Bonucci és Džeko a kívánságlistán

A Juventus a Bari védőjével, Leonardo Bonuccival erősítené meg keretét, valamint nem tettek le Edin Džeko leigazolásáról sem, legalábbis a Tuttosport információ szerint.

Edin Dzeko

Džekot nagyon szeretnék Torinóban látni, akit a Manchester City is szívesen vinne. A Bianconeri erősen próbálkozik őt megszerezni, de a magas fizetése komoly akadályt jelenthet, mivel a torinói csapat nem kíván bankot robbantani.

Abban az esetben, ha Džekot nem sikerül megszerezni, akkor továbbra is Pazzini a másik alternatíva, bár itt az ő magas kivásárlási ára okozhat problémákat.

Védő posztra Leonardo Bonucci élvez előnyt Luigi Del Nerinél, de az ő megszerzése komplikálttá válhat, mivel az olasz játékos a Bari és a Genoa közös tulajdonát képezi.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr954652524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsigadani 2010.06.05. 13:59:01

Mit kell ennyit komplikálni? Ha jó csapatot akarunk akkor ígyis-úgyis bele kell nyúlni a pénztárcába. Szaré húgyé nem fogunk találni jó embereket. Egyszerűen pénzt kell teremteni azokból az emberekből akik nem kellenek. Őket eladni és már be is jött egy komoly kis összeg. Mellesleg nagyon vagánykodtak hogy így 80 milla meg úgy. Most akkor hol is van?Régen is pénzbe kerültek a játékosok meg most is. Mikor kupát kupára halmoztunk akkor is a legjobb emberkéket halásztuk le a piacról. PÉNZÉRT!!! Ma már mit kapunak 10millióér?Semmit. Költeni kell és kész.

juventinoroli 2010.06.05. 14:00:11

Hagyjuk már ezt a Dzeko gyereket, nem ér egy kanyi vasat sem. Olyan csatárt kell hozni, természetesen reális áron, mint Aguero. Diego-t nem szabad eladni. Bonucci jöhet, plusz Krasic, és az én nagy álmom: David Silva. Velük a fedélzeten nem lenne sok gondunk. Fino Alla Fine: Forza Juventus!

Raist 2010.06.05. 14:08:11

Viccek vagyunk gyerekek:D:D Magas a kivásárlási áruk?:D:D:D Elvileg 80 millánk van + az eladásokból befolyt lóvé. A Pazzini max 20 az a magas?:D:D A Dzekonak mennyit fizethet egy wolfsburg, nemhiszem h többet mint mi a nagyoknak. Aguerot én is kedvelem de az kb az álom kategória. Sztem sem szabad a Diegot 40 milla alatt eladni. A Krasic jó a pepe se rossz de ezek az erős középmezőny... Egy Silva igen az már valami lenne de ha folytatjuk ezt a .... politikát akkor semmi jóra nem számíthatunk!

zsigadani 2010.06.05. 14:25:16

El kell adni amaurit,zebinát,felipe melot,legrot, meg mittomén hogy kit. Ha csak 5 milliót kapunk mindegyik játékosért ( és nem csak annyit kapnánk) már akkor lenne 30 millánk. Abból meg lehetne venni egy zsír csatárt. És ez csak abból van hogy eladtuk ezeket a játékosokat. Elvileg még ott van 80 milla. Krasic, Drenthe, Criscito, Agüero... sorolhatnám hogy kiket lehetne. De egy pazzinire kiadni pénzt???hagyjuk már. El kell kezdeni felépíteni egy nagy juvét. És ez bele fog telni egy kis időbe. Meg kell venni a jó játékosokat. Ennyi.

Diego89 2010.06.05. 14:53:38

1et értek. játékos eladások kellenek. másrészt meg télleg nem kellene mindenkis spórolni.Del Piero utodját is lassan megkell találni. ugy gondolom h egy Agüero szintű játékos tudná átvenni majd a helyét. az viszont pénzbe van. unom már h mindig azon jár a vezetöség esze, h ki olcsobb és mennyivel. Adjuk el Amaurit és társait. nekem nagy álmom Neymar lenne. 18 éves de szavakkal nehéz lenni leirni h mit tud a srác. nagyon jó játékos már most.

Ismeretlen_128760 2010.06.05. 14:57:07

Nem szeretem az ilyesfajta nyálcsorgatásokat, de most beindult a fantáziám... (4-4-1-1) Buffon Van der Wiel, Bonucci, Chiellini, Vargas Krasic, Melo, Sissoko, Dzsudzsák (igenis beférne!) Diego Dzseko Ámen! :) De úgyis ilyen Pepékkel fogjuk várni majd a megváltást...

Ismeretlen_20408 2010.06.05. 15:02:39

"Most már tele van a tököm veled" szól a nótában.Na én is így érzek mostanság ettől a dilettáns gyülekezettől! Mindig ugyan azokról szólnak a hírek,nekünk komolyan csak eddig terjed a megfigyelő képességünk??? Srácok a sport szerint Pepe 12 milláért jön,már csak alá kell írnia a papírt,a két klub megállapodott.Ha Pepe jön,akkor Kracisot nem fogják hozni. Ám kérdem én,hogy ez a vak banda olyan játékosokat,mint Barnetta (leverkusen), Gervinho (Lille) észre sem vesz?Mindkét srác két lábas,és szélső középpályás és támadó szélső is.Lassan már ott tartok,hogy Dzsudzsákot is meg lehetne venni........Vagy Santi Cazorlat meg sem említem...vagy Kuyt-et A középre meg hogy nem veszünk észre olyan tehetséget,mint Moussa Sissoko??? 15 milláért kb megszerezhető és százszorta több lehetőség van benne,mint a Poulsen,Tiago,Momo Sissoko trióba! Védelem?Jó,megint a régi nóta.csak egy kis köztes megoldás és semmi igazán átütő...Középre legalább 3 belső védő kell!!!!Szélre meg fel se tűnnek olyan szélsők,mint pl Miguel,Marcelo (mert Kolaromot elfelejthetjük,ő MArdid vagy Inter!)Fabio Auerlio,Srna. Tényleg hihetetlen,hogy ennyire szűk látókörű ez a társaság.Á,lassan jobban fel tudnak idegelni, mint a honi okosságok....

Ismeretlen_128149 2010.06.05. 15:16:27

Dzseko nem jön és nem is kell annyira. onucci jöhet, és jöjjön is!

valaki 2010.06.05. 15:31:42

Juve 27 Vargas az nem hátvéd csak ott játszatták régebben de nagyon nem ment ott neki. Dzeko meg igen is király csatár magassága is megvan hozzá és technikás is ami pedig ritka az ilyen batár embereknél :D Pepe sajnos a Juvehoz igazol akkor még a másik szélre kell Krasic (többre tartom mint Vargas-t )szélső védőknek pedig Van der Wiel és Aly Cissokho a Lyonból

Ismeretlen_147985 2010.06.05. 16:08:25

Dzeko kiváló csatár. Hatalmas igazolás lenne. Magas, jól fejelő, abszolut alkalmas akár egy csatáros játékra is, s az elmúlt két éve parádésra sikerült a Wolfsburgban. A most véget ért szezonban 45 mérkőzésen 29 gólt szerzett, míg az előtte lévőben 42 találkozón 36-szor volt eredményes. Aki őt leigazolja, az órisái erősítést hajt végre. Persze az nyilvánvaló, hogy ez a csapat még véletlenül sem a Juventus lesz. Nekünk jó lesz Pazzini vagy Gilardino, mert ők olaszok.

juventinoroli 2010.06.05. 16:09:09

Álomkezdőm: Buffon Van der Wiel - Bonucci - Chiellini - Motta Krasic - Diego - Sissoko/Marchisio - David Silva Aguero - Iaquinta

rBBaggio 2010.06.05. 17:29:02

bekaphatja a Juve vezetősége,nagy kamu csapat lesz itt és nem a nagy Juve alapjai,szégyen Juve drukkernek lenne ezek miatt a parasztok miatt,nem vágom minek kellett Marottat és Del Nerit idehozni,hisz így még 1 ovodás is tudna vásárolni,ha folytatják ezt a rendszertelenséget akkor jövőre remélem a 10-be se leszünk benne és a stadion is kongani fog az ürességtől,hogy láthassák a balfékek a munkájuk eredményét.Ezért nagy értelme volt belekezdeni a new stadion építésébe.

billy 2010.06.05. 17:35:24

dzsudzsák nem férne be. ma is nagyszerű volt... attól még, hogy a psv-ben eltologat, az újjá alakuló juventusban nincs helye. silvákban vagy legalább vargasokban kéne gondolkodni nem dzsudzsákban.

billy 2010.06.05. 17:38:59

most jut eszembe hogy lőtt egy gólt a hollandoknak, igaz utána kritikán alul játszott.

Axwell 2010.06.05. 17:50:42

Nah ha már páran leírták a kezdőjüket akkor én is összedobok egyet. A realitást szem előtt tartva persze. Buffon Criscito-Chiellini-Bonucci-Motta Giovinco-Marchisio-Sissoko-Krasic Pazzini-Pepe

Ismeretlen_128760 2010.06.05. 18:20:39

Axwell ez így jó lenne, csak tegyél mellé balról egy tükröt és légy arab... ;)

rBBaggio 2010.06.05. 18:37:17

rühellem Balást,de szerintem is simán beférne a mostani Juvéba:-)

Ismeretlen_128149 2010.06.05. 19:05:44

Dzsudzsák simán beférne Giovinco cseréjeként a Balszélre. Jobbszélen pedig Krasic/Pepe. tökéletes lenen nekem jövőre. Dzseko elérhetetlen. Vitathatatlan hogy kúrvajó, de elérhetetlen... Pazzini is jó nekünk eléggé jó, olasz ami most szempont, és szimpatikus. Amúgy szerintem nem kéne dühöngeni, h olaszosítunk. elvileg olasz csapat a Juve...amúgy meg úgyse tudunk változtatni a dolgokon. Tetszik, nem tetszik olaszok jönnek majd a nyáron feltehetőleg, és ürölni kell nekik, be kell fogadni őket, el kell fogadni, h a Juve mire képes most. Dzeko drága, és elérhetetlen. Bonucci meg Pepe meg Pazzini meg elérhetőek. Új juve, amit szeretni kell. Ha torghelle, ha torres jön, azt szeretni kell, mert Zebra, és szurkolni a Juventusnak. Idegesítő ha kikapunk vagy valami óriási fost igazolunk. de pozitívnak kell lenni. Én hiszek a jövőbe, és az olaszokban és a magyarokban is. Lehet, hogy naív vagyok, de szívből szeretem a csapatomat, legyen jó vagy rossz is. Forza Juve, Italy, Hungary

rBBaggio 2010.06.05. 19:10:41

olyankor olaszosítunk,mikor a béka segge alatt van az olasz foci,mert a válogatottunk ritka gyenge és ha nem lenne 1-2 régi mototros hát még a csoport kör is reménytelen lenne.2006-ban azért 1bomba erős válagatottunk volt a mostanihoz képest és nem 1szerencsés győzelem volt,csak akkor lehúzták őket előzetesen.Ha olaszosítunk akkor 22-3-4 éveseket kéne hozni,akik még fejlődhetnek is,de akkor tényleg a legtehetségesebbeket és nem olyanokat akik csak 1xrűen jók

billy 2010.06.05. 21:45:40

hjajj... én most már egy nagy névnek is nagyon örülnék és nekem már krasic is bőven nagy név jelenleg... komolyan nem értem miért ilyen szűk látókörű ez a banda. egyszerűen ha beleolvasnának egy fórumba rengeteg játékos megvételének az ötlete felmerül és egy csomó jó is ezek közül.. itt is... én nem hiszem hogy mi jobban értenénk hozzá, de akkor meg mi van? nem látják, hogy ilyen pepékkel, meg milanos cserejátékos cserékkel...:D semmire nem megyünk? de azért a valamire való játékosokat adjuk ám el... nem halottam, hogy valakinek is zebina vagy grygera lett volna felajnáálva egy üzlet során, de persze diego meg még chiellini is mehet ha jön a lé...beszarok, hihetetlen. bocsi tényleg.. zebina-jankulovski csere :d éljeeeen.. amugy néztem most kereteket: a szerb válogatott kezdő védelméből kettő jöhetne is. kolarov meg subotic mindegy, kezdek aggódni majd jól megerősítjük a jobb oldalt egy maggioval, középre jön egy palombo talán hátulra azért bonucci meglesz, előre egy pazzini aztán tessék olaszok, milyen jól igazoltunk, meg a helyes úton járunk... kicsit elegem van ebből már. jó dolog ez az olaszos csapat téma, csak nem tudom, hogy miért kizárólag CSAK olasz játékosokban gondolkodnak. stabil középcsapat?:S

billy 2010.06.05. 21:47:27

jah amúgy, pepe mint csatár? ő szélső nem?

Lord Viktor 2010.06.05. 23:05:13

Pff... ha egy Werder Bremen tudja állni Dzeko fizetését, akkor a Juve is.

Juveadam 2010.06.05. 23:13:59

Jólvan aki ide leírja a csapatát az max 12 éves lehet és sokat FIFA'zik. Nézdmeg Billy szerinted melyik csapat képes 8 kezdőjátékost igazolni úgy hogy mind beilleszkedjen... játékba lehet, valóságba még nem láttam ilyet... Meg még azt mondanám hogy nem lehet csak 22 éves játékosokból se csapatot építeni, és az olaszok pedig mindenki tudja hogy későn érők. Egy 25 éves játékos is valamikor kiforratlan, csúcsformában pedig 27-30 évesen vannak általában.

Juveadam 2010.06.05. 23:17:51

Grat aki Werder Bremennek néz egy Wolfsburg mezt. Meg is értem ha lefikázzátok Marrottát aki nyilván nem ért a focihoz és nyilván már meg kéne látszani a munkájának 12 nap alatt, főleg így nyáron... egyértelmű

Csülök 2010.06.06. 09:52:21

De attól mert kis csapatban volt,még lehet jó játékos belőle! Zidanne,Pipo,Del Piero is mind kis csapatoktól érkeztek,és mi lett belőlük! Szerintem anno Nedved-re is mondták,hogy csak közép szintű,most meg össze raknánk érte a kezünket,ha még 36 évesen is itt lenne!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása