Carrera: Conte otthon maradhat!

Juventus meccsenkénti főnöke, Massimo Carrerának megvan a megoldása arra a problémára, hogy Antonio Conte nem követheti élőben a meccset ma a Fiorentina ellen. "Még ott sem kell lennie..."

Carrera Massimo.jpgConte éppen a 10 hónapos eltiltását tölti mivel még a Siena mestereként nem jelentette azt, hogy bunda környékezte meg a csapatát.

A mester hét közben még tarthat tréningeket csapatának, de a meccseket már csak a lelátóról nézheti - és ez egy nagy probléma lenne a Stadio Franchiban, főleg a két (ellenséges viszonyt ápoló) szurkolótábor között.

"Hogy az igazat mondjam, Conte akár otthon is maradhatna, nem kellene végignéznie a meccset." - Kezdte Carrera.

"Már egy hónapja így dolgozunk, és már kiépült a telepátiánk. Keményen dolgozunk a héten és tudjuk mi a teendőnk minden eshetőségben. Egy hullámhosszon vagyunk. Ugyanúgy látjuk a futballt, és tudjuk mit akarunk, ez a fő."

Conte vesztesége úgy tűnik nem igazán viselte meg a bajnokot tudván hogy az egyetlen csapat a Serie A-ban, ami még mindig 100%-os mutatóval rendelkezik.

"Még csak négy meccset játszottunk le, és a többi csapat is biztosan felveszi a ritmust. Még hosszú az út, és folytatnunk kell a munkát. A fejlődés jeleit mutatjuk, és a lehető legkevesebb hibát szeretnénk elkövetni."

"Még van idő fejlődni. Csak magunkra koncentrálunk. Megvan az erőnkbe vetett hitünk ebben a szezonban, de tudjuk min kell még dolgoznunk."

A holnap esti meccs az egyik legnehezebbnek ígérkezik, és a Fiorentina-fanok csak a győzelemmel elégednének meg az ősi riválisuk ellen.

"Engem nem érdekel, mit mondanak a meccsről. Ez egy meccs, mint a többi, küzdeni fogunk, én is, és a játékosok is. Ez csak a normális rivalizálás, mindenki le akar győzni minket. Ugyanakkor nehéz lesz, mivel az ellenfél jó képességekkel rendelkezik, csakúgy, mint mi. Mi a megfelelő mentalitással utazunk hozzájuk, amivel meg lehet nyerni a meccset."

"Csapat rotáció? Ez csak is a mai edzés után fog eldőlni. Azt a csapatot fogjuk pályára küldeni, amelyikkel bezsebelhetjük a 3 pontot. A kondíciónk megfelelő, és az ellenfél csapatának rengeteget kell futni, ha partiba szeretnének velünk maradni."

Stevan Jovetić és Fabio Quagliarella lesz a rivaldafényben - mivel egyes források szerint a két játékos készen állt klubot cserélni még a nyáron.

"Mi, mint a technikai stáb nem beszéltünk Jovetićről - mivel nagyonis versenyképes támadósorunk volt az előző szezonban is. Quagliarella-csere? Boldog vagyok a játékosállományunkkal. Megerősítettük a csapatot, és megvannak a csatáraink, akik már bebizonyították, hogy top játékosok."

Quagliarella három gólt szerzett utolsó két mérkőzésén, míg Jovetić jelenleg a Serie A góllövőlistáját vezeti.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr414800451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MrJuventus 2012.09.25. 11:35:45

Jókat nyilatkozik ez a Carrera, nagyon szimpatikus figura. Azt hiszem tudnék neki örülni, ha együtt dolgoznának jövőre a Mesterrel, mint Tito és Pep régebben. Bár Conténak "nem kell" segítség, de azért örülnék neki, ha lenne egy "Consigliere" mellette.

A hitvány viola stadionhoz meg annyit, hogy Contét be kellene tenni a Drughi di Bianconerihez, ott nem lenne baja :) (azt hiszem ezt írta is valaki korábban, egyetértek vele)

Hajrá JUVENTUS!

Direct_01 2012.09.25. 13:20:29

@MrJuventus: Conte mellett eddig Angelo Alessio volt,de kiváncsi leszek mi lesz a sorsa,mind neki mind Carrerának!

babo410 2012.09.25. 15:58:10

Nem véletlen lett Carrera Conte helyettese! Én nagyon kedvelem.

keshudioo 2012.09.25. 16:09:34

@Direct_01: Ezen gondolkodtam én is. Ha Carrera 10 hónapig helyettesíti Contét, bajnoki címet nyer a csapat, netalántán a BL-ben is összejön egy félsiker, utána gondolom nem fog megelégedni a másodhegedűs szereppel, esetleg le fogja igazolni valaki. Óriási lehetőség ez a karrierje szempontjából.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1868) bajnokság (3455) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (958) elemzés (40) előzetes (876) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1692) játékosokról (10155) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2492) meccsek (4237) mercato (4253) nyilatkozat (7579) Olasz Kupa (331) összefoglaló (424) pletyka (4270) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (299) video (214) Címkefelhő
süti beállítások módosítása