Hírdömping

A hírek szerint az Arsenal még mindig nem tett le Felipe Melo megszerzéséről.

A Tuttosport információi szerint az Ágyúsok egy az egyben történő játékoscserében gondolkodnak, miszerint Gael Clichy kerülne Felipe Melo helyett Torinóba. Ugyanakkor a Juventus nem biztos, hogy hajlandó lenne ilyen feltételek mellett belemenni az üzletbe.

Sőt, pénteken a Juventus új edzője, Luigi Del Neri azt nyilatkozta, hogy lenyűgözte Felipe Melo világbajnokságon nyújtott játéka, és hisz benne, hogy ezt a formát Torinóban is hozni tudja majd.

Eközben Giuseppe Marotta kijelentette, hogy a Juventus nem fog őrült összeget kifizetni Edin Džekóért, a Wolfsburg bosnyák csatáráért.

A hírek szerint az Arsenal még mindig nem tett le Felipe Melo megszerzéséről.

A Tuttosport információi szerint az Ágyúsok egy az egyben történő játékoscserében gondolkodnak, miszerint Gael Clichy kerülne Felipe Melo helyett Torinóba. Ugyanakkor a Juventus nem biztos, hogy hajlandó lenne ilyen feltételek mellett belemenni az üzletbe.

Sőt, pénteken a Juventus új edzője, Luigi Del Neri azt nyilatkozta, hogy lenyűgözte Felipe Melo világbajnokságon nyújtott játéka, és hisz benne, hogy ezt a formát Torinóban is hozni tudja majd.

Eközben Giuseppe Marotta kijelentette, hogy a Juventus nem fog őrült összeget kifizetni Edin Džekóért, a Wolfsburg bosnyák csatáráért.

A Sky Sport Italia értesülései szerint hétfőn Wolfsburgba utazott Marotta, hogy tárgyaljon Dieter Hoenesszel az átigazolásról. Marotta viszont mégsem utazott Németországba, de beszélt Hoenesszel, aki csak pénzt kér a bosnyák csatárért, így nem érdekelt egy olyan üzletben, melyben Diego mellett valamennyi pénzt is kapna a német csapat Džekóért.

Marotta beszélt arról, hogy az Öreg Hölgy nem akar bankot robbantani, és a mutatókat pirosba váltani.

"Džeko az egyik legjobb csatár a világon, és egyértelműen az egyik legfontosabb célpontunk" - mondta a Tuttosportnak.

"Ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni a klub átigazolási politikáját. Nem vagyunk a Bajnokok Ligájában, így figyelnünk kell a bankszámlánkra."

"Beszéltem Hoenesszel, de nem fedtem fel mindent. A mostani átigazolási piacon nem sok csapat engedheti el magát. Ésszerűen fogunk eljárni Džeko ügyében."

Az Il Corrierre Dello Sport szerint, amennyiben Džeko mégsem igazol Torinóba, Marotta ismét Milos Krasić felé fordíthatja figyelmét.

Ugyanis, ha Džeko végül a Manchester Cityben köt ki, akkor nem veszi el az egyetlen EU-n kívüli igazolási lehetőséget a csapat elől, így megnyílhat az út Krasić leigazolása előtt. A City néhány napja leigazolta David Silvát, így úgy tűnik, hogy feladhatják Milos Krasić leigazolását, így a Juve akár 15 millió euró körüli összegért is megszerezheti a szerb szélsőt, noha a CSKA 18 milliót kér érte.

A Juventus a legújabb pletykák szerint egy másik wolfsburgi játékosra is szemet vetett, aki nem más, mint Andrea Barzagli.

Mivel a Wolfsburg már leigazolta Simon Kjaert és Arne Friedrichet is a védelembe, az olasz világbajnok játékos helye közel sem biztos a kezdőcsapatban, és a torinói csapatnál remélik, hogy hasznot húzhatnak ebből a helyzetből.

Ugyanakkor egy esetleges Torinóba igazolás ugyancsak nem garantálna a védőnek egy helyet a kezdőcsapatban, mivel a Juventusnál Giorgio Chiellinivel és Leonardo Bonuccival kell a kezdőhelyért versengeni.

Feltételezések szerint Barzaglit bevonhatják egy csereüzletbe, melyben a Wolfsburg Diegót szeretné megszerezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr924652689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mátéé 2010.07.13. 23:25:44

Vagyis most elhitette Marrotta mindnekivel, hogy megvesszük Džekot aztán végül mégse és mégis Krasic jön.. Barzaglit meg semmilyen Diegos csereüzletbe ne vonják be.. Az egy az egybeni Melo-Clichy csere pedig szerintem se lenne nekünk kedvező.

goku 2010.07.13. 23:36:00

valahol azt olvastam hogy az oroszok lejjebb vitték az igényeiket és Krasicot 15ért odaadnák. Dzeko hiába nagyon jó, de 30-40 millát nem fogunk kiadni egyetlen játékosra sem. Barzaglit viszont nem tudom hogy kell-e nekünk.. ha 7 milla a Marquez, akkor inkább ő kéne, mert nem hiszem hogy Barzagli 5 milla alatt lenne, és Marquez jobb nála.

valaki 2010.07.13. 23:36:07

Idén nem a Scudetto ra pályázunk hanem hogy legalább BL -t érő helyen végezzen a csapat és gondolom jövőre veszünk 1-2 nagyobb nevet

JuveMan 2010.07.13. 23:44:44

Dzeko? Idén mennyi bajnokiát láttuk? ...... lutri

juve94 2010.07.13. 23:49:59

sajnos Dzekoért merész lenne a 30millás összeg:S Melot nemértem mért akarjuk megtartani nekem nem tetszett a vb-n se,tény ,hogy jobb volt mint nálunk és h hasznos is volt párszor,de maga a viselkedése csapatromboló is lehet,amire rohadtul nincs szükségünk szerintem. szerintem a Clichy cserével jóljárnánk attól függetlenül h magasabb a piaci ára.

Ismeretlen_128149 2010.07.14. 00:22:40

Hihetetlen...Barzagli egy újabb Grosso, de 5misiért cserének jó... Dzeko kéne azért, de Diegot nem szabad eladni.

babo410 2010.07.14. 01:05:53

Na ez vicc!!! Csak kp kell Dzekoért? 40 misiért tartsák meg! Akkor jön Krasic. Csak akkor marad ugyanaz a szerencsétlen csatársor, akik tavaly. És nem vok bizti, hogy olyan jó! Iaquinta bemutatta VB-n mekkora lúzer lett! Amauri tavaly se nagyon mutatta jelét annak, hogy küzdeni akar. Inkább sokszor csak elsétálgat a pályán. Trez meg öregszik, ha nem lesz sérült még jó is lehet. Alex meg már öreg, nem fogja bírni a strapát, pihenés kéne neki több. Vagyis vagy Gio lesz egy Alex féle csatár, Vagy Diego, de mindenképp, csatárt kell venni, mert a mostani csatársorral nem leszünk harcban a scudettoért. És az, hogy már elején lemaradunka a címről nagy csalódás lenne. Akármennyire is esélytelenek leszünk. de azért én kivárom mi lesz! Csak a Juve!!!

Regulus93 2010.07.14. 01:29:41

"Sőt, pénteken a Juventus új edzője, Luigi Del Neri azt nyilatkozta, hogy lenyűgözte Felipe Melo világbajnokságon nyújtott játéka, és hisz benne, hogy ezt a formát Torinóban is hozni tudja majd." Mire gondol? Én egyedül az Észak-Korea meccsen láttam hajtani, ott jó volt. Viszont a holland meccsen fejelt gólja nem volt valami csodálatos.. a viselkedése meg semmiképp. Én még mindig nem bírom a srácot. FORZA JUVE!

Dagneross 2010.07.14. 08:13:26

Ugyanmár! Melo a hollandok ellen mindent megcsinált, amit csak lehetett. Gól, öngól, kiállítás! :D Nem sok mindenkinek sikerül! :D

vizi8 2010.07.14. 08:21:48

Egyetértek Nerivel, Melo volt az egyik legjobb ember a brazil csapatban. Diegot pedig elkótyavetyélés lenne bármilyen üzletbe bevonni. És milyen meglepetés, Krasic lehet hogy mégis itt köt ki. Ha ez igaz Marotta hülyét csinált mindenkiből, elhitete velünk és a világgal hogy Dzeko kell nekünk, pedig Krasic volt a cél.

Ismeretlen_72926 2010.07.14. 08:31:12

nem Melónak volt a legtöbb pontos labdája vagy mi az egész vb-n?

Juventuno-Gyor 2010.07.14. 08:34:40

Nem értem miért nem áll oda Marota és mondja WOlfsburg vezetöinek Van 3 Befejezö csatárunk Trez , Jaki, Amauri és megkapnak ketött belöle és ennyi + egy pár misi Amugy is vhol olvastam vhol tiago+grosso-t adnénk Forlanért... Megmaradna 4 csatárunk.... Szélsőket meg lehetne máshonnan venni Pl: Elia,Podolski,és JoeCole ingyen nem lenen rossz Védelembe inkább szélsők kénének és visszahoznám Ariaudot Realnál kiárusitás van ugyis Marcelo, Drenthe elhozhatonak tünik és Van der Wiel se elérhetetlen Vagy speciel én Melo-t odaadnám eboue-chlichy kettösért.

Ismeretlen_149085 2010.07.14. 08:59:30

Melónak alapvetően én is adnék még esélyt, csak az a gond vele, hogy ha még egy szezont lehúz ilyen pocsék formában, lehet, hogy senkinek nem fog kelleni. Most még volt egy szarul lezárt, de jó vb-je, így még van rá kereslet.

Ismeretlen_72926 2010.07.14. 09:02:45

Forlan bizniszről szó még a VB előtt volt :(

Ismeretlen_149053 2010.07.14. 09:14:59

Tiago és Grosso Forlanért szuper lenne, de nem valószinü ha csak Forlan valami csoda folytán nem nálunk akarni megkoronázni a pályafutását ( azt már lenyilatkozta, hogy Angliában biztosan nem tér vissza), de ez igen valoszinütlen. Én benne lennék egy melo-clichy 1-1 cserébe. Melo nagy lutri ezt lássuk már be, és égető szükségünk lenne védőkre. Kb. 10 játékos eladásáról várnék híreket, de sajnos nem jönnek..... addjuk el a selejtet, és ha nincs pénzünk akkor jöjjenek a saját nevelésü fiatalok! Forza Juventus!

Ismeretlen_161778 2010.07.14. 09:39:59

A forgatókönyv akár úgy is alakulhat, hogy; - Krasić megunja a sok bénázást és máshol köt ki vagy 1-1.5 millión fogjuk elbukni. - Džeko ennyi pénzért nem fog jönni. - Clichy-Melo csere egy az egyben egy vicc (adjanak mellé pár millát és úgy Krasić is meglehet) - Barzagli valami rossz tréfa: erősítést sem jelentene és szükség sincs rá. Tehát ismét hoppon maradunk és semmilyen erősítés nem jön a csapatba. Ilyen Pepe és De Ceglie félékkel próbálunk bennmaradni a Serie A-ban. De majd Marotta-félisten leigazol valami olcsó és öreg játékost.

Ismeretlen_150170 2010.07.14. 09:51:41

Na örülök hogy nem jön össze ez a Dzeko biznisz ilyen feltételek mellett! Diego nagyon kell jövőre mert valakinek át kell vennie Alex posztját és jelenleg csak ő vagy esetleg Gio tudja ezt megoldani. Ha Diego itt se válik be akkor majd elcseréljük valakire, de pont e miatt én Gio-t is itt tartanám vész esetére mert gyakorlatilag több kreatív játékosunk nincs is, ami elég gáz! Melo szerintem csak hozta a formáját a vb-n, itt se játszott sokkal rosszabbul csak a sok sárgája meg pirosa sokat ront a helyzeten, nem nagy kedvenc ő torinoban, de Clichy-ért egy az egyben nagyon nem kóser! Pár milla pluszba és vehetjük Krasicot! Érdekes hogy Wenger-nek annyira kell de pénzt nem akar érte adni, érzi ő is hogy Melo azért nagy Lutri! Barzagli egyáltalán nem rossz megoldás, csere padra is kell valaki ő erre pont jó lenne de a legjobb valakit felhozni az ifiből aztán ez is kipipálva!

Ismeretlen_147985 2010.07.14. 11:06:25

Ezek alapján nyilvánvaló, hogy Dzeko biztosan nem fog jönni, de eddig is tudhattuk, hogy ez így lesz. A Wolfsburg csak pénzt akar, ez pedig nekünk nem jó, hiszen ha valamilye biztosan nincs a Juventusnak, akkor az a pénz. Egyébként is a Wolfsburg erős csapatot próbál építeni, sztem Dzeko is maradni fog még egy szezont. A Felipe Melo - Clichy cserére minden bizonnyal 0% az esély, egyrészt, mert a Juventus szőrén nem fogja elcserélni a két játékost, másrészt kizárt, hogy Wenger felajánlaná egyik alapemberét Felipe Melo-ért, akire már egyáltalán nincs akkora szüksége, mint egy évvel ezelőtt volt. Barzagli pedig remélem valami rossz tréfa, kész csoda, hogy ő még Wolfsburgban játszik, mivel képességei alapján a DVSC-TEVA-ban tudnám elképzelni, esetleg a Videotonnál. Elképesztően gyenge játékos, körülbelül olyan, mint amilyen Roque Junior volt fénykorában, már ha volt neki olyan. Maximum akkor szabad leigazolni, hogy ha a Wolfsburg fizet nekünk azért, hogy a Juventusban játszon.

Ismeretlen_108746 2010.07.14. 11:29:18

A Clichy-Melo csere nyilvánvalóan értelmetlen ,ez az üzlet a Juventus számára teljesen előnytelen volna. Mindez nem Clichy képességeit minősíti. Melo durvaságai tényleg idegesítőek, összeszedhetné magát, mert ilyen esetekben nagy bajba sodorhatja a saját csapatát. Ettől függetlenül komolytalan dolog a hollandok elleni öngólján lovagolni. A brazil kapus legalább annyira hibás volt, s az ilyen öngólok sajnos benne vannak a játékban, nem gondolom, hogy egy ilyen alapján kellene megítélni a játéktudását. Én azért még emlékszem arra a káprázatos gólpasszra is, amit ugyanazon a meccsen adott Robinho-nak. Dzeko valóban olyan kaliberű játékos, akiért teljesen jogosan kér nagyon magas árat a Wolfsburg, főleg mostanság, amikor az árak elszaladtak. A Wolfsburg nyilvánvalóan nem fogja olcsóbban adni, csak azért mert mi vagyunk a Juventus. Egyébként a Dzeko-Diego csere rendkívül rossz húzás lett volna. Inkább az olyan játékosoktól kellene megszabadulni végre, akikre egyértelműen semmi szükségünk. OK, hogy csak pletykákról beszélünk, de hétről hétre sokkolni tudják az embert a felmerülő ekelábúak neveivel. Barzagli olyan színvonalú játékos, akinek nemhogy a Juventusban, de még az olasz első osztályban sincsen semmi keresnivalója. Nem véletlenül szorult ki a Wollfsburg-ból, teljesen reális a helyzete. Inkább azon kellene munkálkodni, hogy a Grosso, Grygera, Zebina szintű játékosokon túladjunk, nem azon, hogy még vegyünk belőlük néhányat.

fmsteve 2010.07.14. 11:34:19

Szerintem különösebben senki sem lovagol azon h véletlen fejelt MElo egy öngólt, van ilyen, mással is megesik. A fő baj az vele, hogy nem normális, idióta. Olyan hülye faultja vannak mintha nem lenne agya. A hollandok elleni produkciója is a hülye kiállítása miatt értékelhetetlen, mert bár előtte adott egy gólpasszt utána hátrányba hozta a csapatát az szándékos barom durvaságával. Szerintem nincs rá itt olyan nagy szükség, kivétel ha lehetne neki észt adni.

Ismeretlen_149053 2010.07.14. 11:44:27

fmsteve..... én is pont ezt érzem Meloval kapcsolatban.... pedig nagyon örültem, amikor tavaly megvettük. Bár szerintem sincs nagyon pénz a kasszában, egy nagy igazolásra még mindenképpem számítok idén, ez szerintem Agnelli miatt is fontos lenne. Forza Juventus!

Ismeretlen_108746 2010.07.14. 11:45:49

fmsteve: Nem az ehhez a bejegyzéshez írott kommentekre gondoltam, de elég sok olyan hozzászólást olvastam mostanság, mintha értelmes dolog volna egyetlen öngól miatt ítélkezni felette. Én nem emlékszem, hogy a Fiorentina-ban a kirívó szabálytalanságokkal vétette volna észre magát. A labdarúgók úgy általában nem a szellemi képességeikről híresek, de az ilyesfajta felesleges szabálytalanságról le lehet nevelni egy játékost.

fmsteve 2010.07.14. 11:59:11

Hát ha itt kara maradni, az egész viselkedésén változtatnia kellene. Az elmúlt szezonban is ő volt a legszabálytalanabb játékosunk, az egyéb viselkedési problémáiról nem is beszélve. HA ezeken tud(nak) változtatni akkor jó lehet itt nálunk, de ha nem szerintem semmi keresnivalója nincs itt, ilyen mentalitással inkább az interben a helye.

Victor90 2010.07.14. 12:48:42

Melo-nál csak az a baj,hogy nagyon nagy hévvel játszik..és edzésen is ezt csinálja,ezért haragudnak rá a társai!!Egyébként remélem nem jön össze ez a Melo-Clichy csere,akármennyire is nagy erősítés lenne a balszélre Clichy..!!Ha Dzeko-ért leraknánk 30millio euro-t készpénzbe biztos a miénk lenne,de erre 0,000000001% az esély!Barzagli pedig vicc kategória!!!!

-mJz- 2010.07.14. 15:03:15

a Wolfsburg elköltött egy csomó pénzt, niylván nem akarják a legfőbb pénzforrásukat elpazarolni.Dzeko marad ott, vagy valaki a legvégén beáll valami jo ajánlattal és elmegy. Diego nyilván csatár lesz a köv szezonban.Igy olcson megussza a csapat. :( Trez akár jó is lehet. Amauri ... ... ... nemtudom csak legyintget mindig. Alex is felettébb jó lesz ugygondolom.Nincs mit vesztenie. Jaki meg Jaki - kiderül. de elképesztően semmitmondó eddig az egész, ilyen Pepékkel aztán odavertünk a piacnak!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása