Del Neri: "Folytonosság, elszántság, figyelem"

A Juventus a Salzburg elleni idegenbeli mérkőzés után ismét a bajnokságban lép pályára, és Del Neri látni akarja a Lecce, ill. a korábban az Inter ellen látott szellemiséget.

"Elszántságot, figyelmet és az eredményekben jelentkező folytonosságot várok. A pályán próbáljuk majd megmutatni, hogy egy magabiztos mentalitást építettünk fel, noha egy agresszív csapat ellen fogunk játszani."

"Remélem, még ha csak a jövőben is, a teljesítményünk egyenletes lesz, nem lesznek benne hullámvölgyek. A Bologna egy kemény csapat. Láttam az Inter elleni produkciójukat, és nagyszerűen játszottak. Azt várom el a csapatomtól, hogy a megfelelő hozzáállással lépjen pályára, és tisztelje az ellenfelet."

A Rossoblu ellen Grygera sérülés miatt fog hiányozni. A helyettesítésről szólva Del Neri kizárta a meglepetés lehetőségét, mint például, hogy Pepe játszana a védelem jobb oldalán.

"Ezt először ki kell próbálnunk, de nem hinném, hogy egy éles meccsen fogom ezt megtenni, csak akkor, ha nincs más lehetőség. Meg kell figyelnem, vajon meg van-e benne a potenciál, hogy jobboldali védőként szerepeljen a tréningeken. Fel kell térképeznünk, milyen lehetőségeink vannak, még a Primaverában is. Ott van például Camilleri, aki fontos mérkőzéseken szerepelt eddig, noha most éppen sérüléséből épült fel."

A Juventus Salzburg elleni szereplése, valamint a többi olasz európai csapat produkciója az olasz csapatok nehézségeit mutatja Európában.

"Egyik meccs sem könnyű, de még várnunk kell, hogy ítéletet hozzunk. A kupában előfordul, hogy más hozzáállással lépünk pályára, és ezért megfizetünk. Nem küldhetjük mindig ugyanazt a kezdőt pályára, ezért néha azokat a játékosokat kell pályára küldenünk, akik kevesebbet játszottak eddig."

Úgy tűnik, hogy a bajnokságban a Juventus megtalálta a helyes felállást, melyben Marchisio szerepel a bal oldalon. Az a tény, hogy elérheti a sárgalapos határt, nem befolyásolja Del Nerit.

"A Bologna elleni mérkőzés most a legfontosabb, nem a Milan elleni. Jelenleg folytatnunk kell azt a teljesítményt, amit eddig felépítettünk. Például a Manchester elleni meccsen Krasic és Martínez egyáltalán nem tűntek rossznak, így nem vagyunk megoldások híján."

"Sok gólt lövünk? Igen, mivel nagyszerű játékosaink vannak. Vannak olyan csapatok, amelyek kitűnő alappal rendelkeznek ahhoz, hogy sok gólt lőjenek, míg más csapatoknak különböző megoldásai vannak sok gól szerzésére. Örülök, hogy nekünk is megvannak a megoldásaink, így talán mostantól több figyelmet fordíthatunk a kapott gólokra, mint a szerzettekre."

"Ugyanakkor nálam a pohár félig tele van, és örülök, mikor 4 gólt szerzünk. Noha még mindig nem tudom, hogy mikor lesz "tele". Tovább dolgozunk, de meg kell próbálnunk fejlődni, ill. nyugodtnak maradni, akár jól, akár rosszul mennek a dolgok."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr194653082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

supeter 2010.10.24. 10:29:18

Ezt a Pepe kérdést nem nagyon értem..Mottával nem is számol Del Neri? Vagy csak arról szól ez a dolog, hogy ki legyen Motta alternatívája, ha esetleg valami történik vele? Mondjuk én már azt sem értem, hogy alapból miért játszott Grygera, mikor Motta is bevethető volt. Védekezésben semmivel nem jobb a cseh (sőt), támadásban pedig Motta ezerszer jobb, egyszerűen sokkal jobb viszonyban van a labdával.

atty10 2010.10.24. 10:42:17

A digi megint nem adja a meccset!!!

juveman 2010.10.24. 11:32:37

supeter:Azt mondja Del Neri hogy ma tuti Motta lesz a kezdő jobbszélen,és nem akarja éles meccsen tesztelni Pepét jobboldali védőként,ami teljesen jogos.Majd edzésen ugyis kiprobálják.Amugy a 3pont kötelező ma.Remélem Aquiliani és Quagliarella kezdeni fognak.Krasic meg alap:)Forza Bianconeri.

Kotrevák Kelly 2010.10.24. 11:44:10

grigerát a csapat közelébe sem engedném! A digi meg rohadjon meg! Hiába van, ha sosem adja a meccset, max felvételről. Remélem, ott folytatjuk ma, ahol legutóbb (bajnokság!) abbahagytuk. Forza Juve!!!

supeter 2010.10.24. 11:45:25

Jaja, megvan ok :) De azért az is fura, hogy ez egyáltalán felmerül, szóval azt azért tartom - miután végre megértettem a cikket :) - hogy Del Neri mintha nem bízna Mottában(sem). Januárban biztosan jön oda valaki.. Erről a Pepe dologról meg hirtelen az jutott eszembe, mikor az U20ban Dudás Ádám játszott jobbhátvédet, és valami félelmetesen rossz volt, ez nem a legjobb példa, de biztos, hogy kockázatos dolog kp-t ott bevetni.(lesre állítás pl, ez mondjuk De Celgienél is baj, mert ő is kp volt)

Alessandro 2010.10.24. 12:11:25

Megint kitűnik, hogy mennyire gyenge a védelmünk a szélen, tőlem akár az említett Camille is kezdhetne, eleve hülyeség volt Bambát kölcsönadni, mert igaz hogy jöttek új emberek, de hátul a szélen még most is lehetne fiatalt beépíteni, és lenne is helyük. Marchisio szélen való szerepeltetése jó húzás, csak hát kevésbé lehet hatékony így a támadójátékunk, mivel kissé védekezőbb, de hosszú távon ez sokat érhet, ha valami csoda folytán Afellay minket választana, és az alapján hogy kinek fekszik jobban a szélső vagy középső középpályás poszt cserélhetnék egymást. Ha Gio nem tér vissza, egész jó felállásnak tűnhet a Krasic-Melo-Afellay-Marchisio négyes.

Ismeretlen_147985 2010.10.24. 13:31:30

Pepét nem most kellene kipróbálni jobb oldali védőként, mivel már a leigazolása pillanatában ezt kellett volna tenni. Az az ember semmihez nem ért, csak a futáshoz. Nem tud gólt lőni, nem tud beadni, nem tud cselezni, nem tud focizni, csak futni. Ha megtanul még szerelni is, akkor lehetne belőle egy akár nem is olyan rossz szélsőhátvéd. Ezen kellett volna már dolgozni mióta itt van, csak Del Neri-nek is az esze annyi, mint egy marék lepkének.

tataboy 2010.10.24. 15:03:04

mmartin megmondta a frankót,Del Nerinek annyi esze van mint egy marék lepkének! Hihetetlen micsoda észrevétel! :))

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása