Megakadtak a szerződéshosszabbítási tárgyalások

A hírek szerint 1 millió euró a különbség a Juventus ajánlata és Del Piero kérése között a csatár szerződéshosszabbítási tárgyalásán.

A klub 36 éves ikonjának kevesebb, mint 6 hónap van hátra a szerződéséből az Öreg Hölgynél, és noha mindkét fél szeretné megújítani a szerződést, problémák adódtak.

Stefano Del Piero, Alex bátyja és ügynöke a tegnapi nap folyamán találkozott Giuseppe Marottával. A 2 órás megbeszélés alatt csak néhány részletben sikerült megegyezni, és annyi biztos, hogy a következő 2 hétben ismét találkoznak további megbeszélésre.

A pletykák szerint a szerződés hosszában megegyezés született, ami 12 hónapra fog szólni, de a fizetés jelenti a legnagyobb gondot.

A Juventus 1 és 1,5 millió euró közötti éves fizetést ajánlana Del Pierónak, plusz erre jönnének még különböző bónuszok, míg a játékos 2,5 milliót szeretne kapni.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr694653504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Torinojuve 2011.02.18. 17:25:13

Sosem értettem az ilyen idős játékosokat, gondolom Alex nek , de még az unokájának se kell aggódnia az anyagiak miatt, mert jó pár éve profi játékos, és a fizetése is elég komoly, nem hiszem el hogy még mindig többet akar....Nem hogy örülne hogy kap fix összeget, mi lenne ha a az orra alá tolnának 1 teljesítmény alapú fizut...

Ismeretlen_177028 2011.02.18. 17:33:48

@Torinojuve: teljesítmény alapú fizut? Azért gondolkozz már el, Alex fizuja ha teljesítmény alapon dőlne el, az 1 milliót érne el maximum. És ezzel nem bántani akarom, mert ő olyan mint Inzaghi a Milannál, a legenda, aki csereként beállva még mindig hasznos tagja a csapatnak, sőt. Itt a tisztelet a lényeg, hogy a Kapitány játékosként többet tett a klubért, mint eddig bárki. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ez a huzavona nevetségessé teszi a klubvezetést és Alexet is, hiszen ha ő annyira szereti a Juventust, mint ahogy én hiszem, hogy szereti, akkor egy kevesebb fizetés (ami még mindig nem minimálbér, lássuk be) nem jelenthet gondot. Plusz visszavonulása után tárt karokkal várnák szerintem a vezetőségbe. Viszont a vezetőség fukarkodása sem szimpatikus dolog a szurkolók szemében, bár tudom, hogy a költségcsökkentés jegyében mindenkinek meg kell nyirbálni a fizuját. Egy szó mint száz: ez a vita máltatlan mindkét félhez. Elégedjenek meg 2 milkában 'oszt csá :D

Ismeretlen_164215 2011.02.18. 18:44:13

Ha azt nézzük, mit tett meg Alex a klubért, vagy azt, hogy egyesek mennyit keresnek a semmiért, vagy azt, hogy Alex idén is hány gólt rúgott, vagy esetleg a csapat többi kiadását vesszük górcső alá, szánalmas ez a zsugoriskodás. Kihasználják, hogy Alex nem akar elmenni és mindenképpen maradni fog. Lelketlen senkiháziak.

Torinojuve 2011.02.18. 18:59:49

Persze kapjon annyit amennyit ő mond, de mindenki örülne az új stadionnak,és mindenki azért sír miért nem igazolunk komoly játékosokat.Csak Alex is észrevehetné már hogy nem fiatal, a játékot sokszor lassítja, elkezd önzőzni majd amikor elveszik tőle a labdát csúnyán néz a bíróra...

ANADROL 2011.02.18. 19:37:43

én Torinojuvéval értek egyet. Az igaz h a klub is megbecsülhetné, és tisztelet miatt meg adhatná neki a több fizut, DE! Ezen el nem fogadni a szerződést, és akadékoskodni több pénzért számomra nem szimpatikus, azt meg hogy a fizetés miatt nem becsülné a klub kicsit műsértődésnek tartom.. FORZA ALEX!

devil-z 2011.02.18. 19:57:51

venember83 jól látja a helyzetet. Ilyenkor megint megy a lassú, körülményes maszlag, aztán amint rúg egy óriási gólt rögtön megy az ünneplés. Anno Nedvedet is többen bántották a kora miatt, pedig az utolsó meccsein is a csapat egyik - ha nem a - legjobbja volt. Sajnos / nem sajnos, el kell fogadnunk, hogy ezek az öregek néha még most is többet tesznek a győzelemért, mint az ifjú titánjaink. El lehet gondolkozni..

harciretek 2011.02.18. 21:09:53

Ugyanmár, ez tiszta parasztvakítás... Évek óta ezidőtájt mindig ez van. Letelt az téli átigazolási szezon, bedobják, hogy most Alex szerződését kell meghosszabbítani és megint van miről beszélni. Torinóban szerintem a felek meg már rég tudják, hogy Alex mikor ír alá és mennyiért. Ő is tudja, hogy már öreg és nincs más választása, meg a vezetőség is tudja, hogy ki ő itt és hogyan kell vele bánni... Mindenki kicsit magasabbról indul, aztán egyszercsak eljutnak ahhoz az összeghez, amihez már az elején tudták, hogy el fognak jutni. Szerintem ez így működik. A lényeg, hogy vasárnap ebédre lezúzzuk a Leccét!!!

Ismeretlen_149085 2011.02.18. 21:29:25

Azt gondolom, mint harciretek. Egyből nyilván nem fognak egyezségre jutni, a klub kevesebbet ajánl, ők többet akarnak, aztán majd félúton megegyeznek.

adams 2011.02.18. 22:23:52

Lord Viktor! INzaghit azért ne hasonlítsuk Alexhez ,sem játéktudása alapján sem legenda alapon, ő nem a milan legendája....ő ott a padon öregedett meg ,voltak nagy meccsei a milanba ,de szerintem itt a juventusba volt a csúcson !!!! Forza Juve

goku06 2011.02.18. 23:21:14

Jó hogy felhozta valaki Nedvedet mint példát. Őt is mindenki szidta hogy öreg, pedig ha nem vonult volna vissza, akkor tavaly előrébb végeztünk volna mint a 7. hely. még ennyi idősen is úgy hajtott, ahogyan kevesen a csapatból. Del Piero is ugyanilyen, bármikor képes eldönteni a meccset. Nem sok az a 2,5 milliós fizetés. De ő biztos itt marad, nem tudnak olyan keveset adni neki hogy elmenjen. Ezért is akarnak neki ennyire keveset adni :S

Ismeretlen_174409 2011.02.19. 02:35:38

Ezek képesek Alessandro Del Pieroval,A CAPITANOVAL egymillió eurón szőrözni...ha én dönthetnék,ha a csillagos eget kérné,én azt is megszerezném neki...ALESSANDRO DEL PIERO MAGA A JUVENTUS,a vezetőink meg el vannak tévelyedve,nem is kicsit,nem tudják hol a helyük!!!1 és 1,5 millió euró...ennyit ér nekünk a legenda,ennyit ér nekünk a VILÁG LEGJOBB JÁTÉKOSA?!Öreg egy nagy lószart,még mindig ő a legjobb játékos a csapatban(bár tegyük hozzá,a mostani csapatban nem nehéz),ha értelmes csapat lenne körülötte,még 10 év múlva is simán gólkirály tudna lenni ebben a putris olasz ligában!!!FORZA CAPITANO!!!A VEZETŐKNEK MEG ÜZENEM,HOGY LEHET,HOGY A JUVÉNÁL MOST ŐK A VEZETŐK,DE A JUVÉNÁL ALEX AZ ISTEN!!!

Ismeretlen_174409 2011.02.19. 02:39:35

Torinojuve, 2011. február 18., 17:25 Barátom,te nem tudod mit beszélsz,és hogy kiről!!!Sztem inkább kussolj ahelyett,hogy játszod itt az okost,ALEXRŐL SENKI NEM BESZÉLHET ÍGY!!!

Ismeretlen_172344 2011.02.19. 11:33:13

Az a baj hogy Amauri keres 4,5 millát amit mi fizetünk ha jól tudom, hogy 1 év után ollózzon egy gólt a parmaban, valamint szeretnék Pirlót évi 5 milláért Aquillani helyett.Ezek nem nagy pénzek ilyen embereknek? Nem Alexen kellene spórolni, lehetne máshol meghúzni a nadrágszíjat. Amíg 10 transzparensből 6 Del Pierot élteti, addig nincs miről beszélni. A kancsi Marotta vajon mennyiért "szakad meg" a csapatért?

Ismeretlen_177028 2011.02.19. 11:57:58

@blanconero: Szeretem, mikor a hozzá nem értők összemossák a dolgokat. Amauri orra elé Secco odatolt egy jó kis szerződést, ami nem járt még le, ergo Marrotta nem tud kezdeni vele semmit. Alexnek pedig le fog járni és az ÚJ szerződésben Marrotta bácsival egyeznek meg mennyi legyen a fizuja. ha figyelembe vesszük az új igazolásoknak a fizuját, valamint azoknak, akiknek a szerződésébe M bele tudott piszkálni, akkor szerintem nem kérdés, hogy Amauri mennyit kapna a szerződése lejárta után :) Lóf@szt. A másik: sokan elfelejtik, hogy a Juventus FC nemcsak egy klub, hanem egy komoly üzleti vállalkozás. Szeretjük vagy sem, öltönyös 'hozzáértők' döntenek a klub és annak alkalmazottai sorsáról, és ők hajlamosak rá, hogy csak a számokat nézzék. De ahogy fentebb írtam, ez egyik félhez sem méltó vita, sem Alexhez, sem a klubhoz, hisz bár 1-1,5 millió euró (ha a mostani teljesítményét nézzük) egy teljesen tisztességes fizu, de nyilván, mint a klub legendájának, illene kicsit többet adni. Viszont Alextől sem szimpatikus, hogy a piszkos anyagiakról vitatkozik a klubbal. Mondjuk nyilván nem szól bele annyira, hanem a testvére intézi dolgokat. Egy szó mint száz: itt nincs értelme szidni senkit, ez csak a klubra és Alexre tartozik.

ToTTy 2011.02.19. 12:51:15

bármennyit kapjon, megérdemli...csak maradjon! Hogy újra csapat legyünk, ő és Buffon jelenléte megfizethetetlen. Viszont tényleg nagyon rosz képet ad a klubról ez a garasoskodás, ha már csak a presztizst nézzük is :(

Ismeretlen_161952 2011.02.19. 23:26:19

Én csak attól félek, hogy szeretett klubbunk szeret méltatlanul bánni és megválni csillagaitól... Ne legyen igazam.

Ismeretlen_174409 2011.02.20. 02:40:42

Tök mind1 milyen üzleti vállalkozás,meg hogy az öltönyösök döntenek...nem Alexen kell spórolni,csesszék meg az számolgatásukat!!!Alex,Gigi,Chiellini...ezek azok a játékosok,akik bármennyit megérdemelnek...HOL LENNÉNK NÉLKÜLÜK?!Az öltönyösök fizetésére lennék kíváncsi,mondjuk Marottáréra(bár nem tudom van-e köze Alex ügyéhez)...az a kancsal farok biztos nem 1 milkát keres,amennyit Del Piero-nak akarnak adni,és menjünk ennél is tovább...SZÉGYEN,HOGY PONT CAPITANO-N AKARUNK SPÓROLNI!!!BASSZÁK MEG,NEM FOGJÁK FEL,HA ALEX NEM LENNE,AKKOR NEM LENNE MIT SZÁMOLGATNIUK,MERT ROHADTUL NEM LÉTEZNE MÁR OLYAN,HOGY JUVENTUS,SE ÜZLETI VÁLLALKOZÁS,SE FUTBALLKLUB SZINTJÉN,EZ AZ IGAZSÁG!!!

Ismeretlen_174409 2011.02.20. 02:42:48

És abban meg,hogy Alex vitatkozik a pénzügyieken a klubbal nincs semmi unszimpatikus!!!Ő csak szimplán tudja,hogy a Juventus mit köszönhet neki...és sokkal többet,mint ő a Juventusnak,ez tény!!!

Ismeretlen_174409 2011.02.20. 02:46:47

A teljesítmény alapú fizu helyett meg nézzük meg sztem azt,hogy hányan vannak azok a meccsre járók közül,akik csak azért mennek ki a meccsre,hogy egy legendát láthassanak pályára lépni élőben...és ez a nem mind1...az a 2,5 millió euró lófasz ahhoz képest,amekkora bevételt jelent nekünk az,hogy van egy Del Piero a csapatban!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása