Agüero? No, grazie!

Sergio Agüero kétségkívül kitűnő játékos. Tehetségét már egészen fiatal korában bizonyította, s az a tény, hogy 23 évesen a spanyol bajnokság egyik legkiemelkedőbb csatáraként tartja számon a világ, önmagáért beszél.

Maradona és Agüero

A Juventus kétségkívül a világ egyik legkomolyabb tradíciókkal bíró klubja. Nagyságát már évtizedek óta bizonyítja, s az a tény, hogy a legtöbb olasz bajnoki címet tudhatja magáénak számtalan nemzetközi serlege mellett, önmagáért beszél.

Agüero nagyobb klubban szeretné folytatni pályafutását, egy igazi nagybetűsben.

A Juventusnak klasszisokra van szüksége újjáalakított csapatában, igazi bajnokokra.

Agüero egyértelművé tette egyesületénél távozási szándékát.

A Juventus egyértelművé tette az argentin számára vételi szándékát.

A játékos azonban ahelyett, hogy ugrana, időt kér és másfelé kacsintgat. Nem elég nagy falat neki a Juventus, szíve szerint máshol folytatná.

A Juventus pedig, ha maradt még a Calciopoli után tartása, remélhetőleg beint az argentinnak és mást keres a helyére. Egy bajnokot, aki nem hezitál, ha egy olyan klub térdepel kegyeiért, ahol korábban olyan játékosok fordultak meg a legnagyobb büszkeséggel szívükben, mint Dino Zoff, Claudio Gentile, Michel Platini, Roberto Baggio, Zinedine Zidane vagy éppen Pavel Nedved, a jelen csillagait nem is említve.

Mert a Juventusnak klasszisokra van szüksége, igazi bajnokokra, de nem bárkire és bármi áron. A játékosok jelentős része még mindig fél lábát adná egy torinói szerződésért cserébe, s ha Agüero nem tartozik e táborba, magára vessen.

A Juventusnak nem kellenek klasszisok minden áron, mert a Bianconeri nem Manchester City, mely csak pokoli pénzekért tudta a klubhoz kicsit sem kötődő sztárokat magához csábítani, a Juventusnak nem kell megbecsülést vásárolnia, mert az ott él címerében.

Ideje új célpont után nézni.


Forrás: Azzurri blog

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr604654050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_170662 2011.07.07. 16:39:59

Ez szerintem szóról szóra igaz. Igy van ahogy írják. Nem kell neki nyalni ha neki nem jó a Juventus akkor menjen a majom Citybe

hellan 2011.07.07. 16:41:55

Ez pontosan, így igaz. Mondjuk nem tudom ki az, aki klasszis, csatár és azonnal ugrana a hívószavunkra? :)

Söci 2011.07.07. 16:42:04

Ez így van!!! Tessék tovább építeni a csapatot!!! Forza Juve!!!

Ismeretlen_108746 2011.07.07. 16:45:12

Nem tudom ki írta ezt a posztot, de rendkívül elfogult, s nem túl okos alkotás. Pillanatnyilag nincsen elegendő információnk a háttérben zajló ügyekről ahhoz, hogy Agüero-t ilyen, negatív színben tüntethesse fel bárki. 1. Tényleg csak pletykákról lehet olvasni, de ezek között főleg az látszik, hogy a történet ott akadozik, hogy a két csapat nem tud megegyezni egymással. Ez aligha Agüero hibája. Vagy valaki olvasott már olyan pletykát, hogy Agüero kikosarazta a Juventus-t? 2. Agüero másik nagy kérője a Real Madrid, amely legalább akkora név, legalább annyira patinás és eredményes klub, mint a Juventus. Még ha Agüero a Real Madrid-ot is választaná végül, nevetséges ennyire elfogultan látni az ügyet, s úgy beszélni róla, mintha kilóra eladná magát az argentin a Mahacskalának.

hellan 2011.07.07. 16:46:12

Football-italia-ról Agüero apjának nyilatkozatából egy részlet: “He has a contract with the club. Where should he go and play?”

tomsz 2011.07.07. 16:46:54

Így van, teljesen egyetértek, inkább hozzuk el Bastost, ha van rá lehetőség!!!!! Csatárok vannak elegen, ha senki sem távozik, akkor ugye: Q, matri, Del Piero, Amauri, Iaquinta. Ez 5. Én ezt az oldalt böngészésre használom, és nem tudok visszakeresni a dühöngőben külnböző cikkek után, ezért újra megkérdezem, mi van Bastossal? Tudtok róla valamit?

hellan 2011.07.07. 16:48:44

@tomsz: Bastos ügynöke ma nyilatkozott és a goal.com-on olvastam, hogy még zajlanak a tárgyalások, de nem akkora hévvel, mint az elején, de ennek ellenére nem lehet kizárni, hogy hozzánk jön mégiscsak.

tomsz 2011.07.07. 16:51:28

Hellan, igazán köszönöm!!

Gab_Bianconero 2011.07.07. 16:58:19

"Én csak egy olyan játékost szeretnék, akinek nagy a győzelmi éhsége és a vágya, mert ez meghatározó tényező.A Juventussal senki se úgy számoljon, mint egy alternatíva vagy egy B terv." by Buffon... :)

babuci 2011.07.07. 17:01:34

szerintem ez nevetséges:D azért mert pletykák vannak akkor már ő nem is akar hozzánk jönni..haggyuk má! senki nem tudja szerintem eddig hogy mi játszódik le agüeroban...

gyorijuventuno 2011.07.07. 17:02:05

Rossi-Bastos -Vidal-Honda öket kell elhozni és hagyn Aguero-t. Emelett minimum 5 játékosnak ajtót mutatni....

Ismeretlen_164215 2011.07.07. 17:08:00

Nem teljes mértékben, de nagyrészt egyetértek a cikkel, mivel klasszisokra van szükségünk, de nem egyértelműen csatárokra. Agüero pedig ha annyira itt akarna játszani, követhetné Krasic példáját, de neki valószínűleg mindegy, hogy Juve vagy a jelenlegi csapatának a legnagyobb és legjobban utált riválisa.

juventus ye · http://juventus blog 2011.07.07. 17:09:31

@gyorijuventuno:Én Hondát,se Rossit se Vidált ne migazolnám le kivétel Bastost ,mer ő jó. Rossi is jó játékos csak amenyit kérnek érte annyit nem ér.

Ismeretlen_122894 2011.07.07. 17:15:01

azért a két kicsi kezübnket összetehetjük, hogy jelenleg aguero egyáltalán még szóban van, a juve múltja nagy, a jelenje siralmas, és ezt nem felejthetjük el. de valami igazság van a cikk írójábnak tollában, aki nem rendelkezik megfelelő elhivatottsággal és elkötelezettséggel, annak itt nincs helye. de leginkább azokkal értek egyet, akik nyugalomra intenek, és nem akarják hagyni, hogy pletykák és rokoni nyilatkozatok alapján vakon lövöldözzünk a levegőbe

Ismeretlen_108746 2011.07.07. 17:15:34

Halkan jegyzem meg, hogy ugyanezt a cikket egyébként akár Rossi esetére is megírhatta volna a szerző...

hellan 2011.07.07. 17:16:18

@juventus ye: Rossi jelenlegi formájában 30M-et megér simán és ha gurítana nálunk is 30 feletti gólt, akkor senkit nem érdekelné mennyiért vettük. :D

Marchisio 2011.07.07. 17:18:52

Szerintem Agüeroazért lenne fontos igazolás hogy lám-lám a Juve újra az a régi nagy klub, aki megteheti hogy egy ekkora sztárt vesz...Nagyon sokra becsülöm a srácot, de nekem ő egy kirakatbábúnak tűnik. Van 5 kiváló csatárunk. Q és Matri kezdőnek, jó páros. Alexet nem kell bemutatni és Iaquinta és Amauri is vitte az elmúlt években a hátán a csapatot azért. Itt a védelmet kéne igazán megerősíteni meg a középpályát szerintem. Bastos mindenképpen jó igazolás lenne, a kérdés h védőnek vagy középpályásnak, mert ha középre akkor egy balszélső is kéne még, akiről írtak az Nani ugye. Ha ők ketten jönnének jobban örülnék mint Agüeronak. De a lényeg, hogy erős és sikeres Juventust lássunk mostmár újra.

CSUBI 2011.07.07. 17:20:49

A cikk jó! Igazi Juventino büszkeség hallatszik ki belölle,de egyetlen hírforrás sem írt arról,hogy a Juve 45 millióval állított volna oda az atleticohoz és úgy utasították volna el. Egyenlőre sokkal kevesebb pénzért akarjuk őt elhozni,amire az atletico mond nemet. Kunt akkor lehetne fikázni,ha a 45-öt(a kivásárlási záradék összegét) letennénk érte és akkor sem jönne. Ennek ellenére én is azt gondolom,hogy esze ágában sincs ide jönni-és jó neki a reál. Szerintem helyette Rossi lenne a jó megoldás,aki van úgyan akkora tehetség,Nem kerülne annyiba,Nem lenne nyelvi problémája,Nem kérne akkora fízetést,És közelröl távolról is veszélyes a kapura. CSAK A JUVE!!!

Ismeretlen_147985 2011.07.07. 17:23:39

Marhaság azt állítani, hogy Agüero azért nem kell, mert nem elsősorban akar idejönni. Továbbá marhaság a régi nagyokra hivatkozni. Való igaz, hogy hatalmas játékosok, korszakalkotó zsenik játszottak a Juventusban, de jelenleg itt játszik Motta, Barzagli, Martinez és Grosso is. Ez a Juventus már nem az a Juventus. Nyilvánvaló, hogy Agüero is szívesen játszott volna Baggio, Platini vagy Zidane mellett, de jelen pillanatban az egy év múlva visszavonuló Del Piero és a már régen formán kívül teljesítő Buffon szerepel a Juventusban, világsztár címszó alatt. Ebbe a Juventusba Agüero nem fog eligazolni. Ezen kívül a Real Madrid-nak is megvannak a legendái, akik legalább akkorák, ha nem nagyobbak, mint a Juventus-é. Egyébként meg nehogymár azért ne kelljen Agüero, mert nem ugrott egyből, amikor Marotta bejelentkezett érte. Nyilván ő is a saját érdekeit nézi elsősorban, s ha még vár valakinek az ajánlatára, akkor természetes, hogy nem fog első szóra aláírni a Juventushoz. Ettől függetlenül persze semmilyen körülmények között nem lesz a Juventus játékosa most, 2011-ben. Ez egyértelmű. Az utolsó mondattal pedig maradéktalanul egyetértek.

Ismeretlen_108746 2011.07.07. 17:30:35

@CSUBI: A hozzászólásod első felével egyetértek (leszámítva azt a részt, hogy a cikk jó). "Ennek ellenére én is azt gondolom,hogy esze ágában sincs ide jönni-és jó neki a reál." Ezt szerintem egészen egyszerűen nem tudhatjuk. Várjuk ki a végét, s utána lehet ítélkezni az argentin fölött. "Szerintem helyette Rossi lenne a jó megoldás,aki van úgyan akkora tehetség,Nem kerülne annyiba,Nem lenne nyelvi problémája,Nem kérne akkora fízetést,És közelröl távolról is veszélyes a kapura." Szerintem Rossi messze nincsen Agüero szintjén, de ezen kár vitázni. Ha már Juventino büszkeségről beszélünk, akkor nem értem Rossi hogyan kerülhet képbe. Hónapokig nyalt a Barca-nak, majd mikor az a szál elhalt, a Juventus is megfelelő lenne neki. Én egyik játékost sem hibáztatnám semmiért, csak ugyanazzal a mércével kell mérni minden felmerült játékost.

Kotrevák Kelly 2011.07.07. 17:40:39

Ezt mondom én is. Nekem egyáltalán ne szimpi a srác. Túl sokat képzel magáról. Ha annyira akarná a Juvét, már rég aszonta volna, h itt a helyem. Ehelyett csak nyafog, mint egy fürdős kurva. Sztem nincs szüksége a klubnak ilyen zsoldosokra, akik csak a nagy pénzért jönnek ide, aztán egy év múlva tovább állnak egy jobb ajánlat miatt. Nehezen hiszem, h komolyan megfordult volna a fejében, h ide jöjjön. Rossi sokkal jobban passzolna ide. Illetve annyira nem is vagyunk Agüerora szorulva, h minden pénzt beáldozzunk érte, aztán másra meg ne maradjon.

ricsman 2011.07.07. 17:41:33

Azok, akik hörögve mondják ki a takarodj Agüero-t a fenti cikk alapján, azok még annyira sem értenek az átigazolási szabályokhoz, mint kitömött félzebra a lesszabályhoz! Fent már leírták páran, de akik még tanulni szeretnének: először a klubbal kell megegyezni! Ez nem történt meg. Addig a játékos mondhatna bármit, de akár az is lehetséges, hogy ez a szerződésében meg van tiltva.. mint ahogy ez, minden más is csak feltételezés. A cikknek igaza van abban, amikor azt mondja, olyanok kellenek ide, akiknek minden vágyuk a Juve. Azonban az sem árt, ha ezen játékosok halmazán kívül eső, de JOBB futballistákat is ide tud csábítani a klub, de nem úgy, hogy egy nullát ír a mások által ígért fizetés mögé.

Izé 2011.07.07. 17:45:59

Az egy dolog, hogy a fórumon lévőknek totál evidens, hogy Agüero egy zsoldos, ha nem a Serie A hetedik Juventusba igazol, ahol méghozzá '59-ben Sivori is rúgta a bőrt :D De azért álljunk már picit objektívebben a dolgokhoz Platini, Gentile... Ez a pár név miért számít bármit is? :) Amúgy a Real Madrid legalább olyan patinás klub, ha nem patinásabb, mint a Juventus És amúgy is, miért várnánk el egy 23 éves argentin sráctól, hogy a Juventus legyen az álma? Én is nagyon örülnék, ha hozzánk jönne, de azon sem lepődnék meg, ha nem nálunk folytatná

CSUBI 2011.07.07. 17:50:08

Apuleius!!! Légyszíves olvasd el az írásomat még egyszer! 1, Szerintem nem ítélkeztem benne sehol!-csak véleményt formáltam,de nem ítéltem el benne senkit. 2,Az,hogy kijelented:Rossi nem egy színt Kunnal,de nem akarsz vitázni,evvel nem tudok mit kezdeni,mert már elkezdted a vitát. Azt gondolom,ez is egy vélemény és tiszteletben tartom még ha az enyém más is. 3,A JUVENTINO büszkeséget a cikk hangvételéről,dinamikájáról,stílusáról írtam és nem Rossiról!!! CSAK A JUVE!!!

Ismeretlen_171812 2011.07.07. 17:55:21

Apuleius első kommentjével és mmartinal teljes mértékben egyet értek. Szó sincs arról, hogy Agüero vonta volna a vállát, vagy kikosarazta volna a Juventust, egyszerűen annyi, hogy Marrottának nincs 45 milliója egy játékosra. Az AtMa már az átigazolási szezon előtt egyértelműen kijelentette, hogy 45M EURÓ! Agüero kivásárlási ára, és nem pedig 32M + Tiago Mendes. Szinte biztosra állítom, hogy ha holnap letennénk a 45 milliós ajánlatot az Atletico asztalára, már vihetnénk is Agüero-t nagyjából 6.5 milliós fizetéssel. Jelenlegi forma ide vagy oda, a Juventus jobb/nagyobb és napjainkban is tekintélyesebb klub mint az Atletico Mardid ezért Agüero számára mindenképpen előre lépés lenne. Ráadásul velünk 1-2-3 éven belül reális esélye lehet, újra Európa tényleges élmezőnyéhez tartozni. Mindennek ellenére akkor sem leszek csalódott, ha Rossi érkezik, mindkettejüket nagyra tartom.

Ismeretlen_152362 2011.07.07. 18:00:37

eza blogbejegyzés szerintem is kicsit eltúlzott talán, de van benne igazság, bár kicsit indulatos. arról nem egészen agüero tehet, hogy a klubja nem enged. de ez volt a helyzet tavaly krasic-csal, bár ott annyiban volt más a helyzet, hogy neki idén lejárt volna a szerződése... és mondjuk marotta azon törekvését, hogy ha már ennyit fizet érte a klub, akkor akarjon itt játszani, nagyon is jogosnak érzem.

Ismeretlen_108746 2011.07.07. 18:00:40

@CSUBI: Abszolúte nem akartam vitatkozni veled, csak hozzáfűztem néhány gondolatot a hozzászólásodhoz. Az általad említett részek nem kimondottan neked szóltak, bocs, ha félreérthető voltam.

Lg 2011.07.07. 18:05:05

Aguero tényleg jó,és azért lett vna jó,ha ide jön,mert lehet,hangsúlyozom lehet,h tudta vna Del Pierot pótolni. kb ua a poszt,jól cselez,jól lő messziről,stb... kár őt szidni,h mit ért már el,stb,mert azt,h az atleticoban volt eddig,azt nem kell el felejteni. Messi se 1 nagy szám az argentin csapatban! Azt is figyelembe kell venni,h még fiatal.és nem is sérülékeny,lásd pl. fabregast,aki max 20 meccsre jó 1 szezonban. Rossi jó csatár,de azért a Kun 1 kategóriával feljebb van. Honda az miatt lenne nagyon jó,h japán,és ott +nőne a Juve marketing értéke,az árát akkor is vhozná,ha csak 5 perceket játszana. Mellesleg nem ügyetlen,és rettenetesen hajt. Előveszem a Calciopolit 1 picit,1 kártérítést jó lenne kiharcolni. a pénz már nem hoz vissza semmit,de a Juve 100-150 millió euró kárpótlást szerintem +érdemelne,és ennek van is reális alapja. Csatárba,én a fiatal Bonipertinek is adnék lehetőséget,máshol atzt a 18 évest aki ügyes,azt játszatják már.

ggbuffon 2011.07.07. 18:11:38

"Marchisio:Van 5 kiváló csatárunk. Q és Matri kezdőnek, jó páros. Alexet nem kell bemutatni és Iaquinta és Amauri is vitte az elmúlt években a hátán a csapatot azért" Ja akkor minden rendben, de nem csodálkozni a jövő évi tabellán elfoglalt helyünket illetően! Jézusom, ezek szerint te valami másik dimenzióban éltél és az ottani Juvéban húzóemberek voltak. Nos akkor lássuk a tényeket: Kvájárella: fél évig játszott mondhatni remekül, majd egy olyan sérülés, ami után csak a jóIsten tudja megmondani h a régi lesz-e valaha(és a régin nem DP kalibert értek) Matri: ő is félévre érkezett, szintén remekül teljesített.Azonban attól a fals képzettől mindenkit óvnék, h jövőre velük megis van oldva a támadószekció.Attól mert külön-külön remekeltek, még együtt nembiztos h fognak. Másrészt eddig statjaik ami a szezon/gól mutatót illeti elég beszédesek(az egyik ugye 28 a másik 26éves), jóformán a 10gól/szezon átlagot hozni tudják. Persze az olasz játékosok általában később érnek és robbannak be (lsd Toni) , már ha berobbannak.Ezeknek a tényeknek a tükrében én azért nemlennék olyan optimista, h rájuk bízzam a Juve szezonját. Del Piero: róla nincs mit mondani, egy ikon egy példakép, akinek már csakis a padról utolsó 10-20percre szabad bejönnie.Tehát vele igazából nemérdemes számolni. Iaquinta,Amauri: Amaurinak max egy védő ült fel a hátára és azt vitte de h a Juventust nem az qrvaélet.Jó persze, anno fejelt a Madridnak 2-3éve 2őt..hurrá. 2év szinte gól nélkül.Ezt énis lehozom, havi 100ezer Ft-ért. Aki ilyen emberekkel még komolyan számol, az h finoman fogalmazzak kicsit túlontúl optimista. A jelenlegi hiányposztok: egy balhátvéd: nem De Ceglie sose lesz jó játékos, Ziegler meg a kieső Sampból jött... egy jobbhátvéd: remélem se Grygera se Motta nem lesz számbavéve, bár nekem gyanús h az egyik marad egy balszélső: jöhet felőlem Bastos v akárki 2 csatár: megkell szabadulni a söpredéktől Toni,AmauriIaquinta, 1 mindenképp kell, méghozzá prioritásban olyan aki előkészíteni is tud, mert ha úgyjárunk mint tavaly Q-val akkor b*szhatjuk az anyánkat elől 2 toronnyal, vagy Alex-el.Én mellé bepróbálnám Dzeko-t, hátha a City Agüero-ra tombol, cserébe mi megkapjuk kicsit alacsonyabb áron.De lehet Benzema is megoldás lehet.

Ismeretlen_114665 2011.07.07. 18:21:08

Éééééés köszönöm Lassus! Ezt mondom már vagy 10-12 Agüero cikk óta: 1. nem is tudnánk megszerezni amúgy se 2. nem is kell ha ennyire könyörögni kell neki, mert, hogy jóval nagyobb sztárok jóval több pénzért is teljesítettek már rosszul (Ibra-Barca, Robinho-Real, Sheva-Chelsea stb stb) ő se lenne életbiztosítás akár milyen formában is van most! Forza Juventus!

Norbi91 2011.07.07. 18:21:11

Már ne haragudjatok, de ez egy nagy hülyeség.Ő jönne, csak a 2 klub nem tud egymással megállapodni.Így nem hozunk egy klasszis játékost sem...

CSUBI 2011.07.07. 18:21:40

Apuleius!!! Nem vettem vitának az írásodat,csak azért reagáltam így pontról-pontra,mert azt hittem valamit félre értettél,vagy elolvastál! Én minden véleményt tisztelek, és ha nem megy át személyeskedésbe,akkor jól viselem ,mert lehetnek más vélemények is mint az enyém. Azért halkan megjegyzem(és ez most nem feltétlenül neked szól),hogy ki sztár és ki nem az azt jól jellemzi pl. Dzeko esete aki nem igazán az aki volt. És még itt jegyezném meg azt is,hogy nem emlékszem arra,hogy a JUVE valamikor sztárt vett volna(talán sztárocskát),mindenki a JUVÉBA VÁLT SZTÁRRÁ!!!--szerintem. CSAK A JUVE!!!

devil-z 2011.07.07. 19:35:10

Ez a probléma, hogy mindig csak a múltat tudjuk felemlegetni. Régen nagyok voltunk, régen világklasszisok alkották a klubot, de ma már jóformán mindenféle jöttment senki magára húzhatja dicső mezünket. Persze dobálhatjuk sárral Agüerót, hogy mit képzel magáról, hogy miféle igényei vannak és nem felel meg neki az olasz középmezőny, de ne felejtsük el, hogy a csapatnak nagyobb szüksége van egy ekkora értékre mint neki ránk - hisz kérője az van.. Az eddigi nyilatkozataiból én azt szűrtem le, hogy neki valóban magasabb igényei vannak a jövőjével kapcsolatban, minthogy itt játsszon. Szóval jöhet a megszokott alternatíva keresése, amit már évek óta játszunk..

kecsu 2011.07.07. 20:38:14

Helyes!Nem kell nekünk csatárra 45 misit kidobni az ablakon.Nagyon jók azok akik vannak!Szerintem két szélső hátvéd kell,akik gyorsak és még 3-4 középpályás.Egy szélvész gyors szélsőre nagyobb szükség van mint egy csatárra.Ezt a sok pénzt felesleges csatárokra költeni mikor ilyen jó támadóink vannak!

tibbyjust 2011.07.07. 20:41:31

ggbuffon jól látod a helyzetet.Minden posztra két ember kell, + csapatrészenként 1+joker. /sérülés eltiltás stb./ Sajnos Mar megmondta csak akkor veszünk ha el is tudjuk a posztjáról a jelenlegit adni. A táborba utazókból összeraktam a JELENLEGI csapatunkat. BUFF/STOR +MANN LICH/MOTT BONU/SORE CHIE/BARZ ZIEG/DECE +GRYG KRAS/PAZI MELO/MARC PIRL/DELP PEPE/MART +SISO QUAG/AMAU MATR/IAQU +TONI Ezekből MIN 8 embert kéne eladni /MOTT DECE GRYG MART SISO AMAU IAQU TONI/és helyükre NYOLC jobbat igazolni.Imádkozzunk hogy elvigyék őket az arabok oroszok törökök.Ha mind elkelne jöhet VARG BAST PAST AGÜ ROSS BENZE HOND VIDA stb. csak a juve!!

Supi 2011.07.07. 21:36:23

"VARG BAST PAST AGÜ ROSS BENZE HOND VIDA" Azt tudod, hogy hirtelen 230-250 milliót elköltöttél, ami nincs???

babo410 2011.07.07. 21:44:48

Én meg azt mondom ez a cikk nem túl jó! Ki mondta, h ő nem akar ide jönni? Egyenlőre a klubjával nem tudunk megegyezni! És ő egy válogatott csapattársa nyilatkozata alapján arra vár, h vagy mi vagy a Real megállapodjon az Atleticoval. És mér baj az, ha dél amerikai válogatottak versenyén ő inkább arra figyel, és nem arra, h hova fog igazolni. Mit idegeskedjen azon, hogy nem tudnak azt ATMA-val megegyezni? És egyébként megkérdezem, h miért is vagyunk középcsapat? A hatvanas években sokkal rosszabb volt a teljesítményünk. Ja és voltunk már 9. helyezettek is, és onnan is feláltunk. Senki nem mondta akkor h középcsapat lett a Juve. Jött egy jónak látszó edző, és jó játékosokat akarunk venni! Ja és Conte a lehető legjobban látja kiknek kell menniük! Szerintem ha nem jön Agüero, az nem az ő hibája lesz, hanem az ATMA-é, és Marottaé, mert nem tudtak megegyezni. Szerintem jönni fog ide egy jó csatár. Csak az ne Rossi legyen, mert ő nem jobb a jelenlegieknél. Én Agüerot szeretném itt látni, és esély van még rá!

Ismeretlen_53881 2011.07.07. 23:12:16

Szerintem ezek után csak olyan játékosokat igazoljunk, akik nagy nyilvánosság előtt szerelmet vallanak a klubnak, és persze őket is fizetés nélkül alkalmazzuk, hiszen az az álmuk, hogy a Juventus mezét viselhessék. Hülyeség az egész.

Ismeretlen_169090 2011.07.07. 23:59:44

Szívemből szóltál passerby

Ismeretlen_102246 2011.07.08. 01:01:35

Egyetértek azokkal, akik szerint a cikk elfogultan látja a dolgokat és csupán rossz színben akarja feltüntetni a kis argentínt. Várjuk ki a történet végét. Sem Rossi, sem semelyik másik név nincs Agüero szintjén, így azt mondani, hogy lépjünk tovább, mikor még nincs is lezárva az ügy (közülünk senki nem tudja, hogy mit is akar Agüero) enyhén szólva egy hatalmas hülyeség.

Ismeretlen_174409 2011.07.08. 02:14:30

emlékszem,hogy Agüero egyszer azt nyilatkozta,hogy a Copa America után dönt...senki se mondta,hogy nem akar ideigazolni,csak szimplán a City ad érte és neki annyit,amennyit ér,a mi vezetőink meg nyilvánvalóan nem...Marotta amennyire ért az ingyen kukázáshoz,meg a hulladék kölcsönszerződések megkötéséhez,annyira nem ért a világsztárokhoz...

Ismeretlen_150170 2011.07.08. 08:55:01

Szerintem sincs semmi gond azzal ha Agüero a Real padját választja. Amúgy is nyílt titok hogy a Margit a szíve-vágya. És nem arról van szó hogy lemondunk róla csak mi letettük az ajánlatunkat közben meg nézelődünk máshol is. Egy Juventus tényleg ne kuncsorogjon már egy spanyol középcsapat támadójáért. Ha esetleg a fagyi visszanyal és az argentin nem kell a Real-nak akkor lehet azon majd moralizálni hogy elfogadjuk-e hogy B-terv-ként mi is jók vagyunk Agüero-nak. Nekem mondjuk egy ilyen után biztos nem kellene és remélem a Juve-ban is van még annyi büszkeség hogy nem akar B-terv lenni!

Blendy 2011.07.08. 08:57:27

Minden tiszteletem a cik írójának, egyetértek minden szavával!

Ismeretlen_181235 2011.07.08. 12:49:09

Agüero döntését nagyban fogja befolyásolni az apósa véleménye (találó a kép). Maradonát ismerve tiszteli a Madridot és a Juvét és kétség nem fér hozzá, hogy a City-t korántsem annyira. Ha pedig a két klub között dől el vő sorsa, akkor a jelenlegi helyzet és a fizetés miatt Maradona inkább Madridot fogja preferálni. Hogy Agüero erről mit gondol, azt nem tudom, de nem olvastam olyan cikket, hogy a Juvéval már megegyezett és csak a két klubnak kell a vételárban megállapodni. Azt viszont tudom, hogy a Madrid érdeklődött iránta és meg is adnák érte a kért összeget. Ha pedig a Copa America után akar dönteni, az nekem is csak azt jelenti, hogy egy jó szerepléssel hátha többet is felajánl a Madrid és akkor oda is elengednék - mert hát ugye pénz beszél...

GTA 2011.07.08. 18:30:58

Óriási felelőség ilyet írni.Aki írta, azonnal lőjje magát fejbe.Ide nem olyan játékosok kellenek, akik szeretik a Juventust, mert akkor én már rég a csapat tagja lennék és minden bizonnyal szídnátok a teljesítményem miatt.Mivel óriási fan vok, ezért garantált lenne a kezdő pozíció. Agüero jönne, ő maga nyilatkozta, meg lehet érteni, h most a Copa miatt nem foglalkozik a klub váltással.Az Atleticóval kellene megegyezni, de mivel nincs pénzünk, így nem fogunk megegyezni a spanyolokkal. Ennyit erről, értelmesebb cikket írjatok, rontjátok a Blog image-t.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása