Moggi szerint Conte lökést ad a csapatnak

Luciano Moggi híres arról, hogy megoszotja gondolatait az olasz futballról -akkor is, ha nem kérik. Most a Juventus és Inter teljesítményére is kitért.

Luciano Moggi

A korábbi Juve igazgató az Conte-éra kezdetét és az edző, teljesítményre való befolyását vette górcső alá.

"A Juventus csodálatosan brilliáns volt a Parma ellen az új stadion miatt lelkesedés miatt. Sienaban már sokkal nehezebb volt nyerni."

"A csapat természetesen nem játszott szép játékot és a meccs végén egy döntetlen lett volna igazságos." - kezdte Moggi.

"Még mindig azt gondolom, hogy a Juventus egy olyan csapat, amely kissé a Milan és a Napoli szintje alatt található."

"Bár az olyan győzelmek, mint ez, amikor úgy nyersz, hogy nem játszol jól, nagy magabiztosságot tudnak adni. Conte egy nagy adag lelkesedés hozott a Juvehoz, a heves személyiségének köszönhetően."

"Döntő fontosságú a jelenléte, morális lökést adott vasárnap is a játékosoknak a félidőben."

Moggi kitért Luis Enrique-vel kapcsolatos meglátására is, miszerint hiba volt azt mondani, hogy a Roma jól játszott az Inter ellen szombaton, mert ez azt sugallja, hogy a Giallorossi nehéz időszakban van.

Emellett kritizálta a Milant, amiért az rossz taktikát választott a Napoli ellen. Azonban a leginkább megvető véleménye az ősi rivális, Interről volt.

"Az Inter most nagyon kevés, gondoljanak csak arra, milyen pocsék játékkal veszítettek a Palermo ellen múlt hétn, míg ugyanazt a Palermot legyalulta az Atalanta Bergamoban a hétvégén."

"Most teljes zűrzavarban vannak, különösen Massimo Moratti elnök úr." - zárta sommás mondandóját a transzferguru.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr724654735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása