Aquilani szerint a Juve jól szerepelhet

Alberto Aquilani csak jókat tud mondani az ő és az edzője, Luigi Del Neri első néhány hónapjáról a Juventusnál. Az olasz középpályás a sérülésektől sújtott római és liverpooli évek után ismét megtalálta a legjobb formáját.

A játékossal az Il Corriere Dello Sport készített interjút, és Aquilani azt mondta, hogy az első benyomásai a csapatról nagyon pozitívak voltak.

"Vissza szerettem volna térni Olaszországba és a Serie A-ba. A Juventus megadta nekem ezt a lehetőséget. Szeretném visszafizetni a belém vetett bizalmukat."

"Jól érzem magam. A sérüléseket már magam mögött hagytam. Nehéz időszakokon mentem keresztül, de sok munkával és azok segítségével, akik szeretnek, túljutottam ezen."

"Most ismét egy olyan játékrendszerben játszok, melyben két középső középpályás szerepel: amennyiben az egyikünk a támadásban vesz részt, a másiknak hátul kell maradnia, hogy egyensúlyban maradjunk. Liverpoolban mindig a csatárok mögött, a gyémánt alakzat legelső tagjaként szerepeltem."

"Del Neri mindig ragaszkodik a csapat koncepciójához. Mi mindannyian együtt dolgozunk annak érdekében, hogy a maximumot nyújtsuk, miközben minden egyes játékos hozzáadja az egyéniségét."

Vajon Aquilani egyetért Del Nerivel abban, hogy a Juventus képes lehet megnyerni a Scudettót?

"A mister biztosan sokkal tapasztaltabb, mint én, és ha ő a Scudettóról beszél, arra biztosan jó oka van. Úgy gondolom, hogy meccsről-meccsre kell haladnunk. Most egy nagyon jó időszakon megyünk keresztül, amit meg kell erősítenünk a hétközi munka során. Meglátjuk, hogy a következő hónapokban mi fog történni."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr454653269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása