Ferrara: "Határozottság és figyelem"

"A Maccabi ellen nem szabad, hogy a Napoli ellen elveszítette mérkőzés miatt harag vezessen bennünket, az viszont jó, ha magával ragadja a csapatot a Bajnokok Ligája hangulata."

"Buffonra nyugodtan számíthatunk." - Ciro Ferrara ezzel nyitotta meg a Maccabi Haifa elleni mérkőzés sajtótájékoztatóját egy izraeli újságíró kérdésére válaszolva, aki Gigi szerepére volt kíváncsi.

Ciro Ferrara

A Maccabi ellen életbevágó fontosságú a győzelem, így a csapattársaknak a lehető legkevesebb feladatot kell Buffonra bízniuk.

"Minden mérkőzés más és más feladat elé állít bennünket, ahogyan ez az előző két találkozónkon is látható volt."

Az újságírók arról is érdeklődtek, hogyan kezeli Ferrara a kialakult helyzetet.

"Ugyanilyen nyugalommal és fegyelemmel kezdtem az idényt. Tisztában vagyok a céljainkkal, és a képességeinkkel is. Azon vagyok, hogy a legtöbbet hozzam ki a srácokból. Ami a rám nehezedő nyomást illeti, semmi sem változott az idény kezdete óta."

Ferrara nem szeretné, ha a Napolitól elszenvedett vereség miatti harag irányítaná játékosait, de valamilyen pozitív reakcióra azért számít tőlük.

"Folyamatos jó játékot, fejlődést, és állandó figyelmet várok. Nemcsak mérkőzésről mérkőzésre, hanem adott mérkőzésen belül is. Ahhoz, hogy megismételjük a Samp ellen mutatott remek formánkat, kimagasló koncentrációra van szükség mindenkitől. Persze, hibák előfordulhatnak, de a lehető legkevesebb alkalommal."

Ha nem jönnek az eredmények, egy idő után a hiányzók kerülnek szóba, és egy izraeli újságíró Pavel Nedvedet is megemlítette:

"Pavel a Juventus történelmének egyik legjobb játékosa, de ő hozta meg ezt a döntést, amit tiszteletben kell tartanunk. A Juve jó játékosokat vásárolt, és bízom benne, hogy Pavelhez hasonlóan ők is nagy hasznára lesznek a csapatnak. Sajnos Alex a szezon kezdete óta problémákkal küzd, ahogyan a sérültek miatt mi is. Remélem, minél hamarabb visszatérhet, és ahogyan korábban is, most is nagy segítség lesz."

És végül, az utolsó kérdés, mely természetesen arra vonatkozott, milyen eredményre számít a Maccabi ellen, Ferrara elég egyértelmű volt:

"Csak a győzelem elfogadható."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr644650245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Regulus93 2009.11.03. 16:47:33

Újabb helyes nyilatkozat, bízok a győzelemben. :) LA VECCHIA SIGNORA

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása