Buffon: "Örülök, hogy elutasítottam a City ajánlatát"

A világbajnok kapus az angol csapatról beszélt egy interjúban.

Gianluigi Buffon kifejezetten örül annak, hogy anno elutasította a Manchester City megkeresését. A Juventus jelenleg sérült kapusát állítólag 30 millió fontért szerette volna megszerezni az angol alakulat.

"Tudtam a Manchester City érdeklődéséről néhány éve, de soha nem kerültem közel az igazoláshoz, és most már látom, hogy helyesen döntöttem." - mondta Buffon a Daily Star Sunday riporterének.

"Igazoltak néhány nagyszerű játékost, de úgy érzem, csak azért vesznek nagyszerű játékosokat, hogy leigazolják őket. Carlos Tevez, David Silva, Yaya Touré és néhány másik játékos a világ bármely csapatába bekerülhetne. Ugyanakkor egyetlen olyan védőjük sincs, aki a Juventus, a Real Madrid, a Barcelona vagy a Manchester United közelébe juthatna."

"A kiváló csapatokat mindig hátulról kezdik el építeni, és igazán meg vagyok lepve, hogy ők nem ezt próbálják véghezvinni, pedig olasz edzőjük van."

Buffon nem beszélt a City egyik legutóbbi szerzeményéről, az olasz Mario Balotelliről, adott viszont néhány jótanácsot Roberto Mancini számára.

"Bármikor sikeres voltam - legyen az klub vagy válogatott -, mindig azért volt, mert nagyszerű védők álltak előttem, olyan játékosok, mint Alessandro Nesta vagy Fabio Cannavaro."

"Ilyen minőségű védők nélkül nem nyertem volna meg azt, amit eddig sikerült. Ha az átigazolási ablak bezárása előtt nem igazolnak legalább két világklasszis védőt, úgy nem vagyok benne biztos, hogy bekerülnek az első négybe, a bajnoki címről nem is beszélve."

"Olyan magas minőség van most ott, hogy ha leigazolják ezeket a védőket, akkor szerintem igazán nagy benyomást tehetnek mindenkire."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr374652842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juveen 2010.08.22. 16:21:45

Azt szerették volna ha te vagy az alap..Meg kell hagyni,a legjobbat akarták!de köszönjük hogy itt maradtál velünk. Mielőbb térj vissza.

Ismeretlen_147985 2010.08.22. 16:57:12

"Ugyanakkor egyetlen olyan védőjük sincs, aki a Juventus, a Real Madrid, a Barcelona vagy a Manchester United közelébe juthatna." Fogalmam sincs, hogy Buffon a gerincsérülése mellett agyi sérüléseket is szenvedett-e, de Richards, Lescott, K Toure, Kolarov minden körülmények között kezdő lenne a Juventus-ban, sőt, valószínűleg Boateng és akár Kompany is. A Barcelona és a Man Utd védői igen magas szinten játszanak, de pl. a Real Madrid védelmébe lazán bekerülhetne K Toure, Lescott és Kolarov is. Könnyen meglehet, hogy Buffon nem olvasott újságot a Paraguay elleni mérkőzés félideje óta, ezért is lehet ennyire tájékozatlan. Ilyenkor jobb ha az ember csöndbe marad, az ő esetében pedig ha végre összeszedi magát, mert az elmúlt két szezonban többet volt a lelátón, mint a pályán.

billy 2010.08.22. 16:59:58

martinnak igaza van, a city védelme is bomba erős. én sem értem gigi miért mondja ezt.

west 2010.08.22. 17:05:13

Talán azért mert a City védői sehol sincsenek egy Nestahoz vagy Cannavarohoz?

epaska 2010.08.22. 17:11:39

west: "Talán azért mert a City védői sehol sincsenek egy Nestahoz vagy Cannavarohoz?" Így ahogy mondod!!!!!:)

Supi 2010.08.22. 17:22:34

Hiába vannak jó védők azoknak a nagy része tavaly is megvolt és mégis kaptak be rendesen gólokat,ami simán elkerülhető lett volna. Vagyis vannak jó védők,de jelenleg 1 klasszis sincs ezaz igazság,akárki akármit mond és most már tényleg elég belőled.Ki vagy te,hogy így arrogánsan lefikázol mindent és mindenkit?Te,akinek az életkora elérte már a 19-et is? Ha te ilyen nagy futballszekértő vagy miért nem próbálod ki magad külföldön? Egyébként röhejes vagy ha a saját hibáid se ismered el,amik később meg cáfolódtak. Értem itt,hogy régóta figyelem a kommentjeid most meg vissza néztem a dühöngőbe is még a a nagy több mint 1 éve megtörténő biztos MU siker receptjét a barca ellen,de ez csak 1 példa. Nézegesd vissza te is és lásd meg mi történt azóta,mióta megmondtad a tutit:) Gyógyulj Gigi és mihamarabb térj vissza,kellenek a bravúrok! Forza Juve Per Sempre

Ismeretlen_140492 2010.08.22. 17:24:00

"Ha az átigazolási ablak bezárása előtt nem igazolnak legalább két világklasszis védőt, úgy nem vagyok benne biztos, hogy bekerülnek az első négybe, a bajnoki címről nem is beszélve." Csak én érzem úgy, hogy ez ránk is igaz???

Supi 2010.08.22. 17:37:51

Hiába vannak jó védők azoknak a nagy része tavaly is megvolt és mégis kaptak be rendesen gólokat,ami simán elkerülhető lett volna. Vagyis vannak jó védők,de jelenleg 1 klasszis sincs ezaz igazság,akárki akármit mond és most már tényleg elég belőled.Ki vagy te,hogy így arrogánsan lefikázol mindent és mindenkit?Te,akinek az életkora elérte már a 19-et is? Ha te ilyen nagy futballszekértő vagy miért nem próbálod ki magad külföldön? Egyébként röhejes vagy ha a saját hibáid se ismered el,amik később meg cáfolódtak. Értem itt,hogy régóta figyelem a kommentjeid most meg vissza néztem a dühöngőbe is még a a nagy több mint 1 éve megtörténő biztos MU siker receptjét a barca ellen,de ez csak 1 példa. Nézegesd vissza te is és lásd meg mi történt azóta,mióta megmondtad a tutit:) Gyógyulj Gigi és mihamarabb térj vissza,kellenek a bravúrok! Forza Juve Per Sempre

Szabi85 2010.08.22. 17:38:31

"Fogalmam sincs, hogy Buffon a gerincsérülése mellett agyi sérüléseket is szenvedett-e" "Ilyenkor jobb ha az ember csöndbe marad, az ő esetében pedig ha végre összeszedi magát, mert az elmúlt két szezonban többet volt a lelátón, mint a pályán." Aki Buffonról ilyenekt ír, az nem igazi Juventus szurkoló. Mmartin91. Te miért erőlködsz azzal, hogy Juve szurkolónak vallod magad? Neked egy olyan csapat való akit egy multimilliárdos töm pénzzel.

Drughi di Bianconeri 2010.08.22. 17:44:13

Szabi pacsi ! :D néha mmartin tényleg túlzásba viszi az offolásait... de most nagyon elvetette a sulykot.. Gigi-ről h. lehet rosszat mondani akármilyen értelemben ? Az ilyen ember tényleg gondolkodjon el azon, h. melyik csapat drukkerének vallja is magát...

andree 2010.08.22. 18:02:51

"Richards, Lescott, K Toure, Kolarov" Ebből Richards rengeteget hibázik, még csak nem is stabil válogatott, még Brown is előtte van a sorban, nagyobb tehetségnek indult, de ez már 4 éve volt. Lescott egy vicc imo. Soha nem szerettem. Toure-t nagyra tartottam az arsenalos időkben, voltak neki hatalmas évei, de az utolsó pár szezonja neki se volt túl erős(de még mindig ő a legjobb a felsorolásban). Kolarov remek volt a Lazioban, a Juventusban is elnéztem volna, de ő is inkább a támadások segítésében jeleskedik, nem a védekezés az erőssége. Nem gyenge sor ez, egyáltalán nem. Mégis el van maradva pár klasszissal a többiektől. A Millner üzlet helyett pl. Van der Wiel simán mehetett volna. Klasszis belső védő tényleg nincs túl sok a piacon.

pite 2010.08.22. 18:14:26

most olvastam a corriere dello sport honlapján hogy a man united 18 milliót ajánl buffonért...lehet h pletyka...de akkor akár valami hihetőbb és nagyobb összeget is kitalálhattak volna ezek az okosok...

Zs.M. 2010.08.22. 18:47:46

zsoldosokból nem megy majd... SOHA nem érhetnek fel egy JUVENTUSSAL.. és lehet annyi pénzük van mint égen a csillag, de a city lineup-ja lehet bármilyen csillogó nem fog szívből küzdeni csak pénzért :-)

Ismeretlen_147985 2010.08.22. 19:18:20

Szabi85, Drughi di Bianconeri: Na nehogymár bárki is megkérdőjelezhesse a másikról, hogy kinek szurkol. Nem viccből vagyok itt, ember. Nagyon unalmas, hogy én így nem vagyok Juventus szurkoló, úgy nem vagyok Juventus szurkoló. Az is nagyon unalmas, hogy Inter szurkoló vagyok, stb. Attól, mert nem hugyozom össze magam Marotta mester szánalmas igazálosaitól ill. bírálom Buffon-t - aki a kedvenc futballistám - azért mert az elmúlt két szezonban 76 bajnoki meccsből 50-en tudott a kapuba állni, még Juventus szurkoló vagyok. Más kérdés, hogy a csapatot folyamatosan egyre lejjebb süllyesztik Marotta-féle "szakemberek", akik Pepe, Martínez, Motta, Lanzafame, Aquilani-féle senkikkel akarnak eredményeket elérni. Ezekkel az emberekkel semmit nem fog nyerni a Juventus nagyon hosszú ideig, s az elkövetkezendő években nagyon komolyan meg kell majd harcolni egy szerencsétlen 4. helyért, hogy aztán kiessünk a BL csoportköréből, mert ilyen játékosokkal lehetetlen lenne továbbjutni. Egyébként aki szerint Buffon nem oltári baromságokat beszélt ebben az interjúban, az vagy elfogult, vagy szimplán nem tud olvasni. Mondom én ezt úgy, hogy ez az ember a kedvenc futballistám.

goku06 2010.08.22. 19:27:42

mmartin91, szerinted a milan-roma-fio-napoli-samp-genoa csapatok közül melyiknek erősebb a kerete a Juventusénál? És am. sztem Buffon nyilatkozatába az az egy hiba hogy a Juvét is megemlítette. Mert a city nem lesz a bajnoki cím közelébe. Játékosai nem férnének be a Barca, Real, MU kezdőjébe.. viszont a Juvééba igen. A City jelenleg erősebbnek tűnik mint a Juve, viszont a Juvénak még így is több az esélye trófeákat nyerni, a két bajnokság közti különbségek miatt..

Ismeretlen_149085 2010.08.22. 19:48:01

goku06: szerintem azzal, hogy a Juvét is odasorolta, jelezte, hogy továbbra is nagycsapatként kell vele számolni. Nagyon is okos nyilatkozat volt, de biztos egy agysérülést szenvedett idióta, akinek a sajtósa is hülye, és mindenki, aki a Juve környékén van...

Ismeretlen_147985 2010.08.22. 19:52:50

goku06: A City nemcsak erősebbnek tűnik, hanem sokkal erősebb is a Juventusnál. Amúgy nagyon igaz, hogy a Juventus megemlítése volt a kulcsmomentum. Nem tudom, hogy Buffon tudja-e, hogy kik alkotják a Juventus védelmét, de nagyon úgy néz ki, hogy fogalma nincsen róla. Egy Zebina, Grygera, Grosso, De Ceglie szintű játékos nem üti meg az angol első osztály színvonalát, szóval nem tudom, hogy Buffon mi alapján bírálja egy olyan klub védelmét, amelynek 6 hátvédje stabil alapember lehetne a jelenlegi Juventus-ban. Az utolsó mondatod pedig nagyon igaz, hiszen a PL és a Serie A között olyan mértékű különbség van, amit Földi mérőműszerekkel már lehetetlen lenne megmérni. Amúgy, hogy az első kérdésedre is valamelyest reagáljak, szerintem a Milan és a Roma biztosan a Juventus előtt lesz a bajnokság végén, mi pedig az általad is említett négy csapattal, plusz a Palermo-val folytathatunk komoly küzdelmet a 4. helyért. "Ha az átigazolási ablak bezárása előtt nem igazolnak legalább két világklasszis védőt, úgy nem vagyok benne biztos, hogy bekerülnek az első négybe, a bajnoki címről nem is beszélve." Teljesen más egy PL és egy Serie A 4. helyét elérni. Egy angol élvonalba frissen feljutott csapat (pl. Newcastle) lehet, hogy bejönne a Serie A első négy helyezettje közé (mai meccsüktől függetlenül mondom), fordítva ez elképzelhetetlen lenne. Ha ez a Man City nem jut be a legjobb négy csapat közé a bajnokság végén, akkor az egyértelműen az edző felelőssége lesz. Ha a City padján egy Mourinho ülne, akkor biztos vagyok benne, hogy a bajnoki címért harcolnának, s fel sem merülne a lehetősége annak, hogy esetleg ne végezzenek BL-t érő helyen.

ac milan 2010.08.22. 20:04:58

goku06,: mmartin91, szerinted a milan-roma-fio-napoli-samp-genoa csapatok közül melyiknek erősebb a kerete a Juventusénál? hát A MILAN ERŐSEBB MEG A SAMP nem azé mert milan drukker vok de nagyon szertném ha az Öreghölgy nem döglődne.

4Evorg 2010.08.22. 20:15:58

Nos nem flémelni akarok, de mmartin nem kicsit b*sz fel a folyamatos okoskodásával, nézzük hát sorban: -"Nem tudom, hogy Buffon tudja-e, hogy kik alkotják a Juventus védelmét, de nagyon úgy néz ki, hogy fogalma nincsen róla." Nyilván a Juventus 1. számú kapusa nincsen tisztában azzal, hogy kik alkotják a csapata védelmét. (Érzem én az iróniát, de már egy kicsit sok, amit "irónia" néven leművelsz) -"Egy angol élvonalba frissen feljutott csapat (pl. Newcastle) lehet, hogy bejönne a Serie A első négy helyezettje közé (mai meccsüktől függetlenül mondom), fordítva ez elképzelhetetlen lenne" Ezen nem kicsit röhögtem:D:D És Marotta a hülye. Ezektől függetlenül nagyon unalmas a konstans fikázásod, úgyis tudjuk, hogy minden posztnál Marottát pocskondiázod, de ÉRTSD MÁR MEG, HOGY MÉG MINDIG A 2006-OS INCIDENS, ILLETVE A TAVALYI SZEZON ESEMÉNYEIT NYÖGJÜK, NINCS BL, NINCS PÉNZ, NINCS VONZÓERŐ A JÁTÉKOSOK FELÉ!! TE OLYAN K*RVA OKOS VAGY, BIZTOS TUDOD MIK MENNEK EGY TRANSZFER HÁTTERÉBEN, MENJ ÉS CSINÁLD, POFÁZNI MINDENKI TUD, POCSKONDIÁZNI MEG PLÁNE. Mileőtt véleményt mondanál, várd meg hogy teljesítünk a szezonban, lehet igazad lesz, ezt alá is írom, de várjuk ki a végét. Arról nem is beszélve, hogy Marotta azért nem tudja eladni a selejtet, mert Secco rohadthosszú és rohadtmagas fizetési összegű szerződéseket kötött velük. Peace! (Kioktathatsz a szánalmas pöchendi stílusodban a következő kommentben)

goku06 2010.08.22. 20:23:42

a milan erősebb?:O:O most nézem wikipédián a keretüket.. kaladze, onyevwu, oddo, jankulovski, szókratisz, strasser, bonera, roma, abbiati, oduamadi, yepes komolytalan játékosok. Gattuso, Pippo, Seedorf, Nesta, Zambrotta, Pirlo, Ambrosini öregek. Amelia, Pato, Huntelaar, Flamini, Borriello, Thiago Silva, Abate, Antonini, Adiyiah, Ronaldinho nem rosszak (meg Boateng is náluk van, ő se rossz), de azért nem erős ez a keret. Samp meg hogyan lenne már erősebb nálunk?XD

Ismeretlen_128760 2010.08.22. 20:28:38

Martin koma: el ne élvezz már a PL-től! Azért megnézném, hogy mondjuk 4-től lefele a PL csapatai mit csinálnának egy genoai, nápolyi, palermói katlanban. A Newcastle-s mondatodat te sem gondoltad komolyan. Azért ma sem nyerni járnak Olaszországba az angolok. Az utóbbi két évben 10 meccsből csak egyszer(!!!) tudott angol csapat olasz földön nyerni! Gondold át még egyszer, azt javaslom!

Victor90 2010.08.22. 20:41:19

Martin barátunk testépítő én már rájöttem!:)Amúgy a Richards,Lescott,Toure,kolarov négyes összevetve nincs olyan szint mint a Nesta-Cannavaro duó,ezen kár vitatkozni!Richards-tól nagyon nem vagyok elájulva,attól hogy 22 évesen olyan mint 1 terminátor,attól függetlenül focizni nem annyira tudd!Aki 1 angol válogatott védelembe nem tudd bekerülni,az bújjon!Lescott 1 vicc,ő neki is a tudása olyan mint a terminátor barátjáé!Kolo Toure az aki tényleg minőségi játékos+Kolarov,de ez a 2 játékos sem üti meg anno Nesta+Canna szintjét!Egyébként se a bilán,és se a roma kerete nem erősebb a miénknél!

Ismeretlen_108746 2010.08.22. 20:58:19

Nekem egyetlen dolog furcsa kicsit a nyilatkozatban. Ha a Juventus egyik legnagyobb ikonja lennék, én nem azzal érvelnék egy korábbi átigazolási ügyemmel kapcsolatban, hogy a Manchester City-nél hogyan mennek a dolgok, s milyen jó, hogy nem igazoltam át. Persze mindez ízlés dolga.

goku06 2010.08.22. 21:01:00

hát azért persze hogy nem ütik meg a Nesta-Cannavaro szintet. Azt a szintet még a Ferdinand-Vidic, vagy a Puyol-Piqué sem üti meg, az akkori Nesta-Cannavaro védőpárosnál jelenleg sincs jobb, nemis nagyon lesz. Persze reménykedjünk a Chiellini-Bonucciban:D

Szabi85 2010.08.22. 21:08:07

Mmartin91: Én a beszólásaidból - igen, nem a hozzászólásaidból - azt vontam le, hogy te nem vagy Juve drukker. Ha te a kedvenc játékosodat egy nyilvános fórumon lehülyézed, akkor ha én focista lennék nem kérnék ilyen "szurkolókból", mint te. Unalmas, hogy ezt írják neked? Az is unalmas, hogy te folyamatosan fikázod a kedvenc csapatomat, csapatunkat.

Ismeretlen_164215 2010.08.22. 21:21:13

Buffon nyilatkozatában igazándiból nem találok kivetnivalót, max annyit, hogy a jelenlegi nagy csapatok névsorából kilóg sajnos a Juve. Örülök, hogy maradt, nála nagyobb érvágás csak Chiellini távozása lenne. mmartin91 védelmében meg annyit mondanék, hogy attól, mert van egy kedvenc játékosod, nem kell azonosulj a mindenkori viselkedésével vagy a mondanivalójával.

Ismeretlen_109592 2010.08.22. 23:28:19

ha megint adna a city 100 millio eurot mint ahogy anno irtak az ujsagok akkor mehet. helyette neuer.

Drughi di Bianconeri 2010.08.23. 08:59:05

végre bölcsen csöndben van mmartin...Szabi ,Victor ,4everg...pacsi ,teljesen igaz, minden szó ,amit leírtatok :D mmartin JUVE-drukkersége ..nos elég erőteljesen megkérdőjelezhető 1-1 kommentjében...ilyen szinten még a Milan-t sem gyalázom ,amit ő néha megenged magának a JUVE-val szemben...1szerűen etikátlan ,mert tegyük fel, ha igazad van mmartin -mint ahogy nincs -akkor sem mondhatsz ilyeneket a kedvenc csapatodtól, pláne nem 1 olyan blog oldalon, ahol többnyire VÉRBELI, IGAZ JUVE DRUKKEREK kommentelnek.. Ajnározni a city-t 1 JUVE szimpatizáns oldalon ? AD1 : ha igazi JUVE-s lennél, angol csapat fel sem merülhet benned ,bármilyen téren, h. te jobbnak tartod a KLUBUNKNÁL AD2 : aki a city-vel szimpatizál ,az nem más , mint 1 divatdrukker ,mert amit az a "csapat" csinál, az detto , mint a real..és detto olyan eredménytelenség AD3 : Newcastle idejönne és 4 közé beverekedné magát ?...:D nem azért, h. más olasz klubokat éltessek ,de míg Angliában van az az ún. "elit" 5-6-7 csapat, akik között tényleg nagy küzdelem van 1-1 pontokon is, ezért az angol 1 nagyon szoros bajnokság...DE : míg itt elmegy a klubunk 1 Chievo ellen idegenbe , nem biztos ,h. "hozzuk a kötelezőt" ,mert a kis csapatok is tudnak fejtörést okozni (sajnos az utóbbi időszakban tapasztalhattuk is ezt :S) ..de Angliában , a nevezett 5-6-7 csapatot leszámítva nincs igazából küzdelem, WBA ,meg Wigan ,meg west ham..és sorolhatnám ..akár a newcastle-t is, akik 1részt nem frissen feljutott csapat, mert ok..előző idényt 2-od osztályban töltötték..de 1ébként ők anno azért ott voltak angliában ebben az 5-6-7 csapatban...szóval kitömnek 1 Aston Villa-t egy laza 6-ossal...és ?..nagy dolog..tavaly az Aston Villa a 6. helyen végzett..úgy, h. kaptak jó párszor 4-5 gólokat (sőt a chelsea-től 7et..)..na már most ilyen az, ami a SERIE A-ban nincs..h. valakit sorra elpicsáznak , mégis ott van az élbolyban, sőt sokáig a bl-selejtezőt érő helyezésért küzdött..de ennyit az angol bajnokságról..én IGAZI JUVE DRUKKER vagyok, akit enyhén szólva hidegen hagy az angol bajnokság, még inkább annak csapatai..pláne ilyen city-félék, ami minden, csak nem angol... FORZA LA VECCHIA SIGNORA ETERNAMENTE !

devil-z 2010.08.23. 10:31:37

Miért ne mondhatná azt, amit? miért ne gondolhatná másképp, mint itt az 'én vagyok itt a trú-drukker, a nevem is drughi'-féle mentalitású emberkék? Attól, hogy egy csapatnak szurkolunk még nem kell teljesen elfogultnak lennünk, vagy csukott szemmel néznünk a meccseket. Én is úgy érzem, hogy nem csak a Juve lesz egyre gyengébb, de maga az Olasz bajnokság is egyre színvonaltalanabb. Nincs pénzünk? érdekes, nálunk kisebb csapatok tudnak okosan és tudatosan építkezni. Nincs presztízs? csak mi vagyunk a legjobb múlttal rendelkező Olasz csapat, és azért sok jó játékos van aki nagyon szeret(ne) itt játszani (Krasic,Dzeko,Diego,stb.) Az eddigi mutatott játék kifejezetten kiábrándító, de bizonyára én sem vagyok elég trú-drukker és ezért látom másképp a dolgokat. Továbbra is a SZAKEMBEREK hiánya az egyik legnagyobb gond a csapatnál. A cikkhez: Szimpatikus, ahogy dicséri az előtte 'álló' védőket, s abban igaza is van, hogy jó védőkkel lehet nyerni valamit. A Juventus úgy tűnik pont ezért nem nyer semmit, ugyanis jó ideje csak Chiellini-t lehet védőnek nevezni.

Ismeretlen_147985 2010.08.23. 11:20:59

Úgy látom sok ember szerint az az igazi Juventus drukker, aki élteti a csapatot bármi is történjen, ha veszünk öt Serie B-s játékost, akkor is mi vagyunk a királyok, senki nem szólhatja le a csapatot, mert kurva jók leszünk akárkik is játszanak. Marotta az Isten, mert kurva jó igazolásokat hajtott végre, a csapatot nem lehet kritizálni, mert aki ezt teszi, az nem is igazi Juventus szurkoló. Engem abszolut nem érdekel ki tartja magát igazi Juventus szurkolónak ill. az sem, hogy engem ki tart annak, de mivel a drughi-t, a 4evorg-ot meg a Szabi-t két hete láttam először ezen az oldalon, így én ebben a témában nem kívánok visszavágni, mert nincs értelme. Egyébként venember83 fogalmazta meg a legjobban: "mmartin91 védelmében meg annyit mondanék, hogy attól, mert van egy kedvenc játékosod, nem kell azonosulj a mindenkori viselkedésével vagy a mondanivalójával." Ez nagyon is igaz, én nem iszom minden Juventus játékos szavát, csak azért mert ők Juventus játékosok, s jogomban áll egy fórumon lehülyézni a kedvenc futballistámat, főleg akkor, hogy ha egetrengető hülyeségeket hord össze teljesen feleslegesen.

most a nevem titok lesz:) 2010.08.23. 11:47:09

Attól,hogy évek óta írogatsz a fórumra nem tudom mit vered magad,hogy két hete láttad itt először én is két névvel írok csak néha váltogatom,de lefogadom,hogy te se tudod ki vagyok,de ez lényegtelen. És akkor mi van ha valaki most jött? Attól lehet sokkal értelmesebb,mint te,aki 19évesen nagy szakértőként vered itt magad,egyébként az 1értelmű,hogy elég nagy bajok vannak még mindig a csapat háza táján,főleg a Pepe, Martínez, Lanza új igazolásokra,amelyikből egyiket sem nevezném jó szélsőnek. Eddig Bonucci jó igazolás, Storarira mérges vagyok,mert benne volt ő is a Graz elleni gólban. aquilaniról nem nyilatkozok,mert itt még nem játszott,de szánalmas vagy,hogy még nem is láttad játszani azt itt fikázod... Ráadásul igenis jó játékos,csak a sorozatos sérülések nem szólnak mellette. ja és az általad utált Montolivot akarja Wenger biztos,azért mert ő se ért semmihez... Tulajdonképpen neked ki jó??? Azt tudjuk,hogy a PL-ért bepisilsz,aminek a színvonalán az is látszik,hogy 2 forduló alatt eddig 4!! nagyarányú győzelem volt,ja meg 10meccsből olaszhonban 2szer tudtak nyerni, ezt előttem is írta valaki,biztos,azért mert az összes alkalommal az olaszoknak fújtak a bírók... 1szóval gondolkozz már el magadon egy kicsikét,várom már az arrogáns válaszod,de ez mire jó neked,hogy felidegesíts mindenkit??? Ja és olvassz vissza... Miért csak azoknak a kommentjéra válaszolsz,akik téged fikáznak?? Vannak akik értelmesen leírják a helyzetet és azokra már nem mersz reagálni...andree-val lehet a legjobban egyetérteni. Isteníted itt a Cityt,de majd meglátod idén se viszik semmire. Védelem egyáltalán nem áll klasszikusokból,nem rossz játékos,de Lescott vicc,Richards rengeteget hibázik,Zabaleta se ász,a te általad Istenített Kolarov még nagy csapatba nem tette le a névjegyét azt meglátjuk,hogy muzsikál szerintem amúgy támadásépítésben hasznos,mert szépen feljön szélen a támadásokkal,de védekezésbe meglehet kerülni...na de légyszíves normálisan kérem,rakj össze már 1 általad jónak vélt juve csapatot,természetesen reális összegekkel,akiket idén igazolhattunk volna a mostani érkezők helyett,vagyis nem Messiket kérek,hanem "olcsóbb" megoldásokat. Egyébként oké,hogy nincs sok pénz,de eddig "csak" összegzés összes bevétel: 27.3 millió euró összes kiadás: 50.85 millió euró -23.55 millió euró ebből is látható -23,5millióba vagyunk,ami,azért messze nem sok.Több kisebb csapat többet költött,ezért nem értem,hogy hol van a pénz??Mert nekem azt senki ne mesélje be,hogy 1 nemzetközi kupába nem induló csapatnak több pénze van,mint az elméletileg pénzügyekkel jól álló JUVENTUSNAK. Na szóval várom a válaszod mmartin

most a nevem titok lesz:) 2010.08.23. 11:49:48

Egyébként Demichelist nem akarja Van Gaal,amit nem értek tőle se habár jó edzőnek tartom,de azért sokkal többre tartom őt,mint van Buuytent. Na de ha így gondolja akkor ide simán jöhetne 3.számú középhátvédnek,mert ne mondjuk,hogy 4.számú kell,mert az már megvan Legro személyében tegnap is láthattuk többre nem képes nekünk 1 jó csere középhátvéd kell a hosszú szezonra.

Ismeretlen_147985 2010.08.23. 12:16:46

most a nevem titok lesz: az ezer soros kommented első pár sorát olvastam csak, sajnos nincs energiám végig olvasni, plusz értelme sem volna, de szinte biztos vagyok benne, hogy Drughi di Bianconeri néven írogatsz. Ha nem, akkor bocs, de mivel a Drughi di Bianconeri nevezetű személy 10-ből 9 kommentje ezer soros, így arra következtettem, hogy ezt is ő írta.

4Evorg 2010.08.23. 12:31:11

Devil - z igazad van, nem kell csukott szemmel nézni a meccseket, és lehet bírálni a csapatot, de azért álljon már meg a menet, elolvasom a híreket, aztán jönnek a kommentek, mmartin MINDEN EGYES(!!!) posztnál CSAK FIKÁZIK. Elég lehangoló, ok, kritizáljuk a csapatot, de az nem SZURKOLÁS bárki bármit mond, hogy folyamatosan szídjuk Marottát. Mert nem is ettől leszünk "trú dukkerek", arról nem is beszélve, hogy kritizálni is kultúráltan. Nem lealacsonyító szinten, amit mmartin művel napról napra. Ezen véleményemmel, pedig nem vagyok egyedül.

4Evorg 2010.08.23. 12:33:48

"Engem abszolut nem érdekel ki tartja magát igazi Juventus szurkolónak ill. az sem, hogy engem ki tart annak, de mivel a drughi-t, a 4evorg-ot meg a Szabi-t két hete láttam először ezen az oldalon, így én ebben a témában nem kívánok visszavágni, mert nincs értelme." Jaa, hogy mivel te régebben kommentelsz, ezért te oszthatod itt az észt? Értem. Egyébként attól, hogy ritkán írok, attól még rendszeres látogatója vagyok az oldalnak kb 3 éve.

Ismeretlen_147985 2010.08.23. 13:15:34

4Evorg: "Jaa, hogy mivel te régebben kommentelsz, ezért te oszthatod itt az észt? Értem." Arra próbáltam utalni - nem meglepő módon nem sikerült megérteni - hogy mivel alig-alig olvastam ezeknek a személyeknek a kommentjeit (hiszen eddig nem is nagyon láttam hogy írtak volna) így nem tisztem megítélni, hogy közületek ki, mekkora Juventus szurkolónak számít.

4Evorg 2010.08.23. 13:19:49

Ez esetben bocsánat, félreértettem.

Drughi di Bianconeri 2010.08.23. 13:32:58

nem én vagyok a sok neve titok lesz... én mindig vállalom ezzel a nickemmel a kommentjeimet ,legyen akármilyen vita is belőle ,mint most.. Az meg ,h. sokat írok..hát Istenem..tudod, én szeretem kifejteni a véleményemet ,a lehető legtöbb aspektusból..de úgy látszik hiába ,mert kifejthetem én akárhogyan..nem fogod megérteni... ne írj erre se 1 fikázást ,mert nem fog érdekelni...olyan felfogásról adsz itt időről-időre tanúbizonyságot , ami 1szerűen több, mint hallatlan...alázod a csapatunkat ,mindenkivel vitatkozol..és ha nincs igazad ,akkor is azt akarod bizonygatni, h. márpedig te jobban tudsz mindent mindenkinél;mint a vadul ejtett állat utolsó rúgásai... de mind1..részemről vita lezárva, nem szeretek ostoba emberekkel vitázni a való életben sem

Supi 2010.08.23. 14:24:57

Kössz,hogy még elolvasásra se méltattad, nem Drughi di Bianconeri írt most a nevem titok lesz:)néven,hanem én,de veled kapcsolatba úgy döntöttem feladom, nem érdemes rád szavakat pazarolni...

Ismeretlen_147985 2010.08.23. 14:41:59

Drughi di Bianconeri, Supi: itt vita nem volt, én leírtam a véleményemet Buffon nyilatkozatával kapcsolatban, amire olyan válaszok jöttek, hogy nem vagyok Juventus szurkoló, hülye vagyok, ez a csapat így ahogy van kurva jó, ráadásul még Inter drukker is vagyok. Én értelmeztem Buffon szavait, reagáltam rájuk, de érdemben senki sem válaszolt erre, csak engem pocskondiázott. Itt semmiféle vita nem volt, csak szimpla véleménynyilvánítás rólam.

Supi 2010.08.23. 15:17:31

Engem olvass vissza,mert azt nem tetted meg, mivel én 1 szóval sem mondtam,hogy nem vagy Juve szurkoló,sem azt,hogy Inter drukker vagy... Én kérdést tettem fel neked.

Ismeretlen_147985 2010.08.23. 16:30:16

Supi: "Ja és olvassz vissza... Miért csak azoknak a kommentjéra válaszolsz,akik téged fikáznak?? Vannak akik értelmesen leírják a helyzetet és azokra már nem mersz reagálni" Barátom, te mindenhogyan leírtad a helyzetet, csak értelmesen nem...

JuventusHungary 2010.08.23. 17:06:51

Na húzok is innen a JuventusHungary-ra ez egy szemétdomb. Itt mindenki csak a másikat szidja belerúg a másikba. Aki értelmes és normálisan akar beszélgetni és nem veszekedni annak ajánlom az új JUVENTUSHUNGARY-t!!!!!

Szabi85 2010.08.23. 19:15:58

mmartin91: Senkinek se az az életcélja, hogy neked beszóljon. Én alapból optimista hozzáállású ember vagyok, te meg alapból pesszimista. Itt lehet a bökkenő. Ha eléd raknád egy-két írományodat név nélkül, lehet te is arra asszociálnál, hogy egy Man City fan fikázza a szemed előtt a kedvenc csapatodat. Ha nem ez a célod, elnézést. De tényleg felhagyhatnál ezzel a letargikus, "minden rossz" stílussal. A vénasszonyok csinálják ezt:)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása