Ferrara: "Jobbat érdemeltünk"

Ciro Ferrara csalódott az eredményben, de megpróbál kiutat találni.

ferrara_romaEzen a héten egy vezetőségi döntés keretében megerősítették Ferrarát állásában, de a tegnapi vereség után újra napirendre kerülhet a menesztése.

A Juve fiatal trénere a mutatott teljesítmény alapján jobb eredményre számított.

"Figyelembe véve a fiúk akarását, keménységét, és időnként a jó játékot, többet érdemeltünk volna. Ehelyett egy vereségről beszélgetünk, ami fájdalmas, főleg egy ilyen rossz időszakban."

"Próbáltam néhány szót elmondani a csapatnak ebben a nehéz pillanatban, és egy kicsit tovább maradtam az öltözőben, hogy átgondoljam a helyzetet. Nem igazán beszéltünk sokat a csapattal."

"Hogy mit mondtam a játékosoknak? Azt, hogy sokat beleadtak, és a győzelemért játszottak, és hogy szerintem ennek a csapatnak megvan az ereje és a karaktere ahhoz, hogy túllépjünk ezen a szituáción. Ez az az időszak, amikor erős férfiként kell viselkedned, és ők azok is."

"Nincs értelme kertelni, nehéz helyzetben vagyunk. Néha megérdemelt volt a vereségünk, néha kevésbé, de az igazság az, hogy most már nagyon le vagyunk maradva."

"A játékosok minőségétől függetlenül, ilyen időszakokban az ember elkövet hibákat. Ez mindenki számára nehéz, beleértve az egész csapatot és engem is. Csalódott vagyok."

"Évekig a Juventus játékosa voltam, vezető és most edző. Ha egyvalami van a szívemben, az az, hogy megoldódjon ez a helyzet."

"A vezetőkkel beszélgettünk a héten néhány dologról. Ez mostanában elég gyakran történik. Meg kell találnunk a kivezető utat ebből a szituációból."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr514651855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása