Kik lesznek az érkezők?

A La Gazzetta dello Sport arról ír ma, hogy a Juventus két fontos célpontja van az idei mercatora, nevezetesen egy középső védő és egy középpályás.

Antonio Conte

A hátvédsorba a kiszemelt Alex (Chelsea), Vidic (MU) vagy Bruno Alves (Zenit), mindannyiukat irdatlan nehéz lenne leigazolni, többnyire anyagi megfontolások miatt. A fiatal Coatesre (Nacional) valószínűleg inkább egy hosszútávú befektetésként lehet tekinteni, míg Lugano (Fenerbahçe) túl a karrierje csúcspontján, ma már kissé lassúnak számít.

A másik posztra kiszemelt Elia (HSV), akiért talán éppen most tesz ajánlatot Marotta a Gazzetta szerint 7 millió, más források szerint 8 millió euróért. Valamint tarsolyban van még a középpálya szélének megerősítésére Vargas (Fiorentina), Afellay (Barcelona) és Perotti (Sevilla) is.

Az újság arról számol be, hogy a lyoni Michel Bastos csak az utolsó ezen listán.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr134654162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_147985 2011.08.08. 12:23:59

Vidic nem is értem hogyan jöhet szóba egy Juventus blogon, Bruno Alves nem érdekli Marottát, Alex pedig szerintem nem akar távozni Londonból. Lugano-nak én nem igazán örülnék, viszont Coates-nek annál inkább. Ő lenne a lehető legjobb megoldás. A középpályásokat már nagyon sokszor túltárgyaltuk, úgy tűnik Vargas és Elia között dől el a dolog. Remélem előbbi érkezik.

Drughi Di Bianconeri 2011.08.08. 12:26:04

Type-R, Perotti a Sevilla és nem a Valencia játékosa ! elég elgondolkodtató ez a lista, például: Bastos utolsó helyen áll ?!...a lehető legjobb játékos pedig a piacon erre a posztra,eleve max C.Ronit, ó,Riberyt sorolnám elé,Maloudaval nagyjából 1 szinte, szóval a világ elitjének része,mint balszélső,ezért nem értem miért utolsó helyen áll,mikor "rongyos" 15 Mért el lehetne hozni, lehet hogy Conte tényleg nem szívleli a feketéket ? a belső védő probléma egy érdekes kérdés,ha érkezik valaki,akkor Bonucci távozik,vagy Chiellini kimegy bal szélre,amit én támogatnék is,hiszen Chiello nagyon jól tud teljesíteni bal hátvédként,főleg,ha a középső védők hibáit nem kell folyton kijavítania...Vidicet remélem poénból írták le, a világ jelenleg talán legjobb belső védője,a United csk-ja, jó pár évig nem fog Ő még onnan eljönni,főleg nem a mi kedvünkért...Alexet olyan félmegoldásnak tartom,nem rossz védő,de nem is jó, sokkal jobbak is vannak tőle,mint például Bruno Alves,na az Ő érkezését nagyon díjaznám !....Coates tényleg a jövőt szimbolizálhatná,van benne potenciál,pár év múlva akár védő-klasszis is lehet...úh. nálam vagy Ő vagy Bruno Alves...vagy mindkettő :)

Kotrevák Kelly 2011.08.08. 12:26:05

Gyakorlatilag a mercato előtt hangoztatott nagy nevek közül egyik sem jött. (persze gondoltam) Bastos is csak az utolsó a listán... Tisztára olyan, mint egy magyarországi választási kampány. Fűt-fát ígértek, aztán nem lesz belőle semmi. Sorba jöttek/nek a b,c,d tervek. Szal b/c/d tervekkel fogjuk megkezdeni az újévet. A védelemből grosszót, grygerát meg mottát (főleg ez utóbbi kettőt) már rég úgy kellett volna kibaszni, mint macskát szarni! Ha nem lesz változás, idén ismét a védelem lesz a gyenge pont. A középpálya sem lett túl acélos a tavalyihoz képest. Eddig. Halvány lila dunsztom sincs, h hogy fogunk muzsikálni a múlt szezonhoz képest?

Ismeretlen_108746 2011.08.08. 12:29:54

Egy Coates-Vargas duóval nagyon elégedett lennék, s bizakodva várnám az új szezont. Mindkét játékos értelmezhető áron megszerezhető volna, s nagy erősítést jelentenének. Szó nincs arról, hogy velük anyagi értelemben, erőn felüli áldozatot kellene hoznia Marotta-nak.

gyorijuventuno 2011.08.08. 12:39:19

Hát igen Vargas és Coates akik legjobb megoldások lennének de nem értem pl dortmund belső védőpárosa közül miért nem merül fel egyik sem ... De ha jön Vargas és Coates akkor nagyon nem panaszkodhatunk hisz melete jött egy Vidal és Lichtsteiner ... minőségi igazolés és Vucinis és Pirlo még talány nekem de ha bejönnek akkor 6 minőségi igazolást huztunk meg mi azért nme rossz csak hát minimum Amauri-Iaquinta -Motta- Martinez 4 esnek mennie kell!!!

rmc 2011.08.08. 12:44:31

Vidic, hogyne... az Affelay-sztori is kacsa, Lugano meg sosem volt egy szélvész játékos, de ebben a hígfos Serie A-ban még Isten lehetne így is (Mellberg sem volt rossz, pedig nála még egy részeg meztelencsiga is gyorsabb volt)

Ismeretlen_136749 2011.08.08. 13:09:04

Drughi Di Bianconeri: valóban elírtam, javítva. kösz!

Diego2889 2011.08.08. 13:13:50

szerintem a világon mi vagyunk az egyetlen csapat, ahol ezen a listán Bastos az utolsó ember.. szánalmas..

Drughi Di Bianconeri 2011.08.08. 13:29:56

Nincs mit, mindenkivel előfordul :) van egy olyan rémképem,hogy eltöketlenkedi Marotta Bastost, és Őt meg leigazolja az Inter...na akkor nagyon pipa lennék..nyilván elfogadná az ajánlatukat,hiába udvarolt körbe minket pár hónapja...nagyon rossz érzéssel töltene el a merda színeiben látni őt, egy egymás elleni meccsen...főleg ennyi hónap spekuláció után...

goku06 2011.08.08. 13:30:18

@Drughi Di Bianconeri: Bastos miért lenne a TOP5 szélső kp-ben a világon? :D Meg hogy csak CR és Ribery van előtte a rangsorban? azért ne sztároljuk már ennyire Bastost.. szerintem is jó vétel lenne, főleg ennyiért, de mindenki úgy viselkedik vele mint valami aranylabda esélyes játékossal.. hányszoros brazil válogatott? hány éves? Egyetértek hogy nagy erősítés lenne, de ne sztároljuk már ennyire.. más játékosoknál (pl Rossi) is felvetődött hogy ha akkora játékos lenne akkor ilyen áron más csapat is érdeklődne utána. Bastos nem akkora világsztár mint itt sokan írják róla. Elismerem jobb mint Elia-Perotti, de azért ne mondjuk már azt hogy a világ legjobbjai közt van. Ha Vargas érkezik helyette nem jártunk semmivel sem rosszabbul.

Drughi Di Bianconeri 2011.08.08. 13:36:17

goku06 : erőteljesen megfogalmazódik bennem a kérdés,hogy vajon nem csak azirányú csalódottság mondatja ezt veled,hogy Bastos már tuti nem lesz a JUVE játékosa...ezért elkezded szidni..tipikus magyar mentalitás... kíváncsi vagyok szerinted kik a legjobb bal szélsők...Afellay,Dzsudzsák,Bale ?...ne ne nevettess...Dzsudszáknak volt egy olyan nyilatkozata,amin nem tudtam eldönteni,hogy írva röhögjek,vagy égjen a pofámról a bőr, mi szerint: Ő -balázs- a Top 5 bal szélső a világon, és Afellayt,meg Balet sorolta maga elé...Riberyt,C.Ronit,Bastost,Vargast meg sem említette...ezek után -meg egyébként is- engedtessék már meg nekem,hogy igenis Top játékosnak tartsam Bastost,nem kell egy véleményen lennünk,de légy szíves mondd el,hogy szerinted kik a legjobb bal szélsők ?

Ismeretlen_102246 2011.08.08. 13:37:04

Az a nagy helyzet, hogy ennyi Conte és DN között a különbség, már ami a kért játékosokat illeti. Ha ui. igazak a hírek, akkor Conte volt az aki megtorpedózta a Bastos iránti érdeklődést és Ő helyezte hátra a sorban a brazilt. Másrészt Conte nem rasszista és még csak nem is brazil ellenes, mert bár nem Bastos az első kiszemelt, de Elia neki jó lenne, aki jóval feketébb Bastosnál. Továbbá bár Melo elment és Bastos sem az első a kívánt bal szélső listán, de a hátvéd poszton az első helyek egyikén Alex található, aki történetesen brazil. Szóval ha ezek igazak, akkor Contéról minden kijelenthető, de az nem, hogy rasszista, vagy brazil ellenes. DN kérte volna Pastorét és Bastost, ezért merült fel e két játékos neve még tavasszal. Egyszerű a szitu. Conte más felállásban játszik, mást szeretne, így az ilyen játékosokra vagy nincs szüksége (Pastore, aki bár mindenhol jó, de legjobb otthon, azaz a támadó kp poszton), vagy valamiért nem lát bennük, annyit mint DN (Bastos esete)... Eljutottam odáig, hogy azt mondjam: toldozzák be a lyukakat, akár Eliával és Luganoval is. A Holland vonal legutóbb Davids révén bejött. Az uru oldal pedig mindig is erős volt a Juvéban. Persze nyilván, ha választani lehetne, akkor azt mondanám, hogy Bastos és Alex, de mivel nem vagyunk ebben a kétségkívül szórakoztató és idegnyugtató helyzetben, ezért el kell azt fogadni, amit főznek nekünk. Illetve reménykedhetünk, hogy minimális erősítéssel Conte képes lesz elkezdeni egy olyan munkát, mint az öreg Alkesz az MU-nál, aki jelenleg egy igen olcsó és fiatal kerettel is képes verni azt a City-t, ami szarrá költekezte magát ismét. Ez a remény maradt és más nem.

Diego2889 2011.08.08. 13:37:30

hát számomra is benne van a top 5ben Bastos.. Ribery? hát én nem tudom sokan mit szeretnek benne, a brazilt sokkal többre tartom.. Mielőtt valaki belém köt elmondom h Bastost nagyon rég óta ismerem és sok meccsét láttam.. Riberyt is jól ismerem, mivel sok barátom nagy München szurkoló.. Szóval teljesen reális képet alkotok Bastosról, azaz nem vagyok elfogult vele kapcsolatban..

Ismeretlen_102246 2011.08.08. 13:41:19

Egyébként érdekesek a külföldi fórumok... Például a goal.com-on valamiért sokan Eliáért vannak oda és Bastost is még Vargas mögé sorolják. Nagyon kevesen vannak más véleményen. Itt meg fordított a dolog. Ez a ritka esetek egyike, amikor a külföldi és itthoni vélemény ilyen szinten eltér.

Ismeretlen_108746 2011.08.08. 13:43:45

Igazából nem is önmagában az a fontos, hogy Bastos valóban benne van-e a legjobb 5 játékosban a posztján. Bastos olyan minőséget képvisel, amire a mai Juventus-nak égetően szüksége van, s a brazil még egy a jelenleginél sokkal erősebb Juventus-ban is alapember lehetne. Az sem mellékes, hogy míg a többi top játékosért horribilis összegeket kellene fizetni, Bastos "potom pénzért" megszerezhető lenne (lett volna). Minőség-ár viszonylatban ő lenne a legjobb igazolás erre a posztra. Más kérdés, hogy akkor sem lesz okunk fanyalogni, ha csak egy Vargas-szal szúrják ki a szemünket.

Diego2889 2011.08.08. 13:48:28

Vargasnak is nagyon örülnék.. Igazából benne biztosan nem csalódnánk.. Az olasz ligához van szokva a srác és nagyon jól is megy neki a Fioban.. Az ő esetében nem lenne nagy a rizikó.. Elia meg nagyon megosztó 1 személyiség..

Ismeretlen_108746 2011.08.08. 13:48:28

@ShyrKahn: Igen, ez nekem is feltűnt a goal.com-os hozzászólásokat olvasva, s csodálkoztam is rajta.

Ismeretlen_174409 2011.08.08. 13:51:30

attól félek kedves Apuleius,hogy se Bastos,se Vargas nem lesz az érkezők közt,és valóban kiszúrják majd a szemünket egy Eliával,vagy egy Perottival...ne így legyen...Bastos kéne,a lehetőségekhez képest valóban ő a legjobb megoldás,nem értem miért csak utolsó a listán...

Diego2889 2011.08.08. 13:55:36

Perottiról beszélgettem egyik nap a barátommal.. Ő szinte az összes spanyol csapatot ismeri, mivel hihetetlen nagy Real fan :D Ő mondta nekem h nem biztos h rossz vétel lenne Perotti, mivel nagyon ügyes, hihetetlen gyors, technikás és fiatal is.. Annyi különböző véleményt hallottam már ezekről a játékosokról..

Lakatos Di Natale 2011.08.08. 14:01:05

Én mondjuk csak azt nem értem igazából, hogy elvileg van pénzünk. Ez az Agüero-ért rakott 35 milliós ajánlatból és a Rossi-ért kínált 25 millióból is tetten érhető. Több szakújság és portál is lehozta ezeket, gyakorlatilag hivatalosnak is tekinthető ajánlatok voltak. Ennek ellenére a támadósorba Vucinic érkezett 15+3 millióért, de mivel a 3 bónusz ezért csak a 15-öt számoljuk és azt se biztos hogy azonnal kell tejelni. Vucinic érkezésének szerintem mindenki örül, de csak azzal a feltétellel, hogy ezzel a koncepcióval kerül Torinóba: Vucinic+minőségi balszélső Rossi/Agüero helyett. Mindeközben eladtuk Sissoko-t, Felipe Melo kölcsönadásából is jött lóvé és legrosszabb esetben a 25 illetve 15 között kell hogy legyen legalább 10 millás különbözet. Én biztos vagyok benne hogy a klubnak rendelkeznie kell 25 misivel az átigazolásokra, ennek fényében érthetetlen miért nem csengetjük ki a pénzt mondjuk Vargasért. Annak meg végképp semmi értelmét nem Quagliarellát beáldoznánk, mert akkor ugyanaz lenne a szitu mint középpályán. Hiába jött Vida, ment Felipe Melo. Hiába jön Vucinic, ha megy Quagliarella. Szóval lényeg a lényeg hozni kell egy minőségi balszélsőt, de csak a pénz vagy a selejt becserélése árán. Minden más esetben csalódás lenne a mercato.

Drughi Di Bianconeri 2011.08.08. 14:01:17

igen, pont ez az,hogy Perotti és Elia elég kérdéses játékosok,mert annyira nem ismerik őket..én elég jól ismerem mindkettő játékos erényét és hátrányát...szóval még örülnék is,hogy szóba hoznak velük, és leigazoljuk valamelyiküket,de így,hogy az elsődleges célpontunk hosszú hónapokig Bastos volt, szinte már JUVE mezben látta mindenki, így azért picit keserű a szám íze, az meg csak a hab a tortán,hogy már sokan egy ideig Vargast is Torinoban éreztük...de azért ennyire nem kell lehurrogni egyik fiatalt sem..egyik 23 másik 24 éves,előttük az élet,bőven van még idejük fejlődni és kiteljesedni...akár nálunk, ha kettejük érkezik valaki, a nagyszerű Bastos-Vargas kettős valamelyike helyett,akkor kicsit csalódott leszek, de pozitív is valahol...kettős érzelmeket vált ki magyarul :)...amúgy igen, a külföldi (olasz) drukker portálokon Vucinicért is mindenki odáig volt, és sokan Eliat követelik...furcsán elégedetlenek vagyunk mi magyarok,mindig, mindennel :D

Ismeretlen_108746 2011.08.08. 14:03:12

@fire06: Hét félni én is félek tőle, csak most mintha erősödne a pletyka Vargas kapcsán, s ez remélem nem véletlen. @Diego2889: Ezt a véleményt én is meg tudom erősíteni, szerintem sem rossz játékos Perotti. Ha Bastos és Vargas elúszik, sokkal inkább Perotti, mint Elia.

Ismeretlen_108746 2011.08.08. 14:05:21

@Lakatos di Natale: "Vucinic érkezett 15+3 millióért, de mivel a 3 bónusz ezért csak a 15-öt számoljuk és azt se biztos hogy azonnal kell tejelni." Én úgy emlékszem, hogy 3 részletben fizetünk majd Vucinic-ért.

Lakatos Di Natale 2011.08.08. 14:23:30

Amúgy vélhetőleg mindenképpen idegborzoló történet lesz, mert Elia érkezése esetén sokan reklamálni fognak meg fintorognak majd. Míg éppen ma olvastam, hogy Vucinic érkezésének nem igazán örül Quagliarella és szívesen a Fiorentinához csatlakozna a biztos játéklehetőség reményében. Ez meg egyeneságon a Quagliarella-Varga business-t segíti elő. Hát érdekes lesz az tuti...

Diego2889 2011.08.08. 14:28:56

bebaszna.. Quagliarella a legjobb csatárunk.. Nekem semmi bajom Vuciniccal, de Quagliarella sokkal jobb játékos.. Akármikor tud 1 váratlant húzni, remélem ez kamu.. Semmi értelme nem volt akkor Vucinic érkezésének.. Ezt már eljátszotta a Melo-Vidal párossal a vezetőség.. Melonak maradnia kellett volna.. Vidal-Melo páros nagyon jó lett volna.. Bele sem gondolok abba h Q távozni fog..

goku06 2011.08.08. 14:42:02

Drughi Di Bianconeri: nem a csalódottság mondatja velem ezt.. és nemis ilyen dzsudzsák-féléket tartok a legjobb szélsőknek. Csak az idegesített már hogy az elmúlt időszakban mivel reális esélyünk volt Bastos megszerzésére, mindenki úgy elkezdte hype-olni, mintha egy világklasszis játékos lenne, pedig attól egy fokkal lejjebb van. Igaz hogy számunkra kurvanagy erősítés lenne, de Vargas legalább annyira, sőt még jobban is. És a Bastosnál jobb, vagy legalább egy szinten lévő szélsők szerintem (nem figyelem hogy jobb vagy bal oldal, mert van aki mindkét oldalon is tud játszani, ez pedig semmiképp sem hátrány egy szélsőnek): Silva, Mata, A.Young, Nani, Valencia, de még Giggs is, Walcott, Robben, Ribery, Lennon, Bale.. + a barcások realosokat nem írom le (Afellayt viszont nem tartom többre mint Bastost...) Ezek mind vannak legalább Bastos szintjén. Néhányan közülük már az utolsókat rúgják de még teljesítik azt a szintet, néhányan pedig fiatalkoruk miatt vannak azon a szinten hogy érnek annyit hosszútávon. Más kérdés hogy ezek a játékosok kb elhozhatatlanok a klubjukból. Szóval ha "TOP 5 piacon lévő szélsőre" módosítjuk a megnevezést, akkor bennt van Bastos:) (de csak Vargas után)

Lakatos Di Natale 2011.08.08. 14:43:35

Érdekes mert, nálam simán a Quagliarella-Vucinic páros lenne a támadó duó és Matri padozna. A legtöbb szakújság mégsem emellett a páros mellett tör lándzsát, mondván hogy Quagliarella és Vucinic is inkább amolyan előkészítő támadó a tipikus csúcsék Matri. Mivel bal szélső érkezni fog, ezért nem a montenegrói játszik majd bal oldalon, szóval a három jó csatárunk közül egy padozik majd. Könnyen elképzelhető, hogy ehhez valakinek nem füllik a foga.

Diego2889 2011.08.08. 14:46:32

Nem szabad egyiket sem eladni, elcserélni, mert csak 3 normális támadónk van.. Piero öreg már, Toni meg padra jó.. Jaki és Amauri pedig még padra sem..

Ismeretlen_147985 2011.08.08. 14:53:25

Lakatos Di Natale: Igen, nálam is ugyanez a helyzet. Én is egyértelműen a Quagliarella-Vucinic duót szeretném látni alapvetően a kezdőcsapatban, Matri üldögéljen csak a padon. Viszont az biztos, hogy Vucinic kezdeni fog, ő nem a padra jött, Marotta és Conte is nagyon elégedett a leigazolásával, szóval Quagliarella vagy Matri nem lesz alapból kezdő. Egyébként tényleg nem szabad senkit sem eladni elölről, való igaz, hogy ez a 3 játékos az, akik a legtöbbet fognak játszani és nekik is kell a legtöbbet játszani a szezonban. Balszélső pedig mindenképpen érkezni fog, viszont ha Elia lesz az, akkor nagyon könnyen elképzelhető, hogy sokszor előfordul majd, hogy Matri, Quagliarella és Vucinic is kezdő lesz, csak a montenegrói a balszélső poszton. Amúgy Toni megsérült, hosszabb időre kidőlt, még egyelőre nem tudni mennyire...

Lakatos Di Natale 2011.08.08. 15:02:56

Egyetértek Diego-val és Martinnal feltétlenül meg kellene hagyni a három említett támadónkat, mert eltiltás, sérülés esetén nagy gondok lehetnek meg így legalább nyílt verseny van a csatárok között. Vidal érkezésének is azért nem tudtam felhőtlenül örülni, mert elment Felipe Melo. Vucinic jövetelével is csak akkor leszek maradéktalanul elégedett, ha megtartják Quagliarellát. A másik három Luca Toni, Iaquinta és Amauri viszont jobb ha mielőbb távozik innen, teljesen feleslegesek a keretben már, belőlük mindenképpen pénzt kell csinálni. A bal szélsővel kapcsolatban meg egyre inkább az a véleményem, hogy egy védekezőbb jellegű vagy védekezni tudó játékos kellene, mert Krasic a másik oldalon ebben gyenge és ezt már nem engedhetjük meg mindkét oldalon. Bastos vagy Vargas lenne az ideális megoldás, függetlenül attól hogy Eliat én speciel jó játékosnak tartom. Nem létezik hogy nincs mozdítható 15 milliónk, főleg úgy hogy armadányi a felesleges játékos. Azért bármennyire is trágya Iaquinta meg Amauri kettejükből egy 7-8 milliót össze lehetne hozni.

Drughi Di Bianconeri 2011.08.08. 15:04:37

amúgy remélem,hogy Conte van annyira fineszes,hogy az adott ellenfél, illetve az aktuális eredmény függvényében tudja variálni a taktikai felállást, és ezt a csapat is fogja tudni kezelni, mert ha olyan buta,csökönyös és barom,mint DelnEri, akkor egész évbe nézhetjük az impotens 4-4-2őt...jó lehet az is, de csak és kizárólag igazi balszélsővel, nem Vuciniccel bal oldalon... 4-3-3ban a támadó részleg simán lehet a Quagliarella-Vucinic-Matri trió, szerintem működne is...és akkor Krasicnak sem kéne megszakadnia...szeretnék már végre elképzelést,kreativitást,spotenaitást,változatosságot látni a csapatban !

goku06 2011.08.08. 15:10:30

Quagliarella pár hete lenyilatkozta hogy őt nem zavarná ha hoznának egy csatárt a nyakára.. most akkor mivan?:S pont jó a jelenlegi csatársor, a 2 posztra van 3 kezdőjátékos, lehet cserélgetni őket, és egyik sem tud elkényelmesedni (mint amauri annó), mert kikerül a kezdőből. 4.-5. számú csatárcserének pedig ott van a két öreg, Alex és Toni.. ha most eladnánk Quagliarellát, akkor megint vehetnénk még1 csatárt :S vagy ittmaradna Iaquinta :S:S Tegyük le a pénzt Vargasért én azt mondom. Bár ha más lehetőség nincs, én Vargasért feláldoznám még Quagliarellát is.

Lakatos Di Natale 2011.08.08. 15:18:34

Nem szabad feláldozni Quagliarella-t, mert akkor egy centivel sem vagyunk előbbre. Akkor megoldódna a bal oldal problémája, viszont a csatársor megint hézagos lenne és akkor oda már nem igazolnának, egyszóval valamelyik bohóc a Iaquinta/Amauri duóból maradna. Idén tulajdonképpen már eljátszották ezt a Vidal-Felipe Melo ügyekkel, nem kellene még egy ilyen....

Diego2889 2011.08.08. 15:26:18

Amúgy én nem hiszem h Q megijedne 1 kis konkurenciától.. Másrészt akkor minek vettük meg?? mondhattuk volna h nem kell és kész.. Remélem nem engedjük el Fabiót:)

mate. 2011.08.08. 15:30:38

Én úgy gondolom,hogy egy ilyen lehetséges variáció is fenn állhat Marrotta úr fejében: ugye mivel jelenleg csak 3 db igazi szélsőnk van( Pepe,Martinez,Krasic) és ebből tudjuk hogy Martinaz igen nagy valószínűséggel távozik. Ezért mivel egy csapatba általában 4 szélső az ideális hiányzoni fog még kettő. Tehát szerintem az is megoldható,hogy érkezzen mondjuk Vargas és Elia is. Mint ahogy előttem valaki írta, a klubnak elvileg lenni kell olyan cirka 25 milliója igazolni. Ebből 8 millió Elia, 15 Vargas (vagy csökkenteni Amaurival), és még egy-két eladott játékos (Iaquinta,Amauri,Martinez,Grygera,Grosso) árából megvenni egy védőt.

goku06 2011.08.08. 15:34:12

Marotta Quagliarella eladásával is megmutatná hogy mennyire nem gondolja át a dolgokat előre. Megvettük majd el is adjuk? Meg Mottát azért vettük meg hogy bevonjuk egy üzletbe, ez az üzlet pedig Agüero leigazolása lett volna, mert Mottáért az Atletico érdeklődött.. az nem jött össze, motta a nyakunkon maradt:S Tiagot is ingyen odaadta az Atleticonak, Melot is apróért a Galatának, annó Diegot is áron alul adta.. úgyhogy az Atletico-Wolfsburg-Galata trió kedvenc üzleti partnere jelenleg a Juve:S ja és persze a Cataniáé, ha tényleg kölcsönadjuk nekik Martinezt opcióval (gondolom 5 milla körüli árral:S:S:S:S)

Juveboy24 2011.08.08. 15:49:07

Rolando most is két gólt lőtt és neki köszönheti a Porto a szuperkupa győzelmét. Nem rossz teljesítmény egy belső védőtől. Kár, hogy mocskosul drága lenne elhozni. Marotta egy szóval nem mondta még, hogy el akarja cserélni vagy adni Quagliarella-t. Ha elmegy, lesz két csatárunk, az édeskevés, ha azt nézzük hányan voltak sérültek az utóbbi években.

Ismeretlen_102246 2011.08.08. 15:50:01

Matri pedig a legjobb csatárunk. Én nagy Q fan vagyok, de Matri fiatalabb és gólérzékenyebb. Hatalmas játékos lesz belőle egy-két éven belül. Nálam Matri alapból kezdő. A másik helyre pedig Q lenne a favoritom, de nyilván nem véletlenül szerezték meg a totál feleslegesen leigazolt Vucinic-t. Mindenki odáig van tőle, pedig itt még semmit sem tett le az asztalra. Kíváncsi leszek rá, hogy mit mutat. Ne legyen igazam, de én nem sokat várok tőle.

Ismeretlen_136749 2011.08.08. 16:12:10

Ha Elia és Vargas is érkezne, az bizony nagy húzás lenne! Akkor azt hiszem a kétkedőknek is meg kellene emelniük a kalapjukat.

Ismeretlen_114321 2011.08.08. 16:44:37

ShyrKahn: Én szeretem Matrit is és Q-t is, viszont elájulva egyiktől sem vagyok. Q valóban technikás játékos, a semmiből képes gólt lőni, de ott kell lennie a kapu környékén, mert nem egy csel- vagy futógép. Matri pedig befejezőcsatár, Amaurinál vagy Iaquintánál jóval mozgékonyabb és gólérzékenyebb, Del Nerinél pedig elég sokszor indult szélről, de őt még inkább ki kell szolgálni. Én egyáltalán nem bánom Vucinic érkezését, mert bár lehet, hogy nem egy kiemelkedően eredményes játékos (statisztikái ugye az előbb említett két játékos statisztikái körül mozognak), de hármuk közül tőle várom a cseleket, a váratlan megmozdulásokat, emeléseket és gólpasszokat.

Ismeretlen_147985 2011.08.08. 16:51:34

Nyilvánvalóan Vucinic a legjobb csatárunk, szerencsére ő egész biztosan kezdő lesz, hiszen nem véletlenül igazolták, ezen kívül Marotta és Conte is úgy beszél róla, mint a csapat meghatározó játékosáról. Quagliarella-t és Matri-t nem szeretem, de előbbit jobb játékosnak tartom, hasonlóképpen mint Vucinic, ő is a semmiből is képes gólt szerezni, míg Matri nem, neki oda kell rakni a labdát. Úgy gondolom Matri-ból sohasem lesz hatalmas játékos, de még jó sem. 27 évesen semmit nem ért el, egy középcsapat csatára volt, az égegyadta világon semmit nem tett le az asztalra. Vucinic azonban a Roma meghatározó játékosa volt évekig, Bajnokok Ligája tapasztalat van a háta mögött, ami nincs sem Q-nak, sem Matri-nak. Matri-ból egy-két éven belül a Juventus cserejátékosa lesz, ha már most nem az.

Hzsolt 2011.08.08. 16:54:04

Olyan hülyeségeket olvastam a kommentek között, hogy már nem bírtam szó nélkül. Chiellinit kitenni bal oldalra??? Mou mondta róla, hogy az egyik legjobb belső védő a világon, köré kellene építeni a védelmet és nem a bal oldalon szop...ni. Ami az igazolásokat illeti nem tudom mit kell tökölni ennyit? Vargas és Bastos is elhozható 20 milla alatt, egyiket meg kell venni és egy pár évig le van a gond ezen a poszton. Elia egy sz...r. Kell még egy bal hátvéd és kész a keret. Melot meg kellett volna hagyni cserepadra (vagy kezdőbe), mert ő egy nagyon jó játékos, kár volt elherdálni.

Vero 2011.08.08. 18:04:19

Az olaszok teljesen máshogy vélekednek a játékosokról mint mi itt (Szerintem jobban látják ők) Melot rühellik a Juve szurkolók Amaurit is. Aquilanit szivesen visszahoznák Bastost nem nagyon istenitik sokkal inkább Eliát és Vargast. Vucinicért megőrülnek.

Vero 2011.08.08. 18:06:28

Igen mmartin mert a roma sok mindent letett az asztalra :DD Kb annyit mint a Cagliari vagyis semmit

tigana 2011.08.08. 18:27:49

Vero: Megvédném Martint ,mivel szerintem az As Roma igenis sokkal többet tett le mint a középszintű Cagliari.A Roma pár évvel ezelőtt 2.ik volt,és most is megelőztek minket,a Bl-be alapból bekerültek,és tegyük hozzá ez Mirkonak is köszönhető.Matri pedig 27 éves ,most ebben a szar Juvéban fél év alatt rúgdosta a gólokat, de jelen pillanatban Matri nem tudja hozni azt a szintet mint Mirko(mivel bl-ben sokat szerepelt) ..

CSUBI 2011.08.08. 18:42:16

Hzsolt! Chiellini eredeti posztja bal szélső védő volt,és ott is a világ legjobbjai között volt :) :) Szia. CSAK A JUVE!!!

Ismeretlen_147985 2011.08.08. 19:11:03

Vero: A Roma-t a Cagliari-val egyszinten kezeled? Te ebben az évben kezdted el nézni a labdarúgást, barátom?...

babuci 2011.08.08. 21:47:31

hát szerintem ha középső védő akkor ROLANDO! balszélre meg én elhoznám Mata-t és mögé meg Vargas-t balszélső védőnek...nem az volt h az egész baloldalt gyengének tartja Conte? valahogy balszélső védő pletyka nincs..

Lakatos Di Natale 2011.08.08. 21:54:54

"Olasz lapértesülések szerint előfordulhat, hogy Fabio Quagliarella mindössze egy idény után távozik Torinóból, miután viszonya Antonio Contével annyira megromlott, hogy a klub szeretné bevonni Vargas megszerzésébe, mint a transzfer cserealapja. A hírt egyelőre egyik érintett sem erősítette meg, de Vucinic érkeztével kétségkívül több támadó található a Bianconeri keretében a szükségesnél. A játékos egyébként is nagy vándornak tekinthető, hiszen amennyiben Firenzébe távozna, úgy pályafutása 7. első osztályú klubjában szerepelne, mindössze 28 éves kora ellenére." Ha Conte elzavarja Quagliarella-t, akkor egy fassszopó! Remélem nem történik meg ez!

Kotrevák Kelly 2011.08.08. 22:30:19

Zavarják el csak Q-t! Úgyis tele vagyunk elől... Toni is lesérült, ki tudja mennyi időre. DP öreg. Jaki (remélem, elmegy) állandóan sérült + szar. Vucini + Matri aki ér valamit Q mellett. Még valaki lesérül(amire nagy az esély), Q elmegy, akkor szépen lassan elfogyunk elől. Conte-val kez tele lenni a tököm. Pedig még el sem kezdődött a bajnokság. Mér nem bír halálosan összeveszni a sok ballaszttal??? Nagyon remélem, h csak kacsa.

goku06 2011.08.08. 23:19:33

Kíváncsi lennék hogy ha elzavarná Quagliarellát akkor milyen csatárt akarna venni még Conte.. Mert azért nélküle már kevesen lennénk, és ha ő elmegy, akkor nem 5 milláért kell cserecsatárt vennünk, hanem megint költeni 15 körüli összeget egy hasonló szintű csatárra.. Mert ha azt gondolják hogy Amauri vagy Iaquinta maradhat ha Quagliarella távozik, akkor beszoptuk:S:S

Gio20 2011.08.09. 08:32:46

Azért minden csicska csapatleépítős "nyilatkozatot" meg a "juve az álmom hogy ott játszhassak" zagyvaságot nem kéne elhinni. Ezzel próbálják nyomás alá helyezni a szurkolókat, vezetőket, edzőket....

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása