Juventus - Ajax: meccs utáni nyilatkozatcsokor

A "csokrot" kezdjük egyből Alberto Zaccheroni, az Öreg Hölgy vezetőedzőjének szavaival.

"A fontos ma este nem a győzelem, hanem a továbbjutás volt és ez sikerült is."

Az edző gondolataival egyet is érthetünk, hisz az egy-gólos továbbjutásnál nincs jobb, csak szebb eredmény. A mondás még akkor is tartja magát, ha a tegnapi meccs néha majdnem belefulladt az unalomba.

Ugyanakkor a csapat moráljának mindenképp jót tett ez a siker.

A mester természetesen tovább is értékelt.

"Az első félidőben több nagy helyzetünk is volt, mikor már csak a gólvonalon álló játékos tudott menteni. Mikor szünetre 0-0-ás állással mentünk le, úgy gondoltam inkább játszunk a második félidőben a biztonságra és a kontratámadásokra"

Amauri korai cseréjéről a következők hangzottak el:

"Amaurinak izomproblémái voltak. Reméljük semmi komoly, pénteken vizsgálják ki a csapat orvosai tüzetesebben."

Mikor Diego elhagyta a játékteret láthatóan csalódott volt. Erről a következőket mondta a Juvéval még veretlen mester:

"Meg tudom érteni az érzéseit, hisz senki nem szeret lejönni a pályáról. Nem láttam bosszúsnak, de talán majd rákérdezek..."

David Trezeguet is megszólalt a mérkőzés után: "A mai meccs elég változékony színvonalú és nehéz volt." - vallotta be őszintén.


"Akárhogyan is, de a Juventus újra kezdi összeszedni magát. Továbbjutottunk, ami nagyon fontos volt." - emelte ki a francia csatár is a továbblépés fontosságát.

 

Végül jöjjenek a capitano szavai: "Végre elkezdtek jönni az eredmények! A csapat elégedett, hisz továbbjutottunk."

Alex beszélt a másik olasz csapat, az AS Roma eredményéről is.


"A Róma kiesésével mi maradtunk az egyetlen olasz csapat a mezőnyben. Csalódott vagyok a farkasokat illetően. Továbbjutást vártam tőlük. Mindenképp jót tett volna az olasz futballnak, ha két csapat is továbblép."


A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr194652005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alessandro 2010.02.26. 15:12:37

Hát igen van némi igazsága Zaccnak. Ha Ferrarához viszonyítjuk, akkor egyértelműen jó választás volt, ha Ranierihez, akkor szinte ugyanaz, egész jól jönnek az eredmények, ezzel ugyan nagy trófeát nehéz nyerni, de megy a szekér, ami közös mindhárom edzőben, hogy a taktikájuk miatt a meccsek többsége nézhetetlen és unalmas. Van mihez viszonyítani, mert a Samp ellen szinte tökéletes volt a játék, az eredmény meg pláne, tehát tud ez a csapat támadni is adott esetben. Bárhogy is alakul a szezon, remélem Zacc távozni fog. A Róma kiesése tényleg meglepő, de legalább most már nyugodtan üldözhetik az Intert.

Tony 2010.02.26. 15:37:19

Nagyjából egyetértünk Alessandro. És,mivel a Juve maradt az utolsó olasz csapat,nem is lehet más a célja,mint elhódítani a trófeát és dicsőséget szerezni Olaszországnak,bebizonyítva h meggyengíteni lehetett,de legyőzni sohasem!

Ismeretlen_128149 2010.02.26. 17:14:28

Ha létrejön az "álomdöntő", a Liverpoolla, akkor azért nem biztos, hogy a Juve nyer! a Pool egységesebb még mindig, és még mindig hatalmas kupa csapat...a többi talán verhető, de a Pool az EL legesélyesebb csapata!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása