Alessio: "Megérdemeltük volna a győzelmet"

Angelo Alessio_sajto.jpgA Juventus segédedzője, Angelo Alessio nyilatkozatában kiemelte, hogy csapatának mindenképpen nyernie kellett volna Koppenhágában, így nehéz helyzetbe került a jövőre tekintve.

A Bianconeri sorozatban kilencedik döntetlenjét érte el a nemzetközi porondon vívott mérkőzéseit nézve és a Bajnokok Ligája idei kiírásában a tegnapi már a harmadik döntetlenje volt az együttesnek.

"Rengeteg lehetőségünk volt, de képtelenek voltunk betalálni, amely nehézzé teszi a dolgokat a jövőre nézve." -mondta Alessio a tegnapi 1-1-es mérkőzést követően.

"Álmosan kezdtük a mérkőzést, amely az egész első félidőre kihatással volt, majd a szünetet követően a második félidőben már a saját stílusunk szerint fociztunk. Tegnapi találkozó végén átálltunk 4 védős rendszerre, miután három csatárunk is a pályán volt, közülük Vučinićnek köszönhetően sokkal veszélyesebbé vált a támadójátékunk."

"Túl sok teret engedtünk az ellenfelünk számára az első félidőben, de a második félidőben már sikerült rengeteg lehetőséget kialakítanunk és a dán együttes kapusának néhányszor csak nagy bravúr árán sikerült megakadályoznia bennünket a gólszerzésben."

A Juventus rossz helyzetben van az E csoport állását tekintve, mivel a Shakhtar Donetsk csapat vezet 7 ponttal, őket követi a Chelsea 4 ponttal, míg harmadik helyen a Bianconeri 3 ponttal.

"Egyértelműen nyernünk kell a következő mérkőzésen, hogy maradjon esélyünk a jövőre nézve és a két top csapat ellen is jó eredményt kell elérnünk."

"El kell fogadnunk a tegnapi végeredményt, bár mindenképpen győzelmet érdemeltünk volna."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr364866030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SoloLaJuve 2012.10.24. 13:14:57

természetesen nagyon örültem volna a győzelemnek,mint mindegyiknek,de én úgy gondolom nem érdemeltünk győzelmet.a sok helyzet ellenére szarul játszottunk,csak szenvedtünk.saját magunknak tesszük nehézzé az ilyen meccseket és a végén meg is érdemeljük hogy nem nyerünk.

Type-R 2012.10.24. 13:16:11

"mindenképpen győzelmet érdemeltünk volna." - hát persze...

venember83 2012.10.24. 13:34:09

"A Juve 30 lövésből (!), 15 kapura tartó löketből és 18 szögletből egyetlen egy gólra volt képes" - ez alapján sima vereség is lehetett volna...

Diego2889 2012.10.24. 13:51:16

tegnap a gólösszefoglaló alatt elhangzott 1 olyan mondtad a stúdióban h az olasz bajnokságban kifizetődő a 3 védős játék, de lehet nemzetközi meccseken a Juvénak nem kellene erőltetni.. én ezzel is 1et értek 1 kicsit.. persze a legnagyobb baj a klasszis csatár hiánya..

Cannavaro 2012.10.24. 14:16:59

klasszis csatár nélkül, a bl ben szart se fogunk elérni!! ezt meg kell érteni, és akár40-50 millát is áldozni KELL, egy juventus nem engedheti meg magának, hogy matri, és giovinco szintű csatárokra legyen bízva a meccsek eldöntése!!! ha akarunk valamit, ma az a helyzet, hogy ki kell perkálni a klasszis árát, mert így jövőre sem jutunk ki a csoportból!!! lehet ezen vitatkozni, de ez a helyzet, és ezt már nyáron is megmondtam, és szépen le is lettem hurrogva, de én továbbra sem vagyok képes elhinni, hogy egy JUVENTUS-nak nincs pénze erre!!! már nem kell csapatot építeni nem kell 200 millát kiadni, de 10 évente egy juve igenis megengedhetné magának, főleg ha ennyire fontos, hogy kiadjon 40 millát, egy klasszis csatárra!!! ha nem akkor senki ne várja az eredményeket nemzetközi színtéren, mert nem lesznek!!!

DP88 2012.10.24. 14:26:31

Carrera sokkal karakteresebbnek tűnik. (ha bábu, ha nem)

regularjohn 2012.10.24. 15:02:23

én abban látom a fő problémát, hogy nem, vagy nem jól rotálunk. marci/pirlo/vidal hatalmas tengely, de nem lehet őket heti 2 meccsel terhelni, mert látszik, hogy nem képesek folyamatosan kiemelkedó (najó, jó) szinten teljesíteni. pont ez a meccs volt sztem egy olyan, ahol ha pogba (akinek biztos megugrott az önbizalma a góltól) vagy ha dzsakk kezd, akkor lehet, hogy jobban járunk, mert ők frisebbek, koncentráltabbak.

a másik nagy probléma a változtatás időbeli pozicionálásának nem megfelelő alkalmazása - a félidőben kellett volna tökösnek lenni, és átállni 433-ra, ez a 75. perc után már értelmetlen, illetve az egyenlítésre elég.

sajnos a csatárkérdést is jogosan vetitek fel ismét, gio sztem nem volt rossz, aktív volt, játszott, de nem megy neki a góllövés, matri pedig mintha egy "hogyan felejtsünk el jól játszani" kurzuson vett volna részt... nem értem, hogy amikor q jó volt, miért nem játszattuk, hogy megmaradjon abban a formájában. a csatárokat szétrotáljuk, így egyikük sem képes belelendülni, de a középpályát nem rotáljuk, ahol pedig van/lenne erre lehetőség.

amúgy nagy baj még mindig nincs, a chelseat tuti verni kell otthon, de lehetőleg a shaktart is... esély még van a továbbjutásra, és ez a fontos.

pedronegro (törölt) 2012.10.24. 15:28:32

Én már a sakhtar elleni meccsünk után megmondtam hogy második helyért fogunk küzdeni a cselskível az utolsó fordulóban egy ki-ki meccsen, most nagyon valószínűnek tűnik ez a forgatókönyv! Ez az ukrán csapat megérdemlné hogy tovább jusson lefocizták a bl győztest akik ráadásul nagyon jó formában várták a mérkőzést de nem volt sanszuk.
Végre játszottunk 4 védővel, ezt már a szezon kezdete óta hiányolom! Jó a 3-5-2 de csak akkor ha két olyan fizikumu játékos mint Asa és Lichti játszik a két szélen, aki fel-le fut a két alapvonal között 90 percen át. Decsejje meg Isla ha nem sérülésből jöttek volna vissza akkor se tudnák azt a futómennyiséget produkálni amit ez a szerepkör megkíván. Tegnap 4-3-3-al kellett volna kezdeni, elől Vuci-Bendtner_Gio trió-val. Két formán kivüli szélsőt berakni szerintem szakmai hiba volt.
Reméljük most már se Q-t se Matri-t nem látjuk többet rohangálni zebra mezben, szerintem az előbbi a napoli meccsen az utóbbi pedig tegnap játszotta el végleg Conte bízalmát, nagyon meglepődnék ha további esélyt kapnának!

2012.10.24. 15:46:33

A győzelmet nem megérdemelni kell, hanem megszerezni.
Utólag senkit sem fog érdekelni, hogy egy meccsen melyik csapat érdemelte meg a győzelmet.

MarekCsont 2012.10.24. 18:57:21

Egyáltalán nem érdemeltük meg!!! A dánok érdemelték volna meg a győzelmet, beképzelt faszkalap módban érkeztünk oda.. És egy ilyen csapat ellen küszködtünk a döntetlenért a második félidő végetáján.. Szégyen.

ZenTech 2012.10.24. 19:13:16

Én egyet nem értek ebben a rotálás dologban.

Ha valakinek jól megy egy vagy két meccsen egymás után(és itt a cserékre gondolok elsősorban, pl Pogba) akkor miért nem játszanak utána 1-2 meccsig. Mert ha pl. egy nápoli ellen bizalmat lehet nekik szavazni akkor itt is lehetett volna.
Aki meg láthatóan nagyon gyenge( lásd Matri) miért kezdhet mégis.

Ezt nem tudom megérteni.

2012.10.25. 04:07:53

Szerintem meg nem érdemeltünk volna győzelmet...ez a döntetlen semmire nem jó,csak arra,hogy ez után még lehet magyarázkodni össze-vissza ahelyett,hogy mindenki magába szállna,és elgondolkodna,hogy ami az olasz bajnokságban elegendő,az mire elég a BL-ben,mert ha csak ennyire,akkor nagyon nagy szarban vagyunk!Kezdek nagyon kételkedni ebben a 3-5-2-ben,mert bár olaszban még nyerjük vele a meccseket,de alapvetően az utóbbi pár mérkőzésünkön egyáltalán nem játszottunk jól!Nagyon hiányzik egy olyan csatár,aki gólt is tud lőni,hiányzik az igazi Pirlo,aki most kurva gyenge formában focizik egy-két jobb meccstől eltekintve az egész szezonban!Tudom,hogy Conte nem szereti a túl sokat cselező játékosokat,de ebből a csapatból nagyon hiányzik a jü befejező mellett egy olyan kreatív játékos,aki vállal 1v1-es szituációkat,Giovinco-n azt látom,hogy nagyon megfogja őt ez a taktika,ő sokkal szabadabb,kötetlenebb pozícióban szerintem sokkal jobban megállná a helyét...nagyon nagy újító Conte,de szerintem túlzottan behatárolja a játékosait,Vucinic,Gio,Marci,Vidal elég jól cseleznek pedig...én átállítanám a csapatot 4-3-3-ra,csak kipróbálni egy-két meccsen,hogy hogy megy,simán jó lenne kezdőnek ez:
Buffon-Lichtsteiner,Barzagli,Chiellini,Caceres(Isla,De Ceglie)-Vidal,Pirlo,Marchisio-Giovinco,Quagliarella,Vucinic

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása