Agnelli szerint fordulóponthoz érkezett a klub

A Juventus elnöke, Andrea Agnelli szerint a klub mostmár olyan helyzetben van, ahonnan vissza fog kerülni a legmagasabb szintekre.

Az igazgatóság a tegnapi ülésén 120 millió eurós tőkeemelésről döntött, ami a Bianconeri elnöke szerint létfontosságú lesz az Öreg Hölgy jövője szempontjából.

"Egy igazi fordulóponthoz érkeztünk. Ez a válaszunk azoknak az embereknek, akik azt mondták, hogy a családunk el akar fordulni a Juventustól" - mondta Agnelli pénteken a La Gazzetta dello Sportnak.

"Egy kritikus nap volt, amely különösen fontos volt a klubunk számára. Mostmár rendelkezésünkre áll az a tőke, amellyel befejezhetjük azt a munkát, amit 12 hónapja elkezdtünk. Mindig is arról beszéltem, hogy az első körben a mennyiségnek, második körben a minőségnek kell meglennie. Most léptünk be a második fázisba."

"Mostmár megvannak a gazdasági eszközeink, hogy visszatérjünk a győztes útra, a megfelelő vezetők ülnek mindenhol a szervezetünkben, köszönhetően Aldo Mazziának és Giuseppe Marottának."

A Bianconeri az elmúlt hónapokban jelentős igazolásokat ígért idén nyárra, és Agnelli továbbra is azt mondja, hogy ez a cél.

"A mi átigazolásaink a minőséget fogják képviselni. Olyan embereket keresünk, akik tudják, hogyan kell győzni, akiknek megvannak a megfelelő tapasztalatai, hogy kiegészítsék a múlt évben elkezdett munkát."

"Úgy veszem észre, hogy valami már megtörtént, noha még csak az átigazolási időszak kezdetén vagyunk. Igen, Andrea Pirlóra utaltam. Az ő leigazolását a média nagyon lenézi. Az igazság az, hogy egy nagyszerű játékos érkezett hozzánk. És még több fog... Nem említek neveket, de nagy klasszisokról, igazi bajnokokról beszélünk. De nem kell rohannunk. A tavalyi év legjobb igazolása augusztus végén érkezett hozzánk."

John Elkann, a Juvét birtokló Exor cégcsoport vezérigazgatója szintén optimista a jövővel kapcsolatban, az elmúlt két szezon csalódástkeltő eredményei ellenére is.

"A tőkeemelés azt jelenti, hogy a Juventus előtt nagyszerű jövő áll. Egy ambíciózus tervet vezettünk be, amely a Juventust a legjobbak közé akarja repíteni, ahova a történelme, és remélhetőleg a jövője alapján is tartozik, tartozni fog."

"A projekthez szükség van a forrásokra, amelyek segítségével egy erősebb csapatot lehet építeni, valamint fontos célokat lehet elérni - és mi készen állunk arra, hogy ezen az úton támogassuk a csapatot."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr184653902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_147985 2011.06.24. 16:10:01

"Mostmár megvannak a gazdasági eszközeink, hogy visszatérjünk a győztes útra, a megfelelő vezetők ülnek mindenhol a szervezetünkben, köszönhetően Aldo Mazziának és Giuseppe Marottának." Köszönhetően Beppének? Nála nagyobb balfaszt keresve sem találhattál volna, te szerencsétlen. Kezet foghattok egymással... "A mi átigazolásaink a minőséget fogják képviselni. Olyan embereket keresünk, akik tudják, hogyan kell győzni, akiknek megvannak a megfelelő tapasztalatai, hogy kiegészítsék a múlt évben elkezdett munkát." Értem. Gondolom Pepe és Motta is a minőséget fogják képviselni, csakúgy, mint az utóbbi napokban a Juventusszal hírbe hozott Cerci és Astori is. "Úgy veszem észre, hogy valami már megtörtént, noha még csak az átigazolási időszak kezdetén vagyunk. Igen, Andrea Pirlóra utaltam. Az ő leigazolását a média nagyon lenézi. Az igazság az, hogy egy nagyszerű játékos érkezett hozzánk. És még több fog... Nem említek neveket, de nagy klasszisokról, igazi bajnokokról beszélünk. De nem kell rohannunk. A tavalyi év legjobb igazolása augusztus végén érkezett hozzánk." Pirlo valóban nagyszerű játékos, volt. Ha neked a kiégett olasz sztárok jelentik a nagyszerű igazolást, akkor csak gratulálni tudok, ebben az esetben a Juventus 10 évig még biztosan nem indul a BL-ben. A tavalyi év legjobb igazolása meg azért érkezett hozzánk, mert ide akart jönni, sehova máshova. Ha azon a szerencsétlen Marottán múlt volna a dolog, már rég a Man City-ben játszik.

Söci 2011.06.24. 16:28:57

mmartin91:nem tudsz legalább egy kicsit optimista lenni?Van most már igazolásra pénz Bastos,Lichsteiner tuti hogy jönnek és érzésem szerint Agüero is.Mi kell még ennél több? Forza Juve!

Ismeretlen_177028 2011.06.24. 16:43:08

@Söci: ugyan, ez a védjegye :D Amúgy akinek van egy csöpp esze, le se szarja az ilyen semmitmondó nyilatkozatokat, nemhogy fröcsögve reagáljon rájuk. Amúgy Martinez volt az egyetlen komoly melléfogása eddig Marrottának úgy vélem, ez előző szezonban a BL hely Delnerin ment el. Motta és Pepe megvétele pedig nagyon remélem hogy gazdasági célt szolgált, mert drágábban tudjuk őket elpasszolni.

blake11 2011.06.24. 16:46:44

Lehet pesszimista mmartin de legalább tisztán látja a dolgokat,és nem él álomvilágban 2007 óta.Szóval a kiutat én sem látom továbbra sem.Most 20millióval több a pénz... És Marrotta vajon kikre költi,és mint tudjuk mind1 egy játékosnak mekkora képességei vannak,ha a csapat nem szuperál.Vagy épp az edző.. Olyan időket élünk ahol a legnehezebb Juve szurkolónak lenni. Hajrá Juve!

Ismeretlen_177028 2011.06.24. 16:56:31

@blake11: "Lehet pesszimista mmartin de legalább tisztán látja a dolgokat" Ebbe szerintem ne menjünk bele... :D

gyorijuventuno 2011.06.24. 16:58:48

Agnelli optmistán probál előre tekinteni és mint mi szurkolok is mást nem tehetünk... Bastos-Lichtsteiner-Aguero idejön akkor egy szavunk sem lehet.. Másik amire lehet alapozni uj stadion és egy olyan edző ki tudja mit is jelent a juventus és a győztes mentalitás igaz ez igaz volt Ferrara-ra is de Conte ahogy vissza emlékszem ő volt edző jobb keze a pályán... Tehát én töretlen lelkesedéssel várom a szezon kezdetett és töretlenül bízok abban siker sem marad el...mint egy JUVENTUS szurkolo mást nem is tehetek :-)

Ismeretlen_170662 2011.06.24. 17:22:08

Ohh m(eleg)martin akkor ki anyám hozta ide Krasicot ha nem Marotta? TE bazdmeg? Ne legyél már segghülye

Tony 2011.06.24. 17:26:37

Abszolút nem kedvelem sem Agnelli-t,Elkann-t meg végképp nem és ez amit utóbbi lenyilatkozott kicsit felbosszantott: "A tőkeemelés azt jelenti, hogy a Juventus előtt nagyszerű jövő áll. Egy ambíciózus tervet vezettünk be, amely a Juventust a legjobbak közé akarja repíteni, ahova a történelme, és remélhetőleg a jövője alapján is tartozik, tartozni fog." De könyörgöm,ehhez azt kellett megvárni,hogy ne induljunk 1 európai kupában sem,7.ek legyünk és felgyújtsák a stadiont? Még mindig nem tiszta,hogy ez a tőkeemelés pontosan mennyi pénzt is jelent csapatépítés szempontjából és mennyit segít egyáltalán,de ezt nem akkor kellett volna meglépni mondjuk mikor 2.-3. helyen végeztünk a bajnokságban?! Kedves Elkann Úr! Lehet már a bajnoki címért harcolnánk és probléma sem lenne 1 BL indulás.

Ismeretlen_147985 2011.06.24. 17:38:45

Tical: Nagyon szeretem a hozzászólásaidat, csak úgy sugárzik belőlük az értelem. Régóta figyellek már, s a bazdmeg ill. hasonló stílusú szavak alkalmazásában élen jársz. Körülbelül ennyit lehet elmondani rólad, veled soha nem kezdeményeznék vitát, mert az írásaidból látszik, hogy szalajt a lánc. Ezért ne is haragudj, ha nem válaszolok a kommenteidre, a múltban sem tettem, a jövőben sem fogom, ez a mostani volt az egyetlen kivétel. Egyébként a Krasic-ot a Marotta hozta, ezt nem is kérdőjeleztem meg, ha tudnál olvasni, akkor nem is kérdeztél volna ekkora hülyeséget. Ha neki futsz mégegyszer, talán sikerül megértened. Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ha Marottán múlik a dolog, akkor Krasic ma nem a Juventusban focizik. Szerencsére nem rajta múlott.

Diego2889 2011.06.24. 17:52:24

Agnelli szavai számomra üres, jelentéktelen szavak.. nem tudok ebben az emberben hinni.. csak reménykedni tudok, hogy nagyobb összeget fordítanak a csapatra és így klasszisok érkeznek a csapathoz.. A sokszor említett Agüero-Bastos-Lichsteiner duó teljesen reális igazolás lenne.. A Bastos-Agüero duó nagyon sokat lendítene a csapaton.. A remény hal meg utoljára :D

Diego2889 2011.06.24. 17:53:12

Agüero-Bastos-Lichsteiner TRIÓ.. nem duó.. bocsi:D

Papy 2011.06.24. 18:06:17

Geci hogy milyen emberek vannak itt fent,és még ti nevezitek magatokat Juve szurkolóknak? Pff...Vicc ! Először is...! Állandóan csak sírni tudtok,és a klubbot ócsárolni,pedig fingotok sincs az egészről,még mindig....Arra utaltak,hogy idáig a mennyiség(mivel emlékeztetlek titeket hogy szétdarálták a klubbot és a nulláról kellett kezdeni)és a minőségre pedig azt érti hogy most már látszik kirajzolódni a jövő..! És ez a project is azért zajlott,hogy most tényleg bírjanak nagyobb neveket is igazolni,és visszajutni a győztes útra...! És a láthatatlan jövőt ócsároljátok....De nem tudom akkor mi lesz ha mondjuk tényleg sikerül nekik,visszajutni a győzte útra,vagy esetleg holnap bejelentik Aguero-t ! Akkor meg ohhh Marotta nagy vagy,meg éljen! Unom már a faszságaitokat ! Álljatok a klubb mellett higgyetek benne,és ne mindig a rosszat lássátok mindenben ! Én igen is bízok bennük! Gondolkozzatok már el egy kicsit....Itt az új stadion,a szurkolók újra egységesek lesznek,belefogtunk egy jó kis projectbe,és jó igazolásokat ígérnek ! Mit vártok még? Én bízom bennük és velük vagyok,aki meg itt szidni,meg állandóan ócsárolni tudja a klubot a vezetést vagy bármit,az meg takarodjon el innen mert hányok tőlük ! +++ FORZA JUVE PER SEMPRE +++

Diego2889 2011.06.24. 18:11:50

nyugiii Papy !!! nyugi.. :D

Ismeretlen_164215 2011.06.24. 18:13:50

Szavak. Majd ha igazolások is lesznek, akkor talán elhiszem ezeket. De amíg a hírekben Motta kaliberű játékosok szerepelnek, addig fenntartom a jogot, hogy ezt a nyilatkozatot is odategyem a Del Neri idézetek mellé.

davidka 2011.06.24. 18:44:03

Juventus a legfölsőbb szinteken! :D

Baggio 2011.06.24. 19:13:27

felesleges vitatkozni..majd 2hónap múlva +nézzük mire számíthatunk... addig + 1tuti..jó csapatunk lesz... erre a stadion garancia

Ismeretlen_152362 2011.06.24. 19:38:55

ha jól tudom 8 nap múlva indul hivatalosan az átigazolási szezon. itt 1-2 ember mit vár?????? hogy ha lehet már tegnap legyen meg minden játékos, akiket elfingtok???? a legegyszerűbb olyan embert, embereket szidalmazni akiknek ÉRDEKÉBEN áll, hogy a csapat jól szerepeljen!!!! az nem tűnik fel senkinek, hogy az 1 éve kinevezett vezetőségnek az a feladata, hogy rendbe rakja azt, amit az előttük levők itt hagytak csapat néven???? nyilván ezek csak szavak, de a legfőbb részvényesnek engedtessék már meg, hogy úgy nyilatkozzon, ahogy neki tetszik és ez vonatkozik a klub elnökére is. vagy ha gondoljátok adjatok be pályázatot, mert a tv és számítógép mellett kockulva ti olyan marha okosak vagytok a tyúk*zaros 20 évetekkel! örülni kéne, hogy lesz a csapatnak saját stadionja, reakciók: "minek az, inkább játékosra költsék azt a pénzt!". tőkeemelés: "úgyis csak a szarok jönnek, ha marottán múlik, mert 1 senkiházi!". mellékes, hogy a tavalyi évben 20 gólt termelő matrit leigazolta, q-t, aki az ősszel szédületes formában volt, krasicot, aki igaz tavasszal megtorpant, de ez az egész csapatról elmondható. az pedig, hogy a szerb nem rajta múlott megint csak túlzás, ha tudta, hogy itt akar játszani ajánljon érte 35 milliót???????

bob920 2011.06.24. 20:54:34

reaper871205:Sok igazat elmondasz , de kicsit finomabban . ;)

tataboy 2011.06.24. 20:54:41

reaper871205: A szívemből szóltál! Arra is kíváncsi lennék hogy a sok senkiházizó mire vitte eddig az életbe,de mindegy is,Magyarországon most ez a módi.

Kotrevák Kelly 2011.06.24. 21:50:54

Újabb ok az "örömre": "A Juventus egy igen mozgalmas napon van túl. Első ízben megvásárolta (visszavásárolta) >Sergio Almiron< játékjogának másik felét a Baritól." Hurrá! Újabb fantasztikus igazolás. Motta is marad! Hej!!! De szép az élet!!! Én is tudnék mondani pár szépet, de a tyúkszaros 36-37 évemmel (85 óta Juve fan) nem akarok beleszólni a nagyok (értsd 20on egy-két évesek) dolgába... Úgyh örüljetek. Van egy tiágónk, egy almirónunk, egy mottánk, martinezünk, stb. Remélem, az összes kezdő lesz. (persze remélem, nem) El lehet hinni, ha valaki 21évig megszokja, h kedvenc csapata a csúcson van (na nem mindig), nehéz elviselni, h már 5. éve csak a szarkodás megy. A puszta tények, eredmények érdekelnek csak! Mi tértünk el az elmúlt 5 évben???? Nagy büdös semmit!!! Jogos az elvárás, h most már történjen valami érdemleges! Ha annyira jó munkát végezne a vezetőség, már rég nem itt tartanánk. A beígért 5 éves tervből mi lett? 2011-re 7. hely. Fantasztikus! Pedig ezzel a csapattal sokkal előrébb kellett volna végezni. Úgyh én magasról teszek a sok okoskodó, hozzám képest igencsak fiatal véleményére, akik sehol sem, még tervben sem voltak, amikor én már gyönyörködtem a Platini féle csapatban. Igenis szarul érint, h évek óta nem történik semmi! Nem bírok egy meccset végignézni, mert attól félek, agyvérzést kapok. Már nem emlegetnek egy lapon minket a Milánnal vagy az Interrel, mert nem vagyunk a bajnokságban ellenfelük. Minden jött-ment csapat végigalázott minket! És akkor ennek kelljen örülni? Én is mmartin-nal értek egyet és nem hitegetem magam hiú ábrándokkal, h minden szép és jó, meg majd marotta bácsi megmutatja, meg h még el sem kezdődött a mercato. Még egyszer mondom: EREDMÉNYEKET AKAROK ÉS NEM ÍGÉRETEKET!!! ABBÓL MÁR TELE A PADLÁS!!! Ettől függetlenül kívánom, h a sok selejttől meg tudjunk szabadulni és végre rakjunk össze egy, az új stadionhoz méltó csapatot, akik nem csak a pénzt látják a Juvéban (zsoldosok), hanem átérzik a mez és az egész Juventus lényegét a SPIRITO JUVÉT. Forza Juve per sempre! (ha a selejt megy és Bastos, Lich és esetleg Aguero jön én már elégedett leszek, aztán majd meglátjuk, mire futja.)

Juveboy24 2011.06.24. 22:01:35

Azért, ha egy kicsit is belegondoltok, nem igazán van könnyű helyzetben sem a vezetőség, sem Marotta. Oké, hogy most már megvan az az összeg, amit minőségi játékosokra lehet költeni, DE az nem jelent semmit. Egy Agüero-t már nem hiszem, hogy pénzzel meg lehet győzni, hogy igazoljon hozzánk, mikor mehetne a Real-ba is, ahol valószínűleg többet keresne, mint nálunk. El kell hitetni a játékosokkal, hogy annak ellenére, hogy nem indulunk a bl-ben, érdemes hozzánk szerződniük. Ha reálisan belegondoltok, ti se egy olyan csapatot részesítenétek előnyben, aki nem indul semmilyen európai kupában... kivéve, ha eleve oda akartok igazolni.

Papy 2011.06.24. 22:03:10

Hát de végül is mindenkit meg lehet érteni...! Kelly....Én megértelek ! Én is ugyanígy vagyok vele ! Mert már unom én is a töketlenséget ! De azért várjuk ki mit alkotnak,ne ítéljünk elhamarkodottan,bízzunk bennük,a csapatban,és hogy egy jó keretet fognak összehozni...Aztán ha elszarják akkor majd lesz okunk őket szidni,de addig ne ! Én bízom benne hogy jól fognak igazolni ! Forza Bianconeri !

Kotrevák Kelly 2011.06.24. 22:13:27

Papy: ha kibírtam ezt a pár értékelhetetlen évet, ez az egy már igazán nem számít. Majd 10-15 forduló után meg lehet mondani, h hogy sikerült az új csapat. Hacsak megint nem jön a menetrendszerű, tavaszi lejtmenet...:-) Én lennék a legboldogabb, ha végre visszatérnénk oda, ahol a helyünk van és rettegne Európa a Juventus név hallatán. Úgyh én az ítélkezéssel megvárom az újévet vagy a köv. húsvétot....

Kotrevák Kelly 2011.06.24. 22:22:42

Juveboy24: ha lehetőségem lenne, abszolúte nem érdekelne bl, meg ilyen apróságok, csakis a Juvét választanám. Nem mennék el ilyen anzsi marhahalacska nevű csapatokhoz, csak azért mert napi 3misit vághatnék zsebre... És itt már ez a baj, h annyira pénz szagú az egész foci, h a legtöbb játékosnak csak az a fontos, h mennyit fog keresni? Persze én is szertnék napi 3 misit keresni, de beérném mondjuk havi 3-al is...:-) Mivel mindenkit a bl, meg a zsé motivál, valahogy én sem hiszem, h pl Aguero pont hozzánk akar jönni (mert születése óta Juve drukker...) A fordulóponthoz meg annyit Agnelli úr, ha idén sem érünk el semmit, akkor egy jó időre befejezem az önsanyargatást és inkább többet fogok Metallica koncertre járni. Bennük legalább még nem csalódtam...

Juveboy24 2011.06.24. 22:28:55

Kotrevák Kelly! Nyilván én is a Juvét választanám, de én már 16 éve Juve drukker vagyok, Agüerot és se hinném, hogy az lenne. :) Igen, Dzsudzsák-nak kevés volt az évi 1 millió (ha jól tudom, annyit keresett a PSV-nél). Ezentúl majd golyóálló mellényekre költi a pénzét.

Kotrevák Kelly 2011.06.24. 22:31:14

Ja, meg sokat nem járjon szoliba, feltéve, ha szereti a banánt...

Juveboy24 2011.06.24. 22:36:55

:) R. Carlos is örüljön, amíg csak banánokkal dobálják, nem gránátokkal.

adams 2011.06.24. 23:30:06

Forza mmartin!!:D SEmmit sem írok martint lájkolom,meg az "öreget"!aki hisz még elkannak az mind naív,vagy csak nem elég régóta juventino!ALMIRON HAHAHA,A NYáR TRANSZfere

Ismeretlen_122894 2011.06.24. 23:48:40

sajnos pr-ban az utobbi idoben erosebbek vagyunk, mint teljesitmenyben. az elmult evekhez kepest azonban en azt erzem, hogy most van ok remenykedni. ha azonban most sem tortenik attores, hosszu idore a sullyesztoben maradunk. szoval most vagy soha! nyar vegen tartsunk ertekelest, addig mindenki csak vagtabalovoldozik... Forza Juve!

Ismeretlen_152362 2011.06.25. 00:30:26

engem is bosszant az elmúlt évek eredménytelensége. de felfedezhető némi tervezés, ami mint tudjuk tavaly kezdődött és talán jövő nyárra megfigyelhető lesz ennek a vezetésnek a tevékenysége. @Kotrevák Kelly: én nem azt mondtam, hogy martineznek vagy almironnak örülni kell. amire próbáltam rávilágítani az az volt, hogy nem minden nyilatkozatban vagy vezetőségi döntésben a rosszat kell keresni-kutatni, mert itt az nagyon megy pár embernek. ha 1 játékos kaphat még 1 esélyt (lásd: melo), akkor a vezetőség, aminek tagjai szintén 1 évet töltöttek el eddig a posztjukon mért nem? miért kell mindenkiről azt feltételezni, hogy dilettáns, mert az elérhető erőforrásokból megpróbálja a legjobbat kihozni úgy, hogy ne csak 11 játékos legyen, aki bevethető és a klub hírnevéhez méltó? én is szeretnék nagy játékosokat látni, de olyanokat, akik itt érik el azt, hogy az egész világ róluk beszéljen, de legalább európa és pl. ne a góltalanságuk miatt.

Ismeretlen_184566 2011.06.25. 00:51:18

@Kotrevák Kelly: Hát, én "csak" 18 éve vagyok Juve szurkoló, engem is bosszant az utóbbi évek töketlenkedése, de azt se feledjük, hogy keményen a padlóról kellett felállni. Most azt mondom, van ok az optimizmusra. Egy éve elkezdődött valami, amit a csapat előrelépése szempontjából idén fogunk megérezni. Lehet szidni Elkannt is, aki Gianni Agnelli unokája, és emellett Andrea Agnelli unokatestvére. Szerintem ha Torinóban (és Olaszországban) valami számít, az a család. És ki fogják húzni a Juventust a sz*rból.

Ismeretlen_177028 2011.06.25. 10:22:39

@Pendergast: Elkannal kapcsolatban nem értek egyet veled. Magasról tesz a klubra. Csak akkor ad pénzt, ha már nagyon muszáj, akkor is annyit, amennyi éppenhogy elégséges ahhoz, hogy fennmaradjon. Számára a Juventus csak egy üzleti vállalkozás, amely veszteséget termel, épp ezért kolonc a nyakán. És ha nem lenne mellette a 450 milliós krikett projekt, akkor nem szólnék egy szót se, mert azt hinném, hogy az Exor nem úszik a pénzben. De így azért elég nevetséges, mi kerül egy krikettcsapaton ennyibe? A 3 milliárd eurós F1 befektetésről ne is beszéljünk... igaz, hogy az jövedelmező piac, és nagyon népszerű (én is szeretem), de tisztán mutatja, hogy az Exornak nincsenek pénzügyi gondjai. Ennek fényében, ha Juve a szíve csücske lenne, többet invesztálna bele.

mJz. 2011.06.25. 10:25:46

REAPER: nem vágod, hogy 7.ek lettünk? mégis miről ugatsz? ja és a szaros 22 évemmel jobban látom a dolgokat, mint a Te "szaros" X éveddel! lehet törölni a kommentet... ON: Megint csak nem derült ki a koncepció részletei, csak mellébeszélés stb...

Ismeretlen_177028 2011.06.25. 10:33:25

@mJz.: szerintem állatira nem számít, ki mennyi ideje Juve szurkoló. Én bevallom, hogy konkrétan 4-5 éve vagyok csak az. És? Szerintem épphogy hátrány, ha valaki régóta az, hiszen hozzászokott a sikerekhez és nem tud türelmes lenni, mert "x ideje megy a szarakodás". Csak észre kéne venni, hogy a jelenlegi vezetőség 1 éve van a posztján... Tudom, a Juve mentalitás az, hogy minden évben a Scudetto a cél, de sajnos ez nem volt a koncepció része. 1. év: töltelékemberek, 2. év: nagy nevek. Sajnos ez Delnerivel elbukott, mert az őszi formánkat és úgy am block a keretet tekintve igenis elérhettük volna a BL helyet, ami az elvárás volt.

Ismeretlen_152362 2011.06.25. 10:53:07

@mjz: "vágom", hogy 7.ik lett a csapat, mint ahogy az ezt megelőző szezonban is. nem tudom feltűnt-e neked vagy bármelyik észlénynek itt, akik olyan marha jó rálátással vannak a világra az, hogy míg az előző vezetőség ész nélkül igazolt játékosokat, akik épp felkapottak voltak. ezzel szemben az új vezetés megpróbált 1 olyan csapatot építeni félig-meddig kölcsönjátékosokból, amely képes elérni a bl-helyek valamelyikét, és ha ez megvan a nagyobb bevételnek köszönhetően már minőséget is tudnak vinni a csapatba. a téli igazolások egyértelműen nem voltak betervezve, ez látszott. a csapat sikertelenségét én személy szerint delneriben látom, de persze foghatjuk marottára is, bár azt meg kell hagyni, hogy a taktikát nem ő találta ki és nem is ő volt, aki szarul cserélt a meccseken, néhány kivételtől eltekintve. amit még nem értek a hozzád hasonló "jól látó" "szurkolók"-nál az az, hogy bármit is tesz ez a vezetés nektek egyáltalán nem felel meg. azt aláírom, hogy nem mondanak konkrét neveket és összegeket. de miért is tennék? miért nem lehet türelemmel várni a nyár végét, amikor már esetleg kirajzolódik, hogy mit akartak. türelmetlen vagyok én is, ha a beígért változások és klasszis vagy ne adj' isten klasszisok nem érkeznek, nem kell aggódnod én is hangosan fogom szidni a vezetést, de amíg nem jelentenek be érkezőket teljesen felesleges itt a szátokat tépni, hogy így rossz, úgy rossz. mindegy nem is bosszankodok az olyan ostoba emberek miatt, mint te vagy a hozzád hasonló irogatók.

Ismeretlen_152362 2011.06.25. 10:55:19

@mjz: és örülnék, ha vmi érdemlegeset is hozzászólnál, tudod érvelés vmi mellett vagy ehhez hasonló dolgot. mert azt már tudjuk, hogy jól látsz dolgokat, de hogy ez pontosan mi, azt nem.

Ismeretlen_184566 2011.06.25. 12:45:36

@Lord_Viktor: szerintem ne pletykákra alapozd a megítélését. Olyan cikkekre, amelyeknek még ha van is valóságalapja, de pl. lehet, hogy a bennük szereplő összegeknek nem sok köze van a valósághoz. Ne menjünk messzebb most is pontosan lehet tudni mindent? Nem, csak egy részét. Azt tudjuk, amit akarnak, hogy tudjunk. Annak kapcsán is csak találgatás van, hogy pontosan mennyiért igazolhatunk, és elég nagy a szórás az ötleteket tekintve. 50? 70? 100? És ha Elkannt nem érdekelné a Juve, akkor venné magának a fáradságot, hogy 2 havonta nyilatkozik a csapat felemelkedéséről? Nem hiszem. De az Agnelli család Juventus kötődését szerintem ismered. Én a konklúzió első lépcsőjét az átigazolási időszak végére, a másodikat pedig a bajnokság végére hagynám.

Ismeretlen_177028 2011.06.25. 13:03:03

@Pendergast: én mondjuk magasról teszek Elkannra. Nem szimpatikus figura, és akár igazak a hírek, akár nem, végül is tök mindegy, hogy szimpatikus figura-e számomra. Adjon elég pénzt a Juvéba, és lesz@rom :)

Juveboy24 2011.06.25. 14:26:35

Elkann-t sokan nem szeretik a Calciopoli óta. Bevallom őszintén én se, bár nem tudom mennyi igaz abból, amiket akkor írtak. A tény az, hogy bár jelenleg Agnelli az igazgató, Elkann a tulajdonos és ő irányít. Ő nem annyira Juve fanatikus, mint Andrea, de nem szabadulhat meg a csapattól, mert gyakorlatilag családi örökség.

Ismeretlen_184566 2011.06.25. 16:56:12

@Lord_Viktor: az eddig megszokott, általában komoly érveket tartalmazó meglátásaiddal szemben ez elég sovány, nem bántásképpen :) De a lényeg, hogy elég pénzt adjon a csapatra, ez igaz, és akkor nem is kell vele foglalkozni.

Ismeretlen_184566 2011.06.25. 16:58:19

@Juveboy24: ezt aláírom. De szerintem ha nem érdekelné, nem Andreát választották volna meg elnöknek, és nem dolgoznának a csapat újjáélesztésén.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása