Sajtócsendet rendelt el a Juventus

Hiába várunk nyilatkozatot Zaccheroni és a játékosok részéről.

Az Udinese csapatától elszenvedett vereség után sajtócsendet rendelt el a csapat vezetősége.

A magyarázat szerint a klub, a vezetőedző és a játékosok úgy döntöttek, hogy nem kommentálják a tegnapi eredményt a sajtón keresztül.

Ez a lépés más csapatoknál is időről-időre megtörténik, a Juventusnál mégis szokatlannak mondható. Arról eddig semmilyen információ nem szivárgott ki, hogy meddig tart a most elrendelt zárlat.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr514652204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_108746 2010.04.04. 09:07:47

Ezt az ertedményt tényleg nehéz lenne kommentálni, így érthető a lépés. Azonnal ki kelleme szórni ezt a szarházi, akaratgyenge garnitúrát.

Lord Viktor 2010.04.04. 09:22:06

Megértem őket, ez tényleg a "no comment" kategória...

ADAM 2010.04.04. 09:46:13

Nem hiszek a szememnek, mikor azt látom hogy a 36 éves Del Piero-ba van a legtöbb akaraterő! Amauri csak szaladgál elől, mint egy holdkóros. A védelem, olyan szinten nem tud együtt működni(Zebina, Canna, Lego, De Ceglie), hogy az már borzasztó. Battega kijelentése nekem azért túlzás, mert én Alexen, Buffonon, Chiellinin kívül azért megtartanám: Marchisiot, Giovincot, De Cegliet, Momot, Manningert és Candrevat kb...

Alessandro 2010.04.04. 09:49:25

Pedig most tényleg kíváncsi lettem volna Zacc véleményére, de jobb ha nem mond semmit, ugyanaz történik mint a Bayern elleni vereség után, az EL-ből kiestünk és újra egy hitehagyott társaság lézeng a pályán, ettől függetlenül Zacc továbbra is ugyanazt csinálja, neki is óriási a felelőssége, nem képes tanulni, rendre ugyanazokat a hibákat elköveti. Jobb ha a szezon végéig marad ez a sajtócsend, nem érdemes célokról sem beszélni, ezek után el tudom képzelni hogy még az első tízben sem leszünk benne.

babo410 2010.04.04. 10:12:25

Erre a szarra tényleg nem tud az ember mit mondani! És már annyira idegesítően semmi volt a tegnapi teljesítmény, hogy még én is kikapcsoltam a tv-t. Pedig én vagyok az örök optimista. De már nálam is elfogyott az optimizmus. Ja és még 3 pont a BL, de jövő héten, ha nem hibáznak mögöttünk, Akkor már a Fiorentina, és a Genoa is utolér. És nem kell sok, és már is 10. hely alá zuhanunk. Most kéne a nagy változás, mert még lenne esély, csak arra képtelen Alberto bácsi, hogy 7 védekező játékos helyett legalább 1-szer baerakná egyszerre a kezdőbe Giot, Candrevat, Diegot és Camot. Mi történhetne? Mert 3 gólt akkor is kapunk, ha a kezdő 70%-a védekező játékosból áll. Akkor? Vagy fél, hogy túl sokat támadnánk? De utálom! És én mikor idejött már láttam az eredményei alapján, hogy majd pont itt? Biztos nem! Mert ha mindenhol, max Udinénél egy rövid ideig jó volt, akkor inkább nem fog beválni, mint hogy csodát tesz! Mert a Milannal hogy lett bajnok? Teli volt döntetlennel, meg 1-0-ra bemákolt meccsekkel! Csak nálunk nem olyanok játszanak, mint az akkori Milanban, hogy 1-0-ra meg tudjuk nyeri a meccseket! A keret felét ki lehetne tenni a csapatból. És ha azok után se képes támadóbb felállással próbálkozni, hogy a "nagyon jó" taktikája behalt, akkor arra csak egy szó van: IDIÓTA!!!!!!!

Victor90 2010.04.04. 10:49:54

20 éves vagyok,de kurva sok mindent tudok a fociról!Azt viszont soha sem tudtam,hogy ki az a Zaccheroni?!Annyi elég volt számomra,miután kinevezték őt az edzőnek,amiket írtatok,hogy adtunk a szarnak 1 pofont,ez nekem elég is volt!Kérdem én,hogy 1 Torino-tól elküldött edzőtől,a vezetőségünk mit várt??Hogy itt csodát fog tenni?Nem beszélve arról,hogy 3 éve munkanélküli volt,ha jól tudom!Ugyanazt a fos,6-7 védekező felfogású kezdő tizenegyet,erőlteti mint Ciro!Hihetetlen,már komolyan mondom!Nagyon jól mondod babo410,így is ,úgy is minden meccsen kapunk min..2 gólt,akkor miért nem játszik 5 támadó focistával,hogy legalább egyel többet rúgjunk mint az ellenfelünk!?Van még pár meccse a csapatnak,(de minek) addig kilehetne próbálni a csapatba 2-3 fiatal játékost,pl.Immobile,Rossi,Bamba stb...hátha beépülnének a csapatba,és nyáron minőségi játékosok leigazolásával,sikeres csapat lehetnék!Amit Amauri,csinál azt Immobile is tudná hozni,amit Dc meg Grosso művel,bármelyikünk tudná hozni ezt a szintet!Amit Zebina,és Grygera művel,azt Bamba is simán tudná hozni,nincs igazam??Vezetőségünkről annyit,ha 1-2 hétig 1-2 millió eurón vitázunk 1 játékos leigazolásáról,addig nem is várok semmit!Ki kell ezeket hajintani mint macskát szarni!Ja és nem a sérültekre kellene hivatkozni mindig,mert abból kell főzni az embernek,amilyen alapanyaga van hozzá,és nem mellébeszélni,hogy nincs ez nincs az!Kellemes Ünnepet nektek!!!

buub 2010.04.04. 11:06:25

Zacceroni, azért ne rakjuk Ciroval egy szintre, utóbbinak voltak elképzelései még, előbbi meg, felküldi ugyanazt a csapatot minden héten. Komolyan többre mennénk, a 5-ös lottó szerűen kisorsolnánk, hogy az adott meccsen ki kerül be a kezdő 11-be.

Del Piero 70 2010.04.04. 11:19:45

Ez a megoldás,hogy nem nyilatkoznak?Futballozni kellene és akkor nincs probléma.10-11 játékost azonnal el kellene kűldeni!

Ismeretlen_53881 2010.04.04. 11:42:22

Szinte mindig ugyanazt mondja - szar a kondi, elfáradtunk, de majd jobb lesz - szóval sokmindentől nem kímél meg minket. Mondjuk arra kíváncsi lettem volna, hogy a felállást és a cseréket mivel magyarázza, mert az katasztrófa volt.

Ismeretlen_149085 2010.04.04. 12:00:36

Valahogy éreztem, hogy ez lesz. De Zacc helyett nem sok jó edzőt lehetett volna szezon közepén elhozni. Láthatjuk, hogy még nyáron is nehéz lesz szerezni egyet. Talán Ferrara-val ki kellett volna már húzni a szezont, ha már addig vártak vele, és nyáron változtatni. Utólag persze könnyű okosnak lenni.

babo410 2010.04.04. 12:29:45

Csak meg kellett volna Hiddinknek adni az árát! Ha igazak voltak persze a hírek. Akkor most nem a 4. helyért mennénk, hanem a 3. 2. helyért, ha nem az elsőért. Mikor Hiddink átvette a Chelseat, akkor ők is megtáltosodtak! Sztem nálunk is feljavult volna a játék, mert sztem ő ha kellett volna inkább a fiatalokra építette volna a csapatot, de nála ez amit most nyújtunk elfogadhatatlan lett volna. Fél kezdőt lecserélte volna ifire. És Gio sztem kezdő lenne!

devil-z 2010.04.04. 12:40:52

babo; 'Ha ez lett volna', 'ha az lett volna' semmi jelentősége. Most jelenleg úgy állunk, hogy annak is örülni kell, ha nem vernek el nagyon. Nem hogy a Bajnoki győzelemről ábrándozzunk. Egy jó edzőt képtelen megszerezni a vezetőség, Zac után is egy hasonló töltelékember fog érkezni. A fiatalok játszatása, pontosabban nem játszatása meg lehet, hogy egy felsőbb utasítás. Legalábbis nekem nehéz elképzelni, hogy már a 3. edző sem mer hozzájuk nyúlni, mikor a csapat 70%-a harcképtelen. Attól félek, hogy most a Juve olyan mint egy Fekete lyuk. Bárki/bármi jön, beszippantja a sötétség. (lásd a tehetséges játékosok teljesítményét) Itt már csak a csoda segíthet :/

Tony 2010.04.04. 13:00:56

Engem nem is érdekel mit akarna nyilatkozni ez a félnótás,a tegnapi meccsen való ténykedésével nálam végképp betette a kaput! Ugyanakkora vesztes bohóc,mint Ciro volt és még Juve kötődése sincs,nagy nulla az ürge,nem kell szépíteni! A helyzet az,h amelyik csapat félre tudja tenni,h a "JUVE" mint név ellen játszik az legyőzi ezt a csapatot,ennyi. 1 szerencsénk az,h a 4.helyért középcsapatokkal küzdünk meg,mert az 1 vicc,h még mindig csak 3 pontra van. Én egyre jobban kezdem kétleni,hogy meg lesz.

epaska 2010.04.04. 13:36:21

A nyáron történnie kell valaminek, mert ez így nem mehet tovább! Kikell takarítani a keretet!!! Amauri - el lehet adni Trezeguet - Mehet vissza Franciaországba Poulsen - ? Thiago - Úgy is megveszi az ATM Camoranesi - Sokat sérül, ráadásul idegbeteg, a játékában mindig ott van a piros Grygera - Mehet csehországba Zebina - (Monaco,Lille,Auxerre,PSG) ez a szint De Ceglie - elmehet valamelyik középcsapatba... Molinaro - maradhat ott ahol van Cannavaro - jobban tenné ha visszavonulna Legrottaglie - ő talán még cserének jó Ezek mehetnek! Semmi keresnivalójuk nincs ebben a csapatban. Jöhetnek majd Camo és Trez védelmezői de sajnos már ők sem a olyanok mint régen. FORZA JUVEE!!!

Diego89 2010.04.04. 13:36:37

az nagy tévhit sztem h egy jobb edzövel 2.ok lennénk pl. jo Zac 1 szar tudja mindenki, de a játékosok fele is az. nehéz ezt igy megmondani h pl Hiddinkel milenne most. szégyen gyalázat amit láthatunk ebben az évben.nem is tudok mit mondani h öszinte legyek,akkorát csalodtam. remélem jövöre az igazi arcát mutatja szeretett csapatunk:)

tataboy 2010.04.04. 13:46:28

A sajtó csend helyett inkább le kéne mondania az egész vezetőségnek! Ezen a csapaton csak egy hozzá értő emberek segíthetnek! Sajnos az a baj hogy amikor felkerültünk a B-ből nem kezdődött tudatos csapatépítés,és ma ennek isszuk a levét, a sztárjaink teljesen elfásultak és kiöregedtek! Körülbelül azt a helyezést kezdjük elérni a tabellán amire ez a játékosállomány képes,középszerű játékosoktól sajnos nem lehet többet várni!

Juveboy24 2010.04.04. 16:47:34

Diego89 Sokáig ősszel 2. helyen álltunk, azért azt ne feledd el. Meg is voltam mondjuk lepődve, de ennek tükrében rossz csak a mostani 7. hely. Ez a csapat a bajnokság kezdetén még jól működött. Valami megkattant. Ez edzőtől független...ebben igazad van. Már nem is emlékeznek az Atalanta elleni 5-2-re vagy a Samp elleni 5-1-re.

Diego89 2010.04.04. 17:01:26

igen tudom. emlékszek rá. De ekkorát nem romlik 1 csapat. igazság szerint nekem kb 2 3 meccs tetszett az évben. hatalmas bajok vannak és ebbe sztem kár belemenni.a csapatban van kb 8 játékos aki maradhatna. Iyen: Buffon,Del Piero,Diego,Sissoko,Candreva,Gio,Chiellini,Marchisio,Iaquinta. És akármit mondhattok nálam Melo is maradna.Lehet öt szidni, akkor is remek játékos és nem miatta megy el az idény.szval ez 10 név kb. a többi szar nemtudom mit akar itt. iyenek h De Ceglie,Grygera mester. Ezeknek többet köszönhet az ellenfél mint mi. Zac meg még nagyobb analfabéta mint Ferrara volt. látszik h a vezetőség ért a focihoz. szval több a barom a csapatban mint kellene.sajnos ugylátom h ehez nem 1 év kell h helyre tegyük.Mogginak igaza volt teljesen.A Juve szenvedni fog 1 darabig.és ezt megköszönhetjük a vezetőségnek,akinek úgy gondolom tök mind1 h mivan a Juve háza táján.

é.sanya 2010.04.04. 17:19:36

Sissoko nem Juve Szintű,Iaquinta sérült mindig ők sem kellenek ide.Elkell kezdeni épitkezni. És senki se várjon jövőre csodát,mert nem lesz.Egy két tehetséges fiatalt igazolunk,új taktikát tanítunk a játéksoknak tehát egy felállásban kell lejátszani minden meccset.beépítjük az ifiket elhitetjük velük hogy,velük akarunk a jövőben számolni.Új vezetőség,akik ezt megtudják csinálni,Új edző pálya.És ennyi bőven elég lenne egy darabig.Utána igazolunk egy két nagyobb nevet a befolyó pénzből és ismét elkezdhetünk menni a bajnoki cím felé. Az én becsléseim szerint 2 év lenne ez az építkezés.De ez alatt a két év alatt kemény munkát kell végezni.És ha minden ugy alakul ahogy leirtam egy masszív jó csapat lennénk!

Juveboy24 2010.04.04. 17:38:15

Én nagyon örültem Diegonak és Melonak és most is tartom magam ahhoz, hogy mindketten megérik a pénzüket. Nem igazán tudom melyik az igazi Juve, az őszi vagy a mostani...talán a kettő között van valahol az a szint, amit ez a csapat tud.

H Zsolt 2010.04.04. 17:45:04

Hiába szidjátok a vezetőséget ez a keret összességében nem olyan rossz, sőt szerintem az egyik legjobb Európában. A gyenge szereplésért egyedül az edző a felelős,aki nem tudja összerakni, motiválni ezt a társaságot. Szerintem jól igazoltak, egyedül az edzőket kellett volna jobban megválogatni. A lehetőségekhez mérten megfelelően pótolták a keret hiányosságait. Egyedül az Inter lehetne előttünk, mert a többi nagycsapat gyengült tavaly óta, mi pedig csak erősödtünk. De szerintem még az Inter keret se olyan erős, mint a mienk(talán a védelem erősebb). Csak attól félek, hogy a szurkolók elkergetik, Felipe Melot és Diegót. Hozzák ide Prandellit és jövőre bajnokok leszünk!

Juve... 2010.04.04. 17:48:15

Nyáron le kell cserélni szinte az egész csapatot... azt mondták, hogy lesz 80 millió átigazolásokra + még az eladott játékosokból befolyt pénz... Chimenti mehet amerre lát... Grygerat, Grossot és Zebinat el kell adni + De Cegliet kölcsönbe hátha lesz belőle valami vagy cserének maradjon... 6-7 milliót kereshetnénk rajtuk + még ha Molinarot is megveszik az is lehet kb +2-3 milla Salit, Poulsent és Camot is nyugodtan eladhatnánk ebből a 3 játékosból kb 13-14 milliót ki lehetne hozni + még Almiron és Tiago eladása kb 10 millió lehet. Amaurit is simán eladnám és lehet h valaki adna érte 15 milliót én rögtön elengedném + már Trezt is :S minden tiszteletem az övé de fiatalitani kell és most még kapnánk érte 6-7 milliót + még Paolucci is mehet szerintem 3-4 milliót biztos, hogy adnának érte. Kapusok: Buffon, Manninger,Pinsoglio Hátvédek: Chiellini, Mexes (15 milla) Cácerest is meg kéne tartani (11 milla körül)+ még hozni arra a posztra Rafinhat (12 milla körül) Bal oldalra Vargas (15 milla körül) + még valaki KP: jobb oldalra jöhetne Jesus Navas (25 milla k.) bal oldalra David Silva (25 milla k.) + Candrevat is leigazolni 10 milla lehet ??? Cs: jön Kuranyi (ingyen) + még egy olyan csatárt aki képes minden meccsen gólt/gólokat lőni (kb 30-35 millióba biztos, hogy lenne ) Eladásokból kb összejönne : 60 millió + a 80 igy összejönne 140 millió játékosok vételére Kb 113 millóba kerülnének ezek a játékosok, maradna 27 ahhoz még raknának egy keveset és még vehetnénk egy igazi klasszis csatárt Kapusok: Buffon, Manninger, Pinsoglio Hátvédek: Chiellini, Mexes, Legro, Canna, Cáceres, Rafinha, Vargas, De Ceglie +1-2 tehetséget felhozni a Primaverabol KP: Candreva, Diego, Melo, Marchisio, Momo, Giovinco, D. Silva, J. Navas, Iago, Marrone, Cs: Alex, Iaquinta, Kuranyi, Immobile, David Villa ??? :) Szerintem ezeket a játékosokat meg is lehetne szerezni, jövőre már muszály lesz megnyerni a Serie A-t Forza Juve !!!

epaska 2010.04.04. 18:01:47

Juve... Jesús Navas kivásárlási ára 60 millio...:)

epaska 2010.04.04. 18:02:21

Juve... Jesús Navas kivásárlási ára 60 millio...:)

tataboy 2010.04.04. 18:03:08

Kolarov mindenképp kell,Zapatát is el tudnám képzelni!

JUVEMINDÖRÖKKÉ 2010.04.04. 18:04:22

Juve..., 2010. április 4., 17:48 Villa, Jesus Navas, D. Silva, Mexes, Vargas? Mindez egy ilyen juvéba... Vargas a Fioval előttünk fog végezni, mért igazolna egy "gyengébb" csapathoz? Szenveddddüüüüüüüünkkkkkkkkk, senki sem akar jönni! Nem tudom mi lesz itt:'( Juve Mindörökké!(L)

Juve... 2010.04.04. 18:13:59

Hát én még reménykedek. Egy új vezetőséggel minden jobb lehet (ennél már csak jobb) epaska az a 60 milló rengetek... szerintem egy 25-30 milliós ajánlatér elengednék

Tony 2010.04.04. 18:24:03

Én is nagyrészt eddig is azokkal értettem 1et akik főleg az edzőre mutogatnak. Tudjuk,h milyen szar a vezetőség,nem vita tárgya.Vannak alibi focisták meg öregek,de azt senki ne mondja nekem,h ez a keret gyengébb a tavalyinál amely befutott a 2.helyre! Ez főleg edzőkérdés szerintem.

epaska 2010.04.04. 18:25:27

Én nemrég hallottam amikor a real - sevilla meccset néztem... Pastore ára is 50 misi...

Alessandro 2010.04.04. 19:17:59

devil-z: lehet igazság abban amit mondasz, el tudom képzelni hogy valóban felsőbb utasítás miatt nem kapnak elég lehetőséget a fiatalok, ha nyáron leváltják a vezetőséget, tényleg elő kell állniuk egy konkrét tervvel, mit is akarnak majd az új edzőtől, lehet dobálózni a számokkal, hogy ezt meg azt megvesszük, de ha nem lesz bl, nagyobb nevű játékosokat nehéz lesz idecsábítani és akkor marad a két véglet, vagy jönnek újra a Tiago és Molinaro félék mint 2006 után, vagy elkezdik végre a fiatalok egy részét beépíteni a csapatba. Valóban szokatlan nálunk a sajtócsend, de remélem még lesznek szokatlanabb dolgok is a közeljövőben, külföldi edző és szakemberek is nagyobb szerepet kaphatnának a klubnál folyó munkában.

buub 2010.04.04. 19:37:37

H Zsolt, "Hiába szidjátok a vezetőséget ez a keret összességében nem olyan rossz, sőt szerintem az egyik legjobb Európában". Ember te tudod, hogy kik játszanak egy Real Madridban, Chealseben, Barcelonában, MU-ban, Interben, Arsenalban, ManCityben? És ez még csak a jéghegy csúcsa. Ez a keret nagyon messze van tőlük, aki ezt nem látja az vak, nem tudok mást mondani.

Zsolti 2010.04.04. 19:58:08

Én abban reménykedek hogy ha nem mi akkor a Samp lesz a negyedik, így a Palermóból és a Fioból is kicsenhetnénk pár embert, Pazzini meg maradna a seggén. Nálam akik maradhatnak: Buffon,Manninger, Legro, Chiellini, Melo,Diego, Candreva, Gio, Marchisio, Sissoko, Dp, Jaki. A többiek még a csere szintjét sem ütik meg.. Érkezők nálam: Védők: Kjaer, Zapata, Kolarov Kp: na ez nehéz mert nem tudom ki jönne el ide, meg szerintem nincs is baj vele nagyon. Egy klasszis azért jöhetne. Ha Melot el akarjuk passzolni az Arsenalnak, hívnék 1-2 embert helyette onnan a cash helyett. Csatárok: Jovetic és egy klasszis (!!) Torres, Villa vagy anyám kínja. Mindegy. Csak ne a túlsztárolt Pazzini, a botlábú Gilardino vagy a bundesliga sztár Dzeko legyen az. Forza Juve.

babo410 2010.04.04. 20:28:38

Azokkal tudok egyet érteni, akik azt mondják edző kérdés a szar szereplés, de! Azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy a vezetőségnél az volt a nagy igazolási politika, hogy olcsó legyen. Meg nézzük meg a keretet, nem tudunk semmilyen taktikával jól játszani, mert nem az edző dönthetett az igazolásokról, hanem hozták aki éppen olcsó volt. Melo is D'Agostino helyett jött. Ferrara meg nem volt hajlandó elfogadni, hogy nem tudja amit D'Agostino. Mindenki megmondta, hogy Melo védekező kp, csak Ferrara nem volt hajlandó belátni! És szerintem ez is lehet hiba, hogy sose egy kiválasztott taktikához lett igazítva a keret, pláne idén, és láttuk mim lett az eredménye. Főleg, ogy jött Diego, és hozzá akarták igazítani a játékstílust, pedig a keret 4-4-2-re volt kitalálva leginkább. Az a baj, hogy szélsők nélküli 4-4-2-es kerettel akarunk 4-3-2-1-et, meg 4-3-1-2-t, meg társait erőltetni. És egyes játékosok sokszor olyan feladatokat kapnak, amikhez nem értenek. Mert tegnap egyértelmű, hogy az volt a támadások legnagyobb gondja, hogy nem volt Diego pótolva a kertben, és a vkp-knek kellett volna támadni és kiszolgálni a csatárokat, pedig ők ezt nem tudják. Sajnos Zaccheroni tegnap sok hibát vétett! Túl sokat! Már a keretet rosszul rakta össze, de legalább is az első gól után teljesen át kellett volna alakítani!

Sziszi 2010.04.04. 22:09:48

Sajnos azt kell, h mondjam szánalom! Tnap nem voltam se gép, se tv közelben h lássam ezt a gyalázatot.. reggel bekapcsolom a tv-t és megy a meccs, mondom fasza akkor megnézem! 2 perc múlva kaptuk az első gólt, onnantól tudtam h zakó, de h 3 gólt is kapjunk... Az a baj h itt már mindennel baj van, se a taktika nem jó, se az edzőpályák, se az edző, állandó sérülések, de legfőképpen a játékosok 0-ák, tisztelet a kivételnek, bár abból elég kevés van. Felülről szépen el kell kezdeni a takarítást, megfelelő és SZAKÉRTŐ embereket kéne találni a posztokra, aztán a SZAKÉRTŐK hoznának 1 jó edzőt, amilyen 1 JUVENTUS szintű csapatnak kell, és majd az edző elkezdheti takarítani a keretet, de én kapásból kiszornék 1-2 játékost! Aki meg nem feszül meg a juve mezért, annak meg meg kell köszönni a szíves közreműködést, és el kell küldeni a halál f*szára. Na most ez így kifakadt:S Ettől függetlenül FORZA JUVE!!

Lord Viktor 2010.04.04. 23:04:09

Én csak azt nem értem, hogyha ilyen fos az átigazolási igazgató, nevezetesen Secco és ilyen szar edző volt Ciro akkor hogy lehetett az, hogy mi maradtunk legtovább veretlenek a bajnokságban? Mi romlott el?

steven-h 2010.04.04. 23:17:25

Lehet hogy mi voltunk legtovább veretlenek, de sok volt közte a döntetlen...Az romlott el h rájöttek h 1 embert kell kivenni a játékból...Diegot

Ismeretlen_122894 2010.04.05. 00:45:57

hát srácok, ezek után én is sajtó csendet rendeltem volna el, mert az ultrák a sajtótájékoztatón kapták volna el zaccant mester grabancát azt kell, hogy mondjam, hogy csak itt a blogon több értelmes dolgot olvasok arról, hogy hogyan kéne megoldani (legalábbis kezelni) a helyzetet, mint amennyit ez a vezetés eddig felmutatott amíg az igazolásnál nem a játéktudás, a poszt vagy a használhatóság, hanem az ár számít, amíg nincsenek rendszeresen kipróbált fiatalok, amíg nincs értelmesen összeállított csapat, értelmes taktika, amíg nincs motivált játékos, aki a pályán halna meg a győzelemért, stb addig sötétség vár ránk. paoluccit, iagot mi a francnak hoztuk vissza? hogy még a kölcsöncsapatukban e játszhassanak? és igen, vajon immobile mennyivel mutatna kevesebbet amaurinál? lehet a nullát alulmúlni? bamba hányszor adná rosszul haza a labdát? ha egyszer, még akkor is jobb, mint grygera. ha pedig az van, hogy a fiatalok is szarok, akkor pedig a vezetőségnek kétszeresen is le kell mondani, mert a tehetséggondozás is az ő feladatuk. meg kellene találnunk arsene wenger 2-öt, és vele csapatot építeni, már jövőre érezhető lenne a hatása. mindegy, hinni kell, szurkolni kell, ha nincs legalább EL, akkor 2-3 évig nem lesz sok örömünk, és nézhetünk barca meccseket.

Ismeretlen_153094 2010.04.05. 01:09:03

Hol van a JUVENTUSunk? Ennél már csak tényleg jobb jöhet! FJ

Lord Viktor 2010.04.05. 09:23:31

regularjohn, ezzel nekem az a gondom hogy utálom a Barcát :D De nyugi, a Realt is :P

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása