Vanstrattan Del Pieroról

Jess Vanstrattan megosztotta véleményét Alessandro Del Pieróval kapcsolatban.

Vanstrattan Jess_Juventus.jpgAz ausztrál kapus a 2007-08-as szezonban kölcsönben megfordult a Juventusban, így személyesen is ismeri az Öreg Hölgy legendáját, akiről nagyon kellemes emlékeket ápol.

"Az elsők között odajött hozzám bemutatkozni, és felajánlotta a segítségét. Nagyon közvetlen és barátságos volt. Néhányszor golfoztunk együtt, igazán kedves srác. Szerény, egyáltalán nem beképzelt."

Vanstrattan csak egy évig volt a Zebrák keretének tagja, de ez az időszak épp elég volt számára, hogy rájöjjön, mi teszi Alexet az egyik legjobb játékossá.

"Olaszországban való tartózkodásom alatt Del Piero és Nedved voltak a legtörekvőbb játékosok. Többször edzettem Del Pieróval, jó pár gólt lőtt nekem. Edzőként is megállná a helyét. Mindig figyelt magára és arra, hogy jó formában legyen. Várható volt, hogy 37 évesen is játszani fog még."

A jelenleg szabadúszó kapus azt is elmondta, Pinturicchio mindig is érdeklődött Ausztrália iránt.

"Mindig is kíváncsi volt Ausztráliára. Gyakran odajött hozzám érdeklődni. Volt, hogy szörfös videókat néztem a csapatbuszon, odajött, és velem nézte. Nem meglepetés, hogy végül itt kötött ki. Imádni fogja az ausztrál életmódot, a napsütést, a sportot."

Az emberek nagy részét meglepte, ahogyan Del Piero az ujjongó tömeggel bánik a Sydney-be való szerződése óta. Nem kíséri akkora figyelem, mint Olaszországban, de Vanstrattan szerint Del Piero saját önszántából barátságos a médiával.

"Nyomás és figyelem szempontjából a Serie A egy kemény bajnokság, talán még a Premier League-nél is keményebb. Az olasz futballisták életét csak elképzelni tudják az ausztrálok. Del Piero akárhova megy, mindenhol felismerik, mindenki imádja. Ennek ellenére élvezni fogja az itteni nyugalmat. Megszokta már, hogy mindig a figyelem központjában van, képes nyugodt maradni. Láttam, hogyan kezeli a médiát. Mindig van ideje az emberekre, sosem unja meg az autogram-osztogatást.

Érti, hogy miről szól az A-League, mit próbálunk elérni. Nem tudnék még egy embert mondani, aki ennyire beleillene az ausztrál közegbe.

Azért is ide jöhetett volna, hogy agyon keresse magát és felélje a pénzét, de ő nem az a fajta ember. Még mindig tehetséges játékos. Ha ennyi idős vagy, könnyen elvesztheted a fonalat, de Alex nem tette, nyilvánvalóan imádja a futballt.

Már most lehet látni, milyen jó hatással van az itteni focira. Emelem kalapom a Sydney FC és Tony Pignata előtt, elképesztő dolgot vittek véghez."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr284822037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo410 2012.10.05. 19:36:54

Del Piero az isten. A legnagyobb legenda!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása