Del Neri: "Nem tudtunk reagálni"

"Melo kiállítása alapjaiban változtatta meg a játékunkat. Nyugodtnak kell maradnunk, ugyanis ez az eredmény nem változtatja meg azt, amit eddig elértünk. Most Nápolyba kell mennünk, ami egy lehetőség, hogy egyből változtassunk a helyzeten."

Del Neri tisztán látja a dolgokat a Parma elleni mérkőzés után is, és nem hagyja, hogy az érzelmek befolyásolják. A vereség nem teszi semmissé az elmúlt hónapokban elvégzett kitűnő munkát, különösen, hogy a Juve emberhátrányban játszott.

"Melo gesztusa megbocsáthatatlan, de úgy vélem, hogy a bajnokság első szakaszában jól teljesített. Ezek ösztönös reakciók, és ez ma rosszul jött ki. Remélem, hogy megerősödve jön ki ebből, és képes lesz fejlődni, mivel ő egy nagyon fontos játékos a számunkra."

A kiállítás befolyásolta a meccset, de Del Neri nem keres kifogásokat. Az edzőnek nem tetszett a csapat hozzáállása.

"A mi tulajdonságaink az intenzív játék és a szorgalom, de ezek ma hiányoztak. Be kell ismernünk a hibáinkat, mert, a játéktól és a technikai tulajdonságoktól eltekintve, képtelenek voltunk reagálni."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr34653322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_102246 2011.01.06. 22:34:22

Korrekt nyilatkozat... remélem a játékosoknak is elmondta ezt.

Ismeretlen_164215 2011.01.06. 22:43:26

Szokásosan korrekt. Ha nem lett volna ez a borzasztó szezon tavaly, ilyen eredmények után valószínűleg már rég repült volna.

Ismeretlen_177028 2011.01.06. 23:00:18

De mint tudjuk, a ha-val kezdődő mondatoknak a sportnak nem sok értelme van ;)

Ismeretlen_177028 2011.01.06. 23:03:44

*sportban

gasta 2011.01.06. 23:52:59

Kövibe elkapjuk a Napolit, aztán lesz itt öröm:D Úgyis revansot kéne venni a tavalyiért, azthiszem 3-1re kaptunk ki ott. Most legyen fordítva:)

forzajuve123 2011.01.07. 06:49:25

sziasztk kár hogy ki kaptunk ... de ez még nem a világ vége ... ( az majd 2012-ben XD ) de lehet hogy csak rossz napjuk volt a fiúknak vagy még lehet hogy fejben még a szünetben maradtak vagy nem tudom de azt tudom hogy Amauri gyökér és minnél hamarabb el kéne passzolni a meccset sajnos láttam... valaki el tudja mondani hogy Melót mért állították ki és hogy jogos volt-e a kiállítás ??

forzajuve123 2011.01.07. 06:50:18

a meccset sajnos nem láttam *

alexdelarge 2011.01.07. 06:54:25

forzajuve123. azért állitották ki mert az egyik játékos belecsuszott és az ágyékát taposta Melo meg szimplán fejberugta.bár kikaptunk én nme hibáztatnám Melot ha valaki az én családi örökségeimet bánatná én keményebbet adtam volna.most iggy jártunk nincs itt még semmi veszve

Ismeretlen_160819 2011.01.07. 07:53:43

Elmondom nektek hogy Napoliban is cummantunk, sajnos ez a keret ennyit tud, és ha valami csoda folytán mégis az első 4-ben leszünk az annak lesz köszönhető hogy gyengül az olasz bajnokság. A premier lig.-ben talán a 8-9. hely körül lennénk.

Alexdon 2011.01.07. 08:15:54

nos! összességében szánalmas produkció volt, de reális! Sorari volt a mieink legjobbja, Q nem sokat tudott hozzátenni a meccshez, Melo ugye karatekid, Sissokót, és DP már nem kellene erőltetni, Grossót örökre eltíltani, Amaurit pedig nyilvánosan ki kellene végezni... Chiellini szegény, Legróval együtt csak roghangált az eltolódott védelem miatt, Sörensen is hibázott a 2. gól előtt, de az egész védelemre igaz, hogy balhátvéd nélküli az egész idényben. Marchisio csak keresi a helyét és mára már önnmagát is, Pepe hát ő meg csak Pepe, egy jó csapatban lehetne kiegészítő, de nem egy CR7, és nem is kellene elvárni tőle ezt, Krasic nem dönthet még el minden meccset, ma Aquilani is szürke volt (Melo nélkül)! Del Neri több hibát vétett, a megszokottakan kívűl (Grosso játszatása, Marchisio szélsőként), a kiállítás után nem kellett volna cserélni, csak szerkezeti 4-4-1re átállni, DPval a balszélen, annyit ő is elbohóckodott volna, mint M, vagy Pepe... összességében innen csak felfelé lehet menni, tehát a egy (rosz) idénykezdet, javulni kell, és hát 2 db szélsővédő, balszélső, és 1 (2) csatár kell, hogy ez a csapat reálisan a scudettóért hajthasson! FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arnijuve 2011.01.07. 08:40:44

a nyilatkozat ismételten korrekt és tiszta nem mentegetőzik. Felipe Melo-t nemkell hibáztatni...sokunk ugyanezt csinálta volna adott helyzetben sztem...... De még 10 emberrel is nyehettünk volna ha nem ennyi dekoncentrált a csapat...egyszerűen rohangáltak mint pók a falon(ez főleg a védelemre igaz grosso=0 és így tolódik a védelem folyamatosan, sörensen meg még nem alkalmas minőségi védőmunkára de azért igyekszik) A középpályán egyszerűen melo nélkül mintha meghalltak volna ...egyedül Aquillani középen nemtud mit csinálni, Krasic meg csak nem dönthet minden meccsen és azért ha 2-3 embert küldenek rá azzal már ő sem bír..... Amauriról inkább nebeszéljünk...nagyon jól játszott az ellenfél szemszögéből nézve...komolyabb védőmunkát nagyon ritkán látni annyiszor mentett mellel hogy simán beválogatnám a forduló csapatába középhátvédnek..... A legjobb lenne azonnal elküldeni és egy hajléktalanra adni a mezt az utcán hogy játszon helyette..... Napoli ellen döntetlent várok(azért nem győzelmet mert bekell látnunk, a hiányzókat is figyelembe véve, hogy nem lesz esélyünk....1-1 lesz sztem) FORZA JUVE!!!

Ismeretlen_102194 2011.01.07. 08:56:46

Ha nyertünk volna sem gondoltam volna hogy nyerünk nápolyban, de így még egy x is baromi nagy szám lenne!Remélem nem lesz hasonlóan gyalázatos a produkció mert akkor könnnyen lejtmenetbe kerülhetünk!Egy zakó benne van, de ne legyen ebből rendszer!;) A keret sztem továbbra is erősítésre szorul, mert ezzel nagyon vékonyak vagyunk egy EL pláne Bl helyre!

kdavid86 2011.01.07. 09:00:48

Sajnos nem láttam a meccset, bár lehet jobb is, úgyhogy a levegőbe nem szívesen szidnék/dicsérnék senkit. Bocsánatot kérek mert ez off lesz. Q-nak nincs szalagszakadása, tehát nem kell hosszú időt kihagynia...

zsigadani 2011.01.07. 10:13:08

Elsősorban ezért szerettem meg del Nerit. Sosem ködösít meg terel. Megmondta hogy szarul játszott a csapat, óvatosan de mégis keményen leszidta Melot és mégis próbál lelket önteni a játékosokba hogy nincs gáz és megverjük a nápolyt. remélem így is lesz :)

DartagnanX · http://bianconeri.blog.nepsport.hu 2011.01.07. 10:40:42

venember83: HA nem lett volna a tavalyi borzasztó idény (tehát HA tavaly pl. másodikok lettünk volna), akkor most a BL-ben játszanánk, nem Delneri lenne az edző, nem Marotta a főnök, nem játszana nálunk Aquilani, de Diego nálunk lenne. Sőt, HA tavaly megnyerjük a BL-t, akkor címvédőként indultunk volna benne. Mivel viszont tavaly a csapat csapnivalóan teljesített, és a fél keretet lecserélte Marotta, és új az edző is, ezért igencsak fontos szempont, hogy kb a nulláról építkezünk. HA a kiskutya nem kakilna, akkor kipukkadna.

Ismeretlen_108746 2011.01.07. 10:42:04

Melo-t szerintem igenis hibáztatni kell. Egy magát profinak valló játékos egész egyszerűen nem teheti meg ezt a csapatával, s tartózkodnia kell a hasonló, nem focipályára illő megmozdulásoktól. Ráadásul Felipe Melo nem 20 éves már, s nem ez az első alkalom, amikor fontos meccsen ilyen súlyos hátrányba hozza csapatát. Amúgy összességében nem kell temetni a csapatot, előfordulnak a vereségek, különösen egy ilyen nehéz meccsen, amikor már az 5. percben cserélni kell, s a 17. perctől 10 emberrel játszunk. Engem inkább a vereség aránya zavar, hiába nyilatkozta Agnelli, hogy nincs jelentősége. A csapat teljesen összeomlott, megsemmisült, esélye sem volt még az 1 pontra sem. Engem ez a mentális csőd megdöbbentett, s valahogy idegen volt a csapattól megszokott hozzáállástól. Remélem nem sok ilyet látunk a fiúktól.

Ismeretlen_102246 2011.01.07. 10:47:28

Aki úgy gondolja, hogy a Napoli biztosan legyőz bennünket az sztem tegye föl az egész vagyonát valami fogadóirodánál a Napolira. Komolyan mondom, hogy nőjetek ki ebből a gyerekbetegségből, azaz ne jelentsünk ki biztos dolgokat a jövővel kapcsolatban, mert olyan nincs, hogy valami biztos. Még annak is meg van az esélye, hogy holnap nem "kel fel a nap"... igaz elhanyagolhatóan kicsi, de meg van az esélye. Másrészt Juve szurkolóként nyilván mindenki győzelmet remél. Nem értem miért kell akkor ez ellen megformálni a véleményt. A papírforma szerint a Napoli nyerni fog, de ez nem jelenti azt, hogy biztosan nyer is.

Ismeretlen_122894 2011.01.07. 10:51:26

annyira mások ezek a nyilatkozatok, mint tavaly, és sokkal jobban örülök, hogy ezeket kell olvasnom, nem vak hitegetést kapunk, hanem a hibák beismerését, és most sokkal inkább elhiszem, hogy van út, amin haladunk. vegyük figyelembe, hogy honnan klellett ezt a csapatot összevakarni, és ne csodálkozzunk, hoyg egy fél szezon alatt itt tartunk. van potenciál a csapatban, az idő nekünk dolgozik. melo: ha az eddigi teljesítményét nézem, akkor belefér, sajnos a csapat még nem annyira erős, hogy egy kulcs ember kiesését túlélje. ha belerúgnak az emberbe, terméaszetes reakció, hogy ideges lesz, és visszarúg. elképzelhető, hogy léegközelebb nem fogja ezt tenni. nem ez a meccs dönti el a bajnokságot, bár fájó a 4 gól, de hiszem, hogy kell néha egy-egy komolyabb pofon, hogy a csapat fejlődhessen. Forza Juve továbbra is, és nem lesz gond a BL indulással, én hiszem ezt!

Ismeretlen_102194 2011.01.07. 10:54:47

ShyrKahn!Én komolyan mondom sokra tartom a véleményeidet és olvasom , bár nem feltétlen értek veled egyet mindenben!De most -ha rám gondoltál- erős fogalomhiányban szenvedsz!Én nem azt mondtam hogy nem fogok a csapatnak szurkolni, meg a nápolyra tenném minden pénzem!Egész egyszerűen oda senki nem mehet a tuti 3 pontért, mert az egy katlan!!!!Vért kell izzadni és akkor talán meglesz a siker!Na most ha ez a gyatra produktum jön ismét elő akkor ne is reménykedjünk semmi jóban!DE!!!Ha Del Neri felrázza őket és megyünk előre és játszuk amit tudunk akkor nem lehet gond! Én erről beszéltem, remélem most már világos!;))

Ismeretlen_102246 2011.01.07. 12:04:25

@asveed: Az ing kicsi rád. Nem kellett volna magadra venned :) juvegamer hszét olvasd el. Neki írtam ezt elsősorban.

Ismeretlen_102194 2011.01.07. 12:09:25

Akkor elnézést GrandeKahn!;)))

Ismeretlen_102246 2011.01.07. 12:43:16

No problemo :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (917) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9922) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4165) mercato (4144) nyilatkozat (7445) Olasz Kupa (327) összefoglaló (412) pletyka (4174) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása