Zaccheroni: "Nincs lefutott meccs"

Alig múlt el a Fulham elleni találkozó, máris itt a következő összecsapás a Juventus számára. A tabella utolsó helyezettje, a Siena látogat ma Torinóba.

zacc_confA mai találkozó annak a klasszikus esete lesz, ahol a legnagyobb koncentrációval kell pályára lépni. Egyrészt a kiesőjelölt ellen nem lenne szabad hibázni, másrészt tabellán elfoglalt helye ellenére Alberto Malesani együttese jó formában van. Zaccheroni persze tisztában van a várható veszélyekkel.

"Olaszországban nincsen lefutott meccs, és amikor a tabella alsó részén levő csapat az ellenfél, gondok lehetnek a hozzáállással. A Siena nyugodt lehet a mai találkozó előtt, hiszen nekik nincs mit veszteniük. Az ő elszántságukat magunkévá kell tenni, hozzáadva a mi minőségünket."

Alig telt el három nap a Fulham elleni győzelem óta, mégis itt az idő ismét a bizonyításra. Eltiltás miatt hiányzik majd Zebina, aki az angolok elleni találkozó egyik főszereplője volt, ugyanakkor több lehetőséget kaphat Camoranesi, Poulsen és Iaquinta is.

"Szokás szerint a meccs reggelén döntök a felállásról. Nem hiszem, hogy Cáceres és Giovinco bevethető lesz, hiszen nem dolgoztak a héten a csapattal. A többi visszatérőnek is bele kell rázódnia, tehát el kell döntenem, hogy kezdőként, vagy csereként lépjenek pályára. Várom, hogy minden hiányzó visszatérjen, hiszen ha mindenki bevethető, akkor senkitől sem kell félnünk, és a sorsunk a saját kezünkbe kerül."

Az előző meccsek statisztikája lehet a titkos fegyver. Az elmúlt 5 torinói találkozón a Juve mindig nyert, általában Del Piero góljaival. A kapitány készen áll a visszatérésre, valószínűleg Diego helyén.

"Azon töprengek, hogy Diegót egy ideig pihentetni kellene. A meccs napján is ezen fogok gondolkodni. A brazil és Del Piero különböző játékosok. Alex egy csatár, és többet lő kapura, míg Diego hátrább játszik, és inkább a kiszolgálásban jeleskedik."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr694652081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stepanovs 2010.03.14. 17:48:24

"Olaszországban nincsen lefutott meccs..." Jól mondod, Zacsi!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása