Terv Benzema megszerzésére

A La Gazzetta dello Sport szerint a Juve kivetette hálóját a csatárra. A transzfer időpontját januárra teszi a sportnapilap.


Benzema kiesett Jose Mourinho kegyeiből és nem sok játéklehetőségre számíthat, állítólag már edzésről is késett.

A 22 éves játékos tavaly csak kilenc gólt szerzett, amivel nem tudta meggyőzni a Real szurkolóit.


Még a Dél-Afrikai világbajnokságot is kihagyta, habár Laurent Blanc, az új kapitány már számol vele.

Benzema a bizalmat egy gyönyörű góllal hálálta meg Bosznia ellen, ami nem hagy kétségeket tehetsége felől.

Akárhogyan is, Mourinhot nem biztos, hogy meg tudja győzni és ha nem változnak a dolgok januárig, a zebrák könnyen Torinóba csábíthatják a franciát.

Beppe Marotta már ismert figura az ilyen üzletekben, hisz Antonio Cassanot is leigazolta már korábbi csapatához, mikor nem volt rá szükség Madridban.

A Gazzetta tudni véli, hogy Marotta ugyanazon tárgyalási technikákat alkalmazza majd, mint Cassano esetében. Karrierje újraélesztésével és kezdő tizenegy béli rendszeres tagsággal csábítja majd el a fiatal támadót.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr494652928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsigadani 2010.09.10. 10:57:03

Igaz hogy nemnagyon csípem Benzemát de komolyan most már ott tartok hogy jöjjön mert gázok lesznek. Sztem inkább Benzema jöjjön mint Pazzini vagy Dzeko. De az a Lukaku gyerek is rohatt jó. Na majd meglátjuk.

Darkmon 2010.09.10. 11:08:10

Remek lenne ha jönne hiszen fiatal és a kvalitásai megvannak ahhoz hogy remek futballista legyen belőle. Nagy kérdés az hogy fekszik-e neki majd az olasz foci mert a spanyol neki nem igazán jött be.

zsigadani 2010.09.10. 11:11:24

Ha leigazoljuk akkor remélem megtaláljuk benne Trezeguet utódjáz egy 10 évre :) Én nem bánnám. Nyáron már csak Del Piero utódját kéne megtalálni és szépen lassan de kezd kialakuklni a világverő Juventus. Ha Krasic Aquilani és Melo is képes olyat nyújtani ami elvárnak tőle akkor már szinte meg is van a fél csapat. Buffon Motta-Bonu-Chiello-De Ceglie(?) Krasic-Aquilani-Melo-Marchisio(?) Benzema-Del Piero(?)-ide kéne még egy nagyon jó pótlás mert sajna jövőre a mi capitanonk már lehet hogy nem lesz. De sztem Suarez lenne a Legjobb. Egyáltalán nem befejező csatár. Fiatal is, tachnikás is. Megvesszük valahogy és kész is van talán a nagy Juve. De szép is lenne :)

Ismeretlen_102194 2010.09.10. 11:13:09

""Karrierje újraélesztésével és kezdő tizenegy béli rendszeres tagsággal csábítja majd el a fiatal támadót.""-Ennyi???Erre még Tornyi Barna is képes lenne!!!!:)))))) Nagy stratégák : ....Napoleon, Hannibal,Marotta!!!!:)

Ismeretlen_147985 2010.09.10. 11:37:37

Karim Benzema a büdös életbe nem jönne el ebbe a Juventus-ba, ráadásul ha el kellene mennie Madridból, akkor számos, a Juventus-tól jelenleg sokkal nagyobb csapatok jelentkeznének be érte. Másfelől a Real Madrid-nak jelenleg két befejező csatára van Higuain és Benzema személyében, szóval nem gondolnám, hogy ezen a poszton akarná karcsúsítani a keretet Mourinho.

Csucsuuu 2010.09.10. 11:40:13

következő cikk---> Marotta új kiszemeltje fernando Torres, és azért mert oda adtuk neki poulsent ár alatt :D:D kb ennyi lehet a valóság alapja xd

Ismeretlen_150170 2010.09.10. 11:53:17

remélem Mourinho nem számol vele és akkor könnyen torinoban köthet ki a francia. az természetes hogy lesznek más kérői is, de januárban már látszódni fog a nyári nagy takarítás eredménye vagy eredménytelensége, ez is nagyban tudja befolyásolni a benzema bizniszt, nyílván ha a juve sehol se lesz a félévi tabellán, akkor egy időre lemondhatunk egyes nagyobb nevek érkezéséről! ha lesz fantázia a csapatban és jól fog teljesíteni akkor könnyebb lesz meggyőzni Benzemat is, bár nagyobb pénzt így is úgy is le kell tenni az asztalra, csak Marotta két "szép" szeméért nem fog jönni senki! :)

vizi8 2010.09.10. 11:58:34

Ha lehetne választani Dzeko és Benzema között, én a franciát választanám. Elég egyszerű magyarázata van, igen jó nemzetközi rutinja van a Lyonból, ráadásul nem csak résztvevő volt ezeken a találkozókon hanem húzóember. Azt hogy madrid nem jött be egy másik kérdés- voltak pár százan akiknek süllyesztő lett a madridi igazolás.

Ismeretlen_102246 2010.09.10. 12:05:02

mmartin91: Már miért ne jönne el Madridból, ha nem játszik? Más klubok jelentkezéséről egyelőre nem olvasni, de ha a Juve versenyképes ajánlatot tesz, akkor nem kizárt hogy el tudjuk hozni.

Ismeretlen_147985 2010.09.10. 12:10:46

ShyrKahn: persze, arra van esély hogy elmegy Madridból, csak arra nincs, hogy a Juventus-hoz jöjjön. Nem tudom miért akarna egy Benzema egy olasz középcsapathoz csatlakozni. Akkor már elmehet Napoli-ba, vagy a Genoa-hoz is. Jelenleg mi sem tartunk előrébb, mint ők. Amúgy mivel 10 napja zárult az átigazolási időszak, sztem a Juventus-on kívül még senki nem töri a fejét azon, hogy kiket kellene igazolni télen. Majd ha eljön az ideje, akkor bejelentkezik más is Benzemáért. Hipp-hopp, sitty-sutty, fű alatt nem lesz a Juventus játékosa, az biztos.

Ismeretlen_102246 2010.09.10. 12:22:11

Nem vagyunk olasz középcsapat. A Juventus név (nyilván ismered a klub történelmét) még jó ideig elég vonzó lehet minden játékos számára (lásd Krasicot, vagy Dzekot). Ez teljesen független a jelenlegi játékoskerettől. A múlt év rossz volt, viszont előtte az a második és harmadik hely, no meg a BL-ben való indulás nem olyan rossz a történelemkönyvünkben. 2006 előttről nem is beszélve. Ez a hírnév esetleg 10-20 év (de inkább 20) balfaszkodás után mehet tönkre. Egy-két évtől még nem lesz kevésbé kapós a Juve. Főleg, ha azt nézzük, hogy jövőre már Európa egyik legmodernebb stadionja a klubé.

devil-z 2010.09.10. 12:28:11

Ez a nagy terv? hogy állandó kezdőlehetőséget ajánlunk meg a karrierje újraélesztését? Ez igen, bizonyára senki sem tud ellenállni ennek a technikának. De most, hogy fény derült erre a kivételes trükkre, mindenki más alkalmazni fogja :( Én személy szerint jobban örülnék neki mint Dzeko-nak, hisz az eddigiek alapján irreálisan magas árat kérnek érte - Benzema minimum féláron elhozható, és akkor még a maradék pénzt elkölthetjük másra.

Ismeretlen_108746 2010.09.10. 12:35:05

Játéktudásban Dzeko szerintem nagyságrendekkel jobb opció Benzema-nál, de lényegében minden azon múlhat, hogy melyiküket mennyiért lehetne elhozni. Benzema-t ugyebár 40 millió fölött vette a Real, kérdés, hogy mennyit hajlandóak bukni rajta. Ismerve a madridiak politikáját, nem lennék meglepve, ha "áron alul" megszabadulnának tőle. Ugyanakkor pillanatnyilag a Real Madrid kerete nincsen tele csatárokkal, így nem valószínű, hogy alig valamivel az átigazolási piac lezárulása után ilyesmin törnék a fejüket. Sokkal valószínűbb forgatókönyv, hogy Benzema idén több játékoslehetőséget kap majd. Az nagyon jó, hogy miénk lehet Európa egyik legmodernebb stadionja, akkor már csak nézők kellenének bele.

billy 2010.09.10. 12:45:35

ShyrKahn-nak maximálisan igaza van. hagyjuk már ezt a középcsapatosdit. ha egy játékos meghallja a Juve nevét, biztosra veszem, hogy vonzónak találja és tényleg épül az új stadion is, ergo vonzó klub a juve. unom, hogy mindig le van írva,"ide biztos nem jön", "hülye lenne idejönni", "xy csapatot nem fogja elhagyni a juventus kedvéért" "olasz középcsapat" stb mi van veletek? tavalyi év rossz volt, és? lépjünk túl ezen... a 98/99-es szezonban 6-ak lettünk és az sem sokkal jobb.

supeter 2010.09.10. 13:09:25

Benzema jó választás lehet..és miért is ne jönne a Juvéba??? Azért, mert saját szurkolói nem értékelik a klubot, ez a csapat még nagy nevű csapat, egy 7. hely ezen nem változtat..Nem a legvonzóbb, nem a legdivatosabb, nem a legakuálisabb top csapatok egyike, így pl nem lenne valószínű, hogy idejön mondjuk Torres, de egy padozó Benzema..ne vicceljünk már! Tényleg, az ilyen mentalitású emberek miért nézik egy 7. helyezett középcsapat meccseit??

tudojuve 2010.09.10. 13:15:24

AZért ne felejtsük el Benzema hogyan játszott a Lyonban...hatalmas nagy tehetség, és kétlem, hogy nem számolna vele Mourinho, mivel Higuainon kívül nincs más befejező csatára. Mmartinnal értek egyet, sokkal jobb klubok szívesen látnák Benzemat, elég valószínűtlen, hogy hozzánk csatlakozna...bár Krasicnál is ez volt a helyzet.

Csülök 2010.09.10. 13:29:39

Real Madrid ide vagy oda,ott sokan lesodródtak a siker felé vezető útról... A franciáknak szokott menni a Juvéba, szerintem megérné... És esetleg nyáron jönne Dzeko is,akkor nem lenne rossz csatár sorunk... vagy Lukaku

zacsi 2010.09.10. 13:48:11

hát simán inkább őt venném meg mint dzeko-t, de ha választani kéne lukaku és benzema között a belga fiatal gyerek kifizetődőbb lenne, rá megérné a 40-et feláldozni, de ha nem sikerül akkor a dzekó árából jöhetne benzema, meg vmi kiegészítő ember

Diego_007 2010.09.10. 14:13:15

Ő aztá gyühet a csapathó mer gyó lyátékos. Azé örűhetünk hogy legeláb cstárokat keresnyek mert nem lőtünk góllt az elűzőű meccseken. Hájrá JUVENTÚSZ

Ismeretlen_152362 2010.09.10. 16:12:28

nem igazán értem, hogy ezúttal is mit kell fikáznotok marotta elképzeléseit, holott nyilvánvalóan jó ötlet 1 padon pihenő, önbizalomhiányban szenvedő játékost leigazolni. sissoko is így került ide és nem játszott rosszul, pedig meccshiánnyal küzdött. eddig az volt a baj, hogy "senkik" jöttek, most meg 1 értelmes igazolás van esetleg kilátásban, akkor meg az. jó volna tudni, hogy nektek mi felelne meg, mert nagyon úgy néz ki, hogy semmi. az meg hogy nem igazol a csapat 40-50 milliós játékosokat, szerintem egyértelműen a pénzhiány miatt lehet, de a vezetőség nem követi el azt a hibát, hogy adósságba taszítja a klubot. gondolom azzal mindenki tisztában van, hogy a tavalyi gazdasági évet pozitív mérleggel zárta a juve...

orkl 2010.09.10. 17:01:44

mourinho biztos számol vele! DE nem lenne rossz igazolás nekünk...

Csülök 2010.09.10. 17:25:53

zsigadani Vicces, hogy általad leírt taktikának a bal oldala a leg hiányosabb.. Bár ha Traoré beválik,akkor a bal bekk poszt is megoldva... Amúgy szidjuk itt Marottata, de lehet jövő Augusztusra össze rak egy Benzema-Dzeko csatár párost...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása