Marotta: "Krasic nem eladó"

A Juventus átigazolásokért felelős feje, Beppe Marotta kijelentette, hogy Milos Krasic nem hagyja el a csapatot, és Amauri sem fogja a fővárosi farkasokat erősíteni, ahogyan azt a csatár szeretné.

Agnelli és MarottaMarottát Romában érték utol egy interjúra a FIGC, az AIA és a Serie A csapatok között tartott megbeszélés után.

"Nem tárgyalunk a Romával Amaurival kapcsolatban. Krasic pedig nem eladó." - nyilatkozta határozottan Marotta.

Amauri már hónapok, sőt évek óta új csapatot keres magának, de csak nem sikerül találnia egyet. Lehet használnia kellene a Google-t, hátha olyan csapatot dob fel neki, amiről még nem hallott, de megjön hozzá a kedve. Állítólag a Palermo és a Fiorentina is nyomon követi az olasz-brazil munkásságát, de úgy tűnik elég távolról sajnos...

Krasic pedig már epizódszerepet sem kap Antonio Contétól, mivel jó ideje csak árnyéke önmagának. Ennek ellenére úgy hírlik, hogy az Inter és a Chelsea is szeretné a soraiban tudni.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr744654945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Victor90 2012.01.10. 11:08:18

"Krasic pedig nem eladó" Akkor annak mi értelme,hogy folyton padozik,vagy pedig a lelátón ül?!Most kellene eladnunk.....

Ismeretlen_102246 2012.01.10. 11:22:58

Ezek szerint lehet mégis lát benne fantáziát Conte, csak még nem érett meg fejben a szerb. Esetleg Marmotta kavart be, pedig ha Conte valóban nem számol vele, akkor el kell adni még amíg van értéke.

tataboy 2012.01.10. 12:23:46

Én ezt a Marottát lecserélném,mert szerintem nem Juve szintű átigazolási szakember! Az lenne az alapja egy jó Juventusnak!

Ismeretlen_78587 2012.01.10. 12:27:38

1.Vagy számol Milossal Conte 2.Vagy most nyomják kicsit felfelé az árát, hogy ne mellőzöttként legyen az átigazolási piacon mélyen áron alul

Gabuero 2012.01.10. 13:44:38

tataboy al egyetertek

Ismeretlen_122894 2012.01.10. 14:02:38

amauri: inkábbb nem pazarlom a szavakat rá, és nem koptatom feleslegesen a billentyűzetet. kraszics: fantáziát szerintem mindannyian látunk benne, a képességeit ismerjük, de vmit kellene vele csinálni, hogy magához térjen, mert számomra nem kérdés, hogy miért ül a lelátón. nagyon szürke a játéka egy éve. összeségében én inkább az árverést látom a nyilatkozat mögött (ui.: érkezőkről miért nem nyilatkozott?)

Ismeretlen_170848 2012.01.10. 14:36:21

"csak még nem érett meg fejben a szerb" Úristen, hány éves is a srác? 27! És még nem érett meg fejben? Tegnap Messi a harmadik aranylabdáját vette át, pedig csak 24 most is! Miről beszélünk?

Ismeretlen_170848 2012.01.10. 14:40:09

tataboy-al én is maximálisan egyet kell értsek! Többet érdemelne a Juve ilyen Marotta féléknél! Az a baj, hogy hasonlóan középszerű játékosokkal akarja telerakni a csapatot, mint amilyen ő is a saját területén!

Ismeretlen_197458 2012.01.10. 15:37:40

Lassan én is azt mondom a januári pletykák után, hogy Marotta nem idevaló. Pláne, hogy egyre valószínűbb, hogy Pizzarro is jön. De az a félmondat megütötte a fejemet, hogy Amauri se megy a Romaba, ahogy azt ő szeretné. Végre akkor menne valahova, de mi meg nem engedjük? Mert ebből ez jön ki nekem. Vagy a Romának nem kell? Azt megértem. Azért remélem a fölöslegtől megszabadulunk, és nyáron jó játékosokat fogunk igazolni!

Ismeretlen_102246 2012.01.10. 15:45:09

Az olasz bajnokságban egy tök mindegy hány éves játékos sem biztos, hogy érett fejben. Nem a kor alapján érett valaki "bizonyos" feladatok ellátására. Minden őszi meccsén látható volt, hogy képtelen visszazárni és képtelen a normális helyezkedést lekövetni, azaz nem érett még meg erre a feladatra... talán, de lehet tényleg el akarják adni. Meglátjuk.

Ismeretlen_149085 2012.01.10. 15:56:05

Mondjuk Krasic szinte egyetlen erénye a gyorsasága, és ha sokáig "érleljük" a végén megkopik az is. "Állítólag a Palermo és a Fiorentina is nyomon követi az olasz-brazil munkásságát, de úgy tűnik elég távolról sajnos" Ez meg óriási, hogy követik nyomon a munkásságát? Szerintem még edzeni se edzhet a csapattal. Vagy azt figyelik meg, hogyan jár fodrászokhoz?

Ismeretlen_241907 2012.01.10. 16:00:17

Edzésekre jár Amauri, az ott mutatott teljesítménye a kérdéses. No meg persze az, hogy a meccseket a lelátóról vagy a kocsmából nézi...:D

Ismeretlen_114321 2012.01.10. 16:04:21

Jár edzésekre? Nem ki van zárva minden csapatelfoglaltságból?

Marchisio13 2012.01.10. 17:02:55

lehet hogy hülyeséget mondok de én örülők hogy nem adják el krasicot

Ismeretlen_183096 2012.01.10. 18:54:08

Én is örülök, de akkor játszon és ne a padon üljön. Vagy ha el akarják adni, akkor tényleg még addig kéne amíg pénzt is kapunk érte. Amagyuri meg.... na hagyjuk

Ismeretlen_170848 2012.01.10. 20:01:16

ShyrKahn nem gondolnám, hogy arról lenne szó, hogy Krasic még nem érett volna meg az Olasz focihoz. Már csak azért sem gondolnám, mert volt már egy jó időszaka, amikor húzóember volt. Azóta lett éretlen? Dehogyis! Dehogyis! Inkább arról lenne szó, hogy Conte igenis megköveteli, hogy vissza kell zárni és segíteni a védelmet, inkább ehhez nem tud alkalmazkodni szerintem kellőképpen vagy nem akaródzik neki! Ha csak továbbra is a támadások segítése lenne a feladata akkor lehet más lenne a hozzáállása neki is! Szerintem!

Ismeretlen_102246 2012.01.11. 09:53:20

@Grup: Felmerül a kérdés: abban az időszakban vajon mitől volt jó? DelNeri is megkövetelte volna a visszazárást. Ha emlékszel, hogy mit csinált DN ősszel... kiabált, mint az őrült és az esetek nagy többségében a "Milos! Milos!" kiabálást lehetett hallani. Gondolom mert adta neki az utasításokat. Persze nem lehet mindig kiabálni neki, hogy mit csináljon. Kezdetben lelkes volt még Krasic (bérelt repülővel az első edzésre? Rengeteg betörés a tizenhatoson belülre). Tavasszal elment a kedv és kissé bekavarodott, megzavarodott. Olyan ez mint a kultúrsokk második fázisa és, mint ami Diegonál is látható volt. Kezdetben jó teljesítményt nyújt (a lelkesedés miatt), de ahogy rájön, hogy nem tud jól beilleszkedni kényelmetlenné válik a dolog. Persze ez csak egy feltevés, de a jelek alapján pontosan ráillik mind Krasicra, mind Diegora (vagy Tiagora). A kultúrsokk második fázisa valakinél gyorsan elmúlik. Ők azok, akik gyorsan tudnak alkalmazkodni. És van akinél nagyon sokat kell várni... akár éveket is. Csakhogy az évek mellőzése során az önbizalma a zéróhoz közelíthet.

Ismeretlen_170848 2012.01.11. 10:16:52

Érdekes dolog amit írsz, sok igazság van benne. Ugyanakkor érdemes ezt a dolgot (legalábbis szerintem) tovább elemezni. Mi is volt Del Neri-nél? Folyamatosan, mint ahogy írod is, kiabált vele (és másokkal!), mentek az utasítások. Tehát a védekezésével nem volt elégedett e szerint. Viszont előrefelé vitte a csapatot a hátán, ezért akárki akármit is mondott neki, tudta, hogy ő alapember! Bármit megcsinálhatott, mert DN-nél nem tudta kijátszani magát a csapatból, ezért aztán miért is kellett volna azt csinálnia amit kértek tőle? Nem tudták fegyelmezni, pedig ráfért volna. Conte-nél mi van? Conte is megkövetelte ezt, de nem várta meg, míg elmegy a hangja az ordítástól, hanem kitette a kezdőből, gondolva lesz ideje átgondolni pályán kívül és visszamegy majd védekezni a következő alkalommal, de Krasic valamiért (hogy miért nem tudom megmondani), továbbra sem tartotta fontosnak a védekezést, ezért az ősszel Conte nem is tartott rá igényt. További kérdés, sikerül-e Krasic mentalitásán változtatni és némi csapatmunkába bevonni a védekezések során vagy pedig átadólistára teszik előbb vagy utóbb! Diego esete talán kicsit másabb szerintem. Akkoriban rá építettük a csapatunk játékát. Viszont ellenfeleink hamar kiismerték, rettentő rafinált stratégiánkat, és tudták már a bajnokság harmadik meccsétől, hogy ha Diego-t kiveszik a játékból, azzal a Juve támadójátéka meghalt. Ha emlékszel rá, ellenfeleink nem is csináltak mást mint 2-3 emberrel fogták és folyamatosan lerúgták. Annyit akkoriban egyik játékosunkkal szemben sem szabálytalankodtak mint vele. Ez 100%-osan tudatos dolog volt. Sajnos akkoriban ezzel meg is fogtak bennünket. Pedig Diego nagyszerű játékos volt és az is lenne a mai napig. Igen is szükségünk volna rá! Az hogy rajta is egy vagyont vesztettünk a vezetőink totális hozzá nem értését bizonyítja! Az ilyen mentalitást vezetőink részéről inkább nevezném csapatrombolásnak, mint csapatépítésnek! Valaki biztos jól jár ezzel, de hogy a mi csapatunk nem az egész biztos! Persze nevezhetjük kultúrsokknak is ezt a folyamatot, de azt gondolnám ezek a játékosok ettől profibbak!

Ismeretlen_102246 2012.01.11. 13:03:56

@Grup: Logikusnak tűnő levezetés. Diego esetében valóban volt ilyen oldal is (sok szabálytalanság ellene, túl nagy nyomás rajta), de ettől még az Ő harci kedve is leapadt. Ha emlékszel, akkor Zaccheroni már másként használta, nem csak rá épített volna és akkor már nem játékmesterként sem tudott alkotni a brazil. Ettől persze jó játékosnak tartom és sajnálom, hogy eladtuk. Úgy gondolom a brazilnak is kellett volna legalább még egy fél év, amíg rááll/ráérez az olasz focira.

Ismeretlen_170848 2012.01.11. 14:28:07

A balszélen is rendszeresen rugdosták sajnos. Zaccheroni nem tudott mit kezdeni Diego-val. Egyszerűen nem találta a helyét. Persze abban is igazad van, hogy talán több időt adva neki, talán ezt is komoly szinten tudta volna hozni, de ezt anno nem kapta meg. Ő sokkal inkább tudott csatár/csatárok mögött nyomulni vagy még előre tolva is használhattuk volna időnként, persze jól tudom nem csatár, de egy lazább szerepkörben, nagyon élt volna, ahol rendszeresen előre húzódhatott volna és nem csak és kimondottan kiszolgáló szerepkörben tündökölt volna. Rendkívül kreatív játékos, aki a jelenlegi kreativitásunkat azaz Vucinic-et rendre lejátszaná Conte csapatában. No de hát nekünk ugye nem kellett. Kapkodva meg kellett tőle szabadulni, bár azóta is cipel a hátán a csapat sajna olyan játékosokat, akiket már hamarabb le kellett volna passzolni más csapatnak, akkor még kaptunk is volna érte valamit(itt főként Amauri-ra gondolok!). Szerintem.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása