Milan - Juventus: 1-2

Fabio Quagliarella és Alessandro Del Piero góljaira mindössze Ibrahimović tudott válaszolni nem sokkal a mérkőzés vége előtt, így a Juventus meglepetésszerű győzelmet aratott a Milan otthonában.

Fabio Quagliarella

Az összecsapás nem tűnt könnyűnek, hiszen mindkét csapat bizonyítani akart szurkolóinak. Mindkét fél dolgát hiányzók nehezítették. A milánóiaknál nem lehetett ott Ronaldinho, Thiago Silva, Zambrotta, Oddo, Ambrosini, Jankulovski és Onyewu, míg a torinóiaktól Krasić, Buffon, Manninger, Iaquinta, Traoré, Rinaudo, Lanzafame és Grygera hiányzott.

Az egyébként sem ideális összeállításában felálló védelmet a mérkőzés kezdete előtt még egy csapás érte, hiszen a bemelegítés közben Chiellini combizom sérülést szenvedett, így helyette Legrottaglie állt be.


MILAN - JUVENTUS: 1-2

Összegzés:

gólok: Quagliarella 24', Del Piero 65', Ibrahimović 82'

sárga lapok: Felipe Melo 36', Boateng 39', Pepe 52'


MILAN: Abbiati; Bonera (Abate 34'), Nesta, Papastatopoulos, Antonini; Gattuso, Pirlo, Boateng (Seedorf 69'); Robinho; Pato (Inzaghi 75'), Ibrahimović

Fel nem használt cserék: Amelia, Montelongo, Yepes, Flamini

Edző: Allegri


JUVENTUS: Storari; Motta, Bonucci, Legrottaglie, De Ceglie (Pepe 40'); Martinez (Sissoko 56'), Felipe Melo, Aquilani, Marchisio; Del Piero (Amauri 86'), Quagliarella

Fel nem használt cserék: Costantino, Sørensen, Giandonato, Giannetti

Edző: Del Neri


Játékvezető: Rocchi

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr694653107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsigadani 2010.10.30. 23:17:08

Végignéztem a meccset és igazi rangadóhoz méltó küzdelem volt. Az elején aszittem hogy végünk lesz mert nagyon nyomott a milan de aztán belejöttünk és arattunk!!!! ISTEN!!!!! De jó hogy van nekünk egy Quagliarellánk!! Na meg persze egy Capitanonk!!!!!! Szép volt fiúk!!!!!!!!!!!!

Lakatos Di Natale 2010.10.30. 23:18:12

Ez igen, ez már valami! Idei meccseink a nagy csapatok ellen: Manchester City-Juve 1-1, Inter-Juve 0-0, Milan-Juve 1-2...Papíron nálunk erősebb csapatok ellen mind három mérkőzés idegenben 5 pont veresség nélkül. Azért Del Neri valamit tud...Szinte kivétel nélkül mindenki jól játszott ma, bár Sissoko továbbra is rém gyenge és Pepe sem nyújtott maradandót, igaz nem is a posztján játszik. Motta-nak is fejlődnie kell sokat mentek el ott a jobb oldalon, de nem vészes, amilyen kis potom pénzért hoztuk sztem nem rossz. Ma amúgy sérülésig nálam Martinez volt a meccs embere. Quagliarella-Del Piero csatárduót hagyni kellene együtt játszani. UI: Cassanonak kifelé áll a szénája a Samptól...Ugye eljátszottatok a gondolattal, hogy zebra mezt húzzon?

zsigadani 2010.10.30. 23:23:59

Egyetértek hogy Martinez ma megmutatta hogy mire is képes. nagyon jól játszott. Sajnos én is kezdem belátni hogy Sissoko gyenge nagyon pedig nagy kedvencem volt. Amúgy Cassano nagyon jó játékos. megnézném juve mezben. de mi ez hogy hirtelen kifelé áll a szénája?? miért ?

Lakatos Di Natale 2010.10.30. 23:27:53

Dani: "Az olasz ANSA hírügynökség jelentése szerint a Sampdoria felbontja Antonio Cassano szerződését. A csatár a héten többször is összeveszett Riccardo Garrone klubelnökkel, az egyesület a honlapján jelezte, hogy súlyos szankciót helyezett kilátásba. Antonio Cassano hétfőn – arra hivatkozva, hogy állapotos feleségére vigyázott – nem vett részt egy ünnepségen, amelyen átvette volna a 2009–2010-es idény legjobbjának járó díjat. Távollétéven Riccardo Garrone, a Sampdoria elnöke szabadkozott a meghívottak előtt a játékos nevében, majd másnap felháborodva tört be a csapat edzésére, s szóváltásba keveredett a játékossal. Az elnök csütörtökön megpróbálta tisztázni az ügyet a játékossal, de a szemtanúk szerint a korábbinál is dühösebben hagyta el a Sampdoria székházát. Cassano pénteken megpróbált bocsánatot kérni Garronétól, de az elnököt ez már nem hatotta meg, pénteken levélben jelezte a játékosnak, hogy kizárta a keretből, és kezdeményezte a szerződése felbontását. A játékos fellebbezhet a döntés ellen, ebben az esetben a liga dönt a sorsáról." /forrás:nso/

Ismeretlen_22017 2010.10.30. 23:52:05

Srácok, ezt a Dühöngőben folytassátok, légyszi! Kösz!

Ismeretlen_128760 2010.10.30. 23:54:08

Nos, néhány szösszenet (szigorúan saját vélemény). A meccset egy bizonyos Luigi Del Neri döntötte el, mert TÖKÉLETES taktikát dolgozott ki. A mostani Milánt a középpályás védekezés szinte teljes hiánya, és kritikán aluli szélső védők jellemzik. Ennek megfelelően tudatosan engedtük az ellenfélnek a területet, kontrákra támaszkodtunk. Felállt védelemmel szemben pedig jellemzően a széleket (Martinez oldalát) erőltettük. A másik nagy meglátás, hogy Marchisio mindig azon az oldalon játszott, ahol az elméletben gyengébb képességű (védekezésben) szélső hátvéd volt. Az első félidőben Mottát segítette a jobb oldalon, a másodikban a kényszervédőt játszó Pepét a balon. (érdekesség, hogy Pepe és Motta egy ideig pont a megszokotthoz képest ellentétes oldalon volt). Marchisio és Melo játszott ma a legnagyobbat, a sok labdát szereztek, és utána azonnal, és többnyire pontosan indították a társakat, vagy maguk indultak meg létszámelőnyös helyzetet kialakítva. Motta még Pepénél is gyengébben védekezett, ő végleg bebizonyította, hogy nem ide való. A többiek korrekten elvégezték a feladatukat. Nem kell elszállni, egy Del Neri szintű edzővel (szerencsére nem sok ilyen van a Seria A-ban) sok csapat győztesen hagyta volna el ma Milánót. Önbizalom növelőnek viszont jó lesz! Forza Juve!

Tony 2010.10.31. 00:10:46

4 ponttal távozni Milánó-ból a 2 derbi után azt hiszem több,mint nagyszerű teljesítmény!!!

zacsi 2010.10.31. 00:12:58

most kurv*ra boldog vok!!!!!!!!!! és mennyivel nyerünk ha nincsen senki hiányzónk???

Ismeretlen_164215 2010.10.31. 00:15:08

Előttem leírták, de tulajdonképpen igen, az edzőn múlt, Allegri - Del Neri 1-2.

Ismeretlen_152362 2010.10.31. 01:14:03

én személy szerint kiemelném még qauilanit is, aki azért szintén nem játszott rosszul. felipe melo szintén nagyot játszott. a mai sikert 1ébként a csapatösszhangnak és a tudatos, célratörő taktikának tudnám be. mint ahogy 1 korábbi cikknél is írtam, a győzelem kulcsa a középpálya lehet és szerintem ez így is volt. marchisio robinhot is szépen levette a pályáról. mindent egybevéve kezd nekem nagyon szimpatikus lenni a most kialakulóban lévő juventus, a játékosoktól egészen a klub vezetéséig, ami az elmúlt pár évben nem volt jellemző. vannak még kerékkötők, de 1-2 éven belül remélem eltakarodnak és ismét régi fényében tündökölhet a klub.

jelópusszihántör 2010.10.31. 06:52:12

A mályebb szakmai elemzéseket majd Lippivel vitatom meg, ide csk néhány gondolat. A védelem miatt őszintén aggódtam a meccs előtt, egy zabszem sem fért volna a seggembe. Decsejje élete mérkőzését játszotta, de félek ezzel el is lőtte minden puskaporát. Motta nem is pénisz, hanem csak egy vibrátor. Áldom a jóistent, hogy a két dél-amerikai tetű, meg a bosnyák tajtparaszt nem forgatták meg őket jópárszor. Mikor Legro tesó kezdett, szegényt elküldtem papnak (úgyis az aka lenni), inkább a reverendsa, fapapucs, hátha a kislányokat nem bántja. A Pepe védelembe állítása merész húzás volt, majdnem bejött. Talán inkább a fiataloknak kéne némi teret engedni. A gorilla-gazella-octopus nagggyon megnevettetett, remélem aztat mondja, hogy direktbe nyomta így, mert a Papa szólt, hogy jön. Egyébként DP nem sugárhajtású repülő, de semmivel sem lassabb, mint Q. PszichoMeló úgy örül, mint egy debil kisiskolás a góloknál, bár ez tetszik. Ha Kraskó játszik, sztem szétszedjük ezt a nyugdíjasklubot még ezzel az összeállítással is. Végül a szükségszerűségét nem vitatva megállapítható, hogy a milány-berluszkóni seggében volt ezen a csodás estén az ellenirányú forgalom.

aeth 2010.10.31. 07:31:34

áááá, ez most nagyon kellett a csapatnak, hogy visszanyerje a tavaly megtépázott önbizalmát és büszkeségét! :D csak így tovább, külön öröm, hogy a főnököm Milan szurkoló és szívatott a múlt héten, hogy majd Ibra megmutatja... de az az igazság hogy kevés volt az egész Milan tegnap este, remélem kitart ez a jó forma egész idényben! Forza JUVE!!

ferzo 2010.10.31. 07:46:35

ez hihetetlen!:DD meccs elején megijedtem,hogy Chiellini lesérült mert a védelem legbiztosabb embere.Az első 20 perc kemény volt,rengeteg Milan gólhelyzettel,ez után képesek voltak a fiúk felpörögni nem kis teljesítmény volt ez..küzdöttünk,hajtottunk,haraptunk mindem ami kellet,hogy ezt meccset behúzzuk aki negatív nálam az Motta max. még Legro de ő meccs hiányal is küzdött.Melo nálam szépen csöndben kedvenc lett:) a gólok www.youtube.com/watch?v=aSwtrE9W_RA www.youtube.com/watch?v=bYT5kItnFh4

DelPiero86 2010.10.31. 11:09:49

Erre gondoltam a tegnapi kommentben,hogy a különbség az alázat miatt,dönthet a javunkra,hiába "sztárok"! lehet hogy nincsenek csatáraink,de mégis csak az a 2 emberke talált be:) Ezt a Juvét szerettem régen is,ami minden egyes labdára lecsap,legyen az a pálya bármely pontján! Nagyon odatette magát a csapat,Grat :)Forza Juve

supeter 2010.10.31. 12:56:50

nagyon régen volt ilyen meccsélményem! mert hiába volt az utóbbi időben vb (mert az olaszok az elején elszálltak), hiába van bl, ha nincs bent a juve, és eddig hiába volt serie a, ha ott csak szerény teljesítményt nyújtottunk és nem volt értelmes célunk. tegnap végre egy olyan csapatot láthattunk, akivel maximálisan lehetett azonosulni, akikért őszintén lehetett szorítani, és akik értelmes célokért küzdenek. ez egy derbi volt, végre téttel és a téthez méltó játékkal. ami a legfontosabb: volt taktikánk, amit a sérülések, és az ellenfél taktikai váltásai után is remekül variált át del neri, + a srácok is tudták mi a dolguk. grat del nerinek! és amit még meg kell jegyeznem: régen láttam ilyen egységesen küzdő és nagyon éles juvét! mert ugye szavakban erősek voltunk tavaly, de ilyen motivált és felkészült csapat nem volt egy meccsen sem. ettől persze semmi sem garantálja a bl helyet..korán van még :S őő, mmartin, szerinted milyen volt a meccs? neem, nem a real meccsre gondoltam :P

tataboy 2010.10.31. 13:05:47

Egy középcsapattól nem volt olyan rossz teljesítmény, senkiházi Del Neri véletlenül jól taktikázott,de különben nem láttam a meccset,spanyol rangadót néztem!

Ismeretlen_22017 2010.10.31. 13:28:52

@tataboy: :) :)

Ismeretlen_147985 2010.10.31. 13:30:04

supeter: nagyon szépen köszönöm a kérdésedet, örülök hogy gondoltál rám. Amúgy jó hogy odaírtad azt, hogy nem a Real meccsre gondoltál, mert pont akartam írni, hogy ez a Hercules egész jó kis csapat, remek stadionnal, s majdnem sikerült elkapniuk a királyi gárdát. Ha nem lett volna Cé, akkor sikerült is volna nekik. A mi meccsünkre rátérve: egészen elképesztően gynegén kezdtük a találkozót, a Milan már az elején eldönthette volna a találkozó sorsát, de ha egy csapat nem tud kihasználni ennyi ziccert, akkor meg is érdemlik, hogy kikapjanak. A talált gólunk után teljesen megváltozott a játék képe, a Milan összeesett, szinte hihetetlen, hogy Gattuso és Pirlo 2010-ben kezdőjátékosa lehet egy olasz Serie A-s csapatnak. Pirlo-t soha életemben nem láttam ennyire gyengén játszani, pedig az elmúlt 3 évben jónéhányszor kritikán aluli teljesítményt nyújtott, de a tegnapi találkozó volt pályafutása mélypontja. A Milan-ból Ibrahimovic-on kívül senki nem tud gólt szerezni, ha őt egy csapat leveszi a pályáról, akkor annak a meccsnek biztosan milánói vereség a vége. Nekünk abszolut nem sikerült őt kivenni a játékból, de szerencsére az 5-6 zicceréből csak 1-et sikerült értékesítenie. A játék képe alapján érdemtelenül nyertünk, hiszen az ellenfél számtalan helyzetet kidolgozott, de szinte mindet ki is hagyták. Ez azonban nyilván senkit nem érdekel (speciel engem sem), a lényeg a három pont. Nálunk remek teljesítményt nyújtott Felipe Melo, abszolut ő a mérkőzés embere. Motta, Marchisio és Martinez pedig kritikán alul játszott. Ha a Milan hétközben ugyanilyen helyzetkihasználással játszik majd a Real Madrid ellen, akkor amellett hogy nem rúgnak gólt, valószínűleg kapnak 5-öt, és azzal a lendülettel megköszönik Allegri munkáját.

Ismeretlen_171918 2010.10.31. 13:37:57

Nah igen erről van szó Del Piero 86perc Amauri 4:D és meglátszik az eredményen is h volt a pályán támadó játékos

Victor90 2010.10.31. 14:43:29

A focit gólra játsszák,nem pedig helyzetekre!Ez 1 nagyon komoly bravúr győzelem volt,és csak így végezhetünk bl-es helyen,ha vannak bravúrjaink!Melo-nak a szezonba volt rossz meccse?Én nem nagyon emlékszem rá...ahhoz képest,hogy arra számítottam,hogy AA lesérül majd 2 meccs után,ezt a stílust sajnos Martínez vette át..kb 2 hónapot fog kihagyni és úgy hogy alig játszott,és már másodszor sérül le!Dc 3 hónap kihagyás,de viszont jó hír,hogy Chiello pár nap csak!!!Ez az E.L csak púp a hátunkra!

Ismeretlen_137164 2010.10.31. 15:22:49

san-siro-juventus 1-4 de K boldog vagyok!!!!!!!!!

Lord Viktor 2010.10.31. 15:53:43

mmartin91: Nem csalódtam benned :D:D Vártam, hogy milyen véleményt formálsz(, ha egyáltalán megteszed), figyelembe véve a neked kedvezőtlen körülményeket - jelesül azt hogy győztünk. Ugye mindenki kiemelte milyen jól játszott a csapat ahhoz képest, hogy ilyen fos összeállításban kellett ezt megtennie, csapategység volt, szervezettség és hajtás az utolsó pillanatokig. Nem volt közönségszórakoztató, de végig az történt amit mi akartunk az első és az utolsó 20 percet leszámítva. Teljesen megérdemelt győzelem volt. Tény, hogy a Milan gyenge volt, de végig veszélyesek voltak. (Láttam már ennél gyengébben is játszani őket, pl. városi derbin) Ezzel szemben a te véleményed: ugyanolyan szarok vagyunk, mint voltunk, a győzelem tulajdonképpen véletlen szerencse volt, mert a Milan fennállásának legszarabb játékával rukkolt elő. A svéd zsoldos paraszt az egyetlen aki gólt tud rúgni ebbe a csapatba (Robinho, Pirlo és Pato tehetségtelen senkik, tényleg). Szóval csak sajnálni tudlak barátom, hogy egy ilyen győzelemnek se tudsz szívből örülni, ez bizonyítja, hogy egy szerencsétlen idióta vagy, aki talán nem is szurkol ennek a csapatnak, csak ide írogat és kelti a zavart, mert unatkozik. Mondanám, hogy bocs, ha megbántottalak, de nem mondom, mert nem így érzem. Leszarom. Unalmas már a károgásod.

Ismeretlen_147985 2010.10.31. 16:43:05

Lord Viktor: Az ilyen embereknek, mint te, teljesen felesleges véleményt alkotnia, pláne az enyémeimre reagálnia. Nem érdekel miket írogatsz rólam, nem érdekel mi a véleményed, de az ilyen s ehhez hasonló kommentekkel csak magadat járatod le. Ha nem tudsz értelmesen reaagálni, akkor inkább tartsd meg a véleményedet magadnak, mert a kommentjeink alapján nem én vagyok a szerencsétlen idióta, hanem te, barátom.

Ismeretlen_161952 2010.10.31. 17:22:21

Az eszem Martin véleményét osztja, a szívem meg mindenki másét. Nagyon örülök a három pontnak, imádom ezt a csapatot, szurkoltam ahogy a torkomon kifért még az asszonyt is jól megvertem... :) De tucatnyi Milan helyzetnél állt keresztbe a kaka a seggemben és az nem rajtunk múlott. Ha nagyobb szerencséje van a mocsok Milannak most sírnánk. Ellenben azt is el kell mondanom, hogy a Milan miattunk nem azt játszotta a meccs nagy részében amit akart. Amúgy meg lefosom mert NYERTÜNK!!! FORZA JUVE!!! AUT CAESAR AUT NIHIL !!!!

kdavid86 2010.10.31. 20:24:00

Üdv! Az előttem szólóval értenék egyet részben. Hagyjuk ezt a Milannak több helyzete volt meg ha ez bemegy meg az bemegy. De NEM ment be és a focit gólra játszák és tényleg látszott hogy a JUVE csapatként küzdött....Megérdemelten nyertek egy agyonsztárolt Milan ellen. Mmartinhoz tennék egy kérdést viccen kívül, csak a miheztartás végett. Mit szólsz ahhoz hogy Aquilani egyre jobban játszik és beverekedte magát a kezdőbe? Vagy már várod hogy történjen vele valami?

Ismeretlen_169090 2010.10.31. 22:46:27

Mmartin az egy buzi........ Aki azt meri állítani,hogy Marchisio kritikán aluli játékot mutatott,az mi a faszt nézett? Megette Robinhot és felszántotta a pályát....

Roli921 2010.10.31. 22:57:47

szép volt mmartin! Vedd már észre hogy hülye vagy a focihoz! Attól hogy sok meccset bámulsz még nem érted meg h mi miért történik. Eddig diegot istenítetted akivel szárnyal a roppant színvonalas bundesligában a wolfsburg (12 hely)Legalább Melot most már nem kergetnéd el, nem úgy mint nyáron. Utána jöttél hogy ez a csapat csak Krasic-ból él, és tessék nélküle is nyertünk. Ilyenkor meg mindig az ellenfelet szidod hogy szar. JA, lassan izgulhatsz hogy Aquilani végre sérüljön meg mert akkor legalább vmiben igazad lenne. Remélem a mostanihoz hasonlóan ritkán hallunk felőled. Nyugodtan nézd inkább a Reált.

Ismeretlen_147985 2010.11.01. 12:16:36

kdavid86: Aquilani-nak pár meccse van még hátra a 2010/11-es szezonból, utána vélhetően eltörik a lába, vagy szimplán beteget jelent egész szezonra. Aquilani a Romában minden szezonban 8-10 mérkőzésre volt képes, a Liverpool-ban még ennyire sem, szóval valami csoda kellene, hogy történjen annak érdekében, hogy ő kisebb sérülésekkel végig játsszon egy szezont. Roli921: én úgy látom, hogy összekeversz valakivel kisbarátom, mivel Felipe Melo azon játékosok táborát erősíti nálam, akik valamilyen szinten szimpátiát váltanak ki belőlem a sok senkiházi közül. Akármilyen szarul is játszott a brazil, szinte állandó jelleggel megvédtem, s mindig hangoztattam, hogy egy rendkívül jó képességű játékos, akit semmilyen körülmények között sem szabad eladni. Ezek alapján fogalmam nincsen, hogy miről beszélsz, de sztem te magad sem tudod. Az első mondatodhoz pedig kár volna bármit is hozzáfűznöm, egész egyszerűen szánalmasak az efféle röhejes dumák. Nekem ez úgy jött le, hogy te mindent tudsz erről a sportágról, s teljesen jogosan kritizálsz bárki mást, pedig hát ez nyilvánvalóan kurvára nem így van.

Lord Viktor 2010.11.01. 12:38:32

Én úgy érzem értelmesen nyilvánultam meg, abban a pillanatban lett volna kedvem durvábbakat is mondani, de moderáltam magam. Persze, mindenkinek joga van a szabad vélemény nyilvánításhoz, de ez a régóta tartó pesszimista hozzáállás sokaknak szúrja a szemét. Tudom, hogy ez téged nem érdekel, de attól még ez van. Én lennék a szerencsétlen idióta? :D Miért is? Én nem károgok folyton csak szimplán orülök, ha a csapatnak megy, de nem dőlök a kardomba egy vereség után sem. De te sosem tudsz kiemelni semmi pozitívat, egyszer nem láttam tőled pozitív kommentet a csapatról. Igen, vannak dolgok, amikben egyet értek veled, mert ez a csapat tele van még hibákkal és töltelék emberek is vannak még, de ez van ezen egyelőr nem lehet változtatni.

4Evorg 2010.11.01. 16:16:56

mmartin! Nagyon kevesen osztják a véleményed és nagyon kevesen bírnak elviselni, ezen kellene elgondolkodnod, mert ez egy "élősködő" ismérve. Kicsit vegyél vissza az "osztomazészt" szerepből, meg a "megmondomatutit" felfogásból, mert marha idegesítő. Tényleg nézz akkor inkább Premier League-t vagy Prímera Division-t, szurkolj a Poolnak, vagy a Realnak, de akár még a Juventusnak(!) is, ha úgy van kedved, de ez se neked se nekünk nem jó, hogy folyamatosan itt fröcsögsz.

Ismeretlen_147985 2010.11.01. 18:10:14

4Evorg: "Kicsit vegyél vissza az "osztomazészt" szerepből, meg a "megmondomatutit" felfogásból, mert marha idegesítő." Nem értem amit írsz, hiszen ez pontosan rád és a hozzád hasonló emberekre jellemző, nem pedig rám. Te és társaid vagytok azok, akik állandóan belémkötnek, nem pedig fordítva. Tehát nem én osztom az észt nektek, hanem pont fordítva, ti osszátok állandóan nekem. Úgy látszik még magadat sem sikerült kiismerned...

Ismeretlen_53881 2010.11.01. 18:30:43

mmartin, én adminként is mindig megvédtelek, akármekkora hülyeséget írkálsz. Mostanában azonban túlléptél egy határt. Ez már rég nem véleményírás amit csinálsz, hanem provokáció. Jó lenne, ha befejeznéd. Köszi.

Ismeretlen_137164 2010.11.01. 19:22:47

ez most a JUVENTUS magyarországi fő rajongó oldala, vagy baszogassuk és csakis mmartin kommentjeire figyeljünk oldal??? elegem van abból hogy állandóan ezt a sok hülyeséget olvasom mmartinról és társairól... próbáljatok ne egymással foglalkozni hanem az adott témához hozzászólni! én sem csípem martin hozzászólásait de ha csak vele foglalkozna mindenki akkor semmi értelme nincs az oldalnak!! FORZA JUVE

tudojuve 2010.11.01. 20:50:21

Látom másnak is kezd leesni, hogy Mmartin nem Juve szurkoló...:) De van egy olyan érzésem, hogy tényleg komolyan gondolja a sok baromságot ami kipattan a fejéből...Amúgy a csapat kicsit emlékeztet a Ranieri féle Juvéra. A rangadókra összeszedjük magunkat, de a kiscsapatok ellen botladozunk.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása