Berbatov a Juventusnál folytatja?

A legújabb olasz sajtóértesülések szerint a Juventus 5 millió euróért leigazolhatja a Manchester United mellőzött támadóját, Dimitar Berbatovot.

berbatov dimitar.jpgA dolog pikantériája, hogy délután még arról lehetett olvasni, hogy a bolgár csatár nagyon közel áll ahhoz, hogy a Fiorentina játékosa legyen. Berbatov állítólag már Firenze felé repült, amikor Münchenben az átszállásnál mégis Torinó felé vette az irányt.

A háttérben az állhat, hogy a Juventus dupla akkora fizetést ajánlott a játékosnak, mint a Fiorentina.

Mindenesetre az egész dolog nagyon zavaros, és tovább bonyolítja a helyzetet, hogy állítólag a Fulham is nagyon közel áll ahhoz, hogy megszerezze Berbatovot.

Egyes helyeken a Sky Sportra hivatkozva azt írják, Berbatov a Fulhamhez igazol, máshol ugyancsak a Sky Sportot megadva forrásként az szerepel, hogy a játékos a Bianconerivel állapodott meg.

Ennek értelmében a csatár 5 millió euróért költözne Torinóba, melyet a Juventus két részletben fizetne ki az angoloknak, és évi 2.5 millió eurót keresne.

Holnap talán már többet - és biztosabbat - lehet tudni.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr724740620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lassus. · http://juventuz.blog.hu 2012.08.29. 22:17:21

Kaotikus az egész. Jó lenne, ha tényleg Torinóba költözne.

DelPiero10c 2012.08.30. 04:00:28

O lesz az uj sztar csatar???? Rohadjon el marotta....meg a nagy szar csatar....

DP88 2012.08.30. 05:38:39

Ennyi pénzért kb ingyen van. Kicsit túlkoros ugyan, de ha meg tud újulni akkor 2-3 jó éve még simán lehet.

juventus71 2012.08.30. 08:22:49

Háth zavaros az ügy de remélem azért őt sikerül leigazolni.ÉnJoveticnek örültem volna de ez van...

FregoLee 2012.08.30. 08:31:15

Nem jön Berbatov.
Fulhambe megy.

Diego2889 2012.08.30. 09:40:30

mekkora ász ez a Marotta.. még egy Berbatovot sem tud megszerezni.. szégyen ez a fickó geci:SSSSS takarodjál zsenikém vissza 1 középcsapathoz!!!!

AveJuve 2012.08.30. 10:12:18

Most mit Marottáztok megint idióták? Ő tehet róla hogy az asszony inkább marad Londonban és akkor megy a Fulhamben gyökerek? Marotta mindenben megegyezett a Uniteddel de Berbatov asszony nem akar költözni. Ennyi. Mit csináljon Marotta?? Menjen oda dugja meg a nőt és győzze meg? Húú ennyi hülyét

Diego2889 2012.08.30. 10:19:58

kösse fel magát szimplán.. nem kell másokat idiótának, hülyének nevezni, csak azért mert nem akkora marotta fanok mint pl. te..! Marotta 1 gyökér geci, aki Cavani szintű csatárból ( akit megigért! ) csinál majd 1 Bendtnert.. itt volt az egész nyár előtte, de ő megint kivár mert azt hiszi h mekkora spíler.. majd ha kiesünk a bl-ben, mert nem tudunk gólt rúgni( nem siena szintű csapatokkal fogunk játszani, ha nem tudnád), akkor majd azért biztos ti is megértitek mit magyaráztunk egész nyáron..
1 szó, mint 100 marotta leszophat.. sose szerettem, ezután se fogom.. tudom ide hozta Vidalt, Pirlot, Asat stb.. egyik se volt életbiztosítás, szerintem ő is meglepődött rajta h így beváltak..

ggbuffon 2012.08.30. 10:24:51

@Diego2889: menjél már szurkolni a PSGnek, a Citynek, Chelseanek, Realnak (stb.) ne itt szórakoztasd már a jónépet, ott kapsz a pofádba nagyobbnál nagyobb sztárokat.. Mielőtt kinyitod a pofád jólenne átgondolni miről beszélsz. Egyrészt a stílust, másrészt a mondókád valóságtartalmát. Szégyellem h ilyen új divatférgek Juve szurkolók.

babo410 2012.08.30. 10:27:02

@Diego2889: De akkor igaz ez Marottara is. Nem kell őt idiótázni, meg barmozni. Feljön az ember az oldalra, mikor van 5 perce, és mit olvas megint? Marotta egy senki, bohóc, takarodjon, stb. Ezért minek feljönni? Ezt kitalálhattam volna? Nem kell Marottat szeretni, de a normális hangnem mindenkit megillet. De amúgy úgy beszéltek róla, mintha ti jobban csinálnátok nála. Úgy szeretem mikor mindent csak kritizálni tudnak egyesek, és semmi se jó! És nem áll szándékomban védeni, mert utáljátok, ha akarjátok, csak ne ilyen útszéli utolsó senki módjára.

Lassus. · http://juventuz.blog.hu 2012.08.30. 10:27:46

@Diego2889: Ezt a stílust többet ne, többször nem szeretnélek figyelmeztetni.

ggbuffon 2012.08.30. 10:37:38

egyébként a Drogba opció még nyitott tudtommal..van vkinek infója róla?

Diego2889 2012.08.30. 10:40:57

babo: ne szórakozzál már.. amikor olvasgatom a hozzászólásokat, állandóan te keveredsz bele vitákba:D:D:D
ggbuffon: én nem tudom te miről beszélsz.. divatdrukker?? azért mert nem tetszik Marotta munkássága teljes mértékben?? ne röhögtessél már kérlek.. ezen az oldalon minden 2. ember így gondolja..
Lassus: elnézést, de évek óta elösször "figyelmeztettél", nem hiszem h teljesen jogosan.. Sokkal keményebb hozzászólásokra, egymás szidására, veszekedésekre nem is reagáltok.. Biztos te is Marotta fan vagy :)

Mindenkinek megvan a saját véleménye.. Én személy szerint nem kedvelem Marottát! remélem így már nem kell kicenzúrázni ..

hellan (törölt) 2012.08.30. 10:44:21

@ggbuffon: Drogba opció már nem sajnos, marad Kínában.

ggbuffon 2012.08.30. 10:48:30

@Diego2889: mi nem tetszik neked Marotta munkásságában? Talán 1-2 igazolás van amivel ő fürdött be (pl Martinez).

Nézzük amit elért: 2év alatt kipakolta a szemetet, amit Secco idehozott, összedobott egy bajnok keretet, mert ha tetszik neked, ha nem, ebben azért vastagon benne van, akárcsak Conte. Hozott D megoldásként egy Vucinicet, akire a szezon nagyrészében nemlehetett panaszunk, mindezt bagóért, hozott egy Lichtsteinert apróért, hozott egy Vidalt szintén apróért (egy Martinezért most csengetett ki a Bayern 40M ojrót csak h érezd). Az a gond h se te se mi nem vagyunk pontosan tisztában a klub pénzügyi kritériumaival, az h az újságok mit pletykálnak nem mérvadó. Gondolom ha lenne 60-70M-ja egy csatárra nem ezekkel szarakodna, másrészt a piac eléggé bebetonozott csatár kérdésben, ráadásul olyan csatárkérdésben aki a ti nagyravágyó lelketeknek megfelel. Egyiket se lehet mozdítani 50M alatt (talán csak Dzeko-t) amihez még jön a bérköltsége és ott van a dolog h 70-80M.És akkor még nemjátszott egy percet sem, fekszik e neki a bajnokság stb. Érthető h ekkora kockázatot nemszívesen vállal senki.

ggbuffon 2012.08.30. 10:53:10

@Diego2889: és azt ki ne felejtsd, h olyan nagyon sok vonzó dolgot nemtudsz elmondani jelenleg arról, h miért is olyan kurva jó a Serie A-ba igazolni a PL v PD, esetleg a Bundesliga helyett, azonkívül h mocskos jóidő van, tud venni magának ITALIA kapucnis felsőt.

Diego2889 2012.08.30. 10:54:52

Damiaot szívesen látnám ..

ggbuffon: nem teljes mértékben tetszik a munkássága ezt értem.. ez nálam annyit takar, h Marotta igazi próbatétele 1 klasszis csatár lett volna.. ez nem jött neki össze finoman szólva.. az általad említett játékosok nagyszerű vételek voltak, de nem hiszem h Marotta akkor gondolta volna h ennyire nagy vételt csinál:D

ggbuffon 2012.08.30. 11:01:15

@Diego2889: Vidal remek játékos volt már Leverkusenben is, nemhiába kergette a Bayern, Lichtsteiner szintén stb. Az h be is jöttek ugyan rejtett kockázatot, de bejött, innentől kezdve több a + a neve mellett jócskán mint a -.

Igazi próbatétele az volt h rakja versenyképessé a keretet, ami sikerült is. Vannak még hiányposztok, de azok minden csapatnál vannak. Valszeg jövőre ha csak 1-2 lyukat kell betömni hasonló mennyiségű pénzből akkor dob is majd vmit a gép. 30M v kitudja mennyi van, kevés név igazolásához. Ez van ezt kell szeretni. Majd jövőre ha az arabok épp tőlünk néznek ki vkit (pl gyanítom Vidalt, Asamoaht) és leszurkolnak értük 50M-át fejenként, akkor majd lehet álmodozni.

vágóistván 2012.08.30. 12:03:50

sziasztok!
régóta olvasom a blogot,eddig nem kommenteltem,most megteszem.
néhány ember radikálisan szélsőséges gondolkodása miatt írok most.lehet szeretni és nem szeretni marottat illetve munkásságát.azt hiszem a szakmai stáb munkáját kár lenne megkérdőjelezni ezután a szezon után.marotta ténykedése a sok kölcsön,opciós módszere igazán jól működik és beválni látszik.sokan tulságosan lekicsinylően nyilatkoztok marottaról és emellé a sikereit contenak tulajdonitják,hogy ő csinált bajnokcsapatot a játékosállományból.azonban marotta igazolásai nagyrészt ülnek,és az a néhány igazolás ami balul sült el,az sem köthető egyértelműen marotta nevéhez.(krasic,elia)
jó példa erre a diego esete.emlékszem mennyire örültünk hogy secco megszerezte a bundesliga egyik csillagát,25 millió volt,több nagy klub is vadászott rá ,minket választott.pacsi járt secconak ezért,de az hogy diego nem vált be az nem az ő hibája volt.
itt conte és marotta EGYÜTT épített bajnokcsapatot.ilyen kommentek után hogy "pirlo,vidal nem voltak életbiztosítás,ő is meglepődött hogy beváltak" illetve a multkor olvastam hogy "Isla,asamoah párost bárki meg tudta volna szerezni" nehéz komolyan venni embereket.persze most nem arról van hogy nem lehet utálni marottat,csak ne ilyen érvekkel támasszuk már alá,mert erre nehéz érvelni.egyébiránt lehet hogy isla-asamoah párost megszerezte volna bárki,csak nem biztos hogy ilyen opcioval(játékjog fele+ opció),ismét győzelmet aratott marotta tescos huzása,ha beválnak ha nem.ha pirlo nem volt életbiztosítás,akkor a többi nem olaszországi igazolás milyen?rvp/suarez/...sokkal nagyobb rizikót jelentene hiszen mégiscsak új környezet,új bajnokság,új taktika,új nyelv a játékos számára.
a szurkolók egyik legvitatottabb kérdése."sztárcsatár"...nos a rengeteg opció közül egyet sem sikerült elhozni eddig,pedig mindannyian vártuk rvp-t/suarezt/dzekot/cavanit nem jöttek...ez mennyire lehet marotta hibája?nehéz válaszolni rá,föleg ugy hogy a lehetséges opciók közül többen kijelentették hogy maradnak/hosszabbítanak.rvp fizetése meg alsó hangon is megmosolyogató,persze ha manunál -600 millió mellett még van két olyan játékosuk akik egy év alatt 24 milliót visznek haza,hát lelkük rajta.
de kétségtelen tény hogy a jelenlegi üzletpolitikája a juventusnak "nem engedhet meg" ilyet.ne feledjük hogy a juventus akármennyire is sportklub,egy gazdasági vállalat is egyben.itt nem úgy müködnek a dolgok hogy julius van, kérek 40 milliót a tőkésektől igazolni.itt talán már fél évvel,de talán korábban eldőlnek a könyvelésben hogy mennyi lesz igazolásra ,játékos fizetésre.persze vannak rendkivüli esetek(mikor nem volt csatár mert sérültek voltak) amikor a klub kiad még pénzt igazolni de ekkor is a legolcsobb eszközökhez nyulnak(toni,boriello,matri kölcsönvétele).gondolom marotta és conte is szeretne több pénzből és jobb játékos jelöltekből válogatni,de ha a részvényesek nem adnak rávalót akkor ugy nehéz.ezért dobálják vissza marotta ajánlatait,nem azért mert marotta akkor balek.akinél bejön bejön akinél nem nem.jovetic megszerzésére reális esély volt sztem Q.+ pénz ötlet,hiszen olaszo.ban bevett szokás a játékoscsere,más országokban már annyira nem divat.összességében marotta munkája az utóbbi két nyáron megér egy négyes osztályzatot,sztem jól használta fel a rendelkezésre álló keretet,és erősödött a csapat.
a sztácsatárt én is vártam,ugy tűnik hogy a klub nem fog kiadni 25nél többet senkiért,ezért pedig nem jár sztárcsatár.llorente sem az,és kár is lett volna kiadni érte annyi pénzt,ha ő jön akkor januárban vagy nyáron sokkal jobb pénzügyi kondiciókkal fog érkezni.
rátérve a cikk témájára,ugy gondolom hogy a mostani helyzetben (ennyiért) jó ötlet lenne berbatov igazolása,mert marotta tescos módszere ismét jól elsülhet,emellett kicsi a kockázata.persze júniusban én sem berbatov nevére gondoltam,de úgy tűnik a piac nem vevő a juve ajánlataira.summa summárum ,kár lenne előre temetni veretlen bajnokként a juvét.
"Mondottam ember, küzdj, és bízva bízzál!"
egyébként a sok személyeskedő kommentet nem értem,mégiscsak egy klubnak szurkolunk.lehet egyet nem érteni,de igy írni egymásnak a barca-real szurkolók szoktak nson.kár lenne velük egy szinten lenni.
üdv!

juve28adam 2012.08.30. 12:07:48

@vágóistván: tyűű,Te aztán nem apróztad el első kommented :DDDD

vágóistván 2012.08.30. 12:21:17

@ggbuffon: nem feltétlenül.a többi csapatra igaz lenne amit írsz,de sztem a juvéra pont nem.hogy miért?vegyük rvp/suarez példáját.nem nyertek még semmit életükben.befut a juve ajánlata,amelynek uj stadionja,gazdaságilag az egyik legerősebb klub,emellett ha tisztában vannak a foci világával(ha más nem az ügynökük) biztosan tudják hogy a juve veretlenül lett bajnok emellé a mostani szezon legnagyobb esélyese,ugyanis a többi klub gyengült, a juve csak erősödött egymáshoz képest.(bár sztem az interre érdemes lesz figyelni,sztem jól igazoltak és biztató volt a játékuk is)
szóval ha a juventus ajánlatát fogadják el kb nagyobb esély van bajnokságot nyerni mint bárhol máshol,és tudják a családnak mutogatni hogy ezt nyertem.sztem a juventus kecsegtető önmagában hiszen remek teljesítménnyel és ambiciozus tervekkel dolgoznak.én nem tartom kizártnak hogy 2-3 éven belül bl döntőt játszanak.most egy negyeddöntő reális cél lehet,persze nagymértékben függ ez a sorsolástól is.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása