Krasic a Chelsea-be távozhat

Milos Krasic ügynöke elismerte, hogy a játékos "távozni fog és a Chelsea érdeklődik" iránta.

Milos KrasicA szerb egyre inkább kiszorul Conte elképzeléseiből, sőt legutóbb például már a kispadra sem ülhetett le a meccs alatt.

A Juve a nyáron a Manchester United ajánlatát utasította el, de most úgy tűnik a távozás elkerülhetetlen.

"A srác elhagyja a Juventust, mert nem nyugodt az elmúlt hónapok újságokban megjelent pletykái miatt." - utalt Dejan Joksimovic arra a TMW-nek, hogy ügyfele ideges amiért folyton ő van a pletykák kereszttüzében.

“Chelsea? Érdeklődnek a játékos iránt."

"Egyúttal szeretném leszögezni, hogy én vagyok Krasic egyetlen ügynöke, amíg Vlado Borozan együtt dolgozik velem. Marko Naletilic nem a játékos ügynöke..."

Ha ez igaz, akkor sok sikert a Chelsea-ben, Milos!

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr644654898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_102194 2011.12.23. 21:16:06

Sajnálom, talán még egy kicsit várhattunk volna ezzel.

Tony 2011.12.23. 21:23:49

Csatlakozom, tavaly benne volt a 2-3 ember között,akiknek megköszönhetjük,hogy nem végeztünk még a 7. helynél is hátrébb. Nagyon sajnálom a srácot, soha nem felejtem el,hogy mennyire szeretett volna itt futballozni és az 1 fél évben mit tett a csapatért. Ha viszont tényleg megy akkor húzzuk le rendesen a Chelsea-t!

Farkard 2011.12.23. 21:31:55

Inkább cseréljük el őt Luizra úgyis védő kéne vagy nem???

Ismeretlen_197458 2011.12.23. 21:59:13

Én sajnálnám, ha menne, de sajnos ő nem bírta a versenyt. Idén nem mutatott semmit, de ezek szerint a padon nem volt hajlandó ücsörögni. Nyilván az a hírhedt leüvöltése sem volt véletlen. Én bírom őt, de kezdek benne kételkedni, hogy ő itt valaha is jó lesz. A mostanság felbukkanó hírek szerint sajna nem bírja elviselni, ha van nála jobb, ill jobb formában valaki. Pedig jónak tűnt. De ha a Chelsea-be megy, akkor kérjük meg az árát!

Ismeretlen_102246 2011.12.23. 22:24:44

Sajnálom, hogy ekkorát fordult a világ. A játékában és a szeretetében is nagy fordulatot látok. Tavaly ősszel úgy érkezett, hogy külön gépet bérelt, hogy itt legyen az első edzésén. Minden meccsén hajtott és látszott rajta, hogy tényleg Ő akar az új Nedved lenni (bár a taktikához/helyezkedéshez akkor sem konyított, ami nem változott azóta sem), de tavasszal már látszott, hogy motiválatlan és képtelen beilleszkedni az olasz fociba. Tavaly ősszel még vitte a lendület, de azóta gyakorlatilag árnyékát nyújtja annak a formának. Nem várhatunk tovább vele. Neki is és nekünk is úgy a legjobb, ha még addig elkel, amíg nagyobb klubba mehet és esetleg megcsillanthat még valamit a tudásából, illetve még lehet érte pénzt kérni. Így elérjük, hogy ne legyen belőle a következő Tiago, akin nem tudtunk túladni, mert totálisan elértéktelenedett és sok a fizuja, amit senki sem fizetne szívesen. Köszönjük a kezdeti lelkesedést... kár, hogy nem tudott alkalmazkodni az olasz focihoz. Az angol játékhoz tökéletes lesz. Ott megelégednek azzal, ha tud majd rohanni, mint az őrült. A taktika (és a technika) ott úgy tűnik másodlagos, bár kétségtelen, hogy ott is azok a játékosok tudnak a legjobban érvényesülni, akik nem csak rohanni, meg hajtani tudnak (pl. Suarez, akinek van esze is a játékhoz, illetve technikailag is nagyon képzett).

Ismeretlen_78587 2011.12.23. 23:03:47

Én is sajnálom kicsit, mert ő tényleg azért jött a Juvéhoz mert kedvenc csapata, stb, ami nem hiszem, hogy szimpla pr szöveg lett volna, ahogy sokak esetében. Egyébként rossz visszanézni a facebook-os oldalát, mert a folyamatos kiírásain is látszik, hogy küzdött, vergődött rendesen, nem tudta, mi lesz vele, ki is írogatta ezeket, örült, mikor új Nedvednek kezdték becézni, kiírta a csapatokat, akikkel szóba hozták, és november végén még azt is, hogy marad. Azt sajnálom, hogy az önbizalmát nem sikerült visszaszereznie, de Conte (masszív védekezést megkövetelő) rendszerébe, az idén mutatott teljesítményével tényleg nem való. Bízom benne, hogy nem egy (Chelsea-ben felmondó) Alex csere lesz belőle.

Juveboy24 2011.12.23. 23:25:37

Az az igazság, hogy az olasz védekező foci nem igazán az ő stílusa. A felét nem mutatta annak, amit az oroszoknál láttam. Bízom benne, hogy most egy olyan bajnokságot választanak neki, ahol ki tud teljesedni, mert sokkal több van benne, mint, amit az elmúlt fél-1 évben itt nyújtott.

gyorijuventuno 2011.12.24. 10:34:40

Elöször is : BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT ÖSSZES JUVENTUS SZURKOLÓNAK! Másodszor: Chelsea-ben vannak olyan játékosok kik bőségesen elférnének nálunk is. Gondolok itt Ivanovic /Cole/Lukaku-ra De az is jó lenne ha 12-15 millió környékén kapnánk érte...

Ismeretlen_177028 2011.12.24. 10:49:25

Csatlakozom azokhoz, akik elengednék. Sajnos az olasz foci könnyen válik játékostemetővé, ha valaki nem veszi észre időben, hogy az nem neki való. De ha már eladjuk a Chelseanek, kérjük meg az árát, vagy szimplán cseréljük el valakire.

Buffon89 2011.12.24. 11:05:51

Gratulálok Antonio Conte hogy az egyik legjobb játékosunktól megszabadulsz. Az a szomorú az egészben hogy egy vak Giaccherini és Estigarribia befér a kezdőbe. Bezzeg egy jó Del Piero meg csak a kispadra fér. Szerencsétlen csak 10 perceket kap. Krasic meg a keretbe sem. PFFFF.... Mostmeg ilyen fogalmatlan Boriellot akarunk elhozni. BL-be ez nagyon kevés lesz ezekkel a játékosokkal mint Boriello meg Estigarribia. Elia sem játszik. Legutóbb beáll a kis gyerek és első labdaérintésből majdnem gólpasszt ad, csak Q elcseszte. Nem értem miért kell a jó játékosokat elküldeni és hozni ilyen fosokat. Conténak nem jó minőségű futballistákra van szüksége hanem munkásemberekre. És ez a BL-re nagyon kevés lesz. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!!

Ismeretlen_177028 2011.12.24. 11:13:38

@Bufffon89: nem értem, minek itt BL-ről beszélni. Előbb jussunk be, és ha már ott vagyunk, ráérünk a nyári mercaton olyanra alakítani a csapatot, amely megállja a helyét a BL-ben is. Senki ne felejtse el: az elsődleges cél idn visszajutni a BL-be, nem a scudetto, és erre a célra ez a keret Contéval a padon alkalmas. Krasic nem illik bele ebbe a szisztémába, és mint ilyen, mennie kell. Boriello pedig beleillik, ezért merült fel a féléves kölcsönvétele. Mondjuk szerintem azért találhattak volna jobb opciót is.

Ismeretlen_102194 2011.12.24. 11:29:44

Estigarribia sztem teljesen jól játszik, míg legyünk őszinték, Alex csak árnyéka önmagának!

Ismeretlen_147985 2011.12.24. 11:55:00

Kizártnak tartom, hogy a Chelsea leigazolja Krasic-ot. Semmi szükségük nincs egy Juventus-ban cserejátékossá váló Krasic-ra. Az angol futball és Krasic egészen más világ, ott nem nézik jó szemmel az alibi, kiszámítható cseleket, a védők felrúgják, mint a fagyott lószart. Arról nem is beszélve, hogy tudtommal Krasic játszani akar, de ha valahol nem fog játszani (nagyon sok ilyen hely van a világon), akkor az a Chelsea (is).

Ismeretlen_114321 2011.12.24. 12:03:24

Azért micsoda indok: Krasic távozásáról pletykálnak a lapok, EZÉRT elmegy. Nem hogy most is olyan tökös lenne, mint mikor ide igazolt. Elég gyenge lehet szellemileg, ha ilyen könnyen feladja, pedig teljesen jogos, hogy kikerült a csapatból. Nagyon sajnálnám, ha elmenne, mert valóban jól indult a karrierje, de tényleg addig kellene eladni, amíg még ér valamit. Azt pedig csak remélni tudom, hogy nem mi leszünk az új játékostemető. Mióta visszajutottunk az első osztályba, rengeteg játékos vallott nálunk kudarcot, majd ment el rendkívül olcsón vagy ingyen, vagy még itt van, mert eladhatatlan. Krasic 15 millióért nagyszerű igazolás volt másfél éve, ár/érték arányban nem tudtunk volna jobban igazolni, épp ezért rendkívül kíváncsi vagyok, hogy ha megy, jön-e valaki a helyére, mert a Pepe-Esti-Giacch-Elia négyes csak maximum idén vállalható.

Ismeretlen_201466 2011.12.24. 14:13:40

Krasicnak nagy jövőt jósoltam, a Csszka-ban remekül játszott, a Bl-ben is megállta a helyét. Itt meg teljesen ötlettelen a játéka, nem védekezik annyit, mint az orosz csapatban, kapura teljesen veszélytelen. Nagyot csalódtam, így inkább ,menjen el én is azt mondom. Chelseaben jobb esetben felférne a padra, inkább valami Blackburnben, esetleg egy Liverpoolban tudnám elképzelni.

glaci19 2011.12.24. 14:27:09

Én is sajnálom Krasicot,mert nagy reményeket fűztem hozzá,de be kell látni,hogy az a teljesítmény mit idén produkált az kevés.S oké hogy nem tud védekezni és nem illik a juvéba de ha a pályán is volt kiszámítható volt és sokszor ügyetlen.Így én is azt gondolom most kell eladni,míg kapunk érte pénzt,s való igaz érdekes kérdés jöne valaki a helyére,s ha igen ki?De nem tudom hallotta e valaki,de egyre több helyen lehet olvasni hogy a Portos Guarint akarjuk,s hogy már ajánlatot is tettünk érte.Kinek mi a véleménye erről a portoi gyerekről?Sztem igen jó választás lenne...És Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Ismeretlen_102246 2011.12.24. 15:59:50

Játékostemető a Juve? Ez odáig nem probléma, amíg időben el tudjuk passzolni azt akin látszik, hogy nem ide való. Valahol érthető, hogy ránézésre nem lehet megítélni, hogy melyik játékos tudja felvenni az olasz taktika és mentalitás ritmusát, lényegét. Ha Henry nem volt erre képes, akkor mindenki zsákbamacska lehet. Nem csoda, ha az olasz játékosokat preferálják Marottáék.

Ismeretlen_114321 2011.12.24. 17:16:58

@ShyrKahn: az a baj, hogy mostanában nem ez a tendencia. Diegon buktunk 10 milliót, Melo most kolcsonben van, de ha a Galatasaray él az opcióval, rajta is bukunk 10-et. Amauri, Iaquinta itt teng-leng már évek óta, ilyen Tiagokról, Andradekről, Almironokról meg ne is beszéljünk. Ha Krasicot el tudjuk adni max 1-2 milliós veszteséggel, már 'jól' járunk, csak az a baj, azért a pénzért nem tudnánk megfelelő helyettest venni, csak ilyen lelkes Pepe, Giaccherini féléket, vagy olyanokat, akik max pár évre jelentenek erősítést (pl. Bastos: viszonylag olcsó, de már nem fiatal). Minden szempontból jobban járnánk, ha Krasic kicsit tökösebbé válna, és nem szomorkodna a cimlapok láttán.

Gabuero 2011.12.24. 17:23:24

Drogbara elcserelhetnenk! :D

csuma 2011.12.24. 18:10:45

kehsudioo-val értek egyet. Mindenki azzal járna a legjobban, ha Milos visszatérne a tavaly őszi formájához s nem a címlapokkal foglalkozna. A mostani csapat egy tavalyi Krasiccsal komoly kihívója lenne a Milannak a scudettoért folyó harcban. Agnelli is azt mondta, hogy reméli a Juve legnagyobb téli igazolása Krasic lesz. Mert hasonló színvonalú játékost nem tudnánk venni.

Ismeretlen_147985 2011.12.24. 19:36:16

Nyilván az olasz játékosok ismerik legjobban a saját ligájukat, csak sajnos annyira el van maradva ez a bizonyos liga a nagy bajnokságoktól, hogy nemzetközi szinten (BL) az olasz játékosok annyit érnek, mint golyó ellen az integetés. Ha a jövőben akarunk majd valamit a Bajnokok Ligájában, akkor nem támaszkodhatunk csak olasz játékosokra. Én abszolut támogatom, ha egy csapat soknemzetiségű, tekintve hogy ebben az esetben mindenféle stílus megtalálható benne. Henry pedig való igaz, hogy nem tudott alkalmazkodni, nyilván ezért is küldték el, de azért abban az időben egy 21 éves játékos még valóban fiatal tehetségnek számított, s ha hagytak volna neki egy kis időt, lehet hogy kiforrott volna. Valamilyen szinten.

Ismeretlen_114321 2011.12.24. 20:07:16

"nemzetközi szinten (BL) az olasz játékosok annyit érnek, mint golyó ellen az integetés." +1 :DDD

007 2011.12.24. 23:56:07

"nemzetközi szinten (BL) az olasz játékosok annyit érnek, mint golyó ellen az integetés." Nézz légyszives a BL-re hogy kik vannak a 16 között és utánna nyomd a szart. Ez már kurva unalmas

Ismeretlen_201466 2011.12.25. 00:17:32

Hát igen...007+1. AMikor a Basel, meg a ciprusi Stadler fc bejut a 18 közé, kiejtve a Unitedet meg a marha erős Portot akkor tényleg ne nézzünk le senkit. Főleg ne az olaszokat. Amúgy meg pont a Napoli jutott tovább az általad Isteni magasságokba emelt Angol bajnokság élvonalasa kárára. SZép lassan szétoffoljuk a témát, de mind1 :D

Ismeretlen_147985 2011.12.25. 10:23:04

007: Te szerencsétlen, szerinted én 1 szezonból indulok ki? Gondolkozzál már, mielőtt beböfögsz valamit.

Menyét 2011.12.25. 10:57:21

Ha most ki tudta verni egy olasz csapat a cityt taktikus, olaszos futballal, jövőre miért ne sikerülne, te szerencsétlen?

Ismeretlen_114321 2011.12.25. 11:44:27

Ne vesszetek össze, szerintem elbeszéltek egymás mellett. Mmartin játékosokra célzott egyértelműen, míg 007 a csapatok miatt vette magára az állítást, Mmartinnak abban igaza van, hogy az olasz játékosok nem sokat mutatnak évek óta. A Milan gerincét olyanok alkotják, mint Ibrahimovic, Pato, Robinho, Thiago Silva, Napoliban Lavezzi, Cavani, Hamsik, Inler, Gargano, az Interről meg ne is beszéljünk, gyakorlatilag alig van olasz játékosuk. A Milan és az Inter BL továbbjutása egy adag szerencsének is köszönhető, míg a Napoli valóban megharcolt a helyért. De az a mondat, miszerint az olasz JÁTÉKOSOK (és nem csapatok) nemzetközi szinten nem sokat érnek jelenleg, szerintem teljesen helytálló. Gyakorlatilag Lippi válogatottal való égése óta (sem) sikerült új játékosokat kinevelni, így, ha Prandelli nem húz nagyon, az EB-n sem fognak jól szerepelni.

Ismeretlen_149085 2011.12.25. 14:06:44

@keshudioo: Bár nem szoktam belefolyni ezekbe, de a gond szerintem az, hogy megint a szokásos túlzó stílusában tette a kijelentését. Azért az olasz válogatott simán, az elsők között jutott ki az EB-re. Valóban nincs ott az első vonalban, de az olyan kijelentések, miszerint semmit nem érnek a játékosok pl. a litván meg fehérorosz gárdára illik, nem egy olyanra, ami még mindig simán nyeri a csoportját. "A Milan gerincét olyanok alkotják, mint Ibrahimovic, Pato, Robinho, Thiago Silva, Napoliban Lavezzi, Cavani, Hamsik, Inler, Gargano" Erre meg lehetne azt írni a Napoli esetében, hogy De Sanctis, Maggio, Cannavaro, Campagnaro, ugyanúgy fontos láncszemei a Napolinak. Abban viszont egyetértek, hogy óriási és talán soha nem látott gödörben van az olasz foci, ezt tudomásul kellene venni, és tenni ellene. Remélem a Juve lesz az, ami példát mutat a többi itáliai csapatnak, hogy kell ezt csinálni, egyelőre szerintem jó úton járunk.

Ismeretlen_114321 2011.12.25. 14:38:28

ronny34: Értem a probléma forrását, meg azt is, hogy sok embert zavar, de nem kell vele foglalkozni ;)

epaska 2011.12.25. 15:12:54

A Novara ellen 10 olasszal kezdtünk....

Alexdon 2011.12.25. 17:30:12

nekem igazán az a bajom ezzel a martinka féle ökörséggel, hogy a serie a ilyen, meg olyan szar, hogy alapja sincs semmi, ha megnézzük az elmúlt 10 évet akkor sincs... nem is tudom mit keres itt, hisz ha nyer a csapat egy szót sem ír, csak a épp vesztünk (hála Istennek, mostanában soha) vagy ha fikázni kell valamit! naja, és ki ismeri a ligát? hát aki sokat játszott valamelyikben, bár van aki akkor is tud, ha nem játszott... felrúgják, mint a fagyott lószart? olaszban nem??? hülye majom....

Ismeretlen_147985 2011.12.25. 18:08:32

"nekem igazán az a bajom ezzel a martinka féle ökörséggel, hogy a serie a ilyen, meg olyan szar, hogy alapja sincs semmi, ha megnézzük az elmúlt 10 évet akkor sincs..." Hány helyünk van a BL-re?... "nem is tudom mit keres itt, hisz ha nyer a csapat egy szót sem ír, csak a épp vesztünk (hála Istennek, mostanában soha) vagy ha fikázni kell valamit!" Juventus drukkerként jogom van itt lenni. "felrúgják, mint a fagyott lószart? olaszban nem??? hülye majom...." Az olasz futball az angolhoz képest olyan, mint a lassított felvétel. Ha itt (állításod szerint) felrúgják, akkor Angliában el sem tudom képzelni mit csinálnának vele. Lehet, hogy meg is eszik. Hülye majom...

goku06 2011.12.25. 18:15:56

Azért azt ne mondjuk már hogy a Serie A jelenleg nem szar... a serie A jelenleg a mélyponton van.. az inter bl-győzelme után mourinho távozásával nagyon meggyengült az egész serie a... most már kezdenek feljönni a csapatok, de azért egy Barca-Real ellen keresnivalójuk nem lenne.. ahogy egy Manchester ellen sem. Most a Napoli talán szerencsével megfoghatja a Chelsea-t mert nem éppen acélosak jelenleg.. ahogy az Arsenal sem.. City pedig ennél már csak erősebb lesz.. és azért a németeknél a Bayern sem véletlenül nyerte meg simán a BL halálcsoportot.. igaz németeknél nincs más komoly csapat, de van 1 aki komoly erőt jelent a BL-ben is. míg ilyen olasz csapat nincs (milan-inter legjobb 4 közé kerülése hatalmas eredmény lenne már.. Napoli pedig sztem akár jó lehet a meglepetés 'kiscsapat' szerepére) jaés ha már elmúlt 10 évről volt szó.. serie a 2003ban vs serie a most.. szóval nincs alapja azt mondani hogy jelenleg szar a serie a?

Ismeretlen_201466 2011.12.25. 20:29:56

Igen, jelenleg a Serie A mélyponton van, ez kétségtelen. De nem kell annyira ócsárolni, minden ligának megvoltak a mélypontjai a közelmúltban. A millenium után pl. a spanyol bajnokság színvonala egy kalap szar volt, az a Valencia uralkodott akit Rafa Benítez vezérelt. A Real és a Barca többéves hullámvölgyet élt meg. Jött egy Messi, meg egy tőkeinjekció és minden helyreállt. Az "Isteni" premier ligának is volt ám hullámvölgye, a kispad nélküli Arsenal végigverte a PL-t, United, City, Chelsea a jelenlegi Juvénál simán gyengébb volt. Pár és fordul a világ, így megy ez.

ToTTy 2011.12.25. 21:09:19

Krasic - Conte mindenkit fel tudott- és tud is tüzelni. Ha téged nem, akkor tényleg jobb, ha odébb állsz. Nekem is szimpi volt a játékod mikor ide kerültél, de aztán jöttek a műesések, a reklamálások, a játék meg lassan odalett. Remélem máshol sikeresebb leszel, de ha tényleg ez a célod, akkor nem a PL-be kellene keresgélned! Az OFF-hoz hozzászólva csak annyit, hogy a Serie A szarban van, de ettől lejjebb sztem már nem fog menni. Pl-éppen most kezdte meg a döglődését, a Spanyol bajnokság most elég jól áll, de mindössze 2 csapatuk van nemzetközi színvonalon, ami a "nagyok" közül érzésem szerint csak a francia bajnokságtól jobb eredmény, mert ott meg csak a Lion. A Bundesliga úgyszintén döglődik és jövőre a Spanyol is fog. A PL-sem lesz ennyire virágzó, mert az arab mecénások nemsoká megunják a mostani kedvenc kis játékukat. Eljön az az idő, amikor a kisebb pénzeket megmozgató bajnokságok még ennél is jobban felnőnek a milliárdosokhoz és akkor nem lesz ez a nagy pénzelés egyik ligában sem (lásd: Porto, Donyec, Napoli). Egyébként ezzel a Conte-féle "zongora-cipelők" alkotta csapattal és ezzel a lendületes játékkal sztem igenis elég jók lennénk most is nemzetközi szinten. Nem a végső sikerre, de a tavalyi bőgést messze felül szárnyalnánk. Abban mindenkivel egyetértek, hogy technikás és okosabb játékosokra még szükség lenne, pert DP és már Pirlo sem képes hosszú távon max-on teljesíteni. A technika még javulhatna, de az alapok már meg vannak.

steven-h 2011.12.25. 22:24:02

Mi igaz a Krasic-Torres kölcsöncseréből????? Most olvastam :|

fmsteve 2011.12.25. 22:50:23

én nem olvastam de tuti h kamu :)

Ismeretlen_177028 2011.12.26. 07:54:58

Van benne ráció egyéként. Nekünk itt van Krasic, formán kívül van, motiválatlan, és nem is hiszem, hogy fekszik neki a Serie A. A Chelsea pedig kölcsönvenné a hírek szerint. Nekik ott van Torres, megvették rohadt drágán és teljesen formán kívül van, csak a cserepadot koptatja. Nyilván jót tenne neki egy kis levegőváltozás és formába lendülés egy "köztudottan gyengébb" bajnokságban :)

Ismeretlen_164215 2011.12.26. 09:23:09

Ne vicceljetek. Bár Torresnek már csak az olasz meg francia bajnokság maradt, Spanyolországba nem mehet vissza, mert nincs kihez és nincs hova. Angliában meg megbukott. Olaszországba viszont max. az egyik milánói klubhoz menne, szerintem, a nagyrészt olasz játékosokat felvonultató munkás Juventusba jelenleg nem illik sehogy se.

turorudi 2011.12.26. 11:10:33

hát boriellonál kétség kívül sokkal jobb opció! 1 éve semmi esélyünk nem lett volna rá, de most akár még össze is jöhet! a kölcsönzés mind2 klub érdekeit szolgálná! ha meg esetleg torres tudná nálunk azt produkálni amire képes, teljesen reális cél lehetne a scudetto, és meglenne a nyári sztárigazolás, kockázat nélkül!

Semmittudó 2011.12.26. 11:55:58

Eza Vucsimiska szerelme mmartini gyerek ez olyan fogalmatlan h szinte már élvezet olvasni a kommentjeit!Csak miatta látogatom az oldalt!Hajrá! De azért az érdekelne h miért nem egy angol csapatot választ kedvencének???!!! :S Forza Juve!

szabo2323 2011.12.26. 12:04:45

Menyen Kasic jöjön Torres asszem ö már a miszintünk föleg ha megtalája a gollövö cipelöjét :D

Ismeretlen_201466 2011.12.26. 13:43:30

Sztem képtelenség ez a kölcsön csere, nem fogjuk fizetni Torres csillagászati fizuját. Továbbá annak tudatában kellene kölcsönvenni Fernandot, hogy akármit csinál nem fogjuk szerződtetni. Ha fél év alatt 30 gólt rúgna akkor sem vennénk meg, a Chelsea 30-40 milla alatt sosem adná oda. Mi meg nem fizetnénk ennyit akármi lenne is. Így Ő sem lenne túl motivált, meg neki sztem amúgy is motivációs problémái vannak. Szal ezt hanyagolni kéne. Inkább Drogba jöjjön, még van benne 2-3 év, és eszméletlen jó csatár. Nem is értem miért nem vetődött még fel a neve.

Ismeretlen_147985 2011.12.26. 13:45:00

Semmittudó: Imádom az ilyen kommenteket, látszik rajta, hogy már annyira ideges vagy, hogy a falat kaparod, mert érdemben nem tudsz reagálni a kommenjeimre, de mégsem bírod megállni, hogy ne írj valamit. Arról már nem is beszélek, hogy nyilvánvalóan legalább 5 néven kommentelsz, mert még életemben nem láttam sehol a nevedet.

goku06 2011.12.26. 19:20:52

a jelenlegi Torrest sztem a Chelsea odaadná 30as opciós joggal.. jelenleg azzal hogy padozik többet nem érne. És ha Krasicot is belevonnánk, talán egy 15+Krasic körüli áron meg lehetne szerezni. Persze csak ha beválna ebbe a fél évbe.. és ő tényleg azt a szintet képviseli akivel meglehet a scudetto.. (az ő esete sztem hasonló lehetne Sneijder-Robben esetéhez.. leszerepeltek az előző csapatukban, de attól még világklasszisok..) Kérdés Conténak mennyire tetszik Fernando..

sean90 2011.12.27. 12:35:36

torres...hát amilyen szar egy éve nem kockáztatnék vele..inkább ha a krasicból befolyó pénzre még vagy 10-15 milliót rápakolnának akkor hummels és reus jöhetne!!! így a védelembe is jönne egy erős ember meg előre is!!! és akkor amauri iaq és toni mehetne isten hírével mert jönne helyettük reus és boriello

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása