FRISSÍTVE: Udinese - Juventus: 0-0

Mindkét csapatnak voltak helyzetei a mérkőzésen, ám végül a mindkét csapatnak megfelelő 0-0-ás végeredmény született, így a Juventus a Milannal holtversenyben a tabella élén zárta a 2011-es évet.

Udinese - Juventus: 0-0

Arturo Vidal és Leonardo Bonucci visszatért eltiltásából, ám Mirko Vučinić játékára még mindig nem számíthatott a Juventus.

Az udineieknél is akadtak hiányzók: Andrea Coda, Paulo Vitor Barreto, Emmanuel Badu sérülés, míg Mehdi Benatia eltiltás miatt nem játszhatott.

Antonio Conte ezúttal is a Napoli ellen látott 3-5-2-es felállásban küldte pályára csapatát, ahol szükség esetén Lichtsteiner lépett fel a középpályára.


UDINESE - JUVENTUS: 0-0

Összegzés:

gólok: -

sárga lapok: Basta 40', Pinzi 42', Vidal 43', Isla 49', Guidolin 47'


UDINESE: Handanovič; Ferronetti, Danilo, Domizzi; Basta, Isla, Pinzi, Asamoah, Armero; Abdi (Floro Flores 86'); Di Natale

fel nem használt cserék: Padelli, Pereyra, Piccoli, Pasquale, Doubai, Fabbrini

edző: Guidolin


JUVENTUS: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Estigarribia (De Ceglie 90'); Pepe (Del Piero 80'), Matri (Quagliarella 71')

fel nem használt cserék: Storari, Pazienza, Elia, Giaccherini

edző: Conte


játékvezető: Tagliavento

FRISSÍTVE:

A goal.com oldal szerint a játékosok a következő pontszámokat kapnák (10-ből) a mutatott teljesítményük alapján:

Buffon 6.5
Barzagli 6.5
Bonucci 6.0
Chiellini 6.0
Lichtsteiner 5.0
Vidal 5.0
Pirlo 5.5
Marchisio 5.0
Estigarribia 5.0
Pepe 5.0
Matri 4.5

Quagliarella 6.0
De Ceglie 5.0
Del Piero 5.0

A meccs embere: Handanovic (az Udinese kapusa) 7.0
A meccs citromdíjasa: Matri 4.5

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr444654893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_197458 2011.12.21. 22:14:03

Megint egy 0-0. És nem a helyzetkialakítással, a labdabirtoklással van a gond. Kéne egy jó csatár. De ezt már a visszajutás óta mondom, hogy az olyan csapatok ellen, akik betömörülnek a 16-os köré nem tudunk mit kezdeni. Kéne egy jó csatár. Sajna Matri jó, de nem elég jó. És már lehet januárban körül kéne nézni a piacon.

Drughi Di Bianconeri 2011.12.21. 22:26:43

babo, nálad befolyásolhatóbb, ingatagabb emberrel még az életben nem találkoztam :D egy poszthoz írsz vagy 5 kommentet,mindegyikben megváltoztatva a véleményedet,vagy ugyanazt az ostobaságot többször leírván...hihetetlen vagy..milyen férfi az ilyen ?...vagy , ha gyerek vagy,és így akarsz imponálni a "nagyoknak" az ok, de ha férfi , akkor elég gáz, és az életed milyen ?..asszony ?..fogadjunk papucs férj vagy...bár szerintem még nőd sincs, anyukáddal laksz :D na jó,abbahagyom,csak tényleg nagyon idegesítő vagy, húzd már le magad egy kicsit :D

Ismeretlen_149085 2011.12.21. 22:26:45

Udinében nem rossz az egy pont, némi visszaesés mondjuk tapasztalható, Pirlót rég láttam ennyire rosszul passzolni, Marchisiónak is elromlott az irányzéka a lövéseknél. Vucinic hiánya meg egyre szembetűnőbb, bal oldali veszély alig van, Esti hosszú periódusokra eltűnik. De most lehet kicsit pihenni, aztán januárban remélhetőleg újra felpörög a társaság, eddig erőn felül teljesítettek.

Ismeretlen_197458 2011.12.21. 22:44:44

Mert Drughi ne olvass neked is ezt tom mondani! Amúgy a véleményemet nem szoktam változtatgatni, és annyiszor szólok egy cikkhez ahányszor akarok. Amúgy meg a mostani hsz-emmel meg mi volt a baj? Nem értem, de mindegy!

Ismeretlen_128760 2011.12.21. 22:56:57

Igen, Pirlo egyértelműen gödörben, ahogy Matri is. Klasszis szélső teljesítmény még mindig nincs. A legjobb még így is Pepe, akinél csak idő kérdése a komolyabb visszaesés (azt hiszem mindenki tisztában van vele, hogy erőn felül teljesít) A szomorú az, hogy a második legjobbunk a széleken, a jobbhátvéd Lichtsteiner, de hát ő sem a Dani Alves... Égető szükségünk lenne, egy olyan játékosra, aki stabilan hozni tudja Krasic tavaly eleji teljesítményét! Lassan csatárproblémáról is beszélhetünk, de nagyon remélem, hogy a Q-Vucinic-Matri trió hozni fogja amit tud!

Tony 2011.12.21. 23:26:57

1. Udinese 1 kicsit túl lett értékelve. Nem nézem minden meccsüket,így nem tudom mások ellen hogy futballoznak,de a meccs egészét figyelembe véve ütnünk kellett volna őket. 2. Matrinak egyértelműen padoznia kell pár meccsen és Q-nak kell kezdeni. Előbbi kicsit elvesztette a fonalat. 3. Összességében nem lehet panaszunk,hiszen az első helyen búcsúztatjuk 2011-et. Mindemellett meg kell jegyezni,hogy a 7 döntetlen túl sok. A lejátszott mérkőzéseink több,mint 75%-án jobbak voltunk,mint az ellenfél és mégsem jött a győzelem. Ennek okát kell megvizsgálni. Továbbra is tartom,hogy remek a csapatszellem,a játék is,de a Juve jelenleg nem több egy jól összerakott munkáscsapatnál. Ezért úgy gondolom,hogy idén még a Milan lesz a bajnok,de remélem sikerül megfelelő egyénileg is jó képességű játékosokat igazolni nyáron akikkel még előrébb juthatunk.

Ismeretlen_128760 2011.12.21. 23:39:37

"Továbbra is tartom,hogy remek a csapatszellem,a játék is,de a Juve jelenleg nem több egy jól összerakott munkáscsapatnál." Ezzel maximálisan egyetértek! Kb 3-4 klasszis választ el minket az igazán nagyoktól. (a Milan-t is közéjük sorolhatjuk) (a félelmem csupán az, hogy majd megint elbaszunk egy rakat pénzt ilyen Vucinic, Boriello, Elia félékre...)

zsigadani 2011.12.21. 23:48:23

nem kell itt előre vészmadárkodni. pihennek egyet a fiúk aztán újult erővel zúzunk le megint mindenkit. sok csapat szeretne hazamenni udinéből egy döntetlennel. sztem nem rossz ez az eredmény egy olyan csapat ellen aki kb ki sem mozdul a 16osuk előteréből. volt már egy-két ilyen meccsünk, azoknál siekrült behúznunk a 3 pontot most sajna nem. de még így is ott vagyunk az első helyen holtversenyben a milánnal. és ha nem olvastátok volna még Békés Sándor FORZA JUVENTUS című könyvét akkor ajánlom fugyelmetekbe ugyanis van benne pár ,,meglepetés scudetto,, amire senki sem gondolt volna és mégis bekövetkezett. és ez akár ebben a idényben is megtörténhet. nem mindig szükségesek akkor sztárok egy csapatba, csak legyenek összeszokva és úgylátom hogy 1-2 emberek kivételével ez a csapat egyre jobban összecsiszolódik. FORZA JUVE!!!

mJz. 2011.12.21. 23:50:11

juve27: Ez az Elia félékre szöveget ellehetne felejteni végre.Conte kijelentette, hogy szüksége van rá és nem azért nem játszik mert egy bot. Elia klasszis játékossá válhat nálunk.

Lakatos Di Natale 2011.12.21. 23:50:59

Pont az a klasszis húzás, az a fifika az a trükk hiányzik a csapatból meccsek óta amit a sokak által bírált Mirko Vucinic nyújt...Egy igazi zseni ott elől, minden labdába érése életveszély. Én azt gondolom kell ide Vucinic, hogy masszívabb támadójátékunk legyen

Ismeretlen_108746 2011.12.21. 23:51:15

@Tony: Maximálisan egyetértek. "A lejátszott mérkőzéseink több,mint 75%-án jobbak voltunk,mint az ellenfél és mégsem jött a győzelem. Ennek okát kell megvizsgálni." Véleményem szerint ez egyértelműen a középpálya kreativitásának, s az igazán minőségi támadók hiányából fakad. A középpályának a 32 éves, mostanra láthatóan kifulladt Pirlo próbál kreativitást adni, elöl pedig szintén középszerű csatárok próbálnak betalálni a kapuba, nem sok sikerrel. Matri egy komoly európai csapatban a cserepadra sem férne. 27 rúgott gól 16 meccsen egy holtversenyben a bajnokságot vezető csapattól elképesztően vékony teljesítmény. Az okokat itt kell keresni.

gyorijuventuno 2011.12.22. 00:00:49

Taktikával , hozzáállással alapvetően nincs baj , csak látszódik csapaton a hol vannak gyenge pontok... mit sok mindenki jól lát. Az a baj , hogy minőségi és klasszis játékosokat hozzunk eme posztokra elég sok pénz kell és Marotta nem arról híres kinyitja a pénztárcát.. Meg kell barátkoz a köztes megoldásokkal... Szívem szerint szívesen látnék csapatban Cardozo ( benfica), Hummels (Dortmund) , Kolarov (Man.cty)....stb ,de sajna amennyit érnek ezek a játékosunk nincs rá elég vagy nem akarunk ennyi pénzt kiadni...

Ismeretlen_220870 2011.12.22. 00:02:17

Jobbak voltunk...Ismét...Nagyobbrészt mi támadtunk. De a helyzetkihasználás megbosszulta magát. Ha Quagliarella kezd, lehet hogy rúgott volna egy gólt. Estigarribia nem meggyőző. És a csapat is belefáradt ebbe az őszbe. De tekintsünk előre és nézzük a pozitívumokat: a mentalitás nagyon jó, a csapat a 3. helyezett otthonában is győzelemre játszott (+ Conte még a vége felé is csatárokat hozott be). Veretlenek maradtunk, és pontazonossággal telelünk az első helyen. És ha a csapat tovább fejlődik, meglehet a dobogó, vagy még több is. Ha nem igazolunk a szünetben, akkor azért necces lesz. Bár ki tudja, Conte most ősszel is csodát művelt, várjuk a további csodákat. Respect Conte!

Lakatos Di Natale 2011.12.22. 00:12:16

Annyit még én is el akartam mondani, hogy ebben a félévben bátran és szívesen ültem le Juve meccseket nézni, igazából bárki ellen volt esélyünk a győzelemre. Ez már önmagában fejlődés, én összességében elégedett vagyok a szakmai munkával és a csapat teljesítményével. Őszi 3 legjobb: Lichtsteiner Marchisio Barzagli

Victor90 2011.12.22. 00:47:00

Ez a meccs számomra azt bizonyította be,hogy Vucinic nagyon hiányzik a csapatból!Egyébként Udine-ből jó az 1 pont,de nyernünk kellett volna!Buffon-nak szinte dolga sem volt!A hazaiak abba bíztak,hogy 1 kontra után Di Natale betalál.Matri nagyon gyenge volt,Pirlo is halovány volt!A többiek hozták az átlagost,ami kevésnek bizonyult...!Ez van.

ToTTy 2011.12.22. 01:00:41

A meccset sajnos nem láttam, de a 0-0 nekem is elfogadható eredmény az Udine otthonában, ismerve a mostani formájukat (na meg ez is jobb, mint tavaly állandóan 1-1-et játszani). Az meg hogy nincsenek sztárok, nem lehet hogy probléma, de koránt sem baj. Majd érnk azzá itt egyének - na ez csak álom jelenleg. :) A nyári átigazolások után a legtöbben az 5. helyre várják a juvét, és bár ez nem az idény vége, de azt hiszem várakozáson felül zártunk, ami jó. A csapatot látjuk fejlődni, a játékosok motiváltak, Conte fel tudja őket tüzelni stb. Szerintem a 7 döntetlen is bele fér - még ha nem is jó - de ne felejtsük el, hogy a kezdő csapat fele 4 hónapja van a klubnál, a csereped majdnem ugyanígy néz ki. Nem volt magja acsapatnak a nyáron, most azért ez is kirajzoldik, hogy van. Posztokat kell megerősítenünk és - ellentétben a tvaszi csapattal - most nem kell teljes vérátömlesztést végezni majd rajtuk. Ez mind-mind fejlődés. A stadionunkban egyre többféle reklám látható, ami befektetőket jelent, tehát pénz is jön. Calciopolli is halad - ha mi nem is tisztázódunk soha, de szarban a sintér is :) És ami tényleg a legnagyobb fejlődés, hogy várom a meccseket, ismét örjöngök rajta, ugrálok és ordítok mint egy idegbeteg a gólok után (és már egy klaviatura is bánja ezt) mert van egy szerethető csapatunk. Eddig is, de most még inkább büszkén vállalom a klubbomat, de még sorolhatnám. Ha bele gondolunk tényleg van fejlődés, és van még hiányosság is, de Róma sem 1 nap alatt épült. Most jön DEl Neri szállóigéje zárásul (csak mert most már igaz is): "Jó úton járunk!" :)

pite 2011.12.22. 02:03:33

Valaki megírná, hogy az olasz bajnokságban pontegyenlőség esetén mi a helyzet a tabellán? Csak mert a Nemzetisport azt írja, hogy a Milan telel az első helyen, míg az olasz lapok azt, hogy a Juve...Ilyen téren inkább hiszek az olaszoknak azért...:) (persze nem mintha sokat számítana, csak érdekel)

Tony 2011.12.22. 03:58:14

Miközben zajlik a bajnokság, az azonos pontszámmal rendelkező csapatokat a gólkülönbség rangsorolja. A végelszámolásnál azonban az egymás elleni eredmény dönt. Magyarul jelenleg első a Milan, ha viszont most lefújnák a szezont, a Juve lenne a bajnok.

Tony 2011.12.22. 04:06:57

Bár ahogy látom, az olaszok most is az egymás elleni mérleg alapján rangsorolnak, úgyh fogadjuk el azt. Ugyhogy náluk első a Juve. :)

Petike007 2011.12.22. 07:40:47

Tegnap, szerintem nagyot játszott a csapat! Akárki akármit mond, Esti nagyon jól védekezett, neki és Forestnek is köszönhetően, kinyírtuk az Udinese szélső játékát, ami elég nagy fegyvertény. Továbbá Matrit igaz, hogy hamarabb le kellett volna hozni, mert indiszponált volt( megint). Viszont nem tudjuk, hogy Q milyen állapotban volt. Conte lenyilatkozta, hogy személyesen tudja milyen egy keresztszalag szakadás, így csak fokozatosan fogja játékba engedni. Elia padoztatása, szerintem pusztán pedagógiai célzatú. Nyáron mindenki tudja miket nyilatkozott, és valljuk be elég flegma volt a hozzáállása. Most nevelve van a fiú, hogy ne legyen primadonna! Conte okos, és tudja mit csinál. Ha másodikak leszünk a végelszámolásnál jön nyáron 2-3 nagy sztár, és jöhet a BL negyeddöntő! :)

Ismeretlen_177028 2011.12.22. 07:43:40

Nekem is tetszett mutatott játék, volak helyzeteink megint, de nem tudtuk belőni őket, ez meccsek óta probléma, ezen kell változtatni jövőre. Az eredménnyel elégedett vagyok egyébként, ami viszont állatira szúrja a szemem, hogy a mocsok sintér már csak 8 pontra van mögöttünk. Ez csak azért zavaró, mert volt az már 14 is.

tataboy 2011.12.22. 08:06:28

Torres kell ide meglássátok! :D

turorudi 2011.12.22. 10:00:02

legkésőbb nyáron kell egy klasszis csatár! a milan jelenleg 1 darab ibrával jobb nálunk! ha nekünk is lenne egy top10-es csatárunk, ezt a meccset is behúztuk volna 1 góllal, a helyzetek megvoltak, csak hiányzik a kegyetlen befejezés:) egyébként ha mirko játszott volna, akkor ő hagyja ki a helyzeteinket... nem mind1!? nem gondolom, hogy tegnap lőtte volna meg a 3.(!) idei gólját. nekünk klasszis csatár kell, mert jelenleg csak jó csatáraink vannak!

vizi8 2011.12.22. 10:01:05

Sajna Vucinic sem hozott volna előrelépést, mivel Matri már hetek óta képtelen egy passzot úgy átvenni, hogy ne pattanjon tőle el 2-3 méterre. És a feltűnőbb, hogy a passzainak 60-70%-a ellenfélhez megy, pedig rövid passzokról van szó.

007 2011.12.22. 10:20:36

vizi8 Az nem zavar hogy Matri azóta fos amióta nincs Vucinic? És ez igy van

vizi8 2011.12.22. 11:01:51

007 Nem hiszem, hogy Matri azért nem tudja átvenni a labdát mert Vucinic nincs a pályán. Az pedig teljesen abszúrd hogy azért nem TUD passzolni mivel Vucinic nincs a pályán. Az már más kérdés, hogy Vucinic rengeteg labdával tömte Matrit, amiből sajna csak igen kevés lett értékesítve. Sajna azt be kell látni, hogy Matri nem egy labdazsonglőr. Q még most lehet hogy nem bír ki egy teljes meccset, de biztosan jobb lesz mint Matri, Ezen felül mindenképpen szükség lenne ehez a felálláshoz egy vérbeli befejező csatárra. És egy kreatív kp-ra Pirló helyettesének.

Ismeretlen_164215 2011.12.22. 11:25:53

Ahogy olvasom a nyilatkozatokat, mindenki büszke a csapatra, pedig szerintem ez lenne a minimum egy Juventustól. Oké, hogy az Udinese eddig mindenkit elpáholt otthon, de akkor se kellene túlértékelni ezt az egy pontot. Valahogy Conte nagyon rámegy ezekre a döntetlenekre. Dicséretes, hogy Nápolyban, Rómában és Udinében is meglett az egy pont, de akkor is kevésnek érzem ezt így. Becsületére válna egy kis vagy középcsapatnak, de ez a Juventus, nem? Vagy az utóbbi két hetedik hely következtében ez már nem Olaszország (egyik) legnagyobb és legeredményesebb futballklubja?

Type-R 2011.12.22. 11:36:17

venemberrel értek egyet. Szép meg jó, hogy veretlenek vagyunk, csak nehogy a sok döntetlennek igyuk meg a levét a végén. Valahogy nekem sem úgy tűnt, hogy mindent megtesz a csapat a győzelemért, kicsit kényelmesre vettük a figurát. Pepe is csak bandukolt lefelé, amikor lecserélték, mintha otthon játszanánk és győzelemre állna a csapat.

buub 2011.12.22. 11:39:31

@venember83: Az oké, hogy ha globálisan nézzük, akkor persze, hogy ez kevés, és minden meccset nyernünk kellene, mert hát mi vagyunk a nagy Juventus. Sarkítva, de ezen az elven, akkor ma Makedóniának kellene uralkodni a világon, mert a valaha volt legnagyobb birodalmat ők építették fel. De a világ nem így működik. Előző évek igencsak befolyásolják a csapat jelenét, jelenleg pedig messze az elvárások felett teljesít a csapat. Persze, hogy nem az a cél, hogy ezen a szinten maradjunk, de látszódik a fejlődés és sokkal többet mutat a csapat, mint a közelmúltban bármikor.

Ismeretlen_164215 2011.12.22. 11:51:14

@buub: Ha már említetted a fejlődést? Én a szezon eleje óta egyre erőltetettebb, izzadságszagú de sík játékot látok, amin csak az igyekezet és akarat látszik. Ez persze több, mint amit előző években láthattunk, de szezon közbeni fejlődésnek semmi nyoma, és ugye az is kellene, ha tényleg egyről kettőre akar lépni a csapat.

buub 2011.12.22. 11:59:14

@venember83: Én látok fejlődést. Egyszerűen csak elfáradtak a játékosok mostanra, mert Conte elég kevés emberrel dolgozik.

-Ferike- 2011.12.22. 12:18:55

Matri lepontozását igazából nem értem. Oké, hogy nem rúgott gólt, oké, hogy nem megy neki amúgysem, de voltak olyan megmozdulásai, amiket itt mindenki a nagy Del Pierotól várna. Pedig ő már a múlt, sajnos. Ha tegnap este Elia állt volna be helyette, azt mondom, hogy sokkal nagyobb esélyünk lett volna. nincs már meg benne az az átütőerő, a lendület, ami az ilyen meccsek eldöntéséhez kellenek. Pár kulcsjátékos (Licht.,Vidal,Pirlo,Marci) játéka ledöbbentett az elmúlt pár meccsen. Sokkal inkább velük, mint Matrival kellene foglalkozni, én nem láttam még ennyi passzhibát egy élvonalbeli meccsen, és ez nem egy ember hibája, az egész csapaté. Nem kiszorított helyzetből passzhiba, még nem is futtából passzhiba, hanem állóhelyből... ezeken kell előbb elgondolkodni, a Scudetto szót meg eltenni még a következő szezonra, mert jelenleg nem reális, ugyanakkor valószínűleg egy BL-helyre legalább jó lesz.

Ismeretlen_220870 2011.12.22. 12:27:53

@venember83: szerintem is van fejlődés. Elöl vagyunk és győzelemre játszunk minden meccsen. De még van hova fejlődni.

vizi8 2011.12.22. 12:31:24

-ferike- Ha rendesen végignézted a meccset, akkor láthattad hogy Vidál talán 2 ha nem 3 ember helyett szántotta a pályát középen.Licsi és Pirló borzalmasan fáradtnak tűnt csak nem értem miért.

Victor90 2011.12.22. 12:36:07

Ennek a mai Juventus-nak nem lehet semmi más célja csak az,hogy végezzünk az első 3-ban!Ennek megfelelően jól halad a csapat!Vannak még mindig hiányposztok,de ezeket a lyukakat,legkésőbb nyáron befogjuk tömni(vagyis nagyon remélem).Eddig kellemes meglepetés a csapat,mint ahogy Conte is az!Bár az is igaz,hogy még cserélni nem tud,és a törpe olasz(Giaccherini)erőltetését nem értem még igazán! venember83!Szerintem egyáltalán nincs túlragozva ez az 1 pont!Egyszerűen csak örülnek a játékosok,és Conte is,hogy túl vannak ezen a meccsen is,és nem kaptunk ki(idegenbe)!Arról pedig ne feledkezzünk meg,hogy tavasszal pedig szinte minden rangadónkat,hazai pályán fogjuk játszani.Mondjuk ez még nem garancia arra,hogy verni fogjuk otthon az Udine-t,Lazio-t,Roma-t,Napoli-t,Inter-t,de ilyen őszi sorsolás után a 2-dik helyen fordulni,nem kis dolog(szerintem).Bízzunk a további sikerekben!Forza Juve!

Ismeretlen_147985 2011.12.22. 12:38:57

"(a félelmem csupán az, hogy majd megint elbaszunk egy rakat pénzt ilyen VUCINIC, Boriello, Elia félékre...)" Bár még 1 óra sincs, de kétségtelen tény, hogy eddig ez a komment a napom fénypontja... Ha Vucinic félékre basszuk el azt a rakat pénzt, akkor csak nyugodtan.

vizi8 2011.12.22. 12:59:41

mmartin91 Most egyet kell értsek veled. Mindenki személyes kedvenceket akar látni, kivéve Conte Ő csapatot akar építeni a saját elképzelése alapján.

Ismeretlen_177028 2011.12.22. 13:03:57

Nem értem, mit kell Vucinicen lovagolni. Egy csatár, akit sokan túlértékelnek, sokan meg lehúzzák ok nélkül. Nem egy klasszis, de nem is egy rossz csatár, pont beleillik a Q-Matri duóba. Idén mondjuk inkább visszavont támadót ill. szélsőt játszott, szóval a góltermelést szerintem nem lehet számon kérni rajta. Tény, hogy hiányzik a csapatból, de azt nem hiszem, hogy olyan sokminden múlna rajta, hisz van neki is rossz napja, és akkor eséllyel pályázik a "meccs citromdíjasa" címre.

Ismeretlen_108746 2011.12.22. 13:44:17

Sok igazság van abban, amit venember83 írt. Tényleg szép az 1 pont az Udinese otthonában, s maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel (a játékkal nem). Az Udinese egészen eddig 100%-os teljesítményt produkált, ami komoly dolog, de ha kicsit megkapargatjuk, azért azt látni kell, hogy komoly skalpokat nem gyűjtöttek ezeken a meccseken. A nagyok közül egyedül a Roma-t verték, nem játszottak még udinében a Lazio, Napoli, Milan, Inter négyessel. "Makedóniának kellene uralkodni a világon, mert a valaha volt legnagyobb birodalmat ők építették fel. De a világ nem így működik." Ugyan erősen OFF, de ha már történelem, az egykori Makedóniának meglehetősen kevés köze van a jelenlegi Macedóniához. A valaha volt legnagyobb birodalom pedig nem akkor, és nem ott jött létre.

Juveeee 2011.12.22. 13:55:08

mmartin91 te bele vagy buzulva vucinicbe, valaki egy rossz szót már csak gondol róla, te ugrasz :D

Juveeee 2011.12.22. 14:07:31

egyébként érdekes, hogy a juvénak kellett alkalmazkodnia az udinese játékához nem pedig fordítva. mintha az udinese lenne a "nagy csapat"

-Ferike- 2011.12.22. 15:59:21

vizi8 ezt én is láttam, sőt, ezért is szeretem, ezért nem is hiányzik még a tavalyi Melo sem, viszont a futáson és néhány szerelésen kívül nem sokra emlékszem hőstetteiből, főleg olyanokra nem, amit a labdával művelt. Én olyanokat szeretnék már látni tőle, amit még a bemutatkozásán, távoli bombákat(gólokat), jó passzokat. Ha ezek meglesznek, egy szavam nem lesz rá sem. A Vucinic témához pedig: Vucinic ebben az elől letámadunk játékban tökéletes, nem véletlenül Conte cseréi általában csatárok, ebben a szisztémában a megszokotthoz képest ők kapják a legnagyobb terhelést, nem mindenki születhet úgy, mint a 4tüdővel rendelkező Lichti meg Vidal. Vucinic emellett a tipikus Alex-Trez összjátékokra emlékeztető dolgokat tud művelni Matrival, erre vezetném vissza Matri rossz formáját is, mert Pepe mint visszavont csatár... akkor sokkal inkább Elia, ha meg Pepének mindenképpen játszani kell, akkor ebben a szisztémában Esti helyén képzeltem volna el.

tigana 2011.12.22. 16:01:25

Veretlenek vagyunk,jön egykis szünet kipihenink magukat a srácok aztán mégjobban összehangolódnak és egy top csapat lehetünk !!

Ismeretlen_201466 2011.12.22. 16:07:31

Sajnos láthatóan elfásultak a félév végére a játékosok. Ez azért rossz jel, mert csak egy fronton kellett helytállni, mi lesz így jövőre? Amúgy rosszabbat vártam a csapattól, elégedett vagyok Conteval is, a hozzáállás rengeteget javult.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása