Atalanta - Juventus: 2-5

Az Atalanta kétszer is képes volt hátrányból felállni, ám végül mégis 5-2-es vereséget szenvedtek a vendég Juventustól. David Trezeguet pedig végleg beleírta magát a klub történelmébe, hiszen 167. góljával beérte Omar Sivorit, aki a Bianconeri legeredményesebb külföldi góllövője.

Atalanta - Juventus: 2-5 

A bergamóiak mestere, Antonio Conte egykori csapata ellen bizonyíthatott, és a torinóiak jelenlegi edzőjével, jó barátjával, Ciro Ferrarával melegen üdvözölték egymást a mérkőzés előtt.

Az Atalanta elleni találkozón a Juventus játékosai feledtetni szerették volna az előző fordulóban, a Napolitól elszenvedett 3-2-es vereséget, aminek "köszönhetően" 7 pontos hátrányba kerültek az Interrel szemben.

A Juventus támadó négyeséből a mérkőzésre mindössze David Trezeguet maradt, hiszen Vincenzo Iaquintát nemrég műteni kellett, De Piero még nem épült fel teljesen, Amauri pedig eltiltott volt. A francia támadó mellé Ferrara a fiatal Ciro Immobilét hívta be a keretbe, aki persze csak a kispadon kapott helyet.

A találkozó Fabio Cannavaro számára is fontos volt, hiszen az Atalanta elleni volt a világbajnok védő 400. Serie A-s mérkőzése.


ATALANTA - JUVENTUS: 2-5

Összegzés:

Gól: Camoranesi 36' és 37', Valdes 51', Felipe Melo 55', Ceravolo 71', Diego 85', Trezeguet 87'

Sárga lap: Padoin 16', Grosso 18', Doni 43', Guarente 52', Poulsen 58', Cannavaro 77', Bellini 79', Trezeguet 87'


ATALANTA: Consigli; Garics, Talamonti, Peluso, Bellini; Ceravolo, Padoin, Guarente, Valdes; Doni, Tiribocchi (Madonna 86')

Fel nem használt cserék: Coppola, Pellegrino, Bianco, Caserta, Tiboni

Edző: Conte


JUVENTUS: Buffon; Cáceres, Cannavaro, Chiellini, Grosso; Poulsen, Felipe Melo; Camoranesi, Diego (Immobile 88'), Giovinco (De Ceglie 72'); Trezeguet

Fel nem használt cserék: Manninger, Legrottaglie, Grygera, Molinaro, Tiago

Edző: Ferrara


Bíró: Morganti

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr984650270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krisi 2009.11.07. 23:35:34

nagyon királyul játszottunk!! amauri nélkül sokkal több fantázia van a támadásokban

Alessandro 2009.11.08. 00:08:17

Krisi: kissé furcsa amit írsz, mert én inkább azt éreztem hogy mintha sokszor csak 10 játékosunk lenne a pályán, Trez szinte semmit nem tett hozzá a játékhoz, egyébként a kreatívabb focistáink tényleg le tudják rendezni egymás közt a meccseket, már nem is kell feltétlenül klasszikus befejező csatár, max Amauri mert ő jól fedezi a labdát, visszalép és gólokat is lő most már végre.

Ismeretlen_102246 2009.11.08. 00:14:22

Köszi Lassus, éppen azon gondolkoztam, hogy kihozok egy bejegyzést a meccsről, de mivel nem láttam az egészet (talán majd a köv napokban megnézem az ismétlést) kicsit nehezen tudtam volna írni róla. Éppen egy goal.com-os írással szemezgettem, mikor konstatáltam, hogy már nincs szükség a fordításra.

Dana 2009.11.08. 00:17:18

Engem nem zavar Trezeguet játéka amíg minden meccsen lő 1 gólt!! 5 gólnak meg külön örülök :) jó kis meccs volt és végre nem álltunk meg 2-0 ás vezetésnél sem. Még ha ránk is jött az Atalanta. Egyszóval jó szájízzel dőlhetünk hátra a fotelban. Forza Juve!! Gyere Del Pipi vissza!

babo410 2009.11.08. 00:58:58

Nagyon jó meccs volt, és végre nem akkor az ellenfél vezetésénél kapcsoltunk, hanem mikor az Atalanta 1 gólra felzárkózott! Nagyon jól nyomtuk. És most már én is kezdem belátni, hogy Trez már nem a régi. Sajna igaza volt azoknak, akik leírták. Nerm igazán érezhető, hogy a pályán van. De azért még legalább 1 gólt lőjön, hogy ő lehessen a legeredményesebb légiósunk! Köv meccsen meg játszhatna akár Immobile is. Pár másodperc alatt is jobb volt sajna, mint Trez. De a játékunk végre igen jó volt, habár az elején nagyon nem volt játékunk, meg is ijedtem, hogy megint kikapunk, azt most talán az inter botlik, meg lehetne közelíteni. De belejöttünk! KIRÁLY!!! Remélem a Roma mgveri az intert, ha a Fullhamet meg tudták!

Tony 2009.11.08. 01:54:58

Nemtom,nekem Trezről más véleményem van. Ő mindig is így játszott és így szereti aki szereti.Egész meccsen labdába se ér,de nézzétek meg akkor mikor 2x hozzáért 2x a kapuban kötött ki.Mindig is ilyen játékos volt. Amúgy meg ha jól számoltam akkor most 6 góljával a legeredményesebb játékosunk úgy,hogy jóval kevesebbet is játszott eddig mint a többi csatár! Szerintem semmi baj nincs vele.

Ismeretlen_53881 2009.11.08. 08:08:39

Nyilván egyedül leszek, de szerintem ugyanúgy játszottunk, mint az elmúlt meccseken. Egy dologban javultunk fel nagyon, az pedig a helyzetkihasználás. Meg ugye, hogy egy kiesőjelölt Atalanta volt az ellenfél. Persze remélem, hogy ez önbizalmat ad a fiúknak, és a Bordeaux vendégeként is sikerül majd győzni. Az igazi erőfelmérő az lesz. Az meg tényleg nevetséges, hogy néhányan nyáron Trez távozását akarták, sőt, még most is vannak ilyenek...

DJKGB 2009.11.08. 08:38:29

Szerintem egyáltalán nem úgy játszottunk, mint az utóbbi meccseinken! Nekem először az iram tünt fel, szerintem nagyiramú, lüktető meccset láttunk, amihez nem igazán szoktam hozzá az olasz bajnokságban. pl. a siena-juve meccs után láttam egyből a psv meccsét és ég és föld volt a különbség. Tegnap remek meccset játszottunk, igen egy nem top csapattal, de ez engem nem érdekel, nem top csapat, nem is 1-0ra nyertünk. Trez meg szerintem mindig egy tipikus befejező csatár volt, ennyi a dolga, ha labdához ér belövi. Ő nem Del Piero, nem Amauri, nem Immobile... Ő az egyetlen vérbeli befejező csatár a csapatban!

Ismeretlen_139402 2009.11.08. 08:49:57

Szerintem is nagyobb volt az iram, de több hibát vétettek el, mint amit általában szoktak. A helyzetkihasználás sokkal jobb volt, mint az eddigi meccseinken. Trez még mindig fantasztikus csatár. Ő egy tipikus befejező csatár ez a dolga főleg mostanában bele is jött a gólszerzésbe nem úgy, mint tavaly. Alessandro bocsi,hogy nem értek egyet de sztem Jaki is jobb, mint Amauri de ez az én véleményem.

Alessandro 2009.11.08. 09:43:05

Passerby: mért nevetséges ha többen Trez távozására gondoltunk? 32 éves és már közel se olyan mint pár éve amikor Nedveddel és Del Pieroval többször nagyszerűen összejátszott és gólpasszokat is adott, már tényleg csak ott van a pályán, de a helyzetkihasználása sem a régi, ennyit Immobile is tudott volna 90 perc alatt ha kap jó labdákat. A BL-ben pont az ő szerepe lehet az egyik kulcskérdés, ott nem hiszem hogy el tudja majd viselni a csapat hogy van egy játékosunk aki csak vár a labdára, és nem tesz azon kívül semmit. Iaquinta jó volt a tavasszal, de amúgy szerintem ő marad továbbra is 4. számú csatár, mert az érthetetlen számomra hogy Lippi mért teszi be most is válogatott keretbe, nem jobb mint Amauri, mert a brazil még ha nem is lő gólt, rengeteget dolgozik és észre lehet venni hogy ott van a pályán.

harciretek 2009.11.08. 09:57:39

Én is azokkal értek egyet, akik úgy gondolják, hogy Trezeguet végre visszatért! Mindig is ugyanilyen focista volt, mint amilyen most is. Régebben is pont ez volt, hogy nem is lehetett észrevenni, hogy a pályán van, de a gólnál az ő neve volt! Az pedig az igazán döbbenetes, hogy szinte minden gólját egy érintésből lövi. Nézzetek róla meg vmi videót, szerintem min 90%-ban kapásból lövi a goljait... Akárhogy is fanyalognak itt egypáran, ha ő elmegy, akkor kell egy hasonló csatár a helyére. Lehet, hogy a többiek többet dolgoznak, de ha mindenki hozza a formáját, akkor is még mindig Trez a leggólérzékenyebb csatárunk! Most szerintem ő formában van.

Ismeretlen_53881 2009.11.08. 10:07:45

Alessandro, a tények beszélnek helyettem.

Victor90 2009.11.08. 10:39:12

rikooo jól látod a dolgokat!Jövő nyáron távozni fog szerintem 90%!Én személy szerint nagy Trez rajongó vagyok,de már lassan itt a Juve-ba lejár az ideje!De tény és tény ő mindig is Trezeguet lesz,90peercen át észrevehetetlen,de nem 1 olyan meccs volt,hogy a 90-ik percbe megvillant és az ő góljával nyertünk!Lehetőséget fog kapni,remélem hozza a maga góljait!Vitatkozni nem érdemes melyik csatárunk,kitől jobb,inkább örüljünk neki h ilyen dolgokon kell vitázni:):)!!!4klasszis csatárunk van!Viszont Gio-val kapcsolatba kezdek nagyon csalódni benne,mert én nem ezt vártam tőle.Melo ebbe a szezonba 2-3 meccset tuti játszott úgy hogy,hátráltatta a sérülése,nem tudja magát kipihenni magát,de akkor nagyon meglett szólva.Melo---és Diego 5-ször jobb teljesítményre képesek mint a tegnapi!Úgy mondom,hogy Melo tegnap jól játszott nagyon,Diego-val együtt!Poulsen kellemes meglepetés volt számomra!Cannavaro-val kapcsolatban az a meglátásom,hogy az ilyen középcsapatok,kiscsapatok ellen,rutinból nagyon jól eljátszik,de 1 komolyabb ellenfél ellen,már nem mondhatni rá ezt!

Forza_JuVe 2009.11.08. 11:23:41

csak kicsivel jobb volt a játék mint eddig,de jónak még nem mondható.a pozitívum hogy jó volt a helyzetkihasználás.remélem ezután nem egy szar meccs jön megin,hanem ez a szint vagy fejlődés. a bordót idegenbe csak a samp ellen mutatott játékkal tudnánk megverni.ugyhogy csak reménykedhetünk hogy jó napot fogjunk ki. trez mindig is ilyen csatár volt,ezért szerettük meg.mind1ik csatárunk másba jó amauri nekem nem szimpatikus és semmi helye az olasz válogatottba.nem ezért,hanem mert nem olasz. diego és melo még nem mutatta meg nálunk miért is vettük meg.giovinco ha továbbra is kezdő lesz jó lesz. összességében FORZA JUVE!

Forza_JuVe 2009.11.08. 11:32:00

ja és sztem pulsennek nem egy focipályán lenne a helye,hanem egy erdőben kezében egy baltával.

babo410 2009.11.08. 11:53:54

Régen Trez azért nem egészen ilyen volt, de látszik rajta a fejlődés. Remélem visszatér a régi Trez, de jó úton halad. Én nagyon szeretem, de az kevés, ha csak egyszer kétszer villan egész meccs alatt!

Ismeretlen_135677 2009.11.08. 14:11:05

Babo410:Régen Trez azért nem egészen ilyen volt, de látszik rajta a fejlődés. Remélem visszatér a régi Trez, de jó úton halad. Én nagyon szeretem, de az kevés, ha csak egyszer kétszer villan egész meccs alatt! Ha ő villan abból gól lessz:D

alibi 2009.11.08. 14:47:07

én is azt magyarázom haverom nak már 2honapja h Trez az egy ien csatár.BEFEJEZÖ. nem egy cselezö gép állat Del Piero nem egy labdatarto Amauri nem egy lekezelem és rálövöm eröböl vagy ahogy tudom Igai.csatlakozom elöttem szolokhoz nézzétek meg hány goljá van amit kapásbol rugott vagy fejelt ö nem szarakodik hányszor látjátok egy meccsen labdát vezetni vagy labdát tartani???én régen se láttam.TIPIKUS BEFEJZÖ ha a labda 16oson belül van és Trez is ott van a világ összes csapata retteghet mert Ö KEGYETLEN!!!! remélem itt fejezbia pálya futását a világ legjobb játékosa mellett(Del Piero). FORZA MAGICA JUVE!

Ismeretlen_125607 2009.11.09. 08:22:56

passerby, én veled értek egyet. Az öszkép alapján siralmas volt a mérkőzés. Örülök a z 5 rúgott gólnak, de a játék nagyon szenvedős volt. 2-3 nagyon szép formás támadást vezettünk. Trez szinte észrevehetetlen volt, lehet hogy neki ez a stílusa, de a mai pörgős játékban bizony 11 ember kell hogy végig a pályán legyen. A védelemből sajna Canna és Grosso negyon halovány teljesítményt nyújtott, ehez hozzájött Poulsen semmittevése, ha egy kicsit többet támadott volna az Atalanta, simán kiegyenlít.

pedronegro 2009.11.09. 09:17:28

Srácok nem tudom melyik meccset néztétek! Először is az atalantával játszottunk egy utolsó helyeken álló csapattal. Az a minimum volt hogy nyerünk. Az iramra nem volt panasz, de a játéktól nem voltam elájulva de a lényeg hogy nyertünk. Trezeguet kérdésben meg annyit hogy egész meccsen nem nagyon ért labdához, de ő ilyen és mikor helyzet van akkor nem szokott viszont bénázni ellentétben amaurival, aki meg csapat játékban jobb. Poulsen semmi extrát nem nyújtott egy favágó és primitív. Már megint össze szedett egy felesleges sárgát. Legtöbbször csak rudosódni tud! Gio az első félidőben pocsék volt a másidikban már magához tért kár volt lecserélni. Camoranesi megint jól játszott. Diego - Melo jó megértette egymást. Caceres szerintem jobb mint grygera, ügyes gyerek csak még tapasztalatlan. Érdekes hogy a gól gyártással nincs gondunk annak ellenére hogy játék nem nagyon van, viszont mindenki küzd és egyéni megoldásokból szerezzük a gólokat. Én így láttam! :)

Ismeretlen_108746 2009.11.09. 11:41:09

passerby: Nem vagy egyedül a véleményeddel. nagyon örültem az 5 rúgott gólnak, de mégsem éreztem maradéktalanul elégedettnek magam a meccs után. A helyzetkihasználás sokat javult, de én továbbra is katasztrofálisnak érzem a védelmünket. Mindkét gólt csúnya egyéni hiba előzte meg, s lehet, hogy egy Atalanta ellen most már belefér, hogy kapunk 2 gólt, de komolyabb csapatok ellen ez végzetes lehet. Nem szabad ilyen könnyen gólokat kapni ezen a szinten. Trezeguet esetében a legkisebb mértékben sem értek egyet azzal, hogy csak állna és nem csinálna semmit. Amúgy meg azért ne gondoljuk, hogy olyan rémesen egyszerű, amit Trezeguet művel, s bárki ott lenne jókor jó helyen, s bevágná az ötösről. Trezeguet a maga posztján világklasszis, s nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki az, aki ugyanezt a teljesítményt hozni tudná. Trezeguet még nincs csúcsformában, de zseniális játékos. 32 évesen pedig azért még állati korai leírni valakit.

süci 2009.11.09. 13:19:52

Katasztrofális a védelmünk, pláne Buffon is kidől majd ~40 napra. Rúgtunk 5 gólt, de úgy érzem azért mert az Atalanta védelme semmilyen ellenállást nem tanúsított. Szerintem semmi meglepő nincs, hogy egy gyenge csapatot így megverjünk - valójában ez lenne a normális. Treznek hihetetlen képessége, hogy szinte bármilyen helyzetből kapásból kapura rúgja (kapura, és nem a holdra kedves Poulsen) és elég 1 mozdulat neki. Viszont elég sokat kell várni a mozdulatára, szinte az egész meccsen hallani sem lehetett róla. Én pl. rég lecseréltem volna, hisz vezettünk jócskán, Immobile-t egy ilyen győztes meccsen lehetett volna kipróbálni, amikor nincs rajta teher. De a végén rámcáfolt a maga góljával. (most ebbe nem mennék bele, mi lett volna HA Immobile hamarabb jön, ő lehet gólokat rúgott vona)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása