Alex örömmel csatlakozna

A Chelsea brazil védője, Alex az olasz televíziónak úgy nyilatkozott, hogy "örömmel elfogadná" a Juventus ajánlatát, de csakis egy hosszú távú szerződés keretében. A brazilt már hetekkel ezelőtt is kapcsolatba hozták az olaszokkal, és mostanra úgy tűnik, minden sínen halad az igazolás felé.

Alex

"Amikor vissszaérkeztem a Chelsea-hez hallottam a Juve érdeklődéséről, de ahogyan tudom ez csak egy kölcsönszerződés lenne. Ez nem megfelelő sem nekem, sem a klubomnak. Az ügynökömön keresztül tudom, hogy él a kapcsolat a Juve vezetőivel. De sem én sem a Chelsea nem érdekelt a kölcsönszerződésben." - mondta a Sky Sport Italianak Alex.

"Figyelembe véve, hogy 29 éves vagyok, ez lenne a megfelelő időpont, hogy kössek még egy utolsó nagy szerződést és Európában maradjak még legalább 4 évre. Még kétéves szerződésem van a Chelsea-vel, de eddig nem tárgyaltunk a hosszabbításról."

"Ez az, amiért ha egy négyéves szerződést kínálna a Juventus, örömmel elfogadnám. Szeretnék Olaszországban játszani, és remélem ez az álom most valóra válik. Igazán szeretem az olasz futballt. Egyszer már részt vettem a Milannal orvosi vizsgálaton, de sajnos nem sikerült megegyeznünk."

"A Juventus mindig is különleges volt. Néhány éve játszottunk a Juve ellen, akkor beszéltem Amaurival és Diegoval is, akik nagyon pozitív dolgokat mondtak a klubról és arról, ahogyan megbecsülik a játékosokat."

"Ezért, amikor hallottam a nevemet összefüggésben a Juveval, azonnal mondtam az ügynökömnek, hogy ez egy nagyszerű lehetőség lenne nekem. Új tapasztalokat szerezhetnék az olasz fociban.

"Most a Juven múlik minden. Ha a megfelelő ajánlattal állnak elő, nem hiszem, hogy nehéz lesz egyezségre jutni a Chelsea-vel. Bár, ha még mindig ragaszkodnak a kölcsön ötletéhez, akkor igazán problémás lesz." - zárta mondanóját a védő.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr344654205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9915) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4140) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása