A Juventus célja Llorente megszerzése

llorente fernando.jpgAz olasz bajnok, Juventus csapata januárban körülbelül 6 millió euróért cserébe megszerezheti az Athletic Bilbao csatárát, Fernando Llorentét.

A Gazzetta dello Sport mai száma szerint, amelyre egyébként Beppe Marotta is utalt, a Bianconerinek szüksége van egy új csatárra a hétvégi 3-1-es Internazionale elleni vereséget követően.

Az Öreg Hölgy már megpróbálta megszerezni a spanyol támadót ezen a nyáron, de a jelenlegi klubja által kért összeg a Juventus számára elfogadhatatlannak minősült.

Azonban, a Bianconeri most januárban lecsaphat a játékosra és 6-7 millió euróért cserébe Torinóba hozhatják Llorentét.

A spanyol válogatott játékos szerződése 2013 júniusában jár le jelenlegi klubjánál, amely azt jelenti, hogy klubja még januárban kaphat érte néhány millió eurót, de később a Bosman-szabály alapján ingyen is távozhat a támadó.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr244890040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barolo 2012.11.05. 12:13:25

Nem tartom hosszú távon tuti megoldásnak (értsd lehet bármi belőle), de ha 10m alatt hozható, akkor mindenképpen el kell hozni.
Ha ez sikerülne, akkor is kellene mellé még egy csatár télen..... és mivel tapasztalataim szerint télen sem fogunk 30-40M-et kifizetni, egy ténylegese top csatárért ezért megint várhatunk a következő nyárig.
Összességében Llorentét jobb opciónak tartom mint a jelenlegi lehetőségeinket.
Forza Juventus!

hellan (törölt) 2012.11.05. 12:15:39

Télen a legnehezebb mozdítani játékosokat és Llorente az egyetlen opció. Ha hangyányival jobb megoldást kínál és 5 góllal többet, mint Matri akkor nincs miről gondolkozni.

venember83 2012.11.05. 12:20:20

@hellan: Dzekonál és Suáreznél érdemes lenne próbálkozni, persze nem kölcsönvétellel meg opciós joggal és ilyen marhaságokkal, hanem 25-30 milliós ajánlattal. Dzekonak valószínűleg tetszene, hogy stabil kezdő lenne, míg Suáreznek előbb-utóbb elege lesz, hogy ő az egyetlen valamire való támadó a csapatában, egy jó ajánlattal (értsd: magas fizetés) elhozható lenne bármelyik szerintem.

szabo2323 2012.11.05. 12:30:41

Hát szerintem örülhetünk ha télen egyáltalán Liorente érkezik :(

hellan (törölt) 2012.11.05. 12:31:56

@venember83: Érdekes megközelítenünk a dolgokat olyan szempontból is, hogy Marotta ügye egy hitmant említett a meccs után, ami nálam befejező csatárt jelent.
Azonban, a hírekben Villa, Walcott, Nani és Llorente szerepelnek.
Conte a hírek szerint az alacsony, gyors csatárokat kedveli, de egyértelmű h akármilyen felépítésű playa is legyen csak verje a gólokat.

Suárez egy fenomén minden téren, de kedvre mérik a dolgokat nála is. Dzeko viszont rengeteg opciót adna a taktikában. 3-5-2-ben és 4-3-3-ban is bevethető.

venember83 2012.11.05. 12:35:34

@hellan: Ha Suárez érvényesül az angol védők között, nemigen hiszem, hogy gond lenne neki az olasz labdarúgás, és igazándiból 3-5-2-ben sokat összejátszhatna a középpályával, ami Matrinak, Bendtnernek nem megy, míg Giovinconak és Quagliarellának nem is igazán fekszik ez a 3-5-2. Walcott és Nani meg sok minden, csak nem befejező csatár, helyzetkihasználásuk eléggé silány, legalábbis azokon a meccseken, amiket eddig láttam.

Apuleius 2012.11.05. 12:46:05

Llorente-nél komolyabb játékost (vagyis komoly játékost) lehetetlen lesz mozdítani januárban, ez szerintem egyértelmű, vagyis a baszk lesz a létező legjobb megoldás, amit Marotta képes lehet összehozni. Nála még Osvaldo is nehezebben mozdítható. Ha belegondolok, hogy szerencsétlen Padoin-ért 5 milliót fizettünk, akkor nem kérdés, hogy 6-7 milliót érdemes beáldozni Llorente-ért. Tényleg az van, hogy amennyire siralmas a támadórészlegünk, hogy Llorente is nagy javulást jelenthet.

A legnagyobb problémám Llorente-vel (azon túl, hogy nem tartom minőségi játékosnak), hogy nehogy az legyen megint, hogy télen leigazoljuk, s nyáron nem hajtunk tovább igazán minőségi játékosra ezen a poszton. Az világos, hogy Llorente alkalmatlan arra, hogy hosszabb távon megoldást jelentsen a Juventus problémáira. Jöjjön Llorente, de nyáron már tényleg kellene villantani valamit.

Tony. 2012.11.05. 12:46:39

Llorente alapvetően valamivel jobb, mint a jelenlegi támadóink, de ahogy tegnap kifejtettem, ezalatt a fél év alatt kellőképpen leépül ahhoz Bilbaoban, hogy igencsak kérdésessé váljon a leigazolása.

Másrészről viszont 6-7 millió euró (ha tényleg annyi), ezen a szinten aprópénznek számít, így annyiért talán megérni, hiszen ha befürödnénk vele (is) akkor nem buknánk olyan sokat.

Én továbbra is vmi kölcsön, vagy csere üzletet gondolnék megfelelőnek télre, mert komoly biznisz nem fog létrejönni és minden egyes fillért gyűjtenék inkább nyárra.

Apuleius 2012.11.05. 12:48:38

Amúgy amennyire balfasz a Bilbao elnöke, azon sem lepődnék meg, ha télen nem engednék el, s inkább rohasztanák a kispadon még egy fél évig, hogy aztán nyáron ingyen továbbálljon.

my name is csuma 2012.11.05. 12:58:16

Nagyon-nagyon nehéz kérdés Llorente esete. Feltehetően Ő lenne a legjobb befejező csatárunk, csak kérdés, hogy vajon "mennyivel" lenne jobb, és ezért mennyi pénzt kellene rá áldozni. Ha olcsón elhozható, és sikerül valamelyik csatárunkat tovább passzolni, akkor feltétlenül jöjjön. Különben nem tudom. Nem lennék Marotta helyében.

Suarez és Dzeko helyzetét valóban érdemes figyelni. Mind ketten olyan játékosok, akik megfelelően illeszkednének a csapatba, mind taktikai szempontból, mind pedig képességeik alapján. Bármelyikük is érkezne az óriásit dobna a csapat gólerősségén. A nagy kérdés az Ő esetükben, hogy vajon elhozhatóak-e és, hogy érdemes-e rájuk várni. Az elég valószínű, hogy a következő 2 évben nem tudunk 2x 25-30 milliót lerakni egy csatárért (vagy legalább is nagyon meglepő lenne, mert nem illeszkedik a mostani trendbe). Ezért ezt a transzfert nagyon fontos, hogy alaposan átgondolják, és a megfelelő embert szerződtessék. Esetleg azt tudnám elképzelni, hogy télen érkezik 6-8 millióért Llorente, és nyáron, amennyiben a körülmények nekünk kedveznek, érkezhet egy igazi nagy név, Dzeko vagy Suarez személyében. De az is elképzelhető, hogy valamelyik fiatalunk "beérik" és visszahozzuk.

Bizonyos szempontból az idő nekünk játszik, mert a csapat egyre vonzóbb a sztárok számára is. Másrészt, viszont, a gólvágó csatár az utolsó fundamentum ami hiányzik a csapatból, hogy ismét elit klubnak mondhassuk az Öreg Hölgyet.

Type-R 2012.11.05. 13:22:03

6 millióért jöjjön, én azt mondom. Annyiért talán Matrit is el lehet adni valakinek és kicsit sarkítva, akkor ingyen kicseréltük Matrit Llorentére, amivel rosszabbul biztos nem jártunk.

Andras74 2012.11.05. 14:48:43

Sziasztok! Kétségtelen, hogy mindannyiunknak fáj a szombati vereség, és egy jó csatárral alakulhatott volna másképp is az eredmény. De egy jó csatárral, más felállásban is meglett volna vajon a 49 veretlen meccs? Ne felejtsük el, hogy amikor nyáron Contét eltiltották, akkor a Juve számára gyakorlatilag véget ért az átigazolási szezon. Nem kell Marrottát szeretni, de azon ne lépjünk túl, hogy összeraktak a stábbal egy bajnok csapatot. Szerintem nem olyan ostoba, hogy pont Ő ne tudná, mennyire kell egy klasszis csatár. Valamiért még nem állt össze Neki ez a történet, de bízom benne, hogy legkésőbb nyáron meglep minket egy olyan névvel, amitől leesik az állunk! Ha másért nem is, de a 49 meccsért még megérdemel egy kis bizalmat! Hajrá Juve! Sziasztok

m.martin91 2012.11.05. 14:50:35

Bár a spanyol játékosok kezdenek mindenhova betörni, én mégis úgy gondolom, hogy a Serie A egyelőre tabu, s nem szívesen látnék spanyolt a Juventus-ban. Viszont tény, hogy a statisztikáját látva, papíron Llorente lenne a legjobb csatárunk, amennyiben ideigazolna.
Azonban az a véleményem, hogy ebbe a Juventusba nem igazán illene egy nagydarab, darabos támadó. Itt van például ez a szerencsétlen Bendtner, akinek az eddigi tevékenysége egyenlő a nullával. Persze nem akarok én párhuzamot vonni a két játékos között, hiszen színvonalukat tekintve hatalmas a különbség köztük, de ami tény, hogy hasonló felépítésű játékosok. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nekem a legfőbb problémám Llorente-vel kapcsolatban nem a játéktudása, hanem sokkal inkább a játékstílusa.

Még annyit, hogy én nem igazán hiszek benne, hogy ha hozunk egy félmegoldást januárban (pl. Llorente-t), akkor majd a nyáron beruházunk, s érkezik egy klasszis támadó. Llorente alapvetően elég nagyra tartott játékos, angol topcsapatok is érdeklődtek/érdeklődnek iránta, azt hiszem a Juventus számára megszerezni is elég nehéz lenne, szóval nem gondolnám, hogy Marotta tűzoltásként tekintene rá. Ezen kívül itt van még Vucinic, Giovinco, Quagliarella és Matri is. Nagyon nehezen tudnám elképzelni, hogy Marotta csak úgy sitty-sutty eladná a Quagliarella-Matri párost, s igazolna egy komoly támadót. Eleve már előbbi megoldhatatlan feladat számára, utóbbiról ne is beszéljünk. Esetleg azt tudom még elképzelni, hogy itthon bótol Marotta, azaz Quagliarella-t vagy Matri-t elcseréli (eladni képtelenség) valakire, például a Romával Osvaldo-ra. Ez a legtöbb, amit ki tudna hozni.

juventino92 2012.11.05. 15:17:12

@m.martin91: Nem értek veled egyet abban hogy párhuzamot vonsz valakinek a termete és a játéktudása közt, mer egyből felis tudnám hozni ellenpénldának Ibrát vagy Dzekot. Azért mer Bendtner egy lomha tuskó aki ha fél méteren kívüli labdát kap már nem megy után, nem jelenti egyből azt hogy Llorente is ilyen...

hellan (törölt) 2012.11.05. 15:26:19

@m.martin91: Igazából, ha 6-7M-ért megszerezzük nem bukhatunk akkorát, mint Matrin és Q-n, de jelenleg Sebaval is ez a helyzet.

Bendtner lehet h darabos és nem igazán jó, de akar és többet tesz hozzá, mint Q és Matri együttesen, van kedve játszani nem úgy Mirkonak és nem önző, mint Seba.

MarekCsont 2012.11.05. 16:17:21

@hellan: Bendtnerrel alapvetőleg nekem sincs bajom, de az önzőség az szerintem megvan benne is.. pl Inter ellen Q-nak simán visszatehette volna, ehelyett lehetetlen szögből megpróbálta becsavarni.. Szerintem elfelejtette hogy nem egy Roberto Carlos típus.

Gabuero 2012.11.05. 16:25:14

Llorente Nani/Walcott Villa kell Villa kulonosen mert most elkezdte szorni a golokat!

m.martin91 2012.11.05. 16:52:11

@juventino92: A két játékos termete között vontam párhuzamot, nem a játéktudásuk végett. Írtam is, hogy egészen más színvonalú játékos Llorente, mint Bendtner. Arra akartam csak rávilágítani, hogy egy ilyen típusú játékos, mint Llorente, szerintem egyáltalán nem illik bele a csapatunkba. Én sokat láttam játszani a spanyolt, s nem egy Ibrahimovic (belőle csak egy van, ezzel a testalkattal csak ő képes így focizni), s nem is Dzeko. A bosnyák például fürgébb, összjátékra sokkal inkább alkalmas, mint Llorente. Egyébként is úgy gondolom, hogy az ilyen nagydarab támadók kihalófélben vannak, nem hiszem hogy pont nekünk kellene megmenteni egyet a "pusztulástól".

juve28adam 2012.11.05. 16:57:15

@Gabuero: Túl a 30on már senkiért se fizetnék ki magas összeget. (ráadásul még Barcas is xDDDD)

juventino92 2012.11.05. 17:08:57

@m.martin91: Viszont szerintem nem a mi posztunk az hogy kiforrt klasszisokat vegyünk mint a Real City PSG féle kirakatcsapatok...pont vkivel pedzegettem azt hogy nekünk inkább egy klasszis megfigyelő stábot kéne igazolnunk, akik képesek arra hogy a sok tehetség közül megtalálja a sztárcsatárt, mint pl a Porto Falcaot v Jackson Martinezt vagy a Napoli azt a Cavanit akit egyébként bagóért miis leigazolhattunk vna... Sajnos ma már nem hozakodhat senki elő hogy ő a Juventus ezért sztárcsatár sztárcsapathoz dukál, mer ugyanezt elmondhatja a Milan is hogy többszörös BL győztes blablabla meg a Liverpool is , csak megváltozott a világ és mi abba a rétegbe kerültünk mint az Arsenal évek óta hogy megtalálja a klasszis játékosait, csak nekünk ezeket megis kell tartani nem kinevelni más csapatoknak

Kuri 2012.11.05. 17:56:01

@m.martin91: amit leírtál a második bekezdésedben az Marottának egy közel 10 éves munka lenne összehozni.

Az az ember akkora balf*sz, hogy még Iaquinta is itt van a nyakunkon nem hogy egy mercato-n belül eladjon egy Quagliarella-t meg egy Matri-t, és akkor még az igazolásról nem is beszéltem.

Amúgy mocskosul unom már ezt a témát (Llorrent-ét is) meg úgy az egész csatárkérdést, hogy már lassan 3 nyár óta ezt zengi mindenki, hogy ki kéne, mennyiért, és közbe meg nem lesz senki. Tavaly UGYANITT tartottunk akkor is kellett már csatár és hozott ez a kobra egy Boriello-t aki lőtt azt hiszem 2 gólt. Idén ugyanez van, miért kéne optimistábbnak lennünk? Semmi nem utal rá. Úgyhogy hagyjuk már ezt a bajnok csapatot rakott össze szöveget, az Conte-nak köszönhető leginkább, és úgy mondanám hogy annak ellenére hozta össze a mester a scudettot, hogy Marotta így folyton alávág. Meg erről a biztos konzultálnak dologról is álljon már le itt sok ember, miközben ott a sok ellen példa, hogy nagyon nem azt csinálja Marotta amit Conte kér (lásd: Elia, Bendtner stb stb) Vicc

SoloLaJuve 2012.11.05. 19:05:14

ha matrirol a múltkori pletyka igaz,hogy 13millióért vinnék az oroszok,azt már rég alá kellett volna írni.soha nem ért annyit,nem is fog,úgy járunk vele mint amaurival.azonnal el kell adni.
llorente 6-7milliót bőven megér.főleg ha belegondolunk hogy ilyen giacherini meg pepe félékért adtunk annyit.
senki nem tudja megmondani,hogy megoldaná-e a csatárkérdést,de télen,ennyi pénzért valószínűleg a legjobb megoldás lenne.amúgy játszhatna bl-ben?

ronny34 2012.11.05. 19:18:27

@SoloLaJuve: Elvileg Matri visszautasította az ajánlatot.

Egyébként nem értem, hogy a Bilbao most miért engedné el olcsón Llorentét, ha nyáron nem akarták. Akkor is tudhatták, hogy ez lesz a vége, ez a 6-7 millió már aprópénz ahhoz képest, hogy nyáron akár 20 milliót is kaphattak volna. Pont most adnák be derekukat?

MarekCsont 2012.11.05. 19:19:37

@m.martin91: a nagydarab támadók kihaló félben vannak? Támadókból mindig is voltak nagyok, tankok és aprók fürgék... ott vna pl.: Balotelli, Cavanni, Benzema, Rooney, Gomez.. Egyikük sem öreg, tehát egyáltalán nincsenek kihaló félben.. A legtöbb brazil támadó apró (kivétel ezealól a dagi, Ronaldo). De a másik típusú támadó szerintem legalább annyira hatékony.

m.martin91 2012.11.05. 19:33:52

@MarekCsont: Az általad felsorolt játékosok közül senkire nem illik rá a "nagydarab, darabos" jelző. Félreértetted, hogy milyen típusról beszéltem. Itt most a 190 feletti, előretolt ékekről van szó, akik nagyjából arra képesek, hogy a fejükre ívelt labdát befejeljék, de összjátékra alkalmatlanok. Na ez a típus van kihalófélben.
De, hogy példával is érzékeltessem: Bendtner, Llorente, Carroll (a maiak közül), Toni, Carew, Heskey, C. Cole, Crouch (régebbiek közül).
Nem Rooneykról meg Benzemákról beszélek.

NucLeo 2012.11.05. 19:56:34

Llorente csak félmegoldás lenne,úgy mint pár éve Q vagy Matri.Ne szórjunk el rá még ennyi pénzt se,elég volt a Gio-ra kidobott 11 millio.Ráadásul Marotta meg lenne győződve,hogy igazolt egy top támadót.Nyárra kell tartalékolni és befektetni egy top csatárba(Suarez,Cavani,Dzeko,esetleg Sanchez ha a Barcába érkezne Neymar,vagy Hulk ha elvágyódik a Zenittől stb) Most télen hozzuk el Armerot,mert Asa nem igazi wingback,Ashton meg kész életveszély ha pályán van.A Romával meg lehetne egy Q-Matri csereüzlet Osvaldora vagy Destrora,bár csodálnám,ha ebbe belemennének.

2012.11.06. 07:01:10

Attól,hogy a játékstílusa olyan amilyen,még akár jó is lehetne,de én őt nem érzem megoldásnak,még csak félmegoldásnak se,de a csatáraink mostani formáját látva eljön,rúg egy fél szezon alatt 6 gólt és házi gólkirály lesz,ezzel csak azt akarom sugallni,hogy kurvára mind1...

hellan (törölt) 2012.11.06. 11:49:38

@ronny34: Ha annyira hülyék, akkor hagyják padon tengeni és ingyen engedjék el nyáron, januárban legalább kaphatnak érte aprót.

devil-z 2012.11.06. 13:08:23

Amíg barmotta tevékenykedik a Juventusnál addig nem fog érkezni top csatár - ezt már ideérkezésekor megmondtam és azóta is csak engem igazol ez a jóember.
Hiába jönnek ezek a Persie, Dzeko, Agüero, stb. pletykák, ilyen játékos nem fog jönni.

Ezek után a két kezünket összetehetnénk ha megtudnánk szerezni ezt a spanyol óriást aki egy jóval erősebb ligában tud 15+ gólt termelni.

Egy Gabbiadiniért (akit még egy kiscsapat sem tud hova tenni) kitudtunk perkálni 5.5M eurót, ezek után nem tudom mi a francra várunk még..

RuidaRobert 2012.11.06. 13:13:00

@devil-z: Barmotta összerakta a Seria legjobb védelmét és középpályáját aprópénzből. Az utóbbi két szekciót alkotójátékosok megállnák a helyüket akárhol. Ez az Eb-n is megmutatkozott. A csatársor valóban nem akar összeállni, de ne akarjunk mindent egy csapásra. Egy, max két év és a csapatunk tökéletes lesz.

Tony. 2012.11.06. 14:12:20

@RuidaRobert: A jó fogásainak a legnagyobb része is egy kibaszott nagy lutri volt. Ha Del Neri marad még1 évet megnéztem volna mit csinál ez a nagyszerűen összerakott védelem és középpálya.
Csatárt és balbekket kellett volna idehozni, amit nem "egy csapásra" akarunk,hanem évek óta erre várunk.

ronny34 2012.11.06. 14:20:27

@hellan: Igen ám, csak hogy ez elvről szól, nem pénzről. Így furcsállnám, ha most hirtelen 6 millió győzné meg őket. Ha jól tudom, Javi Martinez-t is csak azért engedték el a Bayernhez végül, mert kifizették a kivásárlási összeget. Amúgy nem engedték volna 40 milláért se. Ettől függetlenül lehet, hogy elengedik Llorentét, de akkor nem a pénz miatt elsősorban, hanem mert belátják, hogy nem akar maradni. Egyébként 6 millió és nulla közötti difi kisebb, mint 20 millió és 6 millió között, tehát azzal, hogy nyáron nem engedték el, már nagyobbat buktak és ezt akkor is tudhatták. Ezért nem értem, mitől változna meg most a dolog.

RuidaRobert 2012.11.06. 15:03:47

@Tony.: Bonucci, Barzagli, Asamoah, Pirlo, Pogba, Vidal, Lichsteiner, Vucinic, Giovinco

Elég sok lutri jött be. (Most jön majd az, hogy Giovinco pénzkidobás volt, de a jelenlegi támadószekcióból neki vannak a legjobb mutatói.)

Nem mondom, tényleg nagyon kellene egy befejezőcsatár+egy bal bekk. De idővel meg lesz oldva, és ha addig nem távozik kulcsember, nagyon szép jövőnek nézünk elébe.

hellan (törölt) 2012.11.06. 15:14:22

Azt ne felejtsük el, hogy Asamoah nem lesz január környékétől (pontosan nem tudom mikor kezdődik az Afrikai Nemzetek Kupája), így Armerot kerül, amibe kerül, de meg kell szerezni, mert DC balfaszkodását nem akarom látni.

@ronny34: Csesszék meg az elveiket. Megnézheti az idióta elnökük hol állnak: 14. helyen 2 pontra a kiesőhelytől és a legjobb csatárukat bosszúból a padon tartják, hajrá.
Ha januárban sem engedik el, onnantól számomra édes mindegy, hogy Llorente hova megy, számomra elég nagy elégtétel lesz röhögni rajtuk.

Tony. 2012.11.06. 15:44:24

@RuidaRobert: Ne már... te is sem ma érkeztél meg a Juve szurkolók közé.

Pirlo egy már jobbára csere ember, a Milan szurkolók által is leírt kiégett ember volt (persze gondolom Marotta előre tudta,hogy mi lesz később,ő egyedül), Barzagli egy 500 ezres vészmegoldás volt, ha annyira tuti lett volna nem ennyiért engedik elvinni talán. Bonucci még mindig nagy kérdőjel,hogy van-e helye a Juventusban.

Giovinco-nak nem tudom mik azok a jobb mutatói, ugyanolyan haszontalan, mint a többi támadó.

Vidal,Pogba,Lichtsteiner,Asamoah,Isla számít nálam tudatos, értelmes és kiszámítható igazolásnak.

Nem az a kérdés,hogy mennyi lutri jött, be hanem az ,hogy fillérekért idehozott abszolút kiszámíthatatlan jövőjű játékosokat,akikből Conte elképesztő munkával és pszichológiával a legjobbat hozta ki, de erre azt mondani,hogy az ő érdeme lenne a legjobb középpálya és védelem, ez elég erősnek tűnik.

(és a devil-z által említett milliókat soha vissza nem kerülő fiatalokra,Eliat és Martinezt ne is említsük)

De ez mind nem is számít,hiszen a lényeg az,hogy képtelen balbekket és csatárt idehozni, ami 2 éve az első számú feladata lenne.

hellan (törölt) 2012.11.06. 15:53:38

@Tony.: Bonucci az utóbbi időben a legstabilabb pontunk a védelemben. ;)
Seba ahogy írod eddig pénzkidobás semmi több.
Marotta dolga a keret megerősítése úgy, ahogy lehet, onnantól az edző dolga valóban, de valakinek ide is kellett hoznia.
A csapat újjáépítése Elkann, Agnelli, Marotta és Conte közös munkája volt.

RuidaRobert 2012.11.06. 18:23:00

Azért védem Marottát, mert a jelenlegi kezdőnkből három játékos volt itt érkezése előtt, és a csapat amit összehozott azért csak összehozott nekünk egy bajnoki címet, és idén sem kell szégyenkezni miattuk. Remélhetőleg csak jobb lesz...

Gio pedig: senki se lőtt több gólt, nem adott több gólpasszt a csatárok közül mint ő. Az ő átlagos értékelése a legjobb (7,22). Persze ezek csak számok, de akkor sem értem, miért kell pont őt kinézni, amikor a többi csatár sem teljesít jobban, sőt. Eddig szerencsétlen 11 meccsen lépett pályára, de abból 5x csereként. Túl vannak rotálva...

my name is csuma 2012.11.06. 18:23:03

@Tony.: szerintem Pirlo is elég tudatos igazolás volt...nem véletlenül van ott a 23 fős aranylabda keretben. Ő egy zseni, ezt mindenki tudta. Még akkor is ha a Milannál éppen akkor szar évet zárt.

(Egyébként nekem Barza-ról is ez a véleményem. Attól mert nekünk nem volt ismert az ember, és mert mmartin lesenkizte, még Marotta és a stáb többi tagja tisztában lehetett a képességeivel)

Én sokáig szidtam Marottát, de az utóbbi 1 évben sokat változott a véleményem.

devil-z 2012.11.06. 18:43:49

RuidaRobert: Én a csatársorról írtam, nem tudom neked hogy jön ide a védelem/középpálya, pláne minek nekem írod..

'ne akarjunk mindent egy csapásra' - ne röhögtess már..

Tony. 2012.11.06. 18:54:07

@my name is csuma: Lehet, hogy Pirlo zseni,de a teljesítménye alapján abszolút nem szolgált rá, hogy leigazoljuk, ő azért jött mert ingyen volt, Barzagli meg csak számunkra volt "ismeretlen", hiszen 500.000 euróért a 12 éves ifiket adják el maximum.

Tony. 2012.11.06. 18:54:50

*Barzagli meg nem csak számunkra volt "ismeretlen"

my name is csuma 2012.11.06. 19:40:02

@Tony.: Pontosan. Ezért kell dicsérni Marottát e biznisz tekintetében, mert Ő ismerte.

babo410 2012.11.06. 19:55:40

Többször is el lett már mondva Marotta által is, hogy Pirlo egy nagyon jó játékos, és azért, hogy nem megy neki a Milanban, attól még jó. És Pirlo tudatosan lett idehozva, mondván, kell neki a levegőváltozás. És Barzagli is tudatos igazolás volt, csakúgy, mint Matri. Akinek véleményem szerint csak bizalom kéne. De lehet itt kötözködni, meg magyarázni, hogy Marotta mekkora lúzer. Persze nyilván mindenkit csak utolsó pillanatban hozott, mert már más nem jutott. Csakhogy akiket idehozott a többségük be is vált.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása