Marotta: "Elégedett vagyok az átigazolásainkkal"

A Juventus igazgatója ismét megszólalt a nyári játékosmozgással kapcsolatban.

A Bianconeri zajos átigazolási szezonon van túl, sok érkező mellett sokan távoztak is a klubtól, köztük ikonikus játékosok is.

Giuseppe Marotta már korábban is kifejtette, hogy elégedett a nyári eseményekkel, ám egy mai interjúban ismét megszólalt ezzel kapcsolatban.

"Elégedettek vagyunk a tevékenységünkkel. Sikerült a vezetés irányelveit követnünk, és kombinálni a csapat szükségleteit a könyvelés egyensúlyával. Éppen ezért fordultunk elég sok olyan játékos felé, akik kölcsönbe érkeztek. Elértük a céljainkat forradalom elindítása nélkül, de megújítással és lassú fejlődéssel, hiszen a fiatalokra is nagy hangsúlyt fektettünk."

"Lecsökkentettük az átlagéletkort és megfékeztük a fizetéseket. 12 új játékost igazoltunk, majdnem a keret felét, és éppen ezért időre lesz szükség az elképzelések és a stratégia asszimilálásához. Emiatt arra kérjük a szurkolókat, hogy legyenek egy kicsit türelmesek, bár mindenki a legjobbját szeretné nyújtani."

"Andrea Agnelli érkezése megerősítette a klubot, és még erősebb valahová tartozás érzést hozott magával. Biztos vagyok benne, hogy a csapat reputációja és súlya fontos tényezők lesznek ebben a szezonban."

Az átigazolási ablak bezáródásával a figyelem a bajnokságra irányul. Hétvégén a Juve a Sampdoriát fogadja, azt a csapatot, ahol Beppe Marotta az utóbbi néhány szezont töltötte.

"Nyolc felejthetetlen évet töltöttem el Genovában, ez egy vezető számára hosszú idő. Akkor csatlakoztam a csapathoz, amikor közel kerültek a Serie C-hez, és a Bajnokok Ligájában hagytam ott őket. Rengeteg munka volt ez, melynek sikere a klubnak és a Garrone családnak köszönhető. A Samp egy fontos fejezet az életemben. Nem ez lesz az első alkalom, hogy egy korábbi csapatommal vívandó meccs vár rám, de azt hiszem ezúttal nagyon érzelmes leszek, és a szívem is gyorsan ver majd."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr64652924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mátéé 2010.09.07. 19:59:00

Te vagy az egyetlen a Földön, aki elégedett..

Diego2889 2010.09.07. 20:09:47

hát igen:((((

Szabi 2010.09.07. 20:20:10

Az agyad maradt a Sampdoriában!

nagy csaba 2010.09.07. 21:04:29

majd szezon végén mondja ezt...

Ismeretlen_126209 2010.09.07. 21:33:22

Jósolhatnátok nekem is....ne csak a csapatnak meg Marottának... De amikor jött a nagy megváltó Diego mindenki BL-ről meg Scudetto-ról álmodozott...és lám hol végeztünk????????? A HETEDIK HELYEN!!!!!!!! A NAGY DIEGOVAL!!!!!!!!!!

devil-z 2010.09.07. 22:02:45

Na ez az epaska! Idepofátlankodott az a szemét Diego és egyedül nem nyerte meg nekünk a BL-t, bajnokságot, semmit! pedig rajta kívül mindenki olyan jól játszott. De szerencsére elhúzott a csapattól és jött a helyére Martínez, Pinaudó és a többi gyöngyszem! a játékunk is sokat javult, a sztárcsapat Bari-tól nem szégyen kikapni. Azért elég primitív dolog lenne a tavalyi szégyenletes produkciót egyedül Diego nyakába varrni, a dolog ennél bonyolultabb.

Gyurika 2010.09.07. 22:07:31

Őszintén mondom: Én is elégedett vagyok. Krasic klasszis, Motta a szezon felfedezettje lehet, Lanzafame játéka már most nagyon tetszik. Bonucci meg Chiellini szintű játékos lesz kis időn belül, és ismét mi büszkélkedhetünk majd a világ legjobb középső-védő párosával. :) És úgy gondolom, hogy a szélsőjáték erőltetésével Amauri legalább 15 gólig el fog jutni idén. Neki is jót fog tenni az új szisztéma. Q-t direkt a végére hagytam, Ő számomra a nagy talány. Klasszis, ez nem vitás, de más egy Juventusban klasszisnak lenni, ahol el is várják, hogy meccseket döntsön el és más egy Napoliban, ahol a középmezőny eleje a cél. Ha tényleg kihozza azt, ami rejlik benne, jó pár évig nem kell nagyon előre igazolni. És nekem az tetszik, hogy nem volt egy felesleges igazolásunk sem (mint pl. tavaly Diego, aki egyszerűen nem illett a csapatba), okosan gazdálkodtunk a pénzünkkel, bár az zavar, hogy akkor nem kellett volna 80 milliót beígérni.

Joker0802 2010.09.07. 22:19:53

Én is elégedett vagyok...Marotta ebből a helyzetből kihozta a maximumot... A 80 milliót meg nem ígérte senki csak az újságok dobálóztak vele...honnan lenne egy olyan csapatnak ennyi pénze amelyik megjárta a másodosztályt, keveset szerepelt nemzetközi kupákban és ráadásul a fizetések a jelenlegi top csapatokéval versengett...ja és még a gazdasági világválság is beköszöntött...

Ismeretlen_126209 2010.09.07. 22:22:49

devil-z: Ha a világklasszis nyomorék labdarúgód nem jön a csapathoz bizonyára nem állunk át arra a hülye formációra és nem szerepel a csapat úgy ahogy. És sztem nagy a valószínűsége annak is, hogy a játékosok nem tudtak ehhez alkalmazkodni. Mert azt ne mondja nekem senki, hogy elfelejtettek focizni! És emlékeztetlek, hogy a nagy Diego nélkül elértünk egy 2. és egy 3. helyezést a Serie A-ban!!

Ismeretlen_147985 2010.09.07. 22:49:03

Nem értem mi a gond. A nyáron érkeztek ismert ill. elismert játékosok Pepe, Martínez, Rinaudo, Traore, Lanzafame, Motta, Aquilani, Q, stb. személyében. A csapat jelenleg is tökéletesen alkalmas az előző szezonban elért 7. helyre. Mi más célunk lehetne, mint a szinten tartás? Ha egy olasz középcsapat, tele olasz középszerű játékosokkal ugyanazon a 7. helyen végezne, mint mi tavaly, akkor teljesítették az elvárásokat. Márpedig a Juventus jelenleg egy olasz középcsapat, amely a 4. helyért indul harcba a 2010/11-es szezonban, csakhát rajta kívül még 7 klub is ugyanezért a pozícióért száll harcba. Ami azt jelenti, hogy a Juventus a 4.-11. hely bármelyikén végezhet. Összegezve tehát Marottának adok igazat, elégedettek lehetünk az átigazolásokkal, hiszen más Serie A-s középcsapat sem rendelkezik tőlünk jobb kerettel.

devil-z 2010.09.07. 22:52:21

Nem hiszem, hogy helyén való nyomoréknak nevezni azt a személyt, aki statisztikailag a csapat egyik legjobbja volt összességében. És nem a labdarúgóm, teljesen feleslegesek ezek a gyerekes megnyilvánulások. Mint ahogy ez a vita is; hisz te képes vagy egyetlen emberre rákenni a sikertelenséget. De legyen igazad, s most, hogy elment az egyetlen problémaforrás ismét a világ urai lehetünk, így gondoltad nem? vagy most, hogy már nincs a csapatnál továbbra is az ő számlájára írható a szánalmas játék? kiváló logika.

Ismeretlen_118238 2010.09.08. 07:32:15

A tavalyi szezon megmutatta, hogy a keret egy nulla. Most az mindegy, hogy Diegoval, vagy nélküle, de a lényeg, hogy új csapatot kell építeni, és azt az alapoknál kell kezdeni. Krasićot még soha nem láttam játszani, de ahogy olvasom a hozzászólásokat, Marotta nagy barom lett volna, ha nem igazolja le. Én személy szerint bízok Marottában és a csapatban, mert nem tehetek mást, mivel nem tudom, hogy mire képesek. Lippi is egy senki volt mikor idekerült, és mi lett belőle, de Del Piero, Zidane, Palatini is nálunk lett világklasszis. A Juventus nem vásárolja, hanem neveli a futballvilág krémjét, és mindezt gazdaságosan.

Papy88 2010.09.08. 09:38:17

Na üdv..! Hát én viszont nagyon bízok a csapatban...! Azt érzem hogy kellemes csalódás-ban lesz részünk!:-) Sztem se rosszak az igazolások...1-2 dolgot máshogy csináltam volna de így sem rossz...! Én mondjuk egy ilyen felállást el tudnák képzelni: _________Quagliarella____Iaquinta________ _________________Aquilani_______________ _____Lanzafame_______________Krasic______ ________________Felipe Melo_____________ ____Traore______________________Motta ____________Chiello__Bonucci______ +++FORZA JUVE PER SEMPRE+++ Már várom a vasárnapi meccset:-)A Digi adja élőben 14:45-től!

Ismeretlen_144003 2010.09.08. 09:51:59

Egyetértek veled Papy88!Vannak dolgok, amit én is másképp csináltam volna, de hát ... Viszont nem tehetünk mást mint bízunk, és reménykedünk hogy ez az egész jól sül el! A Papy88 által felállított kezdő nekem is tetszik, és például a Milannel ellentétben fiatal és fejlődő képes a csapat! Egy kis életkor bemutató:()-életkor _________Quagliarella (27)___Iaquinta (31)________ _________________Aquilani (26)_______________ _____Lanzafame (23)_____________Krasic (26)______ ________________Felipe Melo (27)_____________ ____Traore (21)_______________Motta (24) ____________Chiello (26)__Bonucci (23)_____ Nekem ez nagyon tetszik, hogy egy-két játékostól eltekintve nincs 30 év feletti játékos!! EBBEN BÍZUNK!Forza Juve!!!

Csucsuuu 2010.09.08. 10:06:32

menjél szurkolni a wolfsburgnak devil-z.... maradimartinka: te meg ilyen hozzáállással hogy mered juventus szurkolónak nevezni magad ? hidd el hiába gyűlölöd giuseppe "Beppe" Marotta-t de most úgy néz ki jó pár évig az ő konstrukcióját fogjuk követni.... a másik meg h kölcsön igazolás ide vagy oda 50 millió euró felett költött a csapat... A serie B ben is szurkoltam a csapatnak, akkor most miért ne ? esküszöm am te tuti valami emo-s kezedet vagdosós gyerek vagy h csak így tudsz a jövőbe tekinteni....szánalmas vagy már bocs

Ismeretlen_150170 2010.09.08. 10:21:39

a pesszimista és pocskondiázó hozzászólásokból már nagyon elegem van! egy-két emberkét szívesen felpofoznék, leállni vitatkozni velük nem éri meg mert szétrobbant a düh, saját hűlyeségeiken kívül mást nem hallgatnak meg nem fogadnak el! Marotta jó végezte a dolgát! A vezetőség azt kérte tőle hogy fiatalítson és csökkentse a béreket! Ezt ő megtette!!! Jelenleg ennyit kértek tőle és azért igazolt úgy ahogy! Ezért nem értem miért kell fikázni Marottát!!! Egyébként én is úgy vagyok vele hogy tök nem érdekel hogy kit igazolunk meg kit nem meg hogy hol végzünk a tabellán, több mint 15 éve ennek a csapatnak drukkolok és ez így lesz ezután is, ha a másodosztályba szerepelünk, ha a EL-be, ha nyerünk ha vesztünk akkor is csak a Juve!

frustrate 2010.09.08. 10:37:11

"Marotta jó végezte a dolgát! A vezetőség azt kérte tőle hogy fiatalítson és csökkentse a béreket! Ezt ő megtette!!! " Hát ez csodásan hangzik. Ezt a szerepkört én is el tudnám látni és igazolnék 11 haszontalan, de olcsó játékost. Bravó! "Egyébként én is úgy vagyok vele hogy tök nem érdekel hogy kit igazolunk meg kit nem meg hogy hol végzünk a tabellán, több mint 15 éve ennek a csapatnak drukkolok és ez így lesz ezután is, ha a másodosztályba szerepelünk, ha a EL-be, ha nyerünk ha vesztünk akkor is csak a Juve!" Ez valami lúzerhimnusz volt?

Juan Roman Riquelme 2010.09.08. 10:46:07

Szerintem a lehetőségekhez mérten Marotta jól igazolt, minden posztra érkezett új ember és ez nem kis teljesítmény. Ha azt vesszük, hogy a Milan leigazolta Ibrát annyiért amennyiért mi igazoltunk egész évben nem az ugrik be h milyen jól igazolt, hanem azt, hogy már megint nem hiányposztra igazoltak ellentétben velünk. Egyébként én is kész vagyok az ide írogató jósoktól, a klub történelme egybeforr a juventus nevelésekkel, Zdane, Platini, Davids, Conte, Tacchinardi, Iuliano és még sorolhatnám hajnalig, szinte kivétel nélkül a Juventus tette őket azzá amiké váltak, nem máshol tanították meg őket focizni mint a Juventusnál. Az összes fikázó, pocskondiázó állítólagos Juve szurkolóknak üzenem, hogy alaposan tanulmányozzák a csapat eddigi történelmét, mert ha ismernék nem írogatnának folyton hülyeségeket. És tanulják meg mit jelent az a szó latinul, hogy Juventus.

devil-z 2010.09.08. 11:04:49

Jaj, megint jön az 'én nagyobb szurkoló vagyok mint te, én már 15 éve, nekem már van zebracsíkos bögrém is, én már tudom mit jelent latinul a Juventus' szöveg? Tudjátok az okos ember sem attól lesz okos, hogy hangoztatja. Csucsuuu: fogalmam sincs, hogy ki vagy, szerencsére nem láttam tőled több hozzászólást - vagy ha láttam is rögtön elfelejtettelek - de nem fogod megmondani, hogy mit csináljak. ;)

Ismeretlen_108746 2010.09.08. 11:12:23

A fiatalítás tök jó dolog, s ténylegesen ráfért a csapatra, mert az átlagéletkor tényleg elég magas volt. Ugyanakkor a fiatalításnak minőséggel is együtt kellene járnia, mert egyébként hajukra kenhetjük az egészet. Úgy érzem, hogy érkeztek olyan játékosok, akik hosszú távon is nagyon jók lesznek (Bonucci és Krasic), de voltak erősen vitatható húzások is, s olyanok is, amelyek szerintem egyértelműen rosszak. A kölcsönvételes játék meg akár jól is elsülhet, csak kíváncsi vagyok, hogy jövő nyáron lesz-e pénzünk megvenni közülük azokat, akik véletlenül beválnak. Sajnos láthatóan vannak olyan posztok, amelyeket nem sikerült érdemben megerősíteni. Lehet Diego eladásán és szereplésén vitatkozni, habár én magam már eluntam a témát, de nevetséges dolog Diego érkezésére és az azzal kapcsolatos szerkezeti átalakításra fogni a tavalyi elfogadhatatlan szereplést. Nyilvánvalóan nem taktikai okai voltak a leszereplésnek. Senki sem gondolhatja azt, hogy Diego érkezése az oka annak, hogy a keret összes játékosa tudása alatt játszott. Platini 27 évesen, francia válogatottként, többszörös "az év játékosa" címmel került a Juventus-hoz, Zidane francia válogatottként, UEFA-kupa döntősként érkezett, Davids pedig BL-győztes volt az Ajax-szal. Nagyon erős túlzás és ténybeli tévedés azt állítani, hogy a Juventusnál"tanították meg őket focizni". Attól, hogy valaki pesszimista, aligha rosszabb Juventus szurkoló, mint bárki más. Baromira abba kellene hagyni az ilyen hülye szövegeket, senkinek sincsen semmi jogalapja megkérdőjelezni bárki más Juventus-szurkoló voltát ezen a fórumon.

Ismeretlen_147985 2010.09.08. 11:38:59

Nah végre megjöttek a "hogy mered Juventus szurkolónak nevezni magad"-féle hozzászólások. Már nagyon vártam. De a "menjél szurkolni a Wolfsburgnak" szöveg sem rossz, bár engem speciel a Barcához, Realhoz, vagy a Man City-hez szoktak "küldeni". Elég nagy divat lett az oldalon az ilyen, s ehhez hasonló "logikus" mondatok, értelmét különösebben nem látom, mivel logika nincs abban, hogy mi azért ne lennénk Juventus szurkolók, mert nem élteltjük balfasz Marotta félresikerült igazolásait. Egyébként devil-z-hez hasonlóan én sem nagyon láttam még Csucsuuu hozzászólást, szerencsére.

Ismeretlen_168970 2010.09.08. 11:41:40

Örülök, hogy hirtelen ennyi "fekete nevű", naívan optimista, mindent jobban tudó emberke lett ezen az oldalon és pocskondiázzák, meg oktatják azokat, már egy jó ideje itt kommentelnek. Érdekes, amíg nem voltatok mmartin egy-egy cinkelésén kívűl nem volt itt köpködés egymásra. Hadd legyen már mindenkinek meg a saját véleménye. Ha meg már a tényeknél akarunk maradni, akkor ha az a célja a vezetőségnek, hogy újra NAGYCSAPAT legyen a Juve, egyértelműen ROSSZUL végzi eddig a munkáját Marotta. Ezt az első forduló is bizonyítja. Igen, tudom, egy meccsből ne vonjunk le messzemenő következtetéseket, de emberek ez a JUVE, az meg a BARI... Szóval tartom a véleményem, hogy ha fiatalítani akarnak, akkor csak MINŐSÉGI és extra tehetséges fiatalokat kell beépíteni (mint pl Bonucchi), nem ilyen Lanzafamekat, valamint végre el kell felejteni az ilyen sokadrangú Almiron féléket, mint amilyen most Martinez. Tessék úgy vezetni ezt a klubbot és úgy igazolni, ahogy ezt a hírneve megköveteli. És igenis egy Juve szurkolónak legyen eg az igénye arra, hogy újabb és újabb Zidane-okat és Del Pierokat lát játszani csíkos mezben a BL döntőben. Mert mi ehhez vagyunk szokva és ezt érdemli mind mi, mind maga a JUVE.

Ismeretlen_168970 2010.09.08. 11:43:11

bocs ha néhol kicsit sántít a szöveg, melózok közben és fél szemmel írok ide... :)

Zozi 2010.09.08. 11:44:25

Egy kicsit sem gyanús, hogy a Juventus éveken keresztül 4-4-2-ben játszott és amikor taktikát váltott a szerencsétlen fatökű Diego miatt akkor a csapat a történelme legrosszabb idényét produkálta? A világsajtó szakértőinek 90% a formációváltásnak tudja be a gyenge szereplést csak Apuleius meg martinka nem... Az említett sztáok itt lettek nálunk híresek és nálunk élték meg a fénykorukat és szívesen emlékeznek vagy jönnek vissza a klubhoz látogatóban nem gyanús? Amúgy meg a hatalmas Diegotok miért nem játszott az utolsó német bajnokin? Még csereként sem állhatott be, nem-nem sérült, a Wolfsburg edzője azt nyilatkozta, hogy azért mert nem fért bele az adott meccs taktikai elképzeléseibe, és az eredmény fontosabb mint, hogy Diegocska játszhasson, szégyen, hogy be sem fér oda, mi meg egy éven keresztül erőltettük soha nem látott mélységekbe taszítva a Juventust. Amúgy meg nem érdekelne a véleményetek, viszont ha ezt az utcán fejti ki nekem valaki azt hiszem, hogy Inter szurkoló és addig ütöm ameddig azt nem mondja, hogy csak azért szerette Diegot mert helyes és tetszik neki.

zozi 2010.09.08. 11:47:18

Egy kicsit sem gyanús, hogy a Juventus éveken keresztül 4-4-2-ben játszott és amikor taktikát váltott a szerencsétlen fatökű Diego miatt akkor a csapat a történelme legrosszabb idényét produkálta? A világsajtó szakértőinek 90% a formációváltásnak tudja be a gyenge szereplést csak Apuleius meg martinka nem... Az említett sztáok itt lettek nálunk híresek és nálunk élték meg a fénykorukat és szívesen emlékeznek vagy jönnek vissza a klubhoz látogatóban nem gyanús? Amúgy meg a hatalmas Diegotok miért nem játszott az utolsó német bajnokin? Még csereként sem állhatott be, nem-nem sérült, a Wolfsburg edzője azt nyilatkozta, hogy azért mert nem fért bele az adott meccs taktikai elképzeléseibe, és az eredmény fontosabb mint, hogy Diegocska játszhasson, szégyen, hogy be sem fér oda, mi meg egy éven keresztül erőltettük soha nem látott mélységekbe taszítva a Juventust. Amúgy meg nem érdekelne a véleményetek, viszont ha ezt az utcán fejti ki nekem valaki azt hiszem, hogy Inter szurkoló és addig ütöm ameddig azt nem mondja, hogy csak azért szerette Diegot mert helyes és tetszik neki.

Ismeretlen_108746 2010.09.08. 11:55:24

Zozi: "A világsajtó szakértőinek 90% a formációváltásnak tudja be a gyenge szereplést csak Apuleius meg martinka nem..." Egyfelől erősen kétlem, hogy olvastad a világsajtó 90-100 %-át, másfelől egészen konkrétan nem igaz amit írsz. Én például nem emlékszem, hogy bármelyik komolyabb, labdarúgással foglalkozó oldalon azt olvastam volna, hogy Diego érkezésében keresendő a hiba. Ezzel szemben több olyan statisztikát is olvastam, amelyek pont azt elemzik, hogy a statisztikák azt mutatják, hogy Diego volt a keret egyik legjobban teljesítő játékosa. Ha okoskodni akarsz, akkor nem hasraütésszerűen kellene érvelned szerintem... "Az említett sztáok itt lettek nálunk híresek és nálunk élték meg a fénykorukat és szívesen emlékeznek vagy jönnek vissza a klubhoz látogatóban nem gyanús?" Hogy az említett játékosok nálunk lettek volna híresek az ismét egy szép ténybeli tévedés. Egy BL győztesre (Davids) megmosolyogtató ilyet írni. "Amúgy meg nem érdekelne a véleményetek, viszont ha ezt az utcán fejti ki nekem valaki azt hiszem, hogy Inter szurkoló és addig ütöm ameddig azt nem mondja, hogy csak azért szerette Diegot mert helyes és tetszik neki." Szerintem mindenki összeszarta magát a félelemtől... Szánalmas, végtelenül szánalmas.

Arnijuve 2010.09.08. 12:03:58

sztem jólvégzi a munkáját marotta...ebből egyenlőre többet nem lehetett kihozni...nemvoltam nagy diego fan de tavaly télleg ő volt a legjobbunk(bár ez nemvolt nehéz ha gyakorlatilag köré akartuk építeni a játékot)..na de aztmondom hogy kár mostmár ezen rágódni felejstük már el mert most másoknak kell gólokat lőni és másoknak kell megoldani azt hogy ottlegyünk a legjobb 4ben ami reális cél a keret alapján....a pocskondiázásról csak annyit hogy ez a "fekete név" egy kicsit sok volt....de hát figyelj ha nemérdekel a többiek hozzászólása akkor ne olvasd el és akkor nemkell rajta idegeskedned hogy milyen barmok vannak......itt sztem mindenki JUVE szurkoló azért ír ide és azért olvassa el minden marha hozzászólását!! és van amikor a "piros nevűek" sem egészen egyértelműek hogy kinek is szurkolnak meg tisztában vannak e egykét dologgal....

juventus 79 2010.09.08. 12:05:51

Egy kicsit sem gyanús, hogy a Juventus éveken keresztül 4-4-2-ben játszott és amikor taktikát váltott a szerencsétlen fatökű Diego miatt akkor a csapat a történelme legrosszabb idényét produkálta? Ez idáig azt hitem hogy az edző találja ki a taktikat. Látom magam elöt ahogy Diego ül az edzői székben és a taktikat tanítja a többieknek,míg Ferara a bufetban kávézik.

Diego2889 2010.09.08. 12:07:22

Zozi te nagy tudású nem tudom h miröl beszélsz. 1 emberre kened a gyenge szereplést.ebből l látszik h sokat értesz a labdrarugáshoz. Diego 1 világklasszis ha elismered ha nem. Ha láttad volna Diego ahogy visszatért német országba a csapat legjobbja volt és gólt is szerzett. most meg h 1 meccsen nem játszott( aminek lehet 1000 oka) itt fikázod. nem tudom h honnan jöttök az utobbi idöben ti okoskodó nagytudásuak, de nem kellene itt osztani az észt.

frustrate 2010.09.08. 12:09:56

"Amúgy meg nem érdekelne a véleményetek, viszont ha ezt az utcán fejti ki nekem valaki azt hiszem, hogy Inter szurkoló és addig ütöm ameddig azt nem mondja, hogy csak azért szerette Diegot mert helyes és tetszik neki." Jaj neeee! Zozi légyszíves ne verj meg minket te kigyúrt vadállat.:DDDDD Miután Diegot szidtad az edzői hibák helyett már azt hittem nem jöhet poénosabb rész, de ez ütött.:D Te vagy a zinternet gorillája.:D

Ismeretlen_161778 2010.09.08. 12:14:33

'és van amikor a "piros nevűek" sem egészen egyértelműek hogy kinek is szurkolnak meg tisztában vannak e egykét dologgal...' - na, szóval akinek piros a neve az nem igazi Juventus drukker. (csakazértis bejelentkeztem) Köszönjük mérhetetlen bölcsességed, most már ezt is tudom. Piros nevűek takarogggyatok'! ' Inter szurkoló és addig ütöm ameddig azt nem mondja, hogy csak azért szerette Diegot mert helyes és tetszik neki.' - tehát akinek szimpatikus Diego játéka az vagy Inter drukker, vagy homokos. A másik bölcs.. Most komolyan, bevezették az internetet az elmegyógyintézetbe?

Ismeretlen_147985 2010.09.08. 12:42:17

Zozi: "Amúgy meg a hatalmas Diegotok miért nem játszott az utolsó német bajnokin? Még csereként sem állhatott be, nem-nem sérült, a Wolfsburg edzője azt nyilatkozta, hogy azért mert nem fért bele az adott meccs taktikai elképzeléseibe, és az eredmény fontosabb mint, hogy Diegocska játszhasson, szégyen, hogy be sem fér oda, mi meg egy éven keresztül erőltettük soha nem látott mélységekbe taszítva a Juventust." Ember, miről beszélsz? Diego egy mérkőzést játszott a Wolfsburg-ban, kezdőként, amelyen gólt szerzett. Más kérdés, hogy kikaptak. A Wolfsburg edzője meg fogalmam nincs mit nyilatkozott, de hogy ezzel kapcsolatban semmit, az biztos.

Ismeretlen_150170 2010.09.08. 12:58:15

Tudtam hogy ennek a Diego ügynek sohasem lesz vége! :) Részemről kifogytam az ötletekből a tényekből amikkel bizonyíthatnám Diego alkalmatlanságát! :) Én örülök hogy már nem rontja itt a levegőt a vezetőség is így látta, nem akart Diego-val több rizikót vállalni, így is buktunk rajta, jelenleg az olcsóbb megoldásokban kisebb lépésekben gondolkoznak a juventusnál. Én továbbra is tartom az állításom hogy Marotta megfelelően elvégezte a feladatokat amiket rábíztak! Azon tényleg hűlyeség összeveszni hogy ki a nagyobb juventus szurkoló! A hozzászólásokból világos hogy mindenki valami más momentumért szereti a csapatot. Legtöbbször egy-egy játékos miatt szurkolunk ennek vagy annak a csapatnak, valakinek Diego, valakinek Nedved, Zidane vagy Del Piero jelentí a juvét. Én továbbra is csak azt furcsálom hogy miért kell egyfolytában fikázni szeretett csapatunkat??? Mi nem vagyunk a real a chelsea vagy inter, nincs annyi pénzünk jelenleg, ezt azért meglehetne érteni ez ilyen egyszerű! Azért csak egy Pepe jön hozzánk mert egy David Silva-t vagy Özil-t vagy Kolarovot nem tudjuk megfizetni a pénzes csapatok elcsábítják a magas fizukkal ez ilyen egyszerű! Most ezért le senkiházizni lebalfaszozni Marotta-t kissé túlzásnak érzem!

Ismeretlen_150170 2010.09.08. 13:00:17

A világklasszis fogalmát is tisztáznunk kellene! :)

frustrate 2010.09.08. 13:08:24

Pedronegro én nem látok részedről komolyan vehető érveket Diego alkalmatlanságával kapcsolatban. Te csak azt írogattad, hogy Marotta király és akármilyen rossz lesz a juve te szurkolni fogsz. Szóval neked is tisztázni kellene pár fogalmat, mert hogy te nem mondtál komoly tényeket a témában, az tuti.:D Ellenben olyat nyomtál, hogy: "egy-két emberkét szívesen felpofoznék," Hát ezek aztán komoly érvek.:D Te is összevernéd a fórumozókat, akikkel nem értesz egyet, mint zozi barátunk.:D

frustrate 2010.09.08. 13:09:56

Enyhén szólva nevetséges kisgyereknek tartalak. Pofozásról írogatsz, aztán bepöccinted, hogy kifogytál a tényekből. Mintha ettől bölcsebbnek tűnnél.:D

Diego2889 2010.09.08. 13:31:16

pedronegro én általában 1et értek veled,de h tisztáznunk kellene h Diego világklasszis e vagy nem, abba nem akarok bele menni. én tisztában tartom h nem tartod annak, de te is tiszteld azt h sokkal többen állítják az ellenkezőjét.

DIEGO A VILÁGKLASSZIS 2010.09.08. 13:51:47

Diego2889 olyan szánalmas vagy,hogy csak na. Előbb tanuljál meg helyesen írni. Másodjára hozzál már fel érveket és ne akarj mindenkinek megfelelni. Egyébként Diego olyannyira világklasszis,hogy tudott focizni a Werderbe. Enny!! Na jó meg a Santosba se játszott rosszul,de a Portoba nevetséges volt. Brazíl válogatottnak se kellett,se Dunganak, se a mostani szöv.kapitánynak. Itt meg hiába volt az egyik legjobbunk, ha ő nem jött volna, nem szorultunk volna rá az irányítgatós játékra,vagyis teljesen egyértelmű,hogy a 4-3-1-2 okozta a veszteségünket tavaly,ami Diego miatt lett és ő nem tudta ezt megoldani. ENNYI!!! A lényeg,hogy tanulj meg érvelni, másrészt ne akarj mindenkinek megfelelni,ezt gondold át;) Ja és tényleg a világsajtó kb. 80%-ban Diego miatti szisztéma váltásra fogja a tavalyi sz*r évet. Márpedig ők tuti jobban értenek hozzá,mint 1-2 nagyokos.

Ismeretlen_150170 2010.09.08. 13:52:04

frustrate: tévedésben vagy, mivel én már több tucatszor kifejtettem a véleményemet Diego-val kapcsolatban, csak nyílván te nem olvashattad mindet, és én az eddig kifejtett véeleményeimmel kapcsolatban mondtam hogy már nem tudok újdonságot mondani mivel eddig is bármit mondtam a Diego mellett érvelőkről leperget, de biztos így van ez jól, mivel engem se lehet meggyőzni Diego alkalmasságáról, egy biztos a kisbrazil a juvénál már nem lesz ő senki, a wolfsburgban meg nem tudom hogy eddig hány világklasszis futbalista játszott az én tudásom szerint egy se, de nem ismerem a német klub történelmét. A pofozgatás csak úgy kijött belőlem mint bárki másból amikor az ember úgy gondolja hogy kifogyott az ész érvekből, ennyi, hűlyeség volt ilyet írni részemről mivel ez csak egy fórum nem a valóság. Csak azt nem értem miért vetted magadra? Diego2888989899! Én tiszteletben tartom hogy te Diego-t világklasszisnak tartod, én csak arra lettem volna kiváncsi hogy objektive mit jelent ez a fogalom én azt is elfogadom hogy ha valaki Torghellét tartja világklasszisnak mindenkinek szíve ügye, csak ezek messze állnak a valóságtól! Ha Diego világklasszis akkor CR7-9 vagy Messi mi??? Ugye érted??

Ismeretlen_102246 2010.09.08. 13:58:16

juventus 79: A Juventus BL döntőt még nem játszott 4-4-2-ben, így az hogy eltértünk ettől a felállástól nem jelenti azt, hogy rosszabbak lettünk. Lippi mindegyik BL döntőjét a 4-4-2-től eltérő formációban érte el. 2003-ban pl Nedved amolyan szabad feladatkörrel megáldott trequartista volt a csatárok mögött, aki mind a két szélre átmozgott és esetenként középen tört előre. Nem véletlenül lett aranylabdás. Két ember erőltette a 4-4-2-t az elmúlt 10 esztendőben. Capello és Ranieri... most csatlakozik hozzájuk DN. Ez a formáció (4-4-2) tökéletesen azt jelenti, hogy nem vállalunk sok kockázatot. Azaz ez egy stabil felállás, amiből nem kapunk sok gólt... cserében viszont támadások terén kiszámíthatóak vagyunk és nem rúgunk sok gólt. Ez a felállás egy őskövület és azoknak való, akik nem mernek kockáztatni és ezzel kisebb az esélyünk bmely meccset is megnyerni.

JuveMan 2010.09.08. 14:05:47

Ugyan nem saját írás, de teljesen egyetértek vele: Beppe Marotta igaz nem robbantott bankot az átigazolási piacon, de Antonio Labbate szerint nem szabad elhamarkodottan megítélni a Juventus transzferguruját. A múlt héten a La Gazzetta dello Sport-nak adott interjúban Diego azt mondta: "Marotta úgy határozott, hogy el ad engem, csak azért, mert olasz játékosokkal akarja tele pakolni a Juventus keretét. Szerintem ez a legjobb út a padló felé. A Juventus nagy hibát vétett a mostani átigazolási politikájával, rengetek jó játékos érkezett, de egyikőjük sem mondható bajnok típusnak." Csalódottság, keserűség, kiábrándultság, nem tudni mi késztette a brazil játékmestert ilyen nyilatkozatra, de úgy tűnik, az olasz média jelentős része egyetért vele. Vajon Marotta tényleg ennyire rosszul végezte a dolgát? Az attól függ, mit kért tőle a vezetőség. “Három dolgot szerettünk volna elérni,” árulta el Marotta a Tuttosport-nak nemrégiben. “Megfiatalítani a keretet olyan játékosokkal, akiknek már van elég tapasztalatuk klubszinten, visszaállítani a klub régi reputációját és lecsökkenteni a béreket.” Igaz a leigazolt játékosok nem mind örülnek köztiszteletnek és elismerésnek, a korábbi Sampdoria alkalmazott megtette, amit elvártak tőle. Az eladott futballisták átlagéletkora 29,25 év, míg az érkezőké 25,6. Összesen 11 érkező és 12 távozó volt a nyáron, akik közül sokan a Calciopoli ellenére is a csapattal maradtak. Kétségtelen, hogy új szelek fújnak Vinovo környékén. Ha a béreket nézzük, a Juve 52 millió euró helyett az új szezonban 29 milliót oszt majd szét fizetés gyanánt. Az igazság az, hogy Marotta-tól nem bajnokesélyes csapatot vártak és nem is kapott ahhoz elegendő pénzt. Az általa alkalmazott átigazolási politika is erről tanúskodik. Összesen mintegy 56 millió eurót költött el, ugyanakkor 40 milliós bevételt is hozott a klubnak. Alberto Aquilani, Marco Motta, Simone Pepe, Fabio Quagliarella, Armand Traore és Leandro Rinaudo egy éves kölcsönjátékra érkeztek, hiszen végeleges szerződtetésük újabb 43 milliót emésztett volna fel. Mivel a Juventus idén lemarad a Bajnokok Ligájáról, a bevételek mellett elesett a vonzerőtől is, amit ez a kupasorozat jelent a világklasszis játékosok számára. Ezek hiányában meg volt kötve Marotta keze. Ezért megpróbált minimális költséggel olyan csapatot építeni, amely a jövőben tovább bővítheti a klub dicső történelmét. Néhány húzása ugyan megkérdőjelezhető, mint például Jorge Martinez 12 milliós vételára, Diego feláldozása, David Trezeguet szerződésbontása vagy éppen a hiányos bal hátvéd poszt feltöltése Armand Traore személyével. Helytelen és túl szigorú lenne őt jelen helyzetben elítélni, hiszen mégsem dobott ki vagyonokat egyetlen játékosra sem, mint tavaly Secco 24 milliót Felipe Melo-ra. Marotta szerencsétlenségére az elmúlt napok eseményei is ellene dolgoztak. Nem sikerült megegyeznie Antonio Di Natale, Nicolas Burdisso és Marco Borrielllo ügyében sem, ráadásul a csapat 1:0-ás Bari elleni vereséggel kezdte a bajnokságot. Ezalatt a Milan megszerezte Robinho-t és Zlatan Ibrahimovic-ot is, ami újabb támadási felületet adott a kritikusoknak. Marotta munkájának megítélésével várjuk ki az idei bajnokság végét. Ő is csak ember, így 60 napnál többre van szüksége az európai futball egyik óriásának újjáépítésére. Az első négy hely valamelyike a csapat idei célja és ha sikerül elérni, Marotta jövőre megmutathatja mit is tud igazán az átigazolási piacon. Írta: Antonio Labbate Fordította: Dudu Forrás: www.football-italia.net

Diego2889 2010.09.08. 14:09:13

DIEGO A VILÁGKLASSZIS melyik fasz vagy? csak nem megint az a köcsög aki múltkor is nyomta itt a vakert. mond már meg h kinek akarok megfelelni??:D másrészt h nem tudok helyesen írni azt te biztosan tudod:D azért mert itt a hosszú i helyett rövidet írok az már igazán nyomós ok. szval ne kezdjük megint. Komolyan mondom hihetetlen itt 1 2 hülye gyerek. Mindenki elmondhatja a véleményét itt azt hiszem, erre van 1 2 balfasz aki betalálja a másikat, mert unatkozik otthon, vagy olyan hülye volt h még általános iskolába se vették fel, vagy csak szimplán erősíti a munkanélküliek csoportját. Szval ennek semmi értelme, persze a ti dolgotok. De a szánalom és a butaság tükröződik minden egyes szavatokról. pedronegro neked meg csak annyit h ameddig én normálisan leírom a nevedet, addig kérlek te is tedd meg. (Diego2888989899! ) köszönöm

frustrate 2010.09.08. 14:12:06

Pedronegro: Ez csak duma. Eddig se voltak normális érveid.

Ismeretlen_150170 2010.09.08. 14:38:33

frustrate! de miről akarsz velem vitatkozni? mert nekem úgy tűnik hogy csak kötözködni akarsz! Melyik véleményemet fejtsem ki amirő esetleg tudunk vitázni??? Diego2889! az mindenkinek tiszta hogy Diego fan vagy csak azt nem értjük hogy mitől, azt azért te is beláthatod hogy Diego juvés karrierjébe nem nehéz belekötni!

Szabi85 2010.09.08. 14:42:33

A Bariban hagyott 3 pont után ne nyilatkozgasson elégedettséget. Majd ha 10 forduló után legalább 24 pontunk van, akkor lehet elégedett. Az a meccs bőven varrható az ő nyakába is, mert ha Krasic velünk edz a nyáron, akkor legalább lett volna egy veszélyes szélünk. Bőven tehet arról is, hogy a felkészülés alatt Diego volt a csapat játékmestere és az utolsó pillanatban eladja poton pénzért, amiért cserébe hoz harmadannyiért egy kölcsönjátékost. Akárki akármit mond, Diego eladása a legrosszabbkor és a legrosszabb áron történt. Martinez meg nem ér 12 millát egy spóroló csapatnak, aki kölcsönbe hozza a majd meghatározónak szánt játékosokat. Ez három nagy hiba alapból.

Diego2889 2010.09.08. 14:45:51

pedronegro én 1 szóval nem mondtam h büszke vok erre az 1 évre amit itt töltött. Azt h miért szeretem Diegot, sztem nem ide tartozik. annyit irtam h világklasszis és ti már fikáztok meg magyaráztok össze vissza. 1 emberre kenitek a tavalyi évet.Amikor aláírt mindenki imádta milyen érdekes. Gondolom a helyzet nem változik, továbbra is ott ültök a gép elött és nézitek melyik szóba, esetleg mondatba lehet belekötni és utána 1 jót vitatkozni.

Szabi85 2010.09.08. 14:52:31

Nem Diego volt ott a legfőbb gond, hanem Cannavaro, a szélsőhátvédeink. Nomeg, hogy majd mi 4 hátvéddel, 2 védekező középpályással és 2 ácsorgó csatárral gólokat lövünk.

vizi8 2010.09.08. 14:52:56

Tisztelt moderátor! Kezd picit el durvulni a blog, jó lenne ezt visszafogni, mert a régi olvasók el fognak fordulni tőle. Végigolvastam az összes hozzászólást, és szinte a bejegyzések 60%-a nem a témáról ír, hanem egymás ..aszogatásáért. Nem tudom kik fociztak igazolt játékosként, de a hozzászólások többsége arról árulkodik, hogy itt mindenki Lippi színvonalán ért a focihoz. Taktika , felállás, játékstílus ezekben a témákban mindenki otthon van, sőt tudja hogy a csapatnak mik a begyakorolt elemei ezekben a témákban. Engem picit zavar, hogy mindenki azzal van oda, hogy mekkora szurkoló. Nem ez a kérdés, mindenki JUVE drukker. Csak az indulatokat kéne visszafogni, és az érzelmeket nem ennyire szabadon engedni. Mindenkinek van véleménye, és vannak kedvencei, ez rendben is van, de másoknak lehet más véleménye. Ezekről lehet vitázni, érvekkel és ellenérvekkel, de nem pocskondiázni. Nagyon örültem pár éve mikor felfedeztem ezt az oldalt, sokat olvasom, és ha kedvem tartja írok is. de mostanában egyre kevésbé olvasom a hozzászólásokat, mert modortalan. Lehet, hogy kéne tartani valamiféle összejövetelt, és ott szemben egymással elrendezni a félreértéseket.

Diego2889 2010.09.08. 14:56:22

vizi8 szívemből szóltál

Ismeretlen_150170 2010.09.08. 14:59:24

Diego2889! én részemről mindig csak Diego juvés idényét és teljesítményét fikáztam, de ha te is elismered hogy nem alkotott itt maradandót akkor ezen feleslegesen vitáztunk! Az hogy torinon kívűl mit mutatott vagy mit fog mutatni Diego az szerintem meg egy juvefan fórumon nem igazán aktuális. :) Ha Messi jönne ide annak is mindenki örülne de ha ő is a várakozáson alul teljesítene hidd el hogy őt is mindenki fikázná!

tudojuve 2010.09.08. 15:02:30

Jézusom ti tényleg nem vagytok normálisak. Miért kell itt egymást osztani? Mindenkinek megvan saját véleménye nem értem miért kell személyeskedni....Bár tényleg elhangzott pár hülyeség, de sztem senki sem akkora nagy szakértő itt. Ez egy fórum, az a funkciója, hogy mindenki elmondja a véleményét.

Diego2889 2010.09.08. 15:03:23

megbeszéltük:) legalább lehet valakivel normálisan megbeszélni itt vmit, ennek azért örülök.

Bianconero 2010.09.08. 15:11:02

az a baj hogy többet törödik magával meg a hírnevével,állandoan az igazolásait dicséri pedig nem volt egy nagy durranás,de a célnak majdnem megfelelt!marotta ideje lenne dolgozni is!

Papy88 2010.09.08. 15:11:51

Na figyi..... Gyerekek normálisak vagytok?Fejezzétek már be...Hát komolyan mondom,mint az óvodába...:-S Nyugodjatok meg először is.... Másodszor aki ide feljön és írogat,mindenki valamilyen szinten kötődik a Juventus-hoz....Valaki már kiskora óta Juve szurkoló(beleértve magamat is)valaki meg épp tegnap lett az....De ha már az Öreg Hölgy melett vagyunk mindnyájan akkor azért tiszteljük már egymást minimum....!nem okoskodni akarok,de tényleg nem csak végre már jó lenne ha végre egy normális közösség és összetartás jellemezne minket,nem mindig az hogy egymást szipuljuk.....

Papy88 2010.09.08. 15:12:36

Figyeljetek....Idejött Marotta....Amiket kértek tőle + valósította....Fiatalított,nem költekezett agyonra,megvált az idősebb,gyengébben teljesítő játékosoktól... Gondoljátok csak át...Ez egy hoszabb távú project lesz....Mert ha belegondoltok honnan kelett nekik kezdeniük?A nulláról...Mivel tavaly 7.hely Bl-ben nem indulás,töketlen játékosok sorozata,nagy fizetések stb.....:-S Sokak itt fikálódnak hogy jajj miért nem jött Agüero meg miért nem igazolunk ezt + azt 50 millióért...MIÉRT NEM? Először is miből?Naa miből?Tavaly 7.hely,bl-ben nem indultunk ugye 7.hellyel ez gondoljatok már bele....Rengeteg pénz kiesett.....Sőőt a játékosok drága fizetése a feleslegesen elbaszott sok millió játékosokra stb..... A másik...Szerintetek olyan könnyű igazolni egy világsztárt..Én sem vagyok mágus se edző se senki...Csak egy egyszerű példa..... Van egy csapat....Aki a legmagasabb szinten van a legnagyobb klub a világon...Egyszer csak jön egy bundabotrány visszaesik a másodosztályba,minden erővel azon van hogy feljusson...Jó sikerül neki..Ezalatt az első osztály nagyot változik...Visszajut és az idióta vezetőség össze vissza dobálja szét a milliókat,nem ide való játékosokat igazol stb...Jó rendben...Nem sikerül nyerni semmit,de a fizetések a drága játékosok maradtak stb...... És eljutunk idáig....A mostig....A klub viszaesett nincs neki presztizse....Hogy akartok idecsalogatni nagy nevű játékosokat?Hogy a faszba?Hogyha azt látja az a játékos hogy ez a csapat se a Bl-be tavaly is a 7.helyen végeztek akkor szerintetek olyan nagy vágya van idejönni?? Ez egy project....Első lépésben a kölcségvetés helyreállítása másodikban ésszerű pénz melett a csapat megerősítése...És én már átlátom ezt az egészet....Mivel a cél azért mondják hogy a első 4.hely valamelyike meg az EL.megszerzése mert ha ez sikerülne a kölcségvetés is nőne ugye Bl-ben is indulhatnánk,elől végeznénk,és ha ez sikerül jöhet a többi...Jöhetnek a nagynevű játékosok stb......nem hiszem ezt el hogy ti ezt nem látjátok...!! Na leegyszerűsítve.... Kölcsönvenni játékosokat,frissíteni a csapaton,helyrehozni a kölcségvetést----->Minimum 4.hely valamelyike és az EL megnyerése....És ha ez sikerül aztán már helyben leszünk..Kölcsönben lévő játékosok helyett nagyobb nevű játéksok igazolás stb.... De ez egy hosszú folyamat....

Papy88 2010.09.08. 15:13:25

Figyeljetek nem okoskodni akarok meg oktatni stb de ezt lássátok be hogy igy van....Csapatépítés és a csapat hírnevéhez méltóan végezni a bajnokságban és az EL_ben...Utánna jön a többi... Csak 1 valamit kérek tőletek de komolyan...! LEGYÜNK A CSAPAT MELETT ÉS A PROJECT MELETT...!!NEM AZ LEGYEN HOGY KIT IGAZOLTUNK JUJJ NEVE NINCS EZ + AZ.....HIDJÜNK A CSAPAT EREJÉBEN ÉS AZ HELYETT HOGY FIKÁZÓDUNK MINDEN MECCSEN A TV ELŐTT HALJUNK MEG A MECCSEK ELŐTT ÉS IMÁDKOZZUNK HOGY JÓ EREDMÉNYT ÉRJÜNK EL...MERT ÉN EZT FOGOM TENNI...!!FOGJUNK ÖSSZE ÉS A CSAPAT ÉRDEKEIT NÉZZÜK!! MINDÖRRÖKKÉÉÉÉÉ JUVENTUS! +++FORZA JUVE PER SEMPRE+++

Diego2889 2010.09.08. 15:22:31

Forza Juve!

juventus 79 2010.09.08. 15:29:53

ShyrKahn:A 4-4-2 csak bemásoltam zozi kommentjéből,és arra próbáltam reagálni,és kifejezni hogy nem Diego volt aki megváltozatta a felállást hanem a tréner. Ha végigolvasod akkor megérted mire akarok kilyukadni, és amit írtál teljes mértékben egyetértek. A cikkhez hozzászólva az idő megmutatja hogy jol e igazoltunk.

Ismeretlen_102246 2010.09.08. 15:50:35

juventus 79: Valóban nem olvastam az előzményt. Jogos, amit írtál.

Arnijuve 2010.09.08. 15:52:26

devil-z: nemértem hogy ebben én hol írtam hogy nem igazi juve drukkerek vagyunk....már elnézést de pont azt hangoztattam hogy igenis tökmindegy hogy ki milyen néven meg milyen okosat ír akkor is juve drukker csak lehet másképp látja ezt az egészet......én nem diegot hibáztattam és nemis fogom ...sajnos elvesztettünk egy klasszist mégha nemis tudott igazán maradandót alkotni itt....de van helyette másik játkos(tudom nem olyan tudású mint ő lehet vitatkozni tovább hogy mi lenne ha lenne diego de nincs)... JA és köszi hogy bölcsnek titulálsz:DXD és neszidd az elmegyógyintézetet!! előbb utóbb odakerülünk ha a csapat tovább folytatja a mélyrepülést

Ismeretlen_102246 2010.09.08. 15:54:23

Ez esetben zozinak szól a kommentem :) azaz a 4-4-2-ben a közelmúltban nem értünk el sikereket és arról nem láttam statisztikát, hogy az emberek mekkora része látja a formációváltást és Diego-t problémának. Gyanítom nem a többségről van szó, de ezt a Diego témát hagyjuk inkább, mert már régen nem erről kellene szólnia a hozzászólásoknak. Marotta a nevek alapján rosszul igazolt. Pénzügyileg jól csinálta. Teljesítmény alapján meglátjuk... az meg természetes, hogy fényezi magát... ki tenné az ellenkezőjét?

Dani 2010.09.08. 16:56:34

Szívesen megnéznék valami fórumot vagy hasonlót, ahol mindenki le tudná írni, hogy ha Marotta helyében lett volna, hogyan igazolt volna, lépésről lépésre. Persze reálisan, nem különböző menedzserjátékokhoz vagy mikhez hasonlóan. Ezek után tényleg kíváncsi lennék, hogy kinek a kerete sikerült volna jobban, mint Marottáé (egyébként pártatlan vagyok, majd az idő eldönti, hogy kinek van igaza).

Ismeretlen_53881 2010.09.08. 18:09:16

vizi8, sajnos mi is tisztában vagyunk a problémával. Elég nehéz lenne ezt megoldani, ráadásul jelenleg - mint azt láthatod is - arra sincs igazán időnk, hogy bejegyzéseket írjunk. Azért reméljük nem hagysz itt minket, most van igazán szükség az olyan régi motorosokra, mint te.

szilivagyok 2010.09.08. 19:51:23

Ha akart volna Aguerokat, Forlanokat, stb..-ket hozni Marotta akkor se tudott volna hozni mivel nincsen pénz egy olyan csapatnál ami most éppen az EL-ben szerepel és 1 évre nem is olyan régen a másodosztályban. Tavaly idehozták Melot és Diegot 50 milkáért amiért most egy egész kezdőcsapatot szerződtettek vagy hoztak kölcsönbe.Lett egy alapja a csapatnak ami képes az első 4 hely valamelyikére odaérni és ezt lehet szépen lassan megtölteni nagyobb nevű játékosokkal.Jól végezte a dolgát szerintem mert ennyi pénzből szerintem jobbat nem lehetett kihozni.Lettek olyan játékosaink akik a közeljövőben meghatározó játékosok lehetnek pl: Krasic, Aquilani, Bonucci, Motta,Quagliarella és Traoré na és persze a padra is kellet igazolni mert az se volt túl hosszú.

Tony 2010.09.09. 00:27:40

Tényleg egészen elképesztő,hogy vannak olyan emberek,akik idejönnek és a 2. kommentjükkel már személyeskednek,szólják le és nem tartják tiszteletben a másik véleményét. Ráadásul nem is egymás f..szával szórakoznak,hanem az akár már évek óta itt kultúráltan eszmét cserélő emberekkel. Marotta-ról és munkásságáról meg aki már régebb óta itt van ismerheti is a véleményemet,miszerint 1 erős középcsapat felépítését remekül végrehajtotta...kérdés kinek elég ez...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása