megvannak (csakúgy mint a ch) megnyerhetjük a hőn áhított BL trófeát.

Mindörökké JUVE!!!

realsequator 2012.11.23. 14:38:20

@juventino92: :) Nem lenézés ezt elhiheted. Minden porcikám a győzelmet kívánja. Csak olyan geccre félek a meccstől. Ha elemünkben vagyunk biztos a győzelem, de ha nem, (és azért legyünk őszinték volt már idén pár meccsünk így) akkor melyik csatár villanására fogadnál? Ezen sok múlhat. Én attól félek, hogy nagyon nekünk esnek. Bár ebben az esetben meg jöhet az a forgatókönyv, hogy az ilyet büntetni szoktuk.

Viszont az tuti, hogy ha koncentráltan és úgy lépünk a pályára mint a Chelsea ellen gond nem lehet. Forza Juve

@Dagneross: A legjobban annak örülnék ha fosra kiütnénk őket otthon.

realsequator 2012.11.23. 14:40:16

0 - 3 és bódottá mindenekfelett.

TATA HALÁ TATA BÖTTÖN!!!

juventino92 2012.11.23. 15:32:18

@realsequator: és te elbírod képzelni azt aa forgatókönyvet hogy az elmúlt másfél év gyümölcsének a kaapujábaan ne legyen mindenki az elemében? Mert hogy továbbjutni a csoportól az megkoronázása lenne az elmúlt másfél év munkájának, és úgy fellesznek spanolva a játékosaaink ahogy az illik... aaaz persze tény hogy egy nagyon erős csapat aa Saakhtar de egyeltaalán nem sebezhetetlenek, pláne haa konkrétaan megint úgy védekezünk hogy minden egyes emberre hárman mennek rá szorosaan... és ha tovább jutunk aakkor Conte visszatérésével ismét isten módbaa váltunk...

juventino92 2012.11.23. 15:35:15

más szemszögből viszont vigyázni kell aaa lábakra majd mert a szatyor meccs elött lesz egy torinói derbi, és ők nagyon szeretnek zúzni ellenünk, nehogy pont aa szatyor ellen sérüljön meg vmeik kulcsjátékosunk

Majki4 2012.11.23. 18:57:50

Ha nagyon kell a 3 pont, és nem kis csapat ellen játszunk, akkor nem szokott gondot okozni a gyúzelem megszerzése. Viszont én semmiképpen nem áldoznám be a derbit. Nem mondom, hogy fontosabb a BL továbbjutásnál, de majdnem...

Goku06 2012.11.23. 20:23:53

én csak abban reménykedem hogy a srácok nem így vélekedtek mint ti :)
(a dánok és az inter elleni meccs előtt is ugyanilyen hangulat volt az oldalon.. és sajnos az öltözőben is)
ha lenézzük őket, akkor szopás lesz a vége

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása