Buffon nyitva hagyta a kaput a Premier League-be

Gianluigi Buffon Juventusos jövője kétséges, miután a játékos mérlegeli a Premier League vonzerejét...

A világbajnok kapus úgy hiszi, hogy a Premier League megfelelő hely lenne számára, amennyiben úgy döntene, hogy elhagyja a Juventust.

Buffon az előrejelzések szerint januárban tér vissza a hosszú sérüléséből.

A hírek folyamatosan arról szólnak, hogy Buffont a Premier League-be szeretnék csábítani - abba a bajnokságba, amit ő tisztel és csodál.

"A Premier Leauge lenyűgöz engem, mivel sok nagyszerű játékos játszik ott" - mondta a BBC-nek.

"Viszont szerintem még mindig a Serie A a legkeményebb bajnokság."

"A jövőm? Nem ez a legjobb idő erről beszélni."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr534653272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_171812 2010.12.22. 12:07:48

Csodálkoznék rajta, ha visszatérése után nem tudná felülmúlni Storarit. Remélem nincs szükség arra, hogy eladjuk, a kedvenc kapusom.

Husziiiiiiii 2010.12.22. 12:44:00

33 éves lesz jövőre.... ,sérülékeny.Szerintem érdemes lenne átgondolni hogy eladjuk -e 20 millió környékén ha annyit adnak még érte. Abból lehetne erősíteni télen ,és jövő nyáron fiatal kapust kell nézni .

Natesz 2010.12.22. 12:47:19

Hát ez olyan szívem szerint maradjon, de ha jó pénzt kapunk érte menjen helyzet. Már többször célozgatott a Premier Leauge-re, és egy Man. City-ből ki lehetne sajtolni akár 40 M-t is. Calciopoli után kitartott a csapat mellett ezt sose felejtem el, de ha ki akarja próbálni magát máshol is akkor el kell engedni. Kapusgondjaink nincsenek Storari-ba kellemesen csalódtam, és Manninger is nagyon jó második számú kapusnak.

Tony 2010.12.22. 13:04:22

A Juventus-nak az utóbbi években mindig sikerült eredményesen helyettesítenie Buffont. Fénykorában nem volt nála jobb és nem is lesz,de ha nem is azon a színvonalon Abbiati,Manninger és Storari remekül helytáll a kapuban. El kell gondolkodni. Az idióta Man City képes lenne tényleg 40 misi-t is lerakni érte amiből két jobb képességű játékosra is futná.

Kovikazy 2010.12.22. 13:04:40

Az egyik szemem sir a másik nevet! A pénz jól jönne de hát csak egy ikonrol van szó! Ha ő is menni akar akkor el kell engedni de az akaratán kívül nem szabad eladni! Storari kiválóan helyettesíti és nem lehet probléma ha mégis elmegy!

Marchisio 2010.12.22. 13:06:01

Buffon minden képpen maradjon, mert Storari egy vicc szerintem. Manninger sokkal inkább mint ő...Buffon még mindig a világ egyik legjobb kapusa, és nézzük meg hova mehetne? Unitedbe Neuert akarja Fergusson. Arsenalnak és a Poolnak nincs rá pénze, meg nem is kell nekik, marad a City ami 1 szutyok de tele van lóvéval meg a Chelsea, akivel Cech-t cserélhetnénk el, aki egyre szarabb szóval nem járunk jól vele, ha eladjuk, mert értelmes kapust kéne a helyére igazolni, azt senki ne gondolja, hogy egy Storarival bármit is lehet nyerni...

Diego2889 2010.12.22. 13:30:43

Storari 1 vicc pffff. az a vicc aki ilyet mond!!! Nem tudom ki mit nézett az elmúlt fél évben. Storari ugy véd mint a világ 1ik legjobbja. Gigi nehezen fogja felvenni vele a versenyt. Nem 1 2 nap mig ujra a régi lesz. Biztos vagyok benne h 1 megfelelő ajánlat esetén elgondolkozik a vezetőség. Mondom ugy ezt h Gigi a kedvencem, az is marad örökké!!! De a vak is látja h Storari nagyon jó kapus

Drughi Di Bianconeri 2010.12.22. 13:50:07

Storari tényleg nagyon jó kapus, nagyon jó formában... Buffon kapcsán meg már leírtam egy korábbi cikkben a véleményem...Imádom, a legjobb kapus a világon, hivatalosan is-elmúlt 25 év legjobb kapusa szavazáson győztes- , és csapatunk számára egy igazi IKON...de egy évben kb. 8 meccset vég végig, és nagyon magas a fizetése...ergo, ha bennem egy világ dőlne össze az Ő eligazolásával, de akkor is meg kell fontolni egy komoly ajánlatot, pl.: a United-től, egy Cash+mondjuk Valencia, vagy Berbatov... a City-t meg jól le lehetne nyúzni, képesek lennének mondjuk 20 millát adni, meg 2 jó játékost...ezen mondjuk el lehetne gondolkodni, de szerintem csak cash ajánlat nem igazán éri meg...más klubba meg nem hiszem...bár az Arsenal-ra is ráférne egy valamirevaló kapus..révén nincs nekik...nem tudom, de azért a szívem mélyén természetesen remélem, h. nem igazol el... FORZA JUVE !!! EVVIVA GIGI BUFFON !!!

Juve... 2010.12.22. 13:54:04

ááá én szerintem ez megin csak 1 hatalmas pletyka minden évben lehoznak 20 ilyen cikket... biztos vagyok benne hogy maradni fog és hama visszakerül a kezdőbe annak ellenére h Storari nagyon jol teljesit

Diego2889 2010.12.22. 13:54:05

most Gigiért sztem 30millio fontot kaphatnánk. ennyiért már nem adnám el. még akkor kellett volna elgondolkozni amikor a city bejelentkezett érte sokkal nagyobb összeggel. Olyan dolgokat lehetett hallani h 75+75milliot fizetett volna a city. 75 Juventusnak, 75 Giginek 5évre.

Ismeretlen_147985 2010.12.22. 13:59:59

Azért még ne emeljünk szobrot Storarinak, mert fél éve jól véd. Storari pályafutása Buffonéhoz képest nulla, szóval lehet éltetni őt, de azért Buffonhoz felesleges volna hasonlítgatni. Tény, hogy Storari nagyon jó igazolás volt, s amióta itt van, abszolut helytáll, de ki tudja hogy vajon meddig tudja hozni ezt a színvonalat. Ráadásul egy Juventusnak nyilvánvalóan a BL-be való visszakerülésnek is a célja kell hogy legyen, ott pedig Storari vajmi kevés tapasztalattal rendelkezik. Szép és jó dolog, hogy a Serie A-ban megállja a helyét, de a Juventus kezdőkapusának minden fronton ismertnek és elismertnek kell lennie. Nem hinném, hogy az igazán nagy klubok (Chelsea, MU, Barca, Real, stb.) támadói megijednének egy Storari szintű kapustól, vagyis jobban mondva egy olyan semmitmondó pályafutással bíró kapustól, mint Storari. Persze ezt nem rossz értelemben mondom, nekem is kellemes meglepetés a játéka, de ami tény, az tény. Buffonhoz kapcsolódóan pedig annyit fűznék hozzá, hogy ő magától semmilyen körülmények között nem igazolna a PL-be, hiszen a PL az PL, nem pedig Serie A. Nagyon komoly elvárásokkal szembesülne, aminek már nem tudna megfelelni. Persze nem a tudás hiánya, hanem a sérülékenysége miatt. Meg kell szoknunk, hogy Buffon minden évben ki fog hagyni több hónapot sérülések miatt, ezért abszolut nem árt, ha egy Storari ül mögötte a padon. Higyjétek el, ő szinte minden évben több meccsen védene, mint Buffon. Ez pedig nagyon jó mindkét játékos számára, hiszen Storari örül ha játszhat, Buffon pedig minden évben játszhatja a szokásos "hú, most nagyon fáj, majd valamikor visszatérek" játékát, mindenféle következmény nélkül.

Diego2889 2010.12.22. 14:14:06

Szerintem is az lenne a legjobb megoldás ha maradna mindenki a seggén. Kapus poszton legalább minden rendben :)

Ismeretlen_149053 2010.12.22. 14:17:32

Nagyjából egyet értek Mmartinnal. A legjobb megoldás az lenne, ha maradna Buffon is és Storari is. Ha komoly csapatot akarunk építeni, akkor kell két ilyen kapus. Amibe viszont mi egyáltalán nem látunk be, az a pontos anyagi helyzetünk. Ezért én azt mondom, hogy bár nagyon sajnálnám, de lehet, hogy be kell áldoznunk. Ha ez megtörténne és okosan használnák föl az érte kapott pénzt, akkor sem lenne tragédia szerintem. Persze még az is lehet ( ebbe sem látunk bele), hogy esetleg ő maga szeretné kipróbálni magát egy B.L. esélyes csapatnál, még nagyobb fizetésért. Ha így van, akkor is el kell engedni szerintem.

Ismeretlen_171812 2010.12.22. 14:22:03

Egyetértek mmartinnal, egy dolgot kivéve: a Premier Leaguebe nincs és soha nem is játszott Buffon színvonalú kapus. :)

Drughi Di Bianconeri 2010.12.22. 14:26:57

valamilyen szinten igaza van mmartin-nak, de unom már, h. hosszú hónapok óta ledegredálja itt a serie a-t ,meg a CSAPATUNKAT...öcskös, ha ennyire Pl-fan vagy, menj és takarodj, valami nyomorék "angol" csapat szurkolói oldalára -Chelsea, Arsenal, United és City kezdőjében hány angol is van ?:D -..és ne itt rontsa a levegőt...undorító, h. már annyiszor éltette itt a Pl-t, a MI BAJNOKSÁGUNKKAL szemben...taknyos hülye gyerek...noha én sem vagyok idősebb...de lásd be, az angol bajnokság nem vmi komoly színvonal...ilyenek, h. az első 6 helyezett 6-7-8 gólokat potyogtat a második 6 helyezettnek...ez elég gyér...ok..volt egy nagyon sikeres Liverpool a '80as években, meg egy United a '90es években...és ok, h. az elmúlt években nem régi, nemes, gigászi, hőn szeretett önmagát idézi a CSAPATUNK, de attól még nem kéne így lejáratnod, főleg nem simlis-paraszt pl csapatok javára...úgy hogy leszel szíves vagy soha többet nem írni; vagy erőteljesen elgondolkodsz azon, h. hol is vagy...és ennek fényében nem a pl-csapatokat éltetni...

Ismeretlen_171812 2010.12.22. 14:28:23

Na jó, inkább úgy fogalmazok, hogy az elmúlt 20 évebn... :P 90es évek előtti kapusokról nem sokat tudok. :) A lényeg, hogy király és kell nekünk, szerintem.

Lord Viktor 2010.12.22. 14:31:02

Storari eddig jól helyettesíti és nagy kérdés, hogy mi lesz vele, ha visszatér. Lehet, hogy az lesz, mint Aquilanival, visszatér és sérülés nélkül végigvédi a szezon maradék részét. Majd meglátjuk, minden esetre az ára most már csak csökkenni fog, igaz a kapusoknál annyira nem a kor számít, de ha jó sok pénzt kapnánk érte, megfontolandó az eladása, bármennyire is nagy ikon. Inkább egy kiváló védelem és egy jó kapus, mint egy középszerű védelem és egy kiváló kapus, én azt mondom. De ez a cikk úgyis csak találgatás, a télen biztosra veszem, hogy nem igazol el, max nyáron, mikor már mindenki többet tud. mmartin91: Nem értem, miért kell a Serie A-t ennyire leminősíteni, mind a BL-hez, mint a PL-hez képest. Főleg kapusszinten... ezt most arra is mondom, hogy Storari kevés a BL-be, holott a bajnokságba nagyon jól véd, meg hogy Buffon nem állná meg a helyét a PL-be, csak mert a Serie A-ban játszik. Nem tudom, minek kell ennyire isteníteni a pudingfejűek bajnokságát, pénz van benne és népszerű, nyilvánvalóan kicsit erősebb, mint az olasz, pont ebből kifolyólag, de azért ilyen éles ellentét nincsen. meg csak azért száműzni valakit a padra, vagy akár a csapatból, mert lehet, hogy rossz lesz... baromságnak tartom.

Ismeretlen_147985 2010.12.22. 15:25:48

kapsy: én egy percig nem állítottam olyat, hogy a PL-ben játszik Buffon színvonalú kapus. Lord Viktor: Szerintem te félreértettél engem. Egyrészt, nem kapusszinten minősítettem le a Serie A-t, ez eszembe sem jutott. Hanem inkább úgy összességében. A két bajnokságot felesleges egy lapon említeni. Másrészt, soha nem állítottam olyat, hogy Buffon azért ne állná meg a helyét a PL-ben, mert a Serie A-ban véd. Ez baromság. Buffon a világ legjobb kapusa (volt valamikor), bármely bajnokságban megállná a helyét, én szimplán arra céloztam, hogy a sérülékenységét nem igazán díjaznák a PL-ben, s ha mondjuk egy MU komolyabb összeget invesztálna a leigazolásába, akkor elvárnák, hogy az esetek többségében védjen, nem pedig fél éveket a lelátón üljön. Drughi: rád felesleges szavakat pazarolni, te saját magad minősíted. Nem tudom miért hiszed azt, hogy menő amit csinálsz, mikor nem az. Látod, se előtted, se utánad nem volt senki vevő a hülye szövegedre. Ráadásul teljes mértékben baromságokat beszélsz. Ezt most nagyon bebuktad, barátom.

Ismeretlen_125576 2010.12.22. 15:29:54

Drughi Di Bianconeri: Kérlek, hanyagold az ilyen stílusú hozzászólásokat. Pont emiatt írtam hétfőn este a Közleményt, remélem ezentúl egy kicsit visszább fogja mindenki magát. Köszönöm, kambuc

Ismeretlen_108746 2010.12.22. 15:32:05

A minap mintha lett volna egy közérdekű közlemény, melyben a blog szerkesztői mindenkit arra buzdítottak, hogy lehetőleg tartózkodjunk a személyeskedéstől és trágárkodástól. Úgy látszik már-már utópisztikus volna, ha akár egy napig ehhez tartaná magát mindenki... Buffon az egyik legnagyobb kedvencem, s alighanem a futballtörténelem legnagyobb kapusai közé tartozik, de azt azért nem merném egyértelműen kijelenteni, hogy az utolsó 20 év legjobb kapusa volna. Persze elfogultak vagyunk, hiszen a Juve egyik legfőbb ikonjáról van szó, de számomra Casillas pl. semmivel nem tűnik rosszabb kapusnak. Abban nem értek teljesen egyet mmartin91-el, hogy egy kapusnak feltétlenül és elengedhetetlenül fontos lenne a hírneve BL szempontból. Nekem elég ha Storari tartósan hozni tudja a jelenlegi formáját, ez a BL-ben is tökéletesen elegendő lehet. Persze értem én, hogy mmartin hogyan értette.

Ismeretlen_126209 2010.12.22. 15:33:01

Én abban bízok, hogyha felépül, legalább olyan jól teljesít majd, mint Nesta a visszatérése után...;)

Ismeretlen_150170 2010.12.22. 15:42:11

Na és megint ki miatt nincs békesség??? ..... Buffon meg maga se tudja hogy mit akar vagy miért nyilatkozik öszze-vissza vagy legalábbis nem egyértelműen! Engem már nagyon idegesít! :) Ha az eszetlen arabok nem sajnálják érte a pénzt akkor hadd menjen, szerintem Buffon szívesen kipróbálná magát a pl-ben csak egyelőre még ő maga is bizonytalan ebben a kérdésben. 10-20 millákért persze nem szabad elherdálni!

Drughi Di Bianconeri 2010.12.22. 15:42:50

Apuileus, ezt nem én állítom, h. az elmúlt 25 év legjobb kapusa, volt egy ilyen szavazás...az oldal is lehozta ezt a cikket, korábban...görgesd vissza...és meglátod...mmartin, lehet, h. leminősítem magam, de ezt csupán a te néhány megjegyzésed hozza ki belőlem...nem értem, h. ennyire utálod a JUVE-t, miért látogatod az oldalt...miért nem mész vmi. Man. City rajongói portálra...biztos van nekik..ha már komplett csapatuk nincs, csak 1 rakás sztár...:D...mindegy...kambucnak kösz a figyelmeztetést...remélem egyszer mmartint is figyelmezteti, h. mellőzze az oldal látogatását...

Diego2889 2010.12.22. 15:46:02

50millio és mehet. persze fontban:D 20millio euroért elhozzuk Hugo Llorist. ö lesz sztem a következő évek egyik legnagyobbja. nem tudom ki veszi meg, de jól járnak majd vele.

Ismeretlen_177028 2010.12.22. 15:51:38

Ez most egy marha nagy OFF lesz, de nem érdekel, egy kivételt remélem tehetek, annak érdekében, hogy a jövőben kevesebb összetűzés legyen. mmartin91, sokan vitatkoznak veled, köztük én is. Rájöttem felesleges, és nem azért, mert nem tudlak meggyőzni, hanem mert csak én idegesítem fel magam. A dolog egyrészt az, hogy én úgy látom, te másodsorban vagy csak Juve szurkoló (ha az vagy egyáltalán, ezt nem sikerült megfejtenem), elsősorban inkább valamelyik angol csapat, valószínűleg a Liverpool a kedvenced. Nincs is ezzel semmi baj, lehet valakinek több csapat is, akiért szoríthat, nekem is van (AS Roma, Arsenal és a Liverpool is), de azok sose lesznek egy szinten az elsődlegessel, nálam legalábbis a Juventus az örök favorit. És a baj az, hogy itt majdnem mindenkinek a Juve az elsőszámú, és sokaknak nincs is másik. És engem személy szerint bánt az, hogyha leminősíted a klubot egy Liverpoollal szemben, akár igazad van, akár nem, itt senki sem fog mögéd állni, mert számukra a Juve az első. A másik meg hogy hogy a Serie A-t semmibe veszed a PL-hez képest. Elismerem, hogy jobb jelenleg, de nem ég és föld különbség szerintem, hogy "ne lehessen egy lapon említeni". Egyébként lehet, úgy hívják, hogy BL ;) A másik baj veled, és szerintem ez a legnagyobb, a kijelentő mód. Az, hogy az agyadból áradó valamit kész tényként közlöd, sokakat (engem is) irritál. Ha odatűznél a mondandódba ilyen szavakat, hogy "szerintem", vagy "én úgy gondolom", stb. akkor egy értelmes kommentelőnek tűnnél, nem egy arrogáns baromnak, aki csak a saját igazát hajtogatja. Lehet apróság, de van benne valami ha jobban belegondolsz. Ennyi lett volna. Ne vedd sértésnek, inkább építő jellegű kritikának, a konfliktusok elkerülése miatt. PEACE Ja és igen, regisztráltam, így már a piros Lord_Viktor is én vagyok :)

Drughi Di Bianconeri 2010.12.22. 16:00:51

Örülök Lord Viktor , mmartin kommentjeinek lényegét mindent kimerítő, kommentjére...rátapintott a lényegre, és nagyon bölcsen fogalmazott meg mindent..tény , hogy nekem is van 2., 3. számú kedvenc csapatom, de azt hiszem, soha nem fog egyik sem a JUVE által bennem keltett érzelmek nyomába sem érni...a másik meg, h. ez lévén egy JUVENTUS szurkolói blog, ahol általában béke és megértés szokott lenni, vagy ha van is nézet eltérés, az esetek nagy részében meg tudjuk beszélni, emberi hangon...egészen addig, míg nem mmartin lép a színre...remélem végre magába száll, és elgondolkodik azon, h. mit ír, és mindezt milyen módon teszi..

Ismeretlen_153094 2010.12.22. 16:09:28

Én nem engedném el Buffont semmi pénzért. Főleg most, hogy remélhetőleg az operációval megszabadult a makacs hátsérülésétől. Egy egészséges Buffon már csak jelenlétével is rengeteg plusszt ad a csapatnak. Olyan sokat nem is hiányzott sérülés miatt az ittléte alatt. A Milan ellen rátapostak a vállára, az utóbbi 2 szezonban meg a háta miatt nem játszott, ami most helyrejött ha minden igaz. Nagy szükségünk lehet még rá. FJ

Ismeretlen_108746 2010.12.22. 16:12:38

Drughi: Félre ne értsd, igazából nem akartam vitatkozni veled a témában, én csak magának a megállapításnak, meg az ilyesfajta szavazásoknak (világ legjobb kapusa, világ legjobb nője stb.)nem látom értelmét, hiszen ezek objektíven aligha mérhető dolgok. Buffon elvitathatatlanul az egyik legjobb, de érdemes látni, hogy vannak még hasonló kvalitású gigászok ezen a poszton. Ettől függetlenül számomra is Buffon az első. Uff. Srácok mmartin91 a legtöbb esetben csak a fájdalmas igazságot írja le, az meg legyen a szíve joga, ha más csapatoknak is szorít. Nem látom be, hogy a Juventusnak IS szorító hozzászólók enne miért kell állandó jelleggel kifakadni.

tudojuve 2010.12.22. 16:23:33

Buffonnal az a helyzet, hogy nem ér nekünk annyit mint amennyibe kerül. Alex után a legtöbbet kereső játékosunk, ráadásul szép pénzért lehetne értékesíteni. Azt a tőkét amit az ára és a fizetése leköt, fordíthatnánk Dzeko leigazolására aki meggyőződésem, hogy nagyobb hasznára lenne a csapatnak. Értem én, hogy jövőre valószínűleg Bl, de csatárfronton nagyobb hiányosságaink vannak mint kapusposzton lenne Buffon nélkül. Most olyannal érvelni, hogy "nem hinném, hogy igazán nagy klunok támadói megijednének Storaritól" teljesen értelmetlen. AZ olyan támadók mint Messi vagy Rooney sztem leszarják ki áll a kapuban, nem félnek ők senkitől.

Ismeretlen_125576 2010.12.22. 16:24:35

Tudom, hogy én kezdtem el az úgymond OFFolást, de muszáj voltam figyelmeztetni Drughi Di Bianconeri-t. Még annyit a témához, hogy amíg akár mmartin91, akár bárki más kulturált módon szól hozzá, kommentel a bejegyzéseknél, addig miért figyelmeztetném? Az már más kérdés, hogy egyetértek-e a mondanivalójával vagy sem, de amíg értelmesen írja le a véleményét, addig én tiszteletben tartom. Legfeljebb nem reagálok rá, és kész. Tegyetek ti is így, hogyha nem tetszik valakinek a véleménye, ugorjatok tovább. Innentől kezdve megkérek mindenkit, hogy az OFFolást az erre fenntartott Dühöngőben folytassa.

Ismeretlen_177028 2010.12.22. 16:27:27

Apuleius: sok dologban egyet értek vele, a gond nem is ezzel van, hanem hogy vannak olyan témák, szubjektív vélemények (melyik a jobb csapat/bajnokság), vagy az előre nem látható események (pl. Aquilani alig fog pályára lépni mert sérült lesz, Storari szar lesz a BL-ben) olyan témák, amiben a véleményét tényként közli. Ez idegesítő dolog számomra, és szerintem ez szüli a legtöbb konfliktust ellene.

Ismeretlen_164215 2010.12.22. 16:28:59

Tán naiv vagyok, de reménykedem, hogy ezt a műtétet követően a régi Buffon tér vissza a csapathoz. Pénztől függetlenül nem illene csak úgy megválni tőle, kivéve ha ő is menni akar.

Ismeretlen_177028 2010.12.22. 16:29:15

Jól van kambuc, befejeztem :D

Diego2889 2010.12.22. 16:32:54

meglátjuk h mit hoz majd a jövő. szívem szerint én nem adnám el, de ha belegondolok h abból a pénzből vehetnénk pl. egy Llorist és még maradna is pénzünk akkor elgondolkodnék. A következő 10 évre megoldódna a kapusproblémánk és a maradék pénzből vehetnénk 1 jó játékost.

tudojuve 2010.12.22. 16:36:49

Úgy érzem egyesek túlértékelik Buffon piaci értékét. Ne legyen kétségetek, 20-25 millió eurónál senki sem fizetne többet Gigiért. Nagy pénzt az jelentene az ára mellett, hogy felszabadulna évi 6 millió euró körüli összeg. Olyan ábrándokat sztem felesleges kergetni, hogy megveszünk egy LLorist (aki saját maga kb annyiba kerülne mint Gigi) és mellé egy jó játékost. Remélem nem voltam sértő.

Diego2889 2010.12.22. 16:42:53

egyáltalán nem voltál sértő. ha az is lettél volna én nem veszem fel ezeket. 1et értek veled h kb 25milliot ér, de azt el kell ismerni h vannak olyan csapatok mint pl. a city akiknek ez nem számít és sokkal többet is kifizetnének érte. 2 éve se volt sokkal több Gigi ára és akkor csillagászati összeget fizettek volna ki érte. Szóval én csak azt mondtam, hogy ha esetleg 1 olyan ajánlatot kapna a Juve mint akkor, azon el kell gondolkozni. 20-25millio eruroért felesleges eladni.

Ismeretlen_149085 2010.12.22. 16:44:13

Az a véleményem, hogy a kapuskérdés az egyik legkényesebb kérdés, így szerintem is a legjobb az lenne, ha próbálnánk megtartani a jó kapusainkat. Persze, ha valaki menni akar, akkor el kell engedni, de addig örüljünk, amíg ilyen jó kapusaink vannak. Nehéz oda megfelelő embert találni.

Drughi Di Bianconeri 2010.12.22. 17:07:08

igazság szerint..kapus poszton elég erősek vagyunk, mert Buffont nem kell bemutatni; Storari kiválóan teljesít; és valljuk be őszintén,ha baj volt , Manninger sem vallott szégyent -lásd Salzburg elleni meccs; ahol kb. Ő volt a legjobb...- szóval,akárhogy is, GIGI a Mi IKON-unk...de Diego-val egyetértésben, ha bejönne érte vmi jó ajánlat , akár a city-től, és persze tényleg annyira ki szeretné próbálni a Pl-t akkor meg kell fontolnia a vezetőségnek...Diego-nak abban is igaza van, h. 20 milláért -amennyi kb az ára- nem kéne elengedni...lényegesen többet meg szerintem is csak a City adna...

Victor90 2010.12.22. 17:32:53

Buffon utód lehetne:Neuer,Muslera!Ha egyszer valamikor eladja a vezetőség,tegyük fel akár már januárba vagy a nyáron, csak az imént említett 2 kapus jöhet szóba!

juve97 2010.12.22. 17:36:10

BUFFON marad!!!!!! Én tudom hogy nem megy sehova!!!!!!!!!!!! Csak azok a hülye seggfej ujságírok forgatják ki GIGI szavait és így írják le az úságba hogy minnél frappánsabb legyen és hogy több zsozsót kapjanak.Egyébként 3vagy4 éve is felhosztak ijjen baromságokat és most itt van Gigi ...Itt ! Hát akkor most is marad és hozza a régi formályát !!!!!!!!!!! Forza Buffon , Forza Juve , Forza Capitano!!!!!!!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása